2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

erkek olsa benım kıde hazırdı ama kıza ısım bulmak zor bazen ıcımdekı ses gel elıf koy demıyorda degıl yanı neyse kızlar ben kacıyorum oglus pepeye bakarken ıslerımı halledıyım amaaan utu yapacaktım ben bugun ya gene attım yarın hayırlısı olsun bakalım napalım

arkadaşlar bugün 2.derece usg ye girdim.meleğimde hiç bir anormallik yok allah a çük şükür.ama rahimi besleyen damarlarda basınç artışı varmış buda gelişme geriliğine sebep olabilirmiş.doktorum cok kafanı takma kilosu falan normal ama 1 ay sonra büyümede gerilik olursa tekrar 2.derece usg isteriz dedi.ama her anne gibi benimde moralim çok bozuldu (((((((

sizlerde öyle birşey oldumu hiç????

ben gecen hafta gırdım ama öyle bırsey soylemedıler bana Allaha dua et ıns. bı problem cıkmaz cnm

ben gecen hafta gırdım ama öyle bırsey soylemedıler bana Allaha dua et ıns. bı problem cıkmaz cnm

sana kaç dakika baktılar canım.seninde normal mi herşeyin?benimde duadan baska çarem yok ama öyle ümitsiz bi durum olarak söylemedi doktorum.allah a emanet bebişlerimiz inş sağ sağlim alırız kucağımıza onları

bana 20-25 dakıka baktı herseyın normal oldugunu soledı doktor sukurler olsun. amın ınsallah sagsaglım alırız kucagımıza dua et cnm bısey olcagını sanmıyorum bende

bana 20-25 dakıka baktı herseyın normal oldugunu soledı doktor sukurler olsun. amın ınsallah sagsaglım alırız kucagımıza dua et cnm bısey olcagını sanmıyorum bende

inş olmaz evet.ismini ahmet emir mi koyacaksın cok güzelmiş.bizde muhammed yusuf düşünuyoruz inş :)

inş olmaz evet.ismini ahmet emir mi koyacaksın cok güzelmiş.bizde muhammed yusuf düşünuyoruz inş :)

evet ahmet kayınpederımın adı cok sevıyorum babamı emiride ben ıstedım Allah nasıp ederse ahmet emir olsun ıstedık senınkıde cok guzel ama Allah bagıslasın sımdıden sag saglım saglıkla alalım kucagımıza:)

arkadaslar aranızda karnının şişken biraz indigini ve yumusak oldugunu düşünen varmı benm sanki biraz öle 2 gündür.

benim bazen çok sert ve çok daha şişkin oluyor bazanse daha küçük. endişelenmene gerek olduğunu düşünmüyorum.

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

Merhaba Sevgili Mayıs Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Mayıs Anneleri, bu kalp Mayıs Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

benim bazen çok sert ve çok daha şişkin oluyor bazanse daha küçük. endişelenmene gerek olduğunu düşünmüyorum.

cok saol cnm Allah razı olsun hakkını helal et yoruma ihtiyacım vardı Allah hepimizin bebegini bize bagıslasın dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin AMİNnnn:)))

gunaydin kizlar,herkes iyidir umarim.bugun kizosumu gormeye gidicez.cok sevincliyim.doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakip yorum yapacak.bide cinsiyet icin kesin birsey dicek.tetanoz asini vurulanlar ikinci doz icin ne zaman gelin dediler.bana 1 ay sonra 2.dozu vurulman gerekiyor dediler.bi arkadasimiz sanki 8.ay yazmisti.ben mi yanlis anladim?

günaydınn herkese , bugun çok sisli bi gün güneşli havalardan sonra pek işimize gelmedi böyle bi hava :)

hayatbayramolsa git gör bakalım prensesini :) aşı zamanı pek önemli değil sanırım ben bi doz yazın olmuştum bi doz daha yaptırmam gerekiyomuş ocak yada şubatta gel dedi öyle kesin şu haftada olmalısın demedi canım :)

srdrhly canım ilk defa duyuyorum böyle bişey için rahat etsin istiyorsan başka bi doktora daha danış ama öenmli bi durum olsa doktorun bunu sana söylerdi sanırım içini ferah tut dua et bol bol bebeğinide strese sokma canım

günaydın kızlar... Canım benim ilk doz 15 aralıktı 2. doz 15 ocak.. 5 ve 6. aylarda vuruyorlar

arkadaslar aranızda karnının şişken biraz indigini ve yumusak oldugunu düşünen varmı benm sanki biraz öle 2 gündür.

walla benim bi gün çok şiş bi gün normal bi günde inik filan olabiliyo sanırım gazla alakalı bi durum dün çok sertti mesela bugun biraz daha yumuşak gibi ay çok gülünç bi durum :))

Günaydın canım.
Tetanoz aşısının ikinci dozu 1 ay sonra vuruluyor.Yani ilk dozdan 1 ay sonra.

Günaydın kıslar,
Şu sıralar kiloma takmış durumdayım her ay en az 2 kilo alıyorum...Gelecek için tedirginim
Bu arada biz oğluşumun adını Doruk Efe koyacağız..Aslınd ben Yağız Efe istiyordum ama eşimi ikna edemedim..Birde kayınvalidem demişki eşime babanız alındı çocuğun ismini koyarken hiç danışmıyorlar demiş..Arayıp gönlünü alacakmışız..Şaşırdım valla ben kendi ailemide karıştırmıyorum...Eskidenmiş o büyüklere danışmak...Bende dedim eşime aç sor o zaman

günaydın kızlar.. aranıza yeni katılıyorum..ben de mayıs annesi olacağım inş. dün hastaneden çıktım iki ünite kan verdiler kanım çok düşük çıktı.. her hafta mide krampları geçiriyorum..aranızda benim gibi olan var mı hamileliği zor geçen...?inş. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız... ben galiba bebeğime bakamıyorum..sürekli hasta oluyorum ve aç kalıyorum çok üzülüyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…