2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

öyle oluo ınsan cesıt cesıt yapıo cogu da kalıoo ama ben yılbasında cok kacırdım sonra mıde agrısından öldümm:18::18:

bizde o gece bi arkadaşa gitti 9-10 kişiydik heralde 1,5 bardak kola içtimmmmmmmmmm ama nasıl özlemişim yemiz ve çerezle kola içmeyi size anlatamam yaa ama ertesi gün çok sağlıklı yiyerek kendimi oğluşuma affettirdim...o gece mide fesadı geçiriyodum :)

aynen bende ıctım esım kızdı ama cok ıyı geldıı vallaa

kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz?? Ben okuldayken 200 ml lik hazır sütlerden 2 tane içiyorum... Evde de koca bi bardak içiyorum oda 1,5 bardağa denk geliyor..

kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz?? Ben okuldayken 200 ml lik hazır sütlerden 2 tane içiyorum... Evde de koca bi bardak içiyorum oda 1,5 bardağa denk geliyor..

canım ben bi kutu süt içiyorum 200 ml lik olanlardan , öğlen yemeğinde ayran içiyorum yoğurt yiyorum öyle denkleştiriyorum sen iyi süt içiyomuşsun ben o kadar içemiyorum

canım ben bi kutu süt içiyorum 200 ml lik olanlardan , öğlen yemeğinde ayran içiyorum yoğurt yiyorum öyle denkleştiriyorum sen iyi süt içiyomuşsun ben o kadar içemiyorum

canım benim kramp problemim var. eğer çok içmezsem acaip kramp giriyor doktor ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmak istemiyorum. ama günde 4-5 bardak içen çok...

aman iyi canım ya doktorunla konuştuysan ne kadar olmasa rahatlamışsındır..

ya benim geçen hafta ortasında başladı, sadece bi bölge değil, komple bütün vücudum şişiyo, haftasonu yorgunluktan dahada arttı biliyorum ama yinede korktum, parmaklarımı kısa süre kapalı tutsam ellerim zonk zonk atıyo,bugün alyansı çıkardım,,,akşam dizimi katlayıp oturamadım koltukta, doktora sorucam bu kadarı normalmi???

valla ben hala duzenlı sut ıcemıyorum ıs yerıne getıryorum bazen kucuk sutlerden oyle yogurt ve peynır tüketmeye calısıyorum masalah sen baya ıcıomussun keske bende ıcebılsem

kızlar günaydın. nasılsınız? ,

benim kayınvalidem bebek erkek olursa eşinin, kız olursa benim adımı koyarsınız falan die söylüyordu daha hamile değilken. erkek olursa kayınpederimin adını koyacaktık mecburen (bizim oralarda adettendir. ) ama kız olursa hayatta annenin adını koymam dedim eşime. oda koyarız falan diodu. sonra ikna ettim. ölceğimi bilsem yine koymama die. derken oda vageçti.

aradan aylar geçti kızımız olduğu kesinleşince isimler düşünüyorz. şunşar şunlar olabilir die.

geçen eşim internetten duru ismini görmüş ve çok beğenmiş. anlamı falan. onu koyalım benim çok hoşuma gitti falan dedi. aslında benimde hoşuma gitti ama sonra düşününce benim kayınvalidemin adı dudu.. :18::18:

kadın üstüne alınır die tedirginim. çok benziyor dudu - duru

bende eşime dedim koymam die. ama bilmiyorum. sizce nasıl olur.

( dipnot: bende beren ismini beğenmiştim. hoşuma gidiyor. ama benim yeğenimin adı selen. eşimde onlşarı taklitçilik olur ben beren koymam dedi. )

ben gündüz iş yerinde 2 su bardağı süt içiyorum öğlen yemeğinde 1 kase yoğurt yiyorum, akşamlarıda yemeğin yanında yoğurt yemeye çalışıyorum....
aynen bende ıctım esım kızdı ama cok ıyı geldıı vallaa

itiraffff: benimde akşam çok hararetim vardı 2 bardak beyaz gazoz içtim soğuk soğuk...

kızlar geçenlerde bahsedilmişti ama tam olarak hatırlayamadım. sabahlar müsli yemekten.

benimde kilo problemim var. ama ben sabahları muhakkak bir tane haşlanmış yumurta yiyorum. hiç yemediğim olmuyor yani.

sizce müsli yememe gerek varmı. birde hangisinden yiyorsunuz. çerezli ve meyveli olanı. siz hangisini tavsiye edersiniz.

canım valla senın isim konusu karısık olmus :)))) duru güzel isimm bence ama dedıgın gıbı cok yakın oluooo bence acılen baska bı isim bulunn :))))

ben meyvelı olanı sevıyorumm bı gun onu yıyorum bı gun de peynır ekmek flnn

benimki nestle müsli ama neyliydi herhalde meyveli olandı, onun içine günlük yemem gereken badem ve cevizi de doğruyorum,, bitaşla iki kuş, ben çerez yemeyi pek sevmem çünkü...

benimki nestle müsli ama neyliydi herhalde meyveli olandı, onun içine günlük yemem gereken badem ve cevizi de doğruyorum,, bitaşla iki kuş, ben çerez yemeyi pek sevmem çünkü...

ben ceviz çok yiyiyorum bademten tiksintim var ama zorlasam yerim. Ceviz yeterince yiyince bademede gerek olur mu kızlar??

kızlar bel ağrılarından bahsetmişsiniz. benim de belim değil ama kuyruk sokumunun olduğu hat çok ağrıyor. böyle kalçama daha yakın kısım. anlatabildim mi bilmiyorum :)) doktoruma sordum vücut ağırlaştıkça ve kalça genişledikçe normaldir dedi.

yürüyüşleri çok uzun tutmamak ve ayakta çok kalmamak gerekiyormuş.

bir de benim göbeğimin alt kısmına nadiren de olsa kısa süreli bi sancı giriyor. o da kasılmadır dedi. koltuktan kalkarken filan ani hareket yaparsam oluyor. ilerde erken doğumu tetikleyebilir dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…