Haftada 1 kere mutlaka balık yiyorum.Bazende bugün olduğu gibi 2 oluyor.
maşallah canım kızına....Allah bozmansın hep böle sağlıklı gitsin inşallah...
model çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin, parmaklıklarda oldumu tamamdır...
bende milupadan hediye aldım bez numuneleri hediye kuponları
bu arada herkes şişkinlikten söz etmiş ben 10 kg aldım şimdiden acaba cok mu diye düşünüp duruyorum 5 ayda 10 kg alan var mı
Kızlar en son gittiğiniz kontrol haftasını ve bebişin kilosunu yazar mısınız tabi bide bey mi hanım mı???
bu arada kızlar bebeğinizle aranız nasıl
gidiyo bizimki maşallah bu aralar çook güzel
gidiyo özellikle vurduğu anlar
aahh çook güzelll
yaaa allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
inşallahh dün yine aradılar sağlık ocağından beni tatanoz
aşın var geçiktirme gel diye eh artık mecbur bugün gidip yaptıracam:18::18::18::18:
bana doktorum yaptırma dedi ben de yaptırmadım.acaba yanlış mı yapıyorum.kızlarrrr hepiniz yaptırdınız mı
komili ve milupa üyelikleri nerden yapılıyor,*??
komiliyi bulamadım valla milupanın kendi sitesinden anne bebek kulübü var ordan üye olduktan sonra gönderiolar
bende yaptırdım gecen hafta bence yaptırmalısın hem bebegın hem kendın ıcın sonucta zararı yok yararı var
bana doktorum yaptırma dedi ben de yaptırmadım.acaba yanlış mı yapıyorum.kızlarrrr hepiniz yaptırdınız mı
ama ben artık 24.haftaya giricem nerdeyse.geç mi kaldım acaba.doktor yaptırma deyince yaptırmadım ama içim de rahat değil.
kızlarrrr hala isim bulamadım..sizin tavsiye ettiklerinizi de listeme ekledim ama tam karar yok hala.. nisa,azra, bade,cemre,ela en çok istediklerim ama eşimle de bir türlü uzlaşamıyoruz.var mı daha iyi önerileri olannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?