2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de baktim ama bade turk dil kurumunda ask,sarap anlaminda kullaniliyor.ecrin tuana ve aleyna ya bakmadim amabenuim bildigim bade nin gectigi turku de fincani tastna oyarlar icine de bade koyarlarrrrrburda ki bade sarap anlamindaymis.

valla canım ne bileyim her kafadan her yerden bi ses. İnsan bişey duyunca da söylemeden edemiyor sen gene araştır bakalım eğer anlamı dediğin gibiyse bade ismi çok güzel...

neva ismi çok güzel bir isim. bende koymak isterdm ama koyamıyorum.

efsun ismi nasıl sizce.

Kızlar çok tatlı yemek şeker ölçümünde şeker çıkmasını tetikler mi?

bende etkiler diye biliyorum.hatta benim 5 aydir ilk defa bu hafta tatli krizim tutuyor.kedimi tutamiyorum.seker cikacak diye de korkuyorum.

valla canım ne bileyim her kafadan her yerden bi ses. İnsan bişey duyunca da söylemeden edemiyor sen gene araştır bakalım eğer anlamı dediğin gibiyse bade ismi çok güzel...

tabi canim soylemene cok sevindim.sonucta farkinda olmadan kotu anlamlari isimleri koymayalim.bende arya ya taktim kafayi benden baska kimse begenmedi

bence arya süper alya da öyle ve benim favoriim "liya" ama bende cinsiyet belli olmadan kocama beğendirememiştim bunları...

butikbebe.com diye bi site varmış, markafoni falan gibi ama sadece bebeklere yönelik şeyler satıyor.
ihtiyaç olabilir diye yazmak istedim :))

selam kızlar nasılsınız, bi kaç gündür giremiyorum.

bugün radevum var bakalım sıpamı görücem. detaylı için çağırdı galiba..

bu arada geceleri acayip bacak ağrısı çekiyorum nedendir anlamadım. varmı aranızda aynı ağrıyı çeken

Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???

Valla tartıyı kaldırdım artık çünkü hergün farklı bir kiloda çıkınca psikolojim fazlasıyla bozulmaya başladı.
Artık eşimin ben giyinirken falan bana bakmasını istemiyorum.

Valla benim iştahım aynı.Hamile kalmadan öncede böyle yiyordum ama hiç bu kadar çabuk kilo almıyordum.Anlamadım gitti :44:

İdil,idil,idil....Kızım olsaydı bu isimi mutlaka düşünüyordum

Kızlar çok tatlı yemek şeker ölçümünde şeker çıkmasını tetikler mi?

Bence etkiler canım.
Bide ben doktora sordum şeker ölçümüne aç karnına mı gelmeliyim diye.O da hayır aç olmana gerek yok diyince çok şaşırdım.
Özellikle nisan annelerine falan sordum,hepsinin doktoru aç karnına gel demiş ama benim doktorum aç-tok farketmez dedi
İnternettende araştırdım,50mg şeker yüklemesinde aç olmak gerekmiyormuş,hafif bir kahvaltı yapılıp gidilebilirmiş ama benim kafama takıldı doğrusu.En iyisi sabah bir bardak süt içip öyle gitmek diye düşünüyorum bende.

inşallah oğluşum çok sağlıklıdır varlığı içime huzur veriyo birde sağlıklı olduğunu duyayım daha hiççbirşeyden gam yemem :)
merak etme canım gayet iyidir, için rahat olsun, mışıl mışıl uyuyup annesine kavuşacağı günü bekliyodur...
badeyi bende çok beğeniyorum ama içki mey anlamı taşıdığı için vazgeçtim,,,benim favorim nisa ve yağmur kımset heralde ikisinden biri olacak...

Var canım olmaz mı.Bende bu bacak ağrıları 1 ay önce başladı.Doktorum magnezyum verdi,biraz rahatladım ama dün gece yine çok rahatsız oldum.Sağa dönsem olmuyor,sola dönsem rahat edemiyorum.Dönüp duruyorum öyle ağrılardan

Kızlarr dün annemle görüştük,annem torunu için şimdiden gitmiş kendi evine koymak için park yatak almış torunum rahat etsin diye.İçerisine uyku setini ve oyuncaklarını almış.Şimdiden ilk hediyeleri geldi paşamın.Çok mutlu oldum gerçekten

Bu arada şuan evde olanlar için trt1 de gülben ergenin programının konuğu doğum koçu ayşe öner.
Bende kitabı var ve çok güzel.İzlemenizi tavsiye ederim yeni başladı
.

of berbat bi ağrı bu ya ama neden kaynaklanıyo anlamadım, gündüz hiçbirşey yok gece başlıyo zonklamaya

Benim doktorum şeker ölçümü için akşam 12den sonra bişey yeme,aç gel dedi.

kızlar akşam biraz araştırmaya çıktık eşimle bebettoya ve e-bebeğe gittik... sizinle paylaşmak istedim bende...

kırmızılı bebek arabası chicco: kullanım özellikleri çok güzel tek dezavantajı, ana koltuğun sabit olması yani onu çıkarıp yerine anakucağını monte edemiyorsunuz, üstüste koyulabiliyor... (bebetto / anakucağı + bebek arabası: toplam 660 tl)
siyah bebek arabası concord neo: yine kullanım özellikleri çok güzel, bunda ana koltuk çıkıp yerine ana kucağı monte edilebiliyor, katlandığında chicco nunkinden biraz daha az yer kaplıyor...çok kaliteli (e-bebek / anakucağı + bebek arabası : toplam 1350 tl)
arada çok fiyat farkı var kızlar nerdeyse 2 katı, ikiside kaliteli, concordu alırsam biraz estetiğe para vericem gibi geliyo oda içime sinmiyo açıkçası...
diğeride chicco nun park yatağı: alt değiştirme yeri var, üzerinde oyuncakları, ağlama anında titreşim ve müzik verme özelliği, tekerlekleri var en güzelide kumaşının antialerjik olması... ( bu seneki modeli 499 tl fakat bu geçen seneden tek bitane kalmış,o yüzden 299 tl)
sizce nasıl kızlar bi fikkir verin özellikle araba konusunda çok kararsız kaldım...

Eki Görüntüle 320753

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…