kızlar hepinize günaydınnnn :)
ekins bende de aynı problem var canım.. hiç bişeyin düğmesi kapanmaıyor
bu arada gece abuk subuk rüyalar görüyorum ya.. güya bebeğim yokmuş artık.. bi kalktım hemen elim göbeğime gitti.
nerdeyse ağlıcaktım
sizde böyle rüyalar görüyormusunuz ya
ya acaba o kapanmayan düğmeler sonradan kapanıcak mı ya :))
Kızlar rüyalarınız evhamdan bence ben bu aralar bebeğin odasıyla ilgili rüyalar görüyorum :))) yok bi duvar olmamış rengi mobilyalar yanlıs filan oof tam kabuss :)
Yavru kedicikk benim doktor kilo konusunda çok relax ya hiçbişi demiyo sadece ayda 2 kiloyu geçme diyo o kdar :)
Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???
ben yeni gömlek almaya razıyım keşke kapanmasa
herkese hayırlı mutlu sabahlar...biz bugün oğluşumu görmeye gitcez hergün 9da uyuyan ben heyecandan uyuyamadım yaaasaat 2 olsun paşamı göreyimm :)
ne güzel azcık kalmış görmene bebişini bak bana daha 2 gün var
Eki Görüntüle 320627 Eki Görüntüle 320628
arkadaşlar örgü oyuncak (amigurumi ) duydunuz mu ben örüyordum bayada ördüm hem saglıklı oyuncak plastik içermiyor ..keçeden söz edince siz belki bunuda denersinizi diye paylaşıyorum
,aranızda ören var mı???
ekinscim ben ne yapıcağımı bilemiyorum valla fazlan var deyince insan utanıyor böyle suçlu gibibeyaz ekmeği kes demişti ben azalttım ama kesmedim sorarsa ne diyicem
hayatım boyunca da insanlar ne güzel yiyorsun kilo almıyorsun deyip durdular herkesin ahımı çıkıyor nedir yahu
iştahımız açılınca ne olucak ben onu merak ediyorum asıl :18:
ay bayıldım bayıldım çok güzeller hemen kaydettim keçelerim de yola çıkmış bir an önce başlayasım var!! aslında biraraya gelip yapsak ne güzel olur bursalı baaayanlar
tamam canım paylaşırız bi ara,,, beğenmene sevindim, bende bayıldım çünkü...evet evet süper olur benim kafamda bir sürü fikir var ama vakit bulamıyorm paylaşırım bi ara
çok güzeller, ama ben hiç denemedim, yapılabilir...Eki Görüntüle 320630
bunları ben ördüm gözler internetten alınıyor vidalı kesinlikle çıkmıyor
Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???
iştahımız açılınca mıı benim hiçç kapanmadı kiii hamile kaldığım günden bu yana bi iştah var bende aman allahım dünyaları yiyebilirim :)))
resum gör bakalım bebeşini bize daha 25 gün felan var gecen cuma gördükte :)
kızlar lierac almayı düşünenler unnado da kampanya var mış ...
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
ayrıca mom to be nin hamile kıyafetleride satılıyor bir bakın isterseniz
günaydın hepinize bugün artık tastama hasta oldum.birazdan okuldan çıkıp dr a gidip 2 gün rapor rica edecem.dinlenmem lazım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?