2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

wuuuuuuu kırmızı çok iddialı olabilir tabiki bende çok güzel bi renk ben daha düşünmedim ya :)

kırmızıya bende bayılıyorumda şuh bi renk nasıl durur bilmiyorum kendimi çok seksi hisediyorum neden se ya ben kırmızı giyince

:))) çok tatlısın yaa. doğumdan hemen sonra şuhluğumuz olmaz diye düşünüyorum :)
ne kadar modern bir bayan olsam da azıcık ucundan hurafelere inanırım malesef. hani halk arasında al basması diye birşey var ya duyan var mı bilmiyorum lohusalara olurmuş güya.. ondan kırmızı giymek istiyorum. aslında açık renk giyip güzel kurdaleli kırmızı bi taç da takabilirim

ben aldım bileeemmm... mavi beyaz çizgili baby booyyy :)) kırmızı hiç aklıma gelmemişti gerçekten lahusa pijamasını da seksi gösteriyor mu yaaww öyleyse ondan da alayım bir dene :)))

Son düzenleme:

renk şuh olurda biz zaten ne durumda oluruz o kırmızı geceliğin içinde bende bilmiyorum bende beyaz yada krem birde krımızı süslü püslü kokoş bi taç alırım die düşünüyorum

merhaba mayıs anneleri nasılsınız?
18 haftalık hamileyim daha hissetmedim bebişimii
sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz merak ediyorum ?

Canim ben de kirmizi düsünüyorum beyazla ya kremle karisik

selam kizlar bebisimizi gorduk ama ben doktorumu degistircem hic ilgilenmiyor hep gecistirme modunda ama tum hastalara oyle.zaten misira gidecez.gidecegimiz tarih kesinlesmedi ama gitmesek bile degistircem.biz sormasak hic boy kilo soylemiyor,gecen hafta ayrintili ultrason vardi onda ki kilosunu soyeldi salak ya sanki ben o zamanki kilosunu bilmiyorum.onceki kontrolde de sadece saglik ocaklarindaki gibi kalp atisini inceledi insan bi bebegin boyuna ne bilim baska seylerine bakar.nese kizim iyi allaha cok sukur onemli olan da bu...sadece dogum tarihi one kaydi.8 mayistan 5 mayis oldu.nisanda dogacak bu gidisle

bende de cok dengesizlik oluyor bu aralar.hamilelik psikolojisi isteben 7.ayin sonunda almayi dusunuyorum.daha kendi kizima da birsey almadim hediyelerde olmasa kizosumun birseyi olmicak

bende kirmizi yada cimen yesili veya sari falan oyle canli renkler istiyorum.dogum sonrasi kirmizi gecelikle kimsenin seksi olacagini sanmiyorum.sonucta uzun basit bi gecelik olacak rengide cok birsey ifade etmicek

ah bea canım yarama tuz bastın 21. haftamdayım sanki hissediyorum bazen hiç bişey yok ((

ben 14. haftada falan pıt pıt hissetmiştim bi kaç kez bi daha olmadı zaten emin değilim o bebişmiydi diyede
bende merak ediyorum artık canım normal diyorlar aslında ama insan ister istemez bekliyoo
sen doktoruna sordunmu peki ?

başka bir konuya bakmak için girmiştim size de yazmak istedim.Benim şuana kadar oğlum olacak şeklinde devam ediyor sürecim ama eskiden beri çok hoş gelen bikaç isim var Beliz, Eliz, Güliz :)

benimde boy 168 canım aynen bende o civarda kilo aldım... yanlarım çok aldı ve bebiş tabi bundan sonra da 8 kiloya kadar çıkabilirim kalırsa da kalır napıım yeter ki oğlum iyi beslensin.

kızlar sakın aldığınız kiloları takmayın.Allah başka dert vermesin.ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım onun için şimdi kilo falan takmıyorum.23.hafta 8 kilo aldım.51 kilo ile başlamıştım 59 olmuşum.ama bi 8 kilo daha alsam umrumda değil.işin garibi bende kan pıhtılaşması olduğu için her şeyi yiyemiyorum.et,tavuk,bakliyat,süt,yoğurt sınırlı.buna rağmen 8 kilo almışım.

valla bende hiç takmıyorum tek derdimiz kilo olsun 58 le kaldım 64 olmuşum boyumda 1,60 top gibi oldum umrumda bile diill

kızlar lohusa geceliklerinden bahsetmişsiniz.ya hastanede ne giycez.pijama mı gecelik mi.ayyy bu konularda hiç bilgili değilim.daha önceden tecrübesi olanlar fikir verse iyi olur.hangisi daha rahat olur.bi de doğuma giderken ne giymeli..

Kızlar selam
Şimdi Turuncu arkadaşımızın yaptığı listeyi saydım kızlar 51 erkekler 49 :)) Doğa dengesi diye buna derler herhalde.

canım benim 2.gebeliğim. ben pijama giymiştim gayette rahattı. Doğuma giderken de ne giyersen giy zaten ilk gittiğinde hemen seni soyup önlük giydirip yatışını yapıyorlar. Ama bu planlı gebelikler yani sezeryan olanlar için tabi.

valla bende hiç takmıyorum tek derdimiz kilo olsun 58 le kaldım 64 olmuşum boyumda 1,60 top gibi oldum umrumda bile diill

bende ilkinde 58 ile kalıp 78 ile doguma gitmiştim. Kızım 4 yaşında 15 kg gitti 5 kg si bana kaldı.
ve ben 63 ile bu hamileliğime başladım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…