geömiş olsun keşke o rapor işini bende yapabilsem...
yavrukedicim davet istiyo siteye giremiyorum
ben direk üye oldum davet olmadandavet istriyorum a tıkla bekleme listesi ile üyelik denilen yere e mailini yaz sana hemen mail atıyorlar ve davet gönderiyorlar
Günaydın kızlarr
canım şuan ne kadara satılıyor
günaydın hepinize bugün artık tastama hasta oldum.birazdan okuldan çıkıp dr a gidip 2 gün rapor rica edecem.dinlenmem lazım:2:
40.90TL ye canım
gittigidiyorda 33 ve 36 tl ye var haberiniz olsun
oooooohh girdimm :)ben direk üye oldum davet olmadandavet istriyorum a tıkla bekleme listesi ile üyelik denilen yere e mailini yaz sana hemen mail atıyorlar ve davet gönderiyorlar
kizlar isim arastiriyorum birkac isim buldum kiz annelerinin isine yarayacak :)
nisa,bade(esim ozellikle bade yi begendi),hazan,hazal,idil,miray,caglayan,eylul(ilk dusundugumuz isimdi sonradan vazgectik),name,neva
benim favori ismim fakat esimin hic ama hic begenmedigi isim ise ARYA
nisa,bade(esim ozellikle bade yi begendi),hazan,hazal,idil,miray,caglayan,eylul(ilk dusundugumuz isimdi sonradan vazgectik),name,neva
hamile yogası yapmak isteyenler için bir alternatif buldum ..
DOUM Hamile Yogası DVDsi çıktı!| doum
ben almayı düşünüyorum kızlar siz ne dersiniz
Eylülllllllllll :)
Allah kısmet ederse benim prensesimin adı Eylül oalcak..
kızlar günaydın yağtığım bişeyi anlatcıam sizlere.
eşinin hamileliklerine olan ilgisizliğinden yakınan bir kaç arkadaş vardı. belki bir faydası olur diye yazıyorum.
KOCALARIN BİLİNÇLİ OLMASI İÇİN
Benim kocam Allah var hamileliğimde hep ilgiliydi ama yeri geldiğine umursamadığı zamnalar falan olmuştu. çoğunuzda vardır belki duygusallık, alınganlık vb. benim kocam ağlamamı hiç sevmez. ağladığım zaman hemen kızar. yine mi ağlıyorsun der çeker giderdi.
tabi hamile insanın en ufak bir şeyden sinirlenebileceğini, ağlayabileceğini kestiremiyordu. doktor muayesine gittiğimizde doktora onun yanında bundan bahsettim. oda duysun die ne zaman bitecek bu halim die. oda hiç bitmeyecek sen bundan sonra hep böyle gergin, sinirli , duygusal olacaksın. anne oluyorsun kolay deil falan dedi.
tabi bunu duyan kocam bana biraz daha ilgili davranıyor ondan sonra. azıcık bişeye sinirlensem küssem hemen yanıma gelir. tamam tamam gel küsme die.
neyse asıl anlatmak istediğim. hamilelikle ilgili dergi, kitap çoğunun elinde vardır. bende her gece yatmadan önce kocama okuyorum. hepsini anlamasada aklında kalan yerler bile yetti bana şu üç günde. milupanın gönderdiği bebeğimi beklerken dergisi var bende. onu okuyorum kocama. hergün bi kaç sayfa. tabi sonunda uyuyup kalıyo. ama dinledikerli yetio bana. arada sorular soruyorum ne yapmak gerekirmiş, böyle olursa ne olurmuş falan die.
neyse dün gece yatıcaz. hadi yatalım bana dergi oku dedi.ninni gibi geliyormuş
bide bana bunları nie okyorsun sen oku dedi. bende dedim sende bilinçli bi baba olmalısın, halimden anlamalısın. die.
neyse sınav yapıcam seni dedim. önceki okuduğum yerlerden sordum gebelikte beslenme, kabız olursam ne yemem gerekir, cinsel ilişkide nasıl olur, protein almak için hangi besinleri yemem gerekir, normal doğum nedir, sezeryan doğum nedir.? falan die bir sürü soru sordum. benim aslan kocam sınavını başarıyla geçti.
mesela eşim benim yanımdayken sigara içerdi. bende git yanımda içme derdim bişey olmaz ne olacak derdi. o kitapta hamileyken sigara içmeyi kesinlikle bırakmamızı içenlerin bile yanında durmamız gerektiği yazıyordu. eğer durursak bebek prematüre veya zayıf olarak doğabilirmiş.
bu aklında kalmış şimdi benim yanımda hayatta sigara içmez. ben sigara içerken onun yanına gitsem beni kovar. git burdan die.
ben bunun çok faydasını görüyorum arkadaşlar. sizlere de tavsiye ederim. okuduklarınızın hepsini anlamasını anladıkları sizin halinize yeter diye düşünüyorum
kızlar nette dolanan bişey varya anlamı yanlış bilinen isimler diye. Ecrin, tuana, aleyna gibi. Kur'an da geçmesine rağmen anlamı iyi olmayan isimler. Bunların arasında bade yi de okumuştum hatta türkülerde hoş olmayan bi şekilde geçtiği yazıyordu ama yine karar sizin tabi...
Kızlar çok tatlı yemek şeker ölçümünde şeker çıkmasını tetikler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?