2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim ne guzel bugun gorecekmissin fistigini benimki cumartesi gunu ,guzel haberlerle gel insallah.

günaydın kızlar... Canım benim ilk doz 15 aralıktı 2. doz 15 ocak.. 5 ve 6. aylarda vuruyorlar

Günaydın canım.
Tetanoz aşısının ikinci dozu 1 ay sonra vuruluyor.Yani ilk dozdan 1 ay sonra.

gunaydin kizlar

hosgeldin canim aramiza,benimkide cok zor geciyor ilk basta bulanti kusma derken simdi istahsizlik basladi hic bisey yemek istemiyorum zorla yiyorum resmen 3 gundurde yine kusmaya basladim,artik bebisler icin katlanicaz cogu gitti azi kaldi

bence kilon normal canim 8-9 kilo alanlar var ,sen yine az almissinbende istah olmadigi halde 6 kilo falanda ben aldim
Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah bayağı bi kaynatmışsınız : )

gunaydin canim sanada

merya en mantıklısı o tabi canım herkes seferber olucak yoksa öbür türlü :)

Turuncu bende nbb ninkilerden aldım 4,5 a acayip rahatt herkes almalı bencee

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın

cnm genelde erkek bebeklerde görülebilirmiş bunun nedeni bebek tam idrarrını yapamadıgı için idrar böbreklere baskı yapması imiş. ama dogumla birlikte bebekler 1 saat içinde idrarını yapınca buda düzelirmiş. kaldı ki düzelmese bile küçük bi operasyonla hallolurmuş ama Allahın izniyle geçer güzel düşün daha beterinden Allah saklasın bu zaten rahatsızlık hastalık olarak adlandırılmıyormus bile :)

Merhaba kızlar son 3 gündür yok yere olumsuzluğum,miskinliğim, hayattan zevk alamamam yani depresyonum var :)) neden böle oldu analamdım bi kere daha olmuştu 2 gün sürmüştü. bu ne böyle ya elimi kolumu kaldırmak istemiyorum. aklım hep bişiler düşünüyo evham yapıyo inşallah böle sürmez enerjimi özledim yaa..

bu arada lohusa geceliğini şimd,den alan var mı? ne kadr kilo alacağımız meçhul , en çok kilo alacağımız aylar daha gelmedi

benimde bugün 2 de randevum oğluşumu görücem inşallah ayrıntılı ultrasonda ssk ve devlet hastanelerinde yer bulamadığım için özele gidicem dopler için fiyatlar baya uçuk neyse ki cd veriyolar

Son düzenleme:

canımm niye öyle oldun ki şöyle bi silkelen bak sana pozitif enerji gönderiyorumm :) kuaföre git bi fön çektir bana çok iyi gelebiliyo :)

hamilelik psikolojisi olabilir. beyaz renk almayı düşünüyorum ama lohusa geceliğini mavi pembe çok klasik geliyor nedense bana

kızlar ya bende 9 kiloya yakın aldım çok geliyo bana ama doktorum hiç bişi demiyo napıcam böle bilmem abartıda bişey yemiyorum ama ödem oluyo vucudumda sanırım kiloda bu yüzden hızlı artıyo

ben bir ayda 2 kilo aldım.toplamda da 3 kilo doktor dikkar et dedi :)anlamadım bende bu doktorları.hepsi farklı bişey söylüyor.

Ben de bu aralar senin gibiyim.Suratım beş karış desem yeridir.Bi bakıyorsun gülüyorum,bi bakıyorsun zırıl zırıl ağlıyorum.
Kafayı mı sıyırdım acaba?
Neden böyleyim,ne yapmak istiyorum hiç bilmiyorum.Dün öğlen 3 te zoraki yediğim yemekle bu sabah kahvaltıya kadar durdum.Gerekçem canımın bişey istememesi.
Akşam eşim geldi işten,adama bi demlik çayı çok görüp gittim odama 8.30da yatmaya başım ağrıyor diye.Tabi yatma faslının öncesinde kafam gözüm şişene kadar da ağladım yatağın içinde.
Bugün sabahın köründe dikildim ayağa,bari kocama güzel bir kahvaltı hazırlayayım dedim,ama eşimin bugün işe 2 saat geç gideceğini unutmuşum.Adam söyleyince aklıma geldi,oturdum bide zırıl zırıl ona ağladım.
Sonra eşimle güzel bir kahvaltı yaptık,eşimi gülücüklerle işe uğurladım,şimdide kendime kızıyorum ne kadar şükürsüzüm diye.
Galiba hamilelik psikolojisi denen olay bu oluyor.

Bu arada hastane için gecelik takımı konusunda ben de çok kararsızım.Acaba şuan olduğum bedenden bir beden büyük alıp kenara mı koysam,yoksa 8.ayın gelmesinimi beklesem :44:

canımm niye öyle oldun ki şöyle bi silkelen bak sana pozitif enerji gönderiyorumm :) kuaföre git bi fön çektir bana çok iyi gelebiliyo :)

:) saol canım popişimi kaldırabilirsem gidicem doğru söylüyorsun bana da genelde iyi gelir

hamilelik psikolojisi olabilir. beyaz renk almayı düşünüyorum ama lohusa geceliğini mavi pembe çok klasik geliyor nedense bana

ben kırmızı alıcam galiba. kırmızı alacak olan yokkk muuuu. gerçi iki modele bakmıştık biri gecelikti onu kırmızı istiyorum diğeri uçuk mu uçuk mavi pijamaydı

kırmızıya bende bayılıyorumda şuh bi renk nasıl durur bilmiyorum kendimi çok seksi hisediyorum neden se ya ben kırmızı giyince

aynen aynen... saçmalıyoruz işte işin aslı. Allahın zoruna gider derler ya vallahi korkuyorum. geçici bir durumdur inşallah. hayırlısıyla silkeleniriz tatlı tatlı hamileliğimizi yaşarız.. kısa zamanlı depresyonların temel belirtisi uykuya meğilmiş. ama ben hamile olduğumu unutup depresyona girdim galiba diyorum. oysaki ilk zamanlar fazla uyumadım diye şimdi de aynı şekilde gidecek diye bir anlaşmamı yaptım sanki vucudumla.

gecelik konusunda göbeğimin büyüme hızına akıl erdiremediğim için ben beklemeye karar verdim .8. aydan korkarım erken doğum olur diye ama 7. aydan önce almam büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…