kızlar bel ağrılarından bahsetmişsiniz. benim de belim değil ama kuyruk sokumunun olduğu hat çok ağrıyor. böyle kalçama daha yakın kısım. anlatabildim mi bilmiyorum :)) doktoruma sordum vücut ağırlaştıkça ve kalça genişledikçe normaldir dedi.
yürüyüşleri çok uzun tutmamak ve ayakta çok kalmamak gerekiyormuş.
bir de benim göbeğimin alt kısmına nadiren de olsa kısa süreli bi sancı giriyor. o da kasılmadır dedi. koltuktan kalkarken filan ani hareket yaparsam oluyor. ilerde erken doğumu tetikleyebilir dikkat et dedi
canım bu sölediklerini hemen hemen hepimiz yaşıyoruz burda, umarım erken doğumla falan alakası yoktur....
kızlar geçenlerde bahsedilmişti ama tam olarak hatırlayamadım. sabahlar müsli yemekten.
benimde kilo problemim var. ama ben sabahları muhakkak bir tane haşlanmış yumurta yiyorum. hiç yemediğim olmuyor yani.
sizce müsli yememe gerek varmı. birde hangisinden yiyorsunuz. çerezli ve meyveli olanı. siz hangisini tavsiye edersiniz.
DR otker in müsli si var Migrostan aldım meyveli güzel onu yiyorum sabahları bana biraz tatlı geliyor ama müsli başka türlü yenmez
içine ceviz de kırıyorum ... hergün yumurta yenmesi kilo alımında bir etkisi olur mu ben sadece hafta sonları yiyorum malesef:26: hafta içi sabahın köründe yumurta yemek çok zor
kızlar günaydın. nasılsınız? ,
benim kayınvalidem bebek erkek olursa eşinin, kız olursa benim adımı koyarsınız falan die söylüyordu daha hamile değilken. erkek olursa kayınpederimin adını koyacaktık mecburen (bizim oralarda adettendir. ) ama kız olursa hayatta annenin adını koymam dedim eşime. oda koyarız falan diodu. sonra ikna ettim. ölceğimi bilsem yine koymama die. derken oda vageçti.
aradan aylar geçti kızımız olduğu kesinleşince isimler düşünüyorz. şunşar şunlar olabilir die.
geçen eşim internetten duru ismini görmüş ve çok beğenmiş. anlamı falan. onu koyalım benim çok hoşuma gitti falan dedi. aslında benimde hoşuma gitti ama sonra düşününce benim kayınvalidemin adı dudu.. :18::18:
kadın üstüne alınır die tedirginim. çok benziyor dudu - duru
bende eşime dedim koymam die. ama bilmiyorum. sizce nasıl olur.
( dipnot: bende beren ismini beğenmiştim. hoşuma gidiyor. ama benim yeğenimin adı selen. eşimde onlşarı taklitçilik olur ben beren koymam dedi. )
yanlış hatırlamıyosam bademde kalsiyum vardı....
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim. doktorum hergün yememi söyledi. bana zor gelmiyor. yumurta yemek. hem tokta tutuyor. ama bazıları müsliden bahsedince. bende yesem mi die düşündüm. faydası olur mu ki die. zaten müsli yesemde her sabah yumrutamı yemeye devam ederim. çünkü yumurta daha sağlıklıdır bebişim için herhalde.
kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:
kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm biz geldik
Bir haftadır yoktuk,yeni iş yerine başladım,burası hem çok yoğun hem de ekran biraz gözönünde rahat giremiyorum.Şimdi yemek saatindeyiz gireyim dedim.
Haftasonu biraz okumaya çalıştım ama 100 sayfa kadar birikmiş hepsini okuyamadım.Umarım hepiniz iyisinsizdri.Biz kızımla iyiyiz allahıma şükür,24 aralıkta kontrolümüz vardı kızım 24 cm 420 gr olmuş,çok hareketliydi,doktorumuz yaramazlık diz boyu dedi
Hareketli bir bebek olacak heralde.Herşeyimiz şu an normal gidiyor,yalnız 6 kilo aldığımı duyunca doktor hızlı gidiyoruz dedi,hamur işi ve ekmek azalt dedi,zaten yemiyorum aram yok dedim,meyve çok yiyorum deyince ,bir öğünde en fazla 2 mandalina ye dedi,ben 4 tane filan yiyorurdum bebişime vitamin olsun diye.Meyveyi azaltacağız biraz,gerisi herşey normal çıktı.Umarım sizinde herşey normaldir,ben vakit oldukça girmeye çalışacağım.Hepinizi öpüyorum inanın her gün aklımdasınız kızlar ne yapıyordur diye,bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum ,umarım hepimize başta sağlık olmak üzere,huzur ,mutluluk ve bereket getirir,kendinize iyi bakın çok öptükkkkkkkk
:) bizim kesin bereketsiz. çift memur maaşı ama yine de ayın 10 unda tam bi sefalet... Hiç bi şekilde birikim yapamıyoruz. çocuğun büyük eşyalarınını nasıl alacağız bilmiyorum. Kredi kartlarını da kapattık...
para biriktiremiyoruz maalesef ve ben nedenini hala anlayamadım.bu aylarda şu kredi kartı ekstrelerini bitirip bişeyler yapmak şart çünkü seneye ben ücretsiz izne çıkıcam
:) bizim kesin bereketsiz. Çift memur maaşı ama yine de ayın 10 unda tam bi sefalet... Hİç bi şekilde birikim yapamıyoruz. Çocuğun büyük eşyalarınını nasıl alacağız bilmiyorum. Kredi kartlarını da kapattık...
benimde 13:30 da. kaç haftalıksınız
Günaydın kıslar..2012 yılı hepimize uğur getirir inş..
Dün ayakta kaldım ev işi yaptım belim çok ağrıyor. Gebelikle ilgili sanırım bu kadar çok ağrıması..Sizede oluyor mu..
kızlar selam ben face grubu açıldığında oraya geçmiştim şuan oradan ayrıldım tekrar burdayım bilginize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?