2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar,kızçemi gördüm pazartesi günü artık epey büyüdüğü için monitöre sığmadı sidikli kızım:)400 gr ağırlığı 27 cm miş boyu
Aynı gün tetanoz aşımıda oldum bugün biraz hafifledi kolumun ağrısı,dün akşam sebepsiz ağlama nöbeti geçirdim bu da aşının yan etkisiymiş,kolumu kapıya çarptım oturdum tekrar ağladım,yatarkende çok zahmet çektim ama bebeğim için değer.İlk 2 doz bebek içinmiş,doğumdan sonraki doz ise anne sağlığı için içinmiş.Bu arada şeker yüklemesi kesinlikle aç karnına yapılıyor saat başı 3 defa kan alınacak o esnada da aç olunması gerekiyor.Gece yediğim tost bile neticeyi etkiledi.Ona göre vaziyet alın derim.Bi de 1 kilo almışım nasıl mutlu oldum anlatamam:)Doktorum şanslı anne adaylarındansın bebeğin gelişimi gayet güzel kilo almak marifet değil dedi bir oh çektim.

maşallah bebişine canım.kaç kiloyla hamile kaldın peki şuana kadar kaç kilo aldın?

bencede şanslısıN ben daha ne olduğunu anlamadan 5 kilo almışım çok sinir bozucu

maşallah bebişine canım.kaç kiloyla hamile kaldın peki şuana kadar kaç kilo aldın?
Sağol canım hepimizinkine maşallah,doktorumun baskülünde 57 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 58.200 görünüyor.
bencede şanslısıN ben daha ne olduğunu anlamadan 5 kilo almışım çok sinir bozucu

Bundan sonra her ay 1 kilo alsam 5-6 kiloyla bitiricem bu işi ama önemli olan benim kilo almam değil hiç takıntım yok bu konuda gerekirse 30 kiloda alırım yeterki bebeğim sağlıklı olsun o kilolar koşturmacada uykusuzlukta gidicek zaten takma kafaya

süper valla dr um taktıgı için bende takıyorum görüntüde kimse okadar kilo aldığımı anlamıyor ama tartıya bakınca

Sizlerinde fikrini alıyım kızlar,benim evimde bebeğe ayırabileceğim bir odam yok.Yatak odamızda yatıcak,evimiz henüz bitmedi taşınmamız doğumdan sonrasına kalıcak,odam oldukça büyük şimdilik bir büyüyebilen karyola alıp sonrasında kendi evimize taşındığımızda karyolanın diğer parçalarınıda alalım odasını yapalım diyoruz.Annanemiz ve babannemiz 1 saatlik mesafede oldukları için onların evine birer tane park yatak alıcaz hafta sonları genelde orada oluyoruz çünkü.Sizler nasıl bi yol izliyceksiniz?

canım ben de şuanda kiradayım kendi evim değil.ondan sadece beşik alabilcem.yatak odamda da yer yok oturduğumuz odada boş bi köşe var yatağını oraya koymayı düşünüyorum.

bizim de evimiz pk büyük sayılmaz ama park yatak düşünmüyorum beğendiğim bi taneyi dayıma yaptırıyorum yatak odamızda idare edicez ölçülerini biraz büyük tuttum 4 5 yaşına kadar yatabilsin die doğumdan beş ay sonra kendi evimize taşınma durumumuz var ama orasıda küçük malesef ekstra bi oda yapamıcaz bebişe ama rahat bi yatağı olucak

Son düzenleme:

Çok güzelmiş yatağı canım mışıl mışıl uyusun bebeğin.Ben de beşik için bi gezicem maskoyu,oda olarak beğenip sadece yatağını alıcam mecburen yer yok kutu gibi evim sonrasında tamamlarız artık.

Kızlar bana komiliden bez ve numuneler geldi bilginize ne zaman üye oldum bilmiyorum ama geldi sizlerde isitiyin şimdiden 8 tane bezimiz oldu

teşekkür ederim ön tarafına korkuluk eklettim sadece bende maskodan baktım fakat çok pahalı aynısını uyguna yaptırıyorum malzemesi iyi hiç değilse onu biliyorum.. hayırlısıyla doğsunlarda zamanla her şey olur tamamlanır

Balık evet yararlı ama doktorlar haftada 2den fazla önermiyorlar.Çünkü günümüzde balıklar ağır metaller içeriyorlar ve ağır metaller bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor.

Haftada 1 kere mutlaka balık yiyorum.Bazende bugün olduğu gibi 2 oluyor.

maşallah canım kızına....Allah bozmansın hep böle sağlıklı gitsin inşallah...

model çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin, parmaklıklarda oldumu tamamdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…