2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

canım ne oldugunu bilmiyorum ama dr kalıcı bişey değil demiş sonuçta
başka bir yere daha görün istersen için rahat eder aklına kötü şeyler getirme
bişeyciği yoktur merak etme daha gelişim aşamasında bazen böyle seyler görülebiliyor ama zaman herşey normale dönüyor

hoşgeldin canım aramıza... Burası çok keyifli hele bide anneler bebişleri görmeye gittiği gün süper :)) canım sıkıntın için çok üzüldüm benimde bacaklarıma giren kramp sorunum var tabi senin daha ciddi ( Bebeğin neden aç kalsın canım? Sen bol bol meyve ye süt iç hiçbişe olmaz bebişine merak etme sakın ona bakamıyorum falan da deme. bende çok sinirlenip ağlamıştım onu düşünmeden ( bazen olabiliyor. Hepimizin mayıs ayında sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah...

toplamda kaç kilo aldın canım ayda 2 kilo normal cok değil
eşinin buldugu isim daha güzel olmuş bence bende kimseye sormayı düşünmüyorum isim konusunda
bizim bebeğimiz o gönlümüzce bir isim verelim ama demi

Canım çok geçmiş olsun..Çalışıyor musun?? Sabah öğlen akşam yemeklerini aksatıyor musun?? Ben ara öğünlerde meyve yiyorum sadece..Ara arada kuruyemiş atıştırıyorum..Sabahları kahvaltı yapmak benim içinde dert dostla felan idare ediyorum..Öğlenleri yemekte mutlaka yoğurt akşamlarıda 1 bardak süt içiyorum..Bende aslında çok iyi beslenemiyorum mesela balık ıspanak yeşil yapraklı sebzeler nerdeyse hiç yapamıyorum..Akşamları çok yorgun düşüyorum

Valla canım toplamda 5 kilo oldım..bunun 4 kilosu son 2 ay ..Siz ne düşünüyorsunuz isim olarak?

canımcım bebişin için en faydalı olanları yemiyorsun ama
dr bana meyve sebze agırlıklı beslen dedi hem sen hem bebeğin güzel beslenmiş ve fazla kilo almamış olursun dedi
ıspanak ye özellikle ben küçük bir bagı yıkıyorum teflon tencereye koyuyorum oldugu gibi biraz tuz atış kendi suyunda biraz kavurup sarımsaklı yogurda koyuyorum 5 dk oluyor hem lezzetli hemde tüm vitamini içinde kalıyor zamanınıda almaz hiç yapamıyorsan yıka ıspanagı marul gibi ye hergün birkaç yaprak

Valla canım toplamda 5 kilo oldım..bunun 4 kilosu son 2 ay ..Siz ne düşünüyorsunuz isim olarak?

biz daha ne cinsiyeti biliyoruz ne isim kararlaştırdık
ama kız ismi olarak zeynep hoşumuza gidiyor
erkek ben bi kere burak demiştim ama hiç detaylı konuşmadık cinsiyeti öğrenirsek daha saglıklı karar veririz herhalde
acıkçası cokta önemli değil tek düşündüğüm saglıklı sıhhatli gelsinde yavrum ne cinsiyet ne de isim pekte gelmiyor aklımıza
bu benım 3. gebeliğim 2 kaybım oldu sadece şükrediyorum ki bebeğim iyi şu anda

papatya 5 kilo bişey değil canım 19+5 desin bundan sonra ayda 2 kilo gidersen cok ii
ben 8 kilo aldım ultrasona göre bebek 22+3 ben memnunum su anki kilomdan ve görüntümden bundan sonra cok almasam iyidir
senin boyun kaçtı boyda cok önemli canım ben cok uzun sayılmam 1,68 ama kilolu durmuyorum karnım ve yan taraflarım aldı tabi birde memişler

evet öğretmenim..ama bu hafta rapor aldım.. okula giderken kahvaltımı yapıyorum öğle yemeğimi de yiyorum ama akşam eve gelince yorgunluktan kalkıp doğru dürüst yemek yapamıyorum..bişeyler yiyoruz..ama haftada 2-3 gün mide krampları geçiriyorum..o zaman karnım bile iniyor.. mide bulantıları( bu sabah bile:(eşim de çok üzülüyor ben de ..çünkü karnım resmen hamile değilmişim gibi oluyor..

Kızlar size bi çorba tarifi verceeğim lütfen canınız istemesin şuan çok besleyici... Çoğunuz biliyorsunuzdur zaten

patates soğan yeşil,kırmızı mercimek, kereviz, havuç hatta küçük bir parça kuzu eti yada bir parça but kaynatıp sonra ezdirip su katıosunuz. herkes bunu mercimek çorbası olarak bilir ama ben kereviz ve et atılığını bilmiyordum. hatta pırasa bile atabilirsiniz. Çok besleyici hem bizim içim hem doğunca bebişlerimiz için...

benimde boy 168 canım aynen bende o civarda kilo aldım... yanlarım çok aldı ve bebiş tabi bundan sonra da 8 kiloya kadar çıkabilirim kalırsa da kalır napıım yeter ki oğlum iyi beslensin.

Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah bayağı bi kaynatmışsınız : )

bizim oğluşumuza adaş geliyo demek ki ::)) Bizde Ömer Doruk düşünüyoruz ama eşim Ömeri daha kabul edemedi :))

canım bende öğretmenim sabah 7 30 da evden çıkıyorum tabi kahvaltı yok. yoldan poğaça alıyorum. ama yanıma mutlaka 2 tane süt elma ayva ve mandalina alıyorum. her tenefüs birini yiyiyorum. 3 gibi eve geliyorum eşim 6 buçuk gibi geliyor 2 saat yatıyorum sonra kalkıp yemeğimi yapıyorum. yemek yapamasan bile okula mutlaka meyveni sütünü götür canım...

kızlar ya bende 9 kiloya yakın aldım çok geliyo bana ama doktorum hiç bişi demiyo napıcam böle bilmem abartıda bişey yemiyorum ama ödem oluyo vucudumda sanırım kiloda bu yüzden hızlı artıyo

3 gibi evde olmak süper bişey olsa gerek canım :) ben 6,30 gibi evde oluyorum eşim benden önce geliyo yarım saat kadar yemekleri filan ısıtıyo eğer yemek varsa ben gittiğimde hemen yiyoruz çok iyi oluyo ama yemek yoksa sofraya oturmamuz 8 e doğru oluyo o yüzden hep bi akşam önceden yapıyorum mesela bu akşam ki yemeğimi dün biz yemek yerken pişti..bende işe gelirken süt alıyorum ve meyve koyuyorum yanıma ama kahvaltı dediğin gibi oluyo ya simir ya poğça

yapcak bişey yok ki canım... bu arada cevizi de unutmayalım. ekins sen kocaelinin hangi ilçesindesin canım???

Zeynep ismi çok güzel gerçekten...Dediğin gibi canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin..İsim dediğin bir boncuk...

Hımmm..Öylemi dersin..Hadi bakalım zaman gösterecek...Benim boy senden kısa 1,60..Bende şişman durmuyorum öyle ama sonrasından korkuyorum bayanın bir tanesi yazmıştı son 2 ayda 17 kilo mu ne almış..Yuhh dedimmmmmm bu neeeee...

Canın yemek istemese bile yoğurt ye..Meyve ye bol bol..Banada akşamları yemek hazırlamak eziyet ama söz konusu olan çocuğumuz..Biz ne kadar güzel beslersek vücudu o kadar dirençli olacak...Bende 2 gündür sabahları yumurta yemeyi aksatıyorum ama yarın tekrar başlıcam söz kuzuma :)

Merya tarifin için çok tşkler..Ben hemen bir kağıda not aldım..Bu tarif ilerde bebeklerimiz yemek yemeye başladığı zamanda onlar içinde iyi olur diye düşünüyorum...

kızlar ya bende 9 kiloya yakın aldım çok geliyo bana ama doktorum hiç bişi demiyo napıcam böle bilmem abartıda bişey yemiyorum ama ödem oluyo vucudumda sanırım kiloda bu yüzden hızlı artıyo

Valla yanlız olmadığıma çok sevindim sakın kızma bana Benim doktorda tam tersi geçen ay 2 kilo almıştım dikkat et dedi kızdı sanki..Bu hafta her halde köpürür...Eee bende diyeceğimi biliyorum ama veriyorsunuz multivitamin ilaçları tabi şişerim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…