2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bu sölediklerini hemen hemen hepimiz yaşıyoruz burda, umarım erken doğumla falan alakası yoktur....

DR otker in müsli si var Migrostan aldım meyveli güzel onu yiyorum sabahları bana biraz tatlı geliyor ama müsli başka türlü yenmez
içine ceviz de kırıyorum ... hergün yumurta yenmesi kilo alımında bir etkisi olur mu ben sadece hafta sonları yiyorum malesef:26: hafta içi sabahın köründe yumurta yemek çok zor

Merhaba kızlar...

Güzel bir haftasonunun ardından herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum

Dün oğlum resmen babasına şov yaptı
Eşim artık göbeği açtı ve seyretmeye başladı
Maaşallah kızlar artık tekmeleri iyice güçlendi oğluşumun.Tekmeleri savururken bazen bilinçsizce "ayy"diyorum.
Zamanla alışırız herhalde

Detaylıya gidecek kızlar inşaallah güzel haberlerle dönersiniz.Benimde 10 gün sonra şeker taramam var.
Bu arada sütten bahsetmişsiniz.Ben günlük mutlaka 2-3 bardak süt içiyorum(bardağım 300ml).Ama ben kahvaltıda peynir yiyemiyorum.Nedense önceden peynirsiz kahvaltı yapamazken şimdi hiç bi peynir lezzetli gelmiyor.Yoğurt veya ayranıda 2-3 günde bir anca yiyorum zorlanarak.O yüzden süte yükleniyorum bende mecburen.

hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim. doktorum hergün yememi söyledi. bana zor gelmiyor. yumurta yemek. hem tokta tutuyor. ama bazıları müsliden bahsedince. bende yesem mi die düşündüm. faydası olur mu ki die. zaten müsli yesemde her sabah yumrutamı yemeye devam ederim. çünkü yumurta daha sağlıklıdır bebişim için herhalde.

cnm begenirmisiniz bilmem nisanur(nurlu kadın) ismini ben cok seviyorum kızım olursa koymayı düsünüyorum.

Bencede daha sağlıklıdır ....keske bende yiyebilsem

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm biz geldik
Bir haftadır yoktuk,yeni iş yerine başladım,burası hem çok yoğun hem de ekran biraz gözönünde rahat giremiyorum.Şimdi yemek saatindeyiz gireyim dedim.
Haftasonu biraz okumaya çalıştım ama 100 sayfa kadar birikmiş hepsini okuyamadım.Umarım hepiniz iyisinsizdri.Biz kızımla iyiyiz allahıma şükür,24 aralıkta kontrolümüz vardı kızım 24 cm 420 gr olmuş,çok hareketliydi,doktorumuz yaramazlık diz boyu dedi
Hareketli bir bebek olacak heralde.Herşeyimiz şu an normal gidiyor,yalnız 6 kilo aldığımı duyunca doktor hızlı gidiyoruz dedi,hamur işi ve ekmek azalt dedi,zaten yemiyorum aram yok dedim,meyve çok yiyorum deyince ,bir öğünde en fazla 2 mandalina ye dedi,ben 4 tane filan yiyorurdum bebişime vitamin olsun diye.Meyveyi azaltacağız biraz,gerisi herşey normal çıktı.Umarım sizinde herşey normaldir,ben vakit oldukça girmeye çalışacağım.Hepinizi öpüyorum inanın her gün aklımdasınız kızlar ne yapıyordur diye,bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum ,umarım hepimize başta sağlık olmak üzere,huzur ,mutluluk ve bereket getirir,kendinize iyi bakın çok öptükkkkkkkk

kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:

kızlar selam ben face grubu açıldığında oraya geçmiştim şuan oradan ayrıldım tekrar burdayım bilginize....

slm annişler nasılsınız.bende artık bebişimin hareketlerini daha net hissetmeye başladım.:))ama şu hemoroid derdi öldürüyo beni

kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:

para biriktiremiyoruz maalesef ve ben nedenini hala anlayamadım.bu aylarda şu kredi kartı ekstrelerini bitirip bişeyler yapmak şart çünkü seneye ben ücretsiz izne çıkıcam

günaydın mayıs ayının müstakbel güzel anneleri!!
bebişlerimize kavuşacağımız yılı da gördük çok şükür. çoğumuz 5. ayını doldurdu dolduracak bundan sonrası yokuş aşağı

biz geçen haftanın yorgunluğunu atamadık hala
üstüne bir de yılbaşı gecesi hazır aynı şehirde denk gelmişken bütün sülaleyi toplayınca feleğimiz iyice şaştı (normalde farklı şehirlerdeyiz çoğumuz)
keyifli bir geceydi ama çok yoruldum. çay servisi falan yapamadım açık büfe gibi hazırladım masayı =) sanırım artık rahat hareket edememe dönemine girdim.

eski sayfaları okuyabilir miyim bilmiyorum ama siz de görmeyeli iyisinizdir bir sıkıntı yoktur inşallah.

bu arada bursalı anneler; meltem mobilyaya gittik tüm modelleri inceledik zaten aşağı yukarı ölçüsel olarak hepsi aynı sadece dolap ve şifonyerdeki çekmeceler 2li ya da tekli falan oluyor.

kral odasının fiyatı 3700tl, peşin 3270tl
prens odasının fiyatı 3640tl, peşin 3200tl
denizci konseptli bir oda vardı, biz düz renk istiyoruz ama onu da görünce çok beğendik, ilgilenenler için yazayım o da 3640tl, peşin 3200tl

kız bebişler için daha fazla alternatif var.

süslü beşikler 390tl, peşin 340
sallanan emzirme sandalyesi 560tl, peşin 490

sallanan sandalyeye bayıldım jokerdekinin aynısı gibi ama bana daha rahat geldi

bebek odalarının yatakları da 80cm genişliğinde. karyola olunca cidden çocuk büyüyünce bile kullanır.
beşikler de aynı şekilde. jokerdeki gibi dar değiller. derin olduğu için 6 aya kadar kullanır yüksek olanlar gibi 3 aydan sonra düşme tehlikesi olmaz. ilk başlarda da altına birşeyler koyarak yükseltilebilir.

mobilyalar cidden çok güzel ve kaliteli görünüyordu fiyatına değer muhtemelen ama biz yine de mudanya yolundaki Aveci ve birkaç mağazaya daha bakacağız belki İnegöl'e de gideriz ev alırsak bu fiyatlar fazla gelir. ha ev almazsak cidden meltem'den alıp tepe tepe kullanmayı isterim...

böyle işte bebişler... yine gitmem gerekiyor... özledim ama sizi çokkk :26:

:) bizim kesin bereketsiz. Çift memur maaşı ama yine de ayın 10 unda tam bi sefalet... Hİç bi şekilde birikim yapamıyoruz. Çocuğun büyük eşyalarınını nasıl alacağız bilmiyorum. Kredi kartlarını da kapattık...

mutluyummm yeni işin hayırlı olsun canım

para biriktiremiyoruz maalesef ve ben nedenini hala anlayamadım.bu aylarda şu kredi kartı ekstrelerini bitirip bişeyler yapmak şart çünkü seneye ben ücretsiz izne çıkıcam

allah hepimize yardım etsin çok zorlu masraflı dönemden geçiyoruz yaaa allah hepimizinn evine bereket versin ama her evde hemen hemen var bu sıkıntı

aynen bızde ıkımızde memuruzzz evlenırken kredı cektık onu ödüozz kıraydı kredı kartlarıydı benım ögrenım kredısı var bıde para ucup gıdıoo vallaa ne kadar kazanırsak o kadar harcıosunn bebıs olunca napcaz bakalımmm:)

benimde 13:30 da. kaç haftalıksınız

canım ben 20+4 üm ya sen ?

Günaydın kıslar..2012 yılı hepimize uğur getirir inş..
Dün ayakta kaldım ev işi yaptım belim çok ağrıyor. Gebelikle ilgili sanırım bu kadar çok ağrıması..Sizede oluyor mu..

ahh o bel ağrısı ahhhh... azıcık ayakta kalsam mahfediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…