2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haftada 1 kere mutlaka balık yiyorum.Bazende bugün olduğu gibi 2 oluyor.

banada doktorum küçük balık ye demişti, büyüklerde metal oranı falaymış, eğer küçük yiyorsan sorun olmaz bence...bende tam tersi küçük balık sevmem, çipura, ve alabalık favorimdir...

kızlaaar bu arada benim milupa paketim de geldi geçen hafta evde bulamamışlar ben de misafir olduğu için almaya gidememiştim dün eşim almış indirim kuponları en çok işe yarayacak şey :)

primayada üye oldum ama gelen giden birşey yok avent marka yenidoğan biberon setlerden almayı düşünüyorum bebek bakımı içinde bübchen sizin kullanmayı düşündüğünüz markalar neler

kızlar hamileleiğim süresince pek bişey aşermemiştim.

geçen aklıma geldi. yaz meyvelerinden. eşim sormuş bulamamış. şimdi tekrar ara dedim yoksa internetten sipariş verebiliyormuşsun. kilosu geçen sene 200 kilo die yazmışlar.

şimdi kocam aradı. bulmuş marketin birinden ama 3 tanesi 30 lira imiş.

1 tane alıyorum dedi.
aşermek böle bişey olsa gerek.

bu arada herkes şişkinlikten söz etmiş ben 10 kg aldım şimdiden acaba cok mu diye düşünüp duruyorum 5 ayda 10 kg alan var mı

ben de 23. haftadayım.8 kilo almışım ama doktorum iyi diyor.bir de kızlar cumartesi şeker yüklemesi var 50 gr.yaptıran oldu mu.aç mı gidicez tok mu.doktor bişey demedi.

bana doktorum yaptırma dedi ben de yaptırmadım.acaba yanlış mı yapıyorum.kızlarrrr hepiniz yaptırdınız mı

selam kizlar,ne gyuzel kaynatmissiniz ben yazilanlari bile okuyoamiyorum uyku bastiriyo gozlerim kapaniyo hey allahim

bana doktorum yaptırma dedi ben de yaptırmadım.acaba yanlış mı yapıyorum.kızlarrrr hepiniz yaptırdınız mı

yaptır canım ya benım bır doz kaldı 8 aylıkken yapılcak bebek arkadaslara katılıyorum zararından cok faydası var yaptırmamazlık etme yanı omur boyu koruyor Allah'ın ıznıyle

kızlarrrr hala isim bulamadım..sizin tavsiye ettiklerinizi de listeme ekledim ama tam karar yok hala.. nisa,azra, bade,cemre,ela en çok istediklerim ama eşimle de bir türlü uzlaşamıyoruz.var mı daha iyi önerileri olannn

kızlarrrr hala isim bulamadım..sizin tavsiye ettiklerinizi de listeme ekledim ama tam karar yok hala.. nisa,azra, bade,cemre,ela en çok istediklerim ama eşimle de bir türlü uzlaşamıyoruz.var mı daha iyi önerileri olannn

cnm ela ve azra favorim kızım olsaydımutlaka adını elif ela koyardım.

ah ah bızım de derdımız ısım bır turlu karar veremıyoruz ben begenıyorum esım begenmıyor bana kalsa Alya Dua hazır hemen ama gelde esıme anlat hepsıne bı bahane buluyor

benim oğluşumun adı hazır mehmet akif koyucaz inşallah biraz kem küm etti ama iki çemkirmeyle sorunu hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…