benim oğluşumun adı hazır mehmet akif koyucaz inşallah biraz kem küm etti ama iki çemkirmeylesorunu hallettim
arkadaşlar bugün 2.derece usg ye girdim.meleğimde hiç bir anormallik yok allah a çük şükür.ama rahimi besleyen damarlarda basınç artışı varmış buda gelişme geriliğine sebep olabilirmiş.doktorum cok kafanı takma kilosu falan normal ama 1 ay sonra büyümede gerilik olursa tekrar 2.derece usg isteriz dedi.ama her anne gibi benimde moralim çok bozuldu(((((((
sizlerde öyle birşey oldumu hiç????
ben gecen hafta gırdım ama öyle bırsey soylemedıler bana Allaha dua et ıns. bı problem cıkmaz cnm
sana kaç dakika baktılar canım.seninde normal mi herşeyin?benimde duadan baska çarem yok ama öyle ümitsiz bi durum olarak söylemedi doktorum.allah a emanet bebişlerimiz inş sağ sağlim alırız kucağımıza onları
bana 20-25 dakıka baktı herseyın normal oldugunu soledı doktor sukurler olsun. amın ınsallah sagsaglım alırız kucagımıza dua et cnm bısey olcagını sanmıyorum bende
inş olmaz evet.ismini ahmet emir mi koyacaksın cok güzelmiş.bizde muhammed yusuf düşünuyoruz inş :)
benim bazen çok sert ve çok daha şişkin oluyor bazanse daha küçük. endişelenmene gerek olduğunu düşünmüyorum.
gunaydin kizlar,herkes iyidir umarim.bugun kizosumu gormeye gidicez.cok sevincliyim.doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakip yorum yapacak.bide cinsiyet icin kesin birsey dicek.tetanoz asini vurulanlar ikinci doz icin ne zaman gelin dediler.bana 1 ay sonra 2.dozu vurulman gerekiyor dediler.bi arkadasimiz sanki 8.ay yazmisti.ben mi yanlis anladim?
arkadaslar aranızda karnının şişken biraz indigini ve yumusak oldugunu düşünen varmı benm sanki biraz öle 2 gündür.
gunaydin kizlar,herkes iyidir umarim.bugun kizosumu gormeye gidicez.cok sevincliyim.doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakip yorum yapacak.bide cinsiyet icin kesin birsey dicek.tetanoz asini vurulanlar ikinci doz icin ne zaman gelin dediler.bana 1 ay sonra 2.dozu vurulman gerekiyor dediler.bi arkadasimiz sanki 8.ay yazmisti.ben mi yanlis anladim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?