arkadaşlar lohusa geceliği erkek annelerinin mavi mi olur ben pembe almak istiyorum ???
arkadaşlar lohusa geceliği erkek annelerinin mavi mi olur ben pembe almak istiyorum ???
ooo ne güzel gecelikler bile alınmış günler çabucak geçse hayırlısıylaben mavi aldım canım baby boy :)
merya_26 kullanıcısından alıntı
Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???
ya canım bende öle 3 günde göbeğim çıktı moralim bozuldu ağladım zırladım ya aslında karnım yokken nie yok die üzülüodum şimdi de nie birden çıktı diorum ama 3 gündür kabızlık mahvetti beni oda çıkardı göbeğimi stres yaptım bende((
dörtlü tarama yaptıran varmı mayıs anneleri???
kızlar kimse mesajımı görmedimi yaaaaaaaaaaaaa
Kızlar en son gittiğiniz kontrol haftasını ve bebişin kilosunu yazar mısınız tabi bide bey mi hanım mı???
kızlar kimse mesajımı görmedimi yaaaaaaaaaaaaa
kızlar akşam biraz araştırmaya çıktık eşimle bebettoya ve e-bebeğe gittik... sizinle paylaşmak istedim bende...
kırmızılı bebek arabası chicco: kullanım özellikleri çok güzel tek dezavantajı, ana koltuğun sabit olması yani onu çıkarıp yerine anakucağını monte edemiyorsunuz, üstüste koyulabiliyor... (bebetto / anakucağı + bebek arabası: toplam 660 tl)
siyah bebek arabası concord neo: yine kullanım özellikleri çok güzel, bunda ana koltuk çıkıp yerine ana kucağı monte edilebiliyor, katlandığında chicco nunkinden biraz daha az yer kaplıyor...çok kaliteli (e-bebek / anakucağı + bebek arabası : toplam 1350 tl)
arada çok fiyat farkı var kızlar nerdeyse 2 katı, ikiside kaliteli, concordu alırsam biraz estetiğe para vericem gibi geliyo oda içime sinmiyo açıkçası...
diğeride chicco nun park yatağı: alt değiştirme yeri var, üzerinde oyuncakları, ağlama anında titreşim ve müzik verme özelliği, tekerlekleri var en güzelide kumaşının antialerjik olması... ( bu seneki modeli 499 tl fakat bu geçen seneden tek bitane kalmış,o yüzden 299 tl)
sizce nasıl kızlar bi fikkir verin özellikle araba konusunda çok kararsız kaldım...
Eki Görüntüle 320752 Eki Görüntüle 320751 Eki Görüntüle 320753
bu arada herkes şişkinlikten söz etmiş ben 10 kg aldım şimdiden acaba cok mu diye düşünüp duruyorum 5 ayda 10 kg alan var mı
canım bi önceki sayfada uzun biraz....Ne mesajı ben grmedim ne yazdınn???
var canım senmi göremedin acaba 3 resim olması lazım aynen oyle canım bebek küçükken anakucağını üstüne monte ediyosun, büyüdüğünde onu kaldırıp normal bebek arabası olarak kullanıyosun...ben gördüm
bebetto da ki ürün ün fotosu yok galiba değil mi canım?
birde araba alınca puset konulacak bişey almak mantıklı sanırım peki puset çıktığında bebeğimiz büyüdüğünde o arabatı normal bir şekilde kullanıyoruz öylemi ?
ben kirmizi olan chicco yu cok begendim.ama ana koltuk sabit derken sadece ana kucagini koyacagn zaman mi sabit yoksa ileri geri yani yatan pozisyona falan da mi gecmiyor sadece oturur pozisyonda mi oluyor.eger yatar duruma yada ayarlanabilirse bence iyi cunku ana kucagini kullanacagn birkac ay.bide kirmizinin tekerlekleri daha saglam ve kullanisli geldi bana.ana koltugun cikmasi disinda digerinin cok bi ozelligi yok bana gore.o da birkac ay icin gecerli.chicco da cok cokk iyi bi marka.ben olsam kirmiziyi alirdim.
bende park yatak dusunenlerdenim park yatak supermis ozellikle kumasiii....fiyat karsilastirmasi yapip alinir bence.
bende 5 kg aldim doktorum cok almissin dedi1 kg fazlaymisss
Kızlar en son gittiğiniz kontrol haftasını ve bebişin kilosunu yazar mısınız tabi bide bey mi hanım mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?