2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende etmiyordum neden etmiyorum dedim.sonra surekli etmeye basladim yakaladikca kontrollerim artti!!!!!evet yani bende var ya hayatta bakmam ne kadina ne erkege oyle bi insanim.bundan o kadar emin ki bana bakmiyor o etrafa bakiyor,bende artik bakmaya baslicam kendini kotu hissetsin anlasin ne oldugunu....

aynennn beni anlatmissin.sinirden kuduruyorum.ne olaylar cikti bizde de,rahat takilamiyorum takmamazlik yapamiyorum.ole bi yapim var ki cilgina donuyorum.ne zamandir kontrol ettigimi bilmiyor.4-5 ay oldu bisi demedim cunku o da bakmadigimi saniyor.ama degisen birsey yok.gozleim dolup dolup tasiyor sinirden!!!!!!okuz geldi okuz gidecek bunlar,birgun kiymetimi anlicak ama o gun cok gec olacak!!!!

ya ne hormonu yaa.. zaten eşleir olarak biz ihtiyaçlarını karşılamıyor muyuz?? bu dönemde belli şeyleri yaşayamayanlarda var ama o zman bile erkeklerin ne hakkı var başka kadınlara bakmaya?? Çok saçma.. Kadında da var hormon önemli olan nefsine hakim olmak saygı yani ah bea canım sinirlenmemek elde değil ama dedim ya ben napıyorum diyen bir erkeğe yaptığını anlatmak imkansııızz

bende kontrol edicem akşama walla içime kurt düştü , ben gecen ofiste birinde senin gömleğinin aynısından vardı dedim ama ondan daha iyi durmuş senin ki biraz bol kalıyo dedim sinir oldu sinirrr nasıl öle dermişimmm ohh canıma değsin :) kıskansın biraz

bence çooook haklısın ben bu tv.lerden bıktım zaten herkesin her yeri açık ben eşimin gözlerini kapıyorum o da zaten hemen çeviriyor diyorum ki sen bakarsan bende çıplak erkeklere bakayım o zaman sen hazmeder misin o da aynı tepkiyi veriyo.film izlerken o benim gözümü ben onunkini kapıyorum.sen çok normal davranmışsın canım dua et rabbim kendi kendine anlamasını nasip eder inşallh.

Bencede bunların hormonlarla hiç bir ilgisi yok tamamen aç gözlülükle alakası olduğunu düşünüyorum.. Bende erkek resimlerine bakıp tarayıcı geçmişini temizlemiyor gözüne gözüne sokuyorum haliyle oda kuduruyor sebebsiz yere telimi kapatıyorum aynı saatlerde yada işten eve geç geliyorum bunun gibi birsürü şeyler üretiyorum dikkatleri dağılıyorsa kendi üzerinize çekmenin türlü yolları var... sizinle uğraşmaktan başka şeyleri düşünme fırsatları kalmıyor

canlarım nasılsınız selamunaleykum ?
gene neler olmus neler yazmıssınızda yazmıssınız
canım sıkma canını cak kafasına kafasına sınır ne hakkı var ya bakmaya utanmazlar ya bu erkekler vevlı barklı ınsnız demeden sagda solda gozlerı terbıyesızler
bu arada seker yuklemesınden bahsetmıssınız benım seker yuklemem 26 haftalıkken falan oluyor daha dortluye gırıcem doktorum 35 yada 40 gunde bır cagırıyor bu ayın 16 sında 4 lu ultrason var heralde ondan bı 35 gun sonrada seker yuklemesı yapar gec degıl demı yada sızınkı erken mı ben ılk hamılelıgımde de 6 aylık hamıleydım seker yuklemesı yapıldıgında :44:
banada bı fıkır verın benım golum hala park yatagında yatıyor onu kaldırıp yenı bebısımızı yatırırsak kıskanır dıye dusunuyorum duzenını hıc bozmayayım dıyorum yenı besık alsam dıyorum esım ızın vermıyo zaten evde nefes alacak yer yok dıyo nereye koyacam ev cok dar ayrıca oglumu yatagından kaldırıp baska bı yere yatırsam cok delı yatıyor bı odayı dlanır galıba uyurken done done napıcam bılmıyorum valla gercı burdan tasınmıayı dusunuyoruz ama hayırlısı dıyelım napıyım ?

ah bu erkekler tek kadına bakmak kesmiyor galiba onları.illa başka başka kadınlara da bakacaklar.valla gözünün ucuyla baktığını görsem yakarım değil bakmak bahsetsin bakalım 2 çocuk doğuruyoum ona onun için dünyanın tek kadınının ben olduğumu unutmaması lazım

doğru söylüyorsun canım zaten durumlar malum uygununa kaçmak lazım ...

canımya kafana takmamaya çalış şimdi bunları kaslarını germe durduk yere stresten bebeklerde çok etkileniyor, hel bi hamileliğin bitsin herşeyin bir zamanı var, karşılığı var,azönce bi arkadaşın dediği gibi sende onu hafif hafif sinir eder kıskandırırsın, görsün bakalım o zaman, nasıl oluyomuş, o zaman sende ona ben ne yapıyorumki dersin,,, bakalım ne halt edecek ozaman...

Ben bugün tetanoz aşısı oldum,olsam mı olmasam mı çok düşündüm ama oldum.Şimdilik bi sıkıntım yok,insallah daha sonra da olmaz.
Ben en son 20+5ken gittim doktora,400 gramdı pamuk prensesim :)

Çok saol canım bilgi için.Bende aç karnına gitmeye karar verdim

Bildiğim kadarı ile şeker yüklemesi 23-27 (yani doktorlara göre 24-28) haftalar arasında yapılıyor.

Park yatak konusunda haklısın evet.Oğluşunu kaldırıp yenidoğanı yatırırsan kıskanma durumu olur kesinlikle.
E şimdi yeni park yatak alsanda evde kalabalık olacak.Valla kararsız kaldım açıkcası bende.Portatif beşik alsan diyeceğim ama ona vereceğin parayla yeni bir park yatak al daha iyi.
Yinede kesin çözüm yeni bir yatak almakta galiba.

Kızlar benim gibi hamilelikte canı sürekli balık isteyen var mı ?
Ay durduramıyorum kendimi.Bide canım sadece hamsi balığı istiyor.
Pazar günü eşim artık hamsi yemekten bıktım bugün çipura yiyelim diye çipura aldı,o balık kesmedi herhalde ki şimdide oturduğum yerde aklıma hamsi geliyor ve ağzımın suyu akıyor.En iyisi akşam yemeği için hamsi siparişi vereyim eşime

ilk hamileliğimde ben hiç balık sevmezdim ama canım çok isterdi .allahtan çok faydalı ye güzelim yarasın bebişe

Ben Bağdat Caddesindeki YogaEvim'e gidiyorum... Şimdilik güzel gidiyor tavsiye etmek için biraz erken olabilir ama daha önce konuştuğum herkes çok memnun kalmıştı bende memnun kalırım herhalde.

Bu arada bir arkadaş Acıbadem'in ücretsiz Doğum hazırlık kursundan bahsetmiş. Websitesine baktım ama ilgili bir bilgi bulamadım. Hangi günler, saat kaçta, kayıt olmak gerekiyor mu?

negüzel canımya canın faydalı bişey istiyor işte, ben hamilelikten öncede şimdide, aklıma yemek gelmiyo, bıraksalar 3-4 ayda 1 yerim heralde...

Balık evet yararlı ama doktorlar haftada 2den fazla önermiyorlar.Çünkü günümüzde balıklar ağır metaller içeriyorlar ve ağır metaller bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor.

ben en çok çiğ köfteye aşerdim bi de bu aralar hep kivi istiyorum bi kilodan fazla yiyorum yine aklıma geldiiii hafifte ekşii

ne kadar peki canım fiyat konusunda bilgi vermen mümkün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…