bende yogaya baslicam ama netten indircem.zaten bebislerden sonra calismicaz ve bebisle beraber masraflar artiyor onun icin bu tur seyleri daha farkli yollardan elde etmeye caliscam
ben de baktim ama bade turk dil kurumunda ask,sarap anlaminda kullaniliyor.ecrin tuana ve aleyna ya bakmadim amabenuim bildigim bade nin gectigi turku de fincani tastna oyarlar icine de bade koyarlarrrrr burda ki bade sarap anlamindaymis.
Kızlar çok tatlı yemek şeker ölçümünde şeker çıkmasını tetikler mi?
valla canım ne bileyim her kafadan her yerden bi ses. İnsan bişey duyunca da söylemeden edemiyor sen gene araştır bakalım eğer anlamı dediğin gibiyse bade ismi çok güzel...
bende etkiler diye biliyorum.hatta benim 5 aydir ilk defa bu hafta tatli krizim tutuyor.kedimi tutamiyorum.seker cikacak diye de korkuyorum.
tabi canim soylemene cok sevindim.sonucta farkinda olmadan kotu anlamlari isimleri koymayalim.bende arya ya taktim kafayi benden baska kimse begenmedi
neva ismi çok güzel bir isim. bende koymak isterdm ama koyamıyorum.
efsun ismi nasıl sizce.
neva ismi çok güzel bir isim. bende koymak isterdm ama koyamıyorum.
efsun ismi nasıl sizce.
Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???
iştahımız açılınca mıı benim hiçç kapanmadı kiii hamile kaldığım günden bu yana bi iştah var bende aman allahım dünyaları yiyebilirim :)))
resum gör bakalım bebeşini bize daha 25 gün felan var gecen cuma gördükte :)
kizlar isim arastiriyorum birkac isim buldum kiz annelerinin isine yarayacak :)
nisa,bade(esim ozellikle bade yi begendi),hazan,hazal,idil,miray,caglayan,eylul(ilk dusundugumuz isimdi sonradan vazgectik),name,neva
benim favori ismim fakat esimin hic ama hic begenmedigi isim ise ARYA
Kızlar çok tatlı yemek şeker ölçümünde şeker çıkmasını tetikler mi?
merak etme canım gayet iyidir, için rahat olsun, mışıl mışıl uyuyup annesine kavuşacağı günü bekliyodur...inşallah oğluşum çok sağlıklıdır varlığı içime huzur veriyo birde sağlıklı olduğunu duyayım daha hiççbirşeyden gam yemem :)
badeyi bende çok beğeniyorum ama içki mey anlamı taşıdığı için vazgeçtim,,,benim favorim nisa ve yağmur kımset heralde ikisinden biri olacak...kizlar isim arastiriyorum birkac isim buldum kiz annelerinin isine yarayacak :)
nisa,bade(esim ozellikle bade yi begendi),hazan,hazal,idil,miray,caglayan,eylul(ilk dusundugumuz isimdi sonradan vazgectik),name,neva
benim favori ismim fakat esimin hic ama hic begenmedigi isim ise ARYA
selam kızlar nasılsınız, bi kaç gündür giremiyorum.
bugün radevum var bakalım sıpamı görücem. detaylı için çağırdı galiba..
bu arada geceleri acayip bacak ağrısı çekiyorum nedendir anlamadım. varmı aranızda aynı ağrıyı çeken
Var canım olmaz mı.Bende bu bacak ağrıları 1 ay önce başladı.Doktorum magnezyum verdi,biraz rahatladım ama dün gece yine çok rahatsız oldum.Sağa dönsem olmuyor,sola dönsem rahat edemiyorum.Dönüp duruyorum öyle ağrılardan
kızlar biz gidiyoruz kontrole hepinizi öptük hayırlı haber alırız hepimiz inşaallah....
Valla tartıyı kaldırdım artık çünkü hergün farklı bir kiloda çıkınca psikolojim fazlasıyla bozulmaya başladı.
Artık eşimin ben giyinirken falan bana bakmasını istemiyorum.
Valla benim iştahım aynı.Hamile kalmadan öncede böyle yiyordum ama hiç bu kadar çabuk kilo almıyordum.Anlamadım gitti :44:
İdil,idil,idil....Kızım olsaydı bu isimi mutlaka düşünüyordum
Bence etkiler canım.
Bide ben doktora sordum şeker ölçümüne aç karnına mı gelmeliyim diye.O da hayır aç olmana gerek yok diyince çok şaşırdım.
Özellikle nisan annelerine falan sordum,hepsinin doktoru aç karnına gel demiş ama benim doktorum aç-tok farketmez dedi
İnternettende araştırdım,50mg şeker yüklemesinde aç olmak gerekmiyormuş,hafif bir kahvaltı yapılıp gidilebilirmiş ama benim kafama takıldı doğrusu.En iyisi sabah bir bardak süt içip öyle gitmek diye düşünüyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?