:) saol canım popişimi kaldırabilirsem gidicem doğru söylüyorsun bana da genelde iyi gelir
ben kırmızı alıcam galiba. kırmızı alacak olan yokkk muuuu. gerçi iki modele bakmıştık biri gecelikti onu kırmızı istiyorum diğeri uçuk mu uçuk mavi pijamaydı
kırmızıya bende bayılıyorumda şuh bi renk nasıl durur bilmiyorum kendimi çok seksi hisediyorum neden se ya ben kırmızı giyince
:))) çok tatlısın yaa. doğumdan hemen sonra şuhluğumuz olmaz diye düşünüyorum :)
ne kadar modern bir bayan olsam da azıcık ucundan hurafelere inanırım malesef. hani halk arasında al basması diye birşey var ya duyan var mı bilmiyorum lohusalara olurmuş güya.. ondan kırmızı giymek istiyorum. aslında açık renk giyip güzel kurdaleli kırmızı bi taç da takabilirim
:))) çok tatlısın yaa. doğumdan hemen sonra şuhluğumuz olmaz diye düşünüyorum :)
ne kadar modern bir bayan olsam da azıcık ucundan hurafelere inanırım malesef. hani halk arasında al basması diye birşey var ya duyan var mı bilmiyorum lohusalara olurmuş güya.. ondan kırmızı giymek istiyorum. aslında açık renk giyip güzel kurdaleli kırmızı bi taç da takabilirim
merhaba mayıs anneleri nasılsınız?
18 haftalık hamileyim daha hissetmedim bebişimii
sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz merak ediyorum ?
:) saol canım popişimi kaldırabilirsem gidicem doğru söylüyorsun bana da genelde iyi gelir
ben kırmızı alıcam galiba. kırmızı alacak olan yokkk muuuu. gerçi iki modele bakmıştık biri gecelikti onu kırmızı istiyorum diğeri uçuk mu uçuk mavi pijamaydı
Ben de bu aralar senin gibiyim.Suratım beş karış desem yeridir.Bi bakıyorsun gülüyorum,bi bakıyorsun zırıl zırıl ağlıyorum.
Kafayı mı sıyırdım acaba?
Neden böyleyim,ne yapmak istiyorum hiç bilmiyorum.Dün öğlen 3 te zoraki yediğim yemekle bu sabah kahvaltıya kadar durdum.Gerekçem canımın bişey istememesi.
Akşam eşim geldi işten,adama bi demlik çayı çok görüp gittim odama 8.30da yatmaya başım ağrıyor diye.Tabi yatma faslının öncesinde kafam gözüm şişene kadar da ağladım yatağın içinde.
Bugün sabahın köründe dikildim ayağa,bari kocama güzel bir kahvaltı hazırlayayım dedim,ama eşimin bugün işe 2 saat geç gideceğini unutmuşum.Adam söyleyince aklıma geldi,oturdum bide zırıl zırıl ona ağladım.
Sonra eşimle güzel bir kahvaltı yaptık,eşimi gülücüklerle işe uğurladım,şimdide kendime kızıyorum ne kadar şükürsüzüm diye.
Galiba hamilelik psikolojisi denen olay bu oluyor.
Bu arada hastane için gecelik takımı konusunda ben de çok kararsızım.Acaba şuan olduğum bedenden bir beden büyük alıp kenara mı koysam,yoksa 8.ayın gelmesinimi beklesem :44:
ah bea canım yarama tuz bastın 21. haftamdayım sanki hissediyorum bazen hiç bişey yok((
cnm ela ve azra favorim kızım olsaydımutlaka adını elif ela koyardım.
zaten eşim elif istiyao ben ela:)
yavrukedi isim seçeneklerini bekliyoruzzzzz
kızlar bunlarda benim seçeneklerim herkesten yorum bekliyorum,,,
nisa favorim
yağmur favorim
asya eşim beğenmiyo ama ben cok beğeniyorum
bade kutsal aşk anlamında ama diğer anlamıda içki,mey
ela güzel ama çok yalnız
derin çok derin gerçekten
alya anlamı güzel ama asortik gibi sanki
başka aternatiflere açığım
benimde boy 168 canım aynen bende o civarda kilo aldım... yanlarım çok aldı ve bebiş tabi bundan sonra da 8 kiloya kadar çıkabilirim kalırsa da kalır napıım yeter ki oğlum iyi beslensin.
kızlar sakın aldığınız kiloları takmayın.Allah başka dert vermesin.ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım onun için şimdi kilo falan takmıyorum.23.hafta 8 kilo aldım.51 kilo ile başlamıştım 59 olmuşum.ama bi 8 kilo daha alsam umrumda değil.işin garibi bende kan pıhtılaşması olduğu için her şeyi yiyemiyorum.et,tavuk,bakliyat,süt,yoğurt sınırlı.buna rağmen 8 kilo almışım.
linasu nasıl lina hurma fidesi demekmiş kız olsaydı lina yada şimal koymayı düşünüodum
kızlar lohusa geceliklerinden bahsetmişsiniz.ya hastanede ne giycez.pijama mı gecelik mi.ayyy bu konularda hiç bilgili değilim.daha önceden tecrübesi olanlar fikir verse iyi olur.hangisi daha rahat olur.bi de doğuma giderken ne giymeli..
valla bende hiç takmıyorum tek derdimiz kilo olsun 58 le kaldım 64 olmuşum boyumda 1,60 top gibi oldum umrumda bile diill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?