2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada şuan evde olanlar için trt1 de gülben ergenin programının konuğu doğum koçu ayşe öner.
Bende kitabı var ve çok güzel.İzlemenizi tavsiye ederim yeni başladı
.[/QUOTE]

iyiki haber verdiniz ben de işyerindeyim internetten şimdi izlemeye başladım

merya_26 kullanıcısından alıntı
Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???

ya canım bende öle 3 günde göbeğim çıktı moralim bozuldu ağladım zırladım ya aslında karnım yokken nie yok die üzülüodum şimdi de nie birden çıktı diorum ama 3 gündür kabızlık mahvetti beni oda çıkardı göbeğimi stres yaptım bende((

bu arada herkes şişkinlikten söz etmiş ben 10 kg aldım şimdiden acaba cok mu diye düşünüp duruyorum 5 ayda 10 kg alan var mı

kabızlık bende var az buçuk ama çok rahatsız etmio. Birde karnım acaip sertleşti benim...

Turuncu canım benim doktorumda şeker yüklemesine aç gelmemi istedi.

kızlar kimse mesajımı görmedimi yaaaaaaaaaaaaa

ben gördüm

bebetto da ki ürün ün fotosu yok galiba değil mi canım?

birde araba alınca puset konulacak bişey almak mantıklı sanırım peki puset çıktığında bebeğimiz büyüdüğünde o arabatı normal bir şekilde kullanıyoruz öylemi ?

ben kirmizi olan chicco yu cok begendim.ama ana koltuk sabit derken sadece ana kucagini koyacagn zaman mi sabit yoksa ileri geri yani yatan pozisyona falan da mi gecmiyor sadece oturur pozisyonda mi oluyor.eger yatar duruma yada ayarlanabilirse bence iyi cunku ana kucagini kullanacagn birkac ay.bide kirmizinin tekerlekleri daha saglam ve kullanisli geldi bana.ana koltugun cikmasi disinda digerinin cok bi ozelligi yok bana gore.o da birkac ay icin gecerli.chicco da cok cokk iyi bi marka.ben olsam kirmiziyi alirdim.
bende park yatak dusunenlerdenim park yatak supermis ozellikle kumasiii....fiyat karsilastirmasi yapip alinir bence.
bu arada herkes şişkinlikten söz etmiş ben 10 kg aldım şimdiden acaba cok mu diye düşünüp duruyorum 5 ayda 10 kg alan var mı

bende 5 kg aldim doktorum cok almissin dedi1 kg fazlaymisss

Ne mesajı ben grmedim ne yazdınn???
canım bi önceki sayfada uzun biraz....
var canım senmi göremedin acaba 3 resim olması lazım aynen oyle canım bebek küçükken anakucağını üstüne monte ediyosun, büyüdüğünde onu kaldırıp normal bebek arabası olarak kullanıyosun...

canım, bebek arabasının üstüne ana kucağını koyacağın zaman ana koltuğu kaldıramıyosun, sabit derken onu kastetmiştim, yoksa ana koltuğu kullanırken, yatar, dik ve bikaç pozisyonun var ayarlayabileceğin, hatta adam dediki, bebek arabasını tamaen yatar pozisyona getirirsen, bebekkende kullanabilirsin ana kucağını monte etmene gerek kalmaz dedi...

yemeğe gidiyorum kızımı doyurayım gelince hepsini okucam çok kararsız kaldım yorum yapanlara teşekkür ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…