2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn , nasılsınız kızlar 2012 nin ilk pazartesi havada gayet güzel mis gibi çalışılır bugun :):) cuma doktora gitik o nasıl bi kıpır kıpır olmaktır Allahım görmniz lazımdı , doktorumuz bile bu şimdiden böyleyse sizin çook işiniz var dedi , oğlum bizi görünce ellerini yüzünden çekti sanki onu görmek istediğimizi anlamış gibi çok güzeldi çookk :)20 cm olmuşuz ve 320 gr :)

Kızlar dün ebru şallının dvd ile pilates yaptım. çok güzeldi hareketlerde kolay gebelik öncesi biraz pilastes yapmış herkese öneririm.

Günaydın kıslar..2012 yılı hepimize uğur getirir inş..
Dün ayakta kaldım ev işi yaptım belim çok ağrıyor. Gebelikle ilgili sanırım bu kadar çok ağrıması..Sizede oluyor mu..

maşallah ona maşallah
Dün ayakta kaldım ev işi yaptım belim çok ağrıyor. Gebelikle ilgili sanırım bu kadar çok ağrıması..Sizede oluyor mu..

bende çok ayakta kalınca bel ağrısı yaşıyorum yaa,, birde belimin hafif solunda biyer sonra ordan sol bacağıma vuruyo ama çok fazla ağrıyo, sabahları yatakta doğrulmak için çaba sarfediyorum...bu kadar ağrı normalmi bilmiyorum, fıtık gibi sanki...
birde bende şişme başladı yaa, sende varmı???ödem galiba

bende dun temızlık yaptım sonra market alısverısıne gıttım aksamda mısafır vardı cocukluuu hıc oturmadım o yuzden cok belı agrıdı ayrıcaaa sol kalcamdan bacagıma vurdu gece hıc uyuyamadım halada agrıooo

Evet yüzümün biraz şiştiğini hissediyorum yani yüzüme bakanlar kilo aldın yanakların şişmiş diyor..

Bende evi temizledikten sonra dinleneyim dedim sonra bir ara meyve yemek için kalkmak istedim ağrıdan kalkamadım o derece yani bir ayağımı üstüne basamadım bastıkça belime bişiler batıp batıp durdu..Merak ediyorum 7-8-9 ayda ne halt edeceğiz..

masallah oğluna cnm benımm kocaman olmus :)))))))) ayrıntılı ultrasona ne zaman gıdeceksın?

sevgicim seninle ağrılarımızda haftasonu yaşadıklarımızda aynı galibabendede misafir vardı gündüz annemle temizlik yaptık akşamüstü market alışverişi sonra poğaça börek, sürekli bi koşturmaca, akşam saat 7de kayınvalideme gittik giderken sol bacağımı topallayarak yürüyodum, oturduysam birtek onlarda 1 saat oturmuşumdur...saat 10da eve döndük, duş al giyin, son hazırlıklar misafirler geldi, sabah 5 e kadar hep ayaktaydım...yatarken çektiğim ağrıları anlatamam...heralde hem yorgunluk hemde üzerimde termi soğuyo noluyosa tutuluyo resmen,, tam belimde değil, hafif sol kalçama doğru ve bacağıma vuruyo...

canım geçmiş olsun benimde çok belim ağrıyo fazla yürüyünce bile ağrı oluyo bende bel fıtığı başlangıcı vardı.Doktoruma cuma günü sordum belini hiç boş bırakma otururken ve yatarken dedi hep destek koy , bende eve ve iş yerime bu sandalyelere geçirilen medikal destekleyicilerden aldım inanılmaz rahatlattı tavsiye ediyorm yani

masallah oğluna cnm benımm kocaman olmus :)))))))) ayrıntılı ultrasona ne zaman gıdeceksın?

sağol canımbenimm bende aynı soruyu doktoruma sordum , ben zaten ayrıntılıyla bakıyorum her geldiğinde dedi ondak ultrason öyle bişeymiş bende anlamadım walla..ama sürekli ekranı değişiyo gerçekten böbrekleri temiz dedi kalp de problem yok parmakları tam yüzünde bi iz filan yok dedi , benimde kafam karıştı walla

Kızlar oğlumun ismi hakkında yorumlarınız için çok teşekkürler...

canım amma yormuşsun kendini yaa... bende haftasonu biraz yoruldum ve malesef biraz kan geldi... Daha doğrusu peçeteye silince geldi. Çok korktuk ama sonra devam etmeyince biraz rahatladık...

aynen benımde sol kalçamda bacagıma vuruyo cnm cok ayakta kalınca oluyoo bendede yuruyemıorum bıle ama bu sefer cok agrıdı valla gebelıkte mısafırrr işi zor oluoo vallaa bundan sonra gelen çaya gelsınnn

sorma vallahi canım ya, ne yorgunluk hemde, ben maşallah diyeyim hiç kanama yaşamadım ama insan korkar heralde, doktorunla irtibata geçebiliyosan bi sor bence...benim en büyük problemim bel ve bacak ağrısı birde şişme çıktıki öle böle değil, dizim katlı oturamıyorum...

cnm metahanda güzel alp de ama bence alp:)))))

bel ağrısı hepimizin baş belası... Oturduktan sonra kalkarken ölüyorum resmen sanki 70 yaşında gibiyim. Dktora sordum canım korkma dedi sorun olsaydı hem çok gelir hemde devam ederdi dedi. Bende ilk defa kanama yaşadım...

aynen benımde sol kalçamda bacagıma vuruyo cnm cok ayakta kalınca oluyoo bendede yuruyemıorum bıle ama bu sefer cok agrıdı valla gebelıkte mısafırrr işi zor oluoo vallaa bundan sonra gelen çaya gelsınnn

doğru diyosun, biz topu topu 6 kişiydik ama 9 çeşit yiyecek yaptık, ne gerek vardı bilmiyorum bende....:44::44::44:

canım o şişme benim ayak bileklerimde oluyo ya akşama doğruda çok rahatsız ediyo seni çok iyi anlıyorum her saat başı lavaboya gidip böyle hareketler filan yapıyorum kan dolaşımım hızlansın diye , bide belim için destek aldım haftasonu böyle tel gibi oluyo koltuğua geçiriyosun çok rahat ettim hatta evede aldım bi tane tavsiye ederim yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…