- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
gunaydin kizlar,herkes iyidir umarim.bugun kizosumu gormeye gidicez.cok sevincliyim.doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakip yorum yapacak.bide cinsiyet icin kesin birsey dicek.tetanoz asini vurulanlar ikinci doz icin ne zaman gelin dediler.bana 1 ay sonra 2.dozu vurulman gerekiyor dediler.bi arkadasimiz sanki 8.ay yazmisti.ben mi yanlis anladim?
günaydınn herkese , bugun çok sisli bi güngüneşli havalardan sonra pek işimize gelmedi böyle bi hava :)
hayatbayramolsa git gör bakalım prensesini :) aşı zamanı pek önemli değil sanırım ben bi doz yazın olmuştum bi doz daha yaptırmam gerekiyomuş ocak yada şubatta gel dedi öyle kesin şu haftada olmalısın demedi canım :)
srdrhly canım ilk defa duyuyorum böyle bişey için rahat etsin istiyorsan başka bi doktora daha danış ama öenmli bi durum olsa doktorun bunu sana söylerdi sanırım içini ferah tut dua et bol bol bebeğinide strese sokma canım
günaydın kızlar... Canım benim ilk doz 15 aralıktı 2. doz 15 ocak.. 5 ve 6. aylarda vuruyorlar
Günaydın canım.
Tetanoz aşısının ikinci dozu 1 ay sonra vuruluyor.Yani ilk dozdan 1 ay sonra.
günaydın kızlar.. aranıza yeni katılıyorum..ben de mayıs annesi olacağım inş. dün hastaneden çıktım iki ünite kan verdiler kanım çok düşük çıktı.. her hafta mide krampları geçiriyorum..aranızda benim gibi olan var mı hamileliği zor geçen...?inş. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız... ben galiba bebeğime bakamıyorum..sürekli hasta oluyorum ve aç kalıyorum çok üzülüyorum(
Günaydın kıslar,
Şu sıralar kiloma takmış durumdayım her ay en az 2 kilo alıyorum...Gelecek için tedirginim
Bu arada biz oğluşumun adını Doruk Efe koyacağız..Aslınd ben Yağız Efe istiyordum ama eşimi ikna edemedim..Birde kayınvalidem demişki eşime babanız alındı çocuğun ismini koyarken hiç danışmıyorlar demiş..Arayıp gönlünü alacakmışız..Şaşırdım valla ben kendi ailemide karıştırmıyorum...Eskidenmiş o büyüklere danışmak...Bende dedim eşime aç sor o zaman
Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah bayağı bi kaynatmışsınız : )
merya en mantıklısı o tabi canım herkes seferber olucak yoksa öbür türlü :)
Turuncu bende nbb ninkilerden aldım 4,5 a acayip rahatt herkes almalı bencee
merya en mantıklısı o tabi canım herkes seferber olucak yoksa öbür türlü :)
Turuncu bende nbb ninkilerden aldım 4,5 a acayip rahatt herkes almalı bencee
ekins ayrıntılı yatırdın mı? benim cumartesi günü korder die bi yer varmış oraya gitcez..
kizlar isim arastiriyorum birkac isim buldum kiz annelerinin isine yarayacak :)
nisa,bade(esim ozellikle bade yi begendi),hazan,hazal,idil,miray,caglayan,eylul(ilk dusundugumuz isimdi sonradan vazgectik),name,neva
benim favori ismim fakat esimin hic ama hic begenmedigi isim ise ARYA[/QUOTE
bence dünya güseli bir isim benim kızım olsa ya derin ya arya koyacaktım...hiç düşünme...
arkadaşlar lohusa geceliği erkek annelerinin mavi mi olur ben pembe almak istiyorum ???
yoooo paşa gönlün nasıl istiyorsa canım ben mesela krem yada somon rengi düşünüyorum
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
Merhaba kızlar son 3 gündür yok yere olumsuzluğum,miskinliğim, hayattan zevk alamamam yani depresyonum var :)) neden böle oldu analamdım bi kere daha olmuştu 2 gün sürmüştü. bu ne böyle ya elimi kolumu kaldırmak istemiyorum. aklım hep bişiler düşünüyo evham yapıyo inşallah böle sürmez enerjimi özledim yaa..
bu arada lohusa geceliğini şimd,den alan var mı? ne kadr kilo alacağımız meçhul , en çok kilo alacağımız aylar daha gelmedi
Merhaba kızlar son 3 gündür yok yere olumsuzluğum,miskinliğim, hayattan zevk alamamam yani depresyonum var :)) neden böle oldu analamdım bi kere daha olmuştu 2 gün sürmüştü. bu ne böyle ya elimi kolumu kaldırmak istemiyorum. aklım hep bişiler düşünüyo evham yapıyo inşallah böle sürmez enerjimi özledim yaa..
bu arada lohusa geceliğini şimd,den alan var mı? ne kadr kilo alacağımız meçhul , en çok kilo alacağımız aylar daha gelmedi
kızlar ya bende 9 kiloya yakın aldım çok geliyo bana ama doktorum hiç bişi demiyo napıcam böle bilmem abartıda bişey yemiyorum ama ödem oluyo vucudumda sanırım kiloda bu yüzden hızlı artıyo
ikisi hoş olabilir mesela kom marka gecelik altına uygun topuksuz terlikEki Görüntüle 321307 Eki Görüntüle 321308
canımm niye öyle oldun ki şöyle bi silkelen bak sana pozitif enerji gönderiyorumm :) kuaföre git bi fön çektir bana çok iyi gelebiliyo :)
hamilelik psikolojisi olabilir.beyaz renk almayı düşünüyorum ama lohusa geceliğini mavi pembe çok klasik geliyor nedense bana
:) saol canım popişimi kaldırabilirsem gidicem doğru söylüyorsun bana da genelde iyi gelir
ben kırmızı alıcam galiba. kırmızı alacak olan yokkk muuuu. gerçi iki modele bakmıştık biri gecelikti onu kırmızı istiyorum diğeri uçuk mu uçuk mavi pijamaydı
Ben de bu aralar senin gibiyim.Suratım beş karış desem yeridir.Bi bakıyorsun gülüyorum,bi bakıyorsun zırıl zırıl ağlıyorum.
Kafayı mı sıyırdım acaba?
Neden böyleyim,ne yapmak istiyorum hiç bilmiyorum.Dün öğlen 3 te zoraki yediğim yemekle bu sabah kahvaltıya kadar durdum.Gerekçem canımın bişey istememesi.
Akşam eşim geldi işten,adama bi demlik çayı çok görüp gittim odama 8.30da yatmaya başım ağrıyor diye.Tabi yatma faslının öncesinde kafam gözüm şişene kadar da ağladım yatağın içinde.
Bugün sabahın köründe dikildim ayağa,bari kocama güzel bir kahvaltı hazırlayayım dedim,ama eşimin bugün işe 2 saat geç gideceğini unutmuşum.Adam söyleyince aklıma geldi,oturdum bide zırıl zırıl ona ağladım.
Sonra eşimle güzel bir kahvaltı yaptık,eşimi gülücüklerle işe uğurladım,şimdide kendime kızıyorum ne kadar şükürsüzüm diye.
Galiba hamilelik psikolojisi denen olay bu oluyor.
Bu arada hastane için gecelik takımı konusunda ben de çok kararsızım.Acaba şuan olduğum bedenden bir beden büyük alıp kenara mı koysam,yoksa 8.ayın gelmesinimi beklesem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?