bu erkek mlleti nye böyle ya biz niye bakmıyoruz etmiyoruz ama sen en iyisini yapıyosun canım takmamakta fayda var bende eşimi çok kontrol etmiyorum açıkcası ama öyle baktığını filan yakalasam sinirden kudururdum !!!
canım çok haklısın sinirlenmekte.. bende önceden çok sinirleniyor olay çıkarıyordum bu durumlara.. emin ol ne kadar kendini yersen ye, ne kadar sinirlenirsen sinirlen sana tamam yapmıcam desede erkek bu.. yine bakacak !!! ben artık umursamaz bi durum takınıyorum.. ohh okadar rahatım kiii...
ne deli gibi kendimi harap etmişim ki.. yok ona baktı ,yok tv de buna baktı. yok nette şu sayfaya girdi.. sen boşverince asıl kendisi sinir olacak.. bak dene ve gör. tecrübe ile sabittir... yapma dedikçe yasak olan şey onlara daha güzel geliyor. hiç ilgilenme bak ozaman yapmıyorlar. en azından eskisinden çokkk daha az oluyor
canim bilgisayirina bakiyorum surekli.hangi sayfalara girdigi hangi tarihte saat kacta girdigi hepsi yaziyor.isteyen herkeste bakabilir,tum pc ler kaydediyor zaten.daha once kac kere tartistik.ilgilenmedim birkac gun sonra hatasini kabul etmeyerek yanima geldi.degistiremiyorum.ona gore son derece normal seyler.bizim hormonlarimiz onlarinkiler gibi calismiyormus........
bende ben mi asiri kiskancim diyordum.yani 3 yildir evliyiz ama simdiye kadar sevgililik halimizden hicbirsey kaybetmedik hep ayni ilgi ayni sevgi.ama bu huyuda hep devam ediyor.
evet kesinlikle zaten bakisindan hemen anlasiliyor.
Kızlar en son gittiğiniz kontrol haftasını ve bebişin kilosunu yazar mısınız tabi bide bey mi hanım mı???
bende etmiyordum neden etmiyorum dedim.sonra surekli etmeye basladim yakaladikca kontrollerim artti!!!!!evet yani bende var ya hayatta bakmam ne kadina ne erkege oyle bi insanim.bundan o kadar emin ki bana bakmiyor o etrafa bakiyor,bende artik bakmaya baslicam kendini kotu hissetsin anlasin ne oldugunu....
aynennn beni anlatmissin.sinirden kuduruyorum.ne olaylar cikti bizde de,rahat takilamiyorum takmamazlik yapamiyorum.ole bi yapim var ki cilgina donuyorum.ne zamandir kontrol ettigimi bilmiyor.4-5 ay oldu bisi demedim cunku o da bakmadigimi saniyor.ama degisen birsey yok.gozleim dolup dolup tasiyor sinirden!!!!!!okuz geldi okuz gidecek bunlar,birgun kiymetimi anlicak ama o gun cok gec olacak!!!!
kizlarrr cok sinirliyimm...esiniz gazete okurken,gazetedeki fotogaleriye bakiyor mu?acik sacik olanlara?ben de mi bi sorun var.daha once bunu konusmustuk.o zamanda ne var bakinca ne oluyor diyordu.cok zoruma gidiyor.yoldaki kizlarada bakiyor.goz bu bakar diyor.bakarda insan gozu kayip bakar sonra kafasini cevirir.bu uzun bakiyor.ve ben oyle baktigimi dusunmuyorum diyor.bu duruma karsi sessiz kalamiyorum.bu seferde ne yapiyorum sanki diyor beni bole cok sikiyorsun diyor.sinirden kuduracam yine gazeteden milletin resmine bakmis.............ben mi cok geri kafaliyim???gozlerim doluyor isteyim tutuyorum kendimi
ya ne hormonu yaa.. zaten eşleir olarak biz ihtiyaçlarını karşılamıyor muyuz?? bu dönemde belli şeyleri yaşayamayanlarda var ama o zman bile erkeklerin ne hakkı var başka kadınlara bakmaya?? Çok saçma.. Kadında da var hormon önemli olan nefsine hakim olmak saygı yani ah bea canım sinirlenmemek elde değil ama dedim ya ben napıyorum diyen bir erkeğe yaptığını anlatmak imkansııızz
doğru söylüyorsun canım zaten durumlar malum uygununa kaçmak lazım ...Valla kızlar şaşırdım kaldım inanın.Haftaya perşembe gideceğim şeker için ama doktorun aç tok fark etmez demesi kafamı çok karıştırdı.En iyisi ben aç gideyim o zaman.Hiç olmazsa kafamda soru işareti falan kalmaz.
Esracım fazla para harcamaya gerek olmadığını düşünerek chicco diyorum.Zaten anakucağını bebek oturana kadar kullanıyorsun.
Birde anakucağı kullanmadanda yatar pozisyona falan getiriliyor olması çok güzel.
kizlarrr cok sinirliyimm...esiniz gazete okurken,gazetedeki fotogaleriye bakiyor mu?acik sacik olanlara?ben de mi bi sorun var.daha once bunu konusmustuk.o zamanda ne var bakinca ne oluyor diyordu.cok zoruma gidiyor.yoldaki kizlarada bakiyor.goz bu bakar diyor.bakarda insan gozu kayip bakar sonra kafasini cevirir.bu uzun bakiyor.ve ben oyle baktigimi dusunmuyorum diyor.bu duruma karsi sessiz kalamiyorum.bu seferde ne yapiyorum sanki diyor beni bole cok sikiyorsun diyor.sinirden kuduracam yine gazeteden milletin resmine bakmis.............ben mi cok geri kafaliyim???gozlerim doluyor isteyim tutuyorum kendimi
canım şöyle anlatıyım ben cuma gitmiştim dokrora şeker yüklemesi yapalım dedi ama ben o gün yapılacağını bilmediğimden sabah bi açma yedim gittim doktora söledim aslında o kadardan bişey olmaz ama kesin sonuç almamız için yarın sabah aç gel öyle yapalım dedi..
canlarım nasılsınız selamunaleykum ?
gene neler olmus neler yazmıssınızda yazmıssınız
canım sıkma canını cak kafasına kafasına sınır ne hakkı var ya bakmaya utanmazlar ya bu erkekler vevlı barklı ınsnız demeden sagda solda gozlerı terbıyesızler
bu arada seker yuklemesınden bahsetmıssınız benım seker yuklemem 26 haftalıkken falan oluyor daha dortluye gırıcem doktorum 35 yada 40 gunde bır cagırıyor bu ayın 16 sında 4 lu ultrason var heralde ondan bı 35 gun sonrada seker yuklemesı yapar gec degıl demı yada sızınkı erken mı ben ılk hamılelıgımde de 6 aylık hamıleydım seker yuklemesı yapıldıgında :44:
banada bı fıkır verın benım golum hala park yatagında yatıyor onu kaldırıp yenı bebısımızı yatırırsak kıskanır dıye dusunuyorum duzenını hıc bozmayayım dıyorum yenı besık alsam dıyorum esım ızın vermıyo zaten evde nefes alacak yer yok dıyo nereye koyacam ev cok dar ayrıca oglumu yatagından kaldırıp baska bı yere yatırsam cok delı yatıyor bı odayı dlanır galıba uyurken done done napıcam bılmıyorum valla gercı burdan tasınmıayı dusunuyoruz ama hayırlısı dıyelım napıyım ?
Kızlar benim gibi hamilelikte canı sürekli balık isteyen var mı ?
Ay durduramıyorum kendimi.Bide canım sadece hamsi balığı istiyor.
Pazar günü eşim artık hamsi yemekten bıktım bugün çipura yiyelim diye çipura aldı,o balık kesmedi herhalde ki şimdide oturduğum yerde aklıma hamsi geliyor ve ağzımın suyu akıyor.En iyisi akşam yemeği için hamsi siparişi vereyim eşime
hamilelilk yogası mı ne güzel yaa bende gitmek istiyorum ama uygun bir şey bulamadım zamanım uymaz diye düşünüyorum .. sen nerede gidiyorsun canım
bu arada Ataşehir memorial hastanesinde hamilelik yogası ücretsiz veriliyormuş yakın olan arkadaşlar var ise tercih edebilirler ...
Kızlar benim gibi hamilelikte canı sürekli balık isteyen var mı ?
Ay durduramıyorum kendimi.Bide canım sadece hamsi balığı istiyor.
Pazar günü eşim artık hamsi yemekten bıktım bugün çipura yiyelim diye çipura aldı,o balık kesmedi herhalde ki şimdide oturduğum yerde aklıma hamsi geliyor ve ağzımın suyu akıyor.En iyisi akşam yemeği için hamsi siparişi vereyim eşime
Ben Bağdat Caddesindeki YogaEvim'e gidiyorum... Şimdilik güzel gidiyor tavsiye etmek için biraz erken olabilir ama daha önce konuştuğum herkes çok memnun kalmıştı bende memnun kalırım herhalde.
Bu arada bir arkadaş Acıbadem'in ücretsiz Doğum hazırlık kursundan bahsetmiş. Websitesine baktım ama ilgili bir bilgi bulamadım. Hangi günler, saat kaçta, kayıt olmak gerekiyor mu?
Kızlar ararlık annelerinin formunda dolaşırken aşağıdaki doğum hikayesini okudum.. Çok etkilendim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-...stemezdim.html (böyle olsun istemezdim...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?