yapcak bişey yok ki canım... bu arada cevizi de unutmayalım. ekins sen kocaelinin hangi ilçesindesin canım???
herkese günaydın gebedaşlarım...:)... biz dün öğleden sonra küçük şehzademi görmeye gittik..Doktorumuz bebeğimizin gayet iyi ve 527 gr olduğunu söyledi..Bize 2 tane ödev verdi 1. 2.düzey ayrıntılı ultrasonografi istedi haftaya yaptırcakmışız. 2. ödev tetanoz aşısı oda sadece sağlık ocağında yapılıyo bir doz yaptır gel 2.doz 1 ay sonra dedi...veee en gıcık konu doktorda tartılıyorum hep fazla çıkıyo ama ben evdekini baz alıyorum sabah aç karna çıplak bir şekilde tartılıyorum şu an 22+2 ve 6 kilo almışız :)...
İzmit merkezdeyim canım biliyomusun burayaları?
walla ceviz bi paket yanımda bi paket evde var hep gözümün önünde çok yararlıymış ben pek balık yiyemiyorum bide ilaçlarımı hiç düzgün içmiyorum ya özellikle kan hapını uf
herkese günaydın gebedaşlarım...:)... biz dün öğleden sonra küçük şehzademi görmeye gittik..Doktorumuz bebeğimizin gayet iyi ve 527 gr olduğunu söyledi..Bize 2 tane ödev verdi 1. 2.düzey ayrıntılı ultrasonografi istedi haftaya yaptırcakmışız. 2. ödev tetanoz aşısı oda sadece sağlık ocağında yapılıyo bir doz yaptır gel 2.doz 1 ay sonra dedi...veee en gıcık konu doktorda tartılıyorum hep fazla çıkıyo ama ben evdekini baz alıyorum sabah aç karna çıplak bir şekilde tartılıyorum şu an 22+2 ve 6 kilo almışız :)...
bende izmit merkezdeyim canım :)) doktora kime gidiyosun? ben nasıl aradım burda izmitten birini... hayel41 di sanırım bi arkadaş vardı ama o da çok sık giremiyo. senin kocaeli görünce çok mutlu oldum :))
sağol tosticim..inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin :)http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikhaftafetus.html bu linki takip ediyorum demek ki iyi şu an tosunum :)gözün aydın canım maşallah bebişe senle haftalarımız aynı demek bebişler yarım kiloyu gectiler bu haftalarda ben daha göremedim dogru düzgün bebeğimi kilosunuda bilmiyorum pazartesi inş. detaylı bilgi alırım
tosuncuk olmuş maşallah ya :) artık hızla büyüyolar , ayrıca 6 kilo çok iyi :)
aaaaaaaa süpermiş yaa be Konağa gidiyorum canım Gülçin Hanıma sen nereye gidiyosun çok sevindim walla :)
ben konakta numan beye gidiyodum sonra cankatta funda hanıma geçtim canım :)) bende çok sevindim ne kadar zamandır da konuşuyoruz hiç görmemiştim kocaelinden olduğunu...
kızlar göbüşleriniz ne kadar çıktı..dışardan balınca belli oluyor mu?
canım Numan bey oranın doktorumu ki ben Erken beyi Kazım Beyi ve gülçin hanımı biliyodum bi tek :) Cankata niye geçtin sen memnun kalmadın mı ? Ben ilk foruma girdiğimde Kocaeliden yok mu filan diye pek aranmıştım ama kimseyi bulamadım
kızlar göbüşleriniz ne kadar çıktı..dışardan balınca belli oluyor mu?
tam bir göbek önden gideniyim :)) kızlar bu arada hamile alt iç çamaşırı giymeye başladım o kadar rahat ki...
yok canım aslında gölcük te bi aile tıp merkezi var oranın doktoru... öğlene kadar konakta. ben şuan hastaneden öte funda hanımdan çok memnunum... sat larımızda yakın beraber de doğuruduk belki ama ben esk de doğum yapıcam...
ay nede güzel olurdu sen niye eskişehirde doğumunu yapıcaksın ailen filan mı orda?
Günaydın kıslar,
Şu sıralar kiloma takmış durumdayım her ay en az 2 kilo alıyorum...Gelecek için tedirginim
Bu arada biz oğluşumun adını Doruk Efe koyacağız..Aslınd ben Yağız Efe istiyordum ama eşimi ikna edemedim..Birde kayınvalidem demişki eşime babanız alındı çocuğun ismini koyarken hiç danışmıyorlar demiş..Arayıp gönlünü alacakmışız..Şaşırdım valla ben kendi ailemide karıştırmıyorum...Eskidenmiş o büyüklere danışmak...Bende dedim eşime aç sor o zaman
canımcım bebişin için en faydalı olanları yemiyorsun ama
dr bana meyve sebze agırlıklı beslen dedi hem sen hem bebeğin güzel beslenmiş ve fazla kilo almamış olursun dedi
ıspanak ye özellikle ben küçük bir bagı yıkıyorum teflon tencereye koyuyorum oldugu gibi biraz tuz atış kendi suyunda biraz kavurup sarımsaklı yogurda koyuyorum 5 dk oluyor hem lezzetli hemde tüm vitamini içinde kalıyor zamanınıda almaz hiç yapamıyorsan yıka ıspanagı marul gibi ye hergün birkaç yaprak
İzmit merkezdeyim canım biliyomusun burayaları?
walla ceviz bi paket yanımda bi paket evde var hep gözümün önünde çok yararlıymış ben pek balık yiyemiyorum bide ilaçlarımı hiç düzgün içmiyorum ya özellikle kan hapını uf
kilo alanlara çok özeniyorum ..ne güzel..
tam bir göbek önden gideniyim :)) kızlar bu arada hamile alt iç çamaşırı giymeye başladım o kadar rahat ki...
bende büyük beden camasır aldım başından beridir onları giyiyorum cok rahat ettim şimdiye kadar bebek tam yukarı cıkınca dahada rahat ederiz[/QUOTE
bende hamile iç çamaşırı aldım acayip rahat ettim hem ben hemde oğluşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?