2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???

evhamdan canım evhamdan korkuyoruz ya onlara bişey olcak diye.. bende dünden önceki gece sağlık ocağına gittiğimizi ama kalp atışlarını duyamadığımızı gördüm... hayıra çıkarsın ama bence bilnçaltı rüyaları bunlar...

merya canım sorma yaaaa. zaten hep diyorum .. beni hamilelik değil evham mahfetti..

günaydın kızlaarrrr

daha çok mu şişicezzzz :18: korkutmayın beni yaaaa zaten cuma günü dr kontrolüm var ödüm patlıyor kiloma bişey diyecek diyeee off yaaa

Kızlar rüyalarınız evhamdan bence ben bu aralar bebeğin odasıyla ilgili rüyalar görüyorum :))) yok bi duvar olmamış rengi mobilyalar yanlıs filan oof tam kabuss :)
Yavru kedicikk benim doktor kilo konusunda çok relax ya hiçbişi demiyo sadece ayda 2 kiloyu geçme diyo o kdar :)

ya acaba o kapanmayan düğmeler sonradan kapanıcak mı ya :))

herkese hayırlı mutlu sabahlar...biz bugün oğluşumu görmeye gitcez hergün 9da uyuyan ben heyecandan uyuyamadım yaaa saat 2 olsun paşamı göreyimm :)

ekinscim ben ne yapıcağımı bilemiyorum valla fazlan var deyince insan utanıyor böyle suçlu gibi beyaz ekmeği kes demişti ben azalttım ama kesmedim sorarsa ne diyicem
hayatım boyunca da insanlar ne güzel yiyorsun kilo almıyorsun deyip durdular herkesin ahımı çıkıyor nedir yahu
iştahımız açılınca ne olucak ben onu merak ediyorum asıl :18:

Günaydın kızlar.. ekins canım daha davul olcaz davul... kızlar 2 gün içinde ben gibi bi anda şişen var mı???

bende de dun ayni sey oldu.hatta buraya yazip size soracaktim sacmaliyorum bana oyle geliyor herlade dedim.sonra dun aksam esimde dedi bi gunde gobegin cikti sanki dedi:):)ama gercekten cikti cunku hamilelik pantolonundan anladim bi dugme kaydirdim.belkide bu aydan sonra birden buyuyor bizimkiler.yarin kontrole gidicem bakalim ne durumda bizimki.

ben yeni gömlek almaya razıyım keşke kapanmasa

ayy cok guldum ya.benim ustlerde olmamaya basladi eskiden bol gelen sweatshirt simdi body gibi oturuyor.dun giydim cok komikti.

iştahımız açılınca mıı benim hiçç kapanmadı kiii hamile kaldığım günden bu yana bi iştah var bende aman allahım dünyaları yiyebilirim :)))

resum gör bakalım bebeşini bize daha 25 gün felan var gecen cuma gördükte :)

Günaydın tatlı anneler,,,

ay bayıldım bayıldım çok güzeller hemen kaydettim keçelerim de yola çıkmış bir an önce başlayasım var!! aslında biraraya gelip yapsak ne güzel olur bursalı baaayanlar

evet evet süper olur benim kafamda bir sürü fikir var ama vakit bulamıyorm paylaşırım bi ara
tamam canım paylaşırız bi ara,,, beğenmene sevindim, bende bayıldım çünkü...
Eki Görüntüle 320630
bunları ben ördüm gözler internetten alınıyor vidalı kesinlikle çıkmıyor
çok güzeller, ama ben hiç denemedim, yapılabilir...

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn malesef ben

inşallah oğluşum çok sağlıklıdır varlığı içime huzur veriyo birde sağlıklı olduğunu duyayım daha hiççbirşeyden gam yemem :)

günaydın hepinize bugün artık tastama hasta oldum.birazdan okuldan çıkıp dr a gidip 2 gün rapor rica edecem.dinlenmem lazım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…