doğru diyosun, biz topu topu 6 kişiydik ama 9 çeşit yiyecek yaptık,ne gerek vardı bilmiyorum bende....:44::44::44:
canım napıosunnn hiç görüşemioruz ya..
öyle oluo ınsan cesıt cesıt yapıo cogu da kalıoo ama ben yılbasında cok kacırdım sonra mıde agrısından öldümm:18::18:
bizde o gece bi arkadaşa gitti 9-10 kişiydik heralde 1,5 bardak kola içtimmmmmmmmmm ama nasıl özlemişim yemiz ve çerezle kola içmeyi size anlatamam yaa ama ertesi gün çok sağlıklı yiyerek kendimi oğluşuma affettirdim...o gece mide fesadı geçiriyodum :)
bizde o gece bi arkadaşa gitti 9-10 kişiydik heralde 1,5 bardak kola içtimmmmmmmmmm ama nasıl özlemişim yemiz ve çerezle kola içmeyi size anlatamam yaa ama ertesi gün çok sağlıklı yiyerek kendimi oğluşuma affettirdim...o gece mide fesadı geçiriyodum :)
kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz?? Ben okuldayken 200 ml lik hazır sütlerden 2 tane içiyorum... Evde de koca bi bardak içiyorum oda 1,5 bardağa denk geliyor..
canım ben bi kutu süt içiyorum 200 ml lik olanlardan , öğlen yemeğinde ayran içiyorum yoğurt yiyorum öyle denkleştiriyorum sen iyi süt içiyomuşsun ben o kadar içemiyorum
aman iyi canım ya doktorunla konuştuysan ne kadar olmasa rahatlamışsındır..bel ağrısı hepimizin baş belası... Oturduktan sonra kalkarken ölüyorum resmen sanki 70 yaşında gibiyim. Dktora sordum canım korkma dedi sorun olsaydı hem çok gelir hemde devam ederdi dedi. Bende ilk defa kanama yaşadım...
canım o şişme benim ayak bileklerimde oluyo yaakşama doğruda çok rahatsız ediyo seni çok iyi anlıyorum her saat başı lavaboya gidip böyle hareketler filan yapıyorum kan dolaşımım hızlansın diye , bide belim için destek aldım haftasonu böyle tel gibi oluyo koltuğua geçiriyosun çok rahat ettim hatta evede aldım bi tane tavsiye ederim yanii.
kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz?? Ben okuldayken 200 ml lik hazır sütlerden 2 tane içiyorum... Evde de koca bi bardak içiyorum oda 1,5 bardağa denk geliyor..
ben gündüz iş yerinde 2 su bardağı süt içiyorum öğlen yemeğinde 1 kase yoğurt yiyorum, akşamlarıda yemeğin yanında yoğurt yemeye çalışıyorum....kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz?? Ben okuldayken 200 ml lik hazır sütlerden 2 tane içiyorum... Evde de koca bi bardak içiyorum oda 1,5 bardağa denk geliyor..
aynen bende ıctım esım kızdı ama cok ıyı geldıı vallaa
aa iyiyim canım sen napiyosun ben hafta içi buralarda sayılırım sen gözükmüyosun hiççç :)
kızlar günaydın. nasılsınız? ,
benim kayınvalidem bebek erkek olursa eşinin, kız olursa benim adımı koyarsınız falan die söylüyordu daha hamile değilken. erkek olursa kayınpederimin adını koyacaktık mecburen (bizim oralarda adettendir. ) ama kız olursa hayatta annenin adını koymam dedim eşime. oda koyarız falan diodu. sonra ikna ettim. ölceğimi bilsem yine koymama die. derken oda vageçti.
aradan aylar geçti kızımız olduğu kesinleşince isimler düşünüyorz. şunşar şunlar olabilir die.
geçen eşim internetten duru ismini görmüş ve çok beğenmiş. anlamı falan. onu koyalım benim çok hoşuma gitti falan dedi. aslında benimde hoşuma gitti ama sonra düşününce benim kayınvalidemin adı dudu.. :18::18:
kadın üstüne alınır die tedirginim. çok benziyor dudu - duru
bende eşime dedim koymam die. ama bilmiyorum. sizce nasıl olur.
( dipnot: bende beren ismini beğenmiştim. hoşuma gidiyor. ama benim yeğenimin adı selen. eşimde onlşarı taklitçilik olur ben beren koymam dedi. )
kızlar geçenlerde bahsedilmişti ama tam olarak hatırlayamadım. sabahlar müsli yemekten.
benimde kilo problemim var. ama ben sabahları muhakkak bir tane haşlanmış yumurta yiyorum. hiç yemediğim olmuyor yani.
sizce müsli yememe gerek varmı. birde hangisinden yiyorsunuz. çerezli ve meyveli olanı. siz hangisini tavsiye edersiniz.
kızlar geçenlerde bahsedilmişti ama tam olarak hatırlayamadım. sabahlar müsli yemekten.
benimde kilo problemim var. ama ben sabahları muhakkak bir tane haşlanmış yumurta yiyorum. hiç yemediğim olmuyor yani.
sizce müsli yememe gerek varmı. birde hangisinden yiyorsunuz. çerezli ve meyveli olanı. siz hangisini tavsiye edersiniz.
benimki nestle müsli ama neyliydi herhalde meyveli olandı, onun içine günlük yemem gereken badem ve cevizi de doğruyorum,, bitaşla iki kuş, ben çerez yemeyi pek sevmem çünkü...
ben ceviz çok yiyiyorum bademten tiksintim var ama zorlasam yerim. Ceviz yeterince yiyince bademede gerek olur mu kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?