2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar NBB nin hamile çamaşırlarını hangi siteden aldınız 4-5 liraya?

selam güzel anneler, çok seyrek yazıyorum buray ama genel olarak takip ediyorum sizleri :)
benimde 2,5 yaında bir oğlum var korunmama rağmen yine hamileyim ve ikiz bebek geliyo
doktorum ikisinede kız dedi ama bir sonraki kontrolde yani haftaya kesinleştirelim dedi..
sağlıcakla gelsinler inşallah kısmetse bende mayıs annesi olacam

ikinci gebelik olunca ilkindeki gibi duygular yoktu bende ilk başlarda ama nedense ikiz olduklarını öğrendiğimizde
ilk kez anne olacak gibi heycanlıyım hevesliyim sabırsızca alışveriş yapıp hazırlık yapmak isteyenlerdenim

ben sezeryanla doğum yapacam,hastane için kıyafetleri paylaşıp konuşuyorsunuz ya
ben ilk doğumu eylülde yapmıştım çok üşümüştüm dolayısıyla aldığım o cicili bicili lohusa geceliklerimi giyemedim
eşorfman pijama takımı gibi şeyler kullanışlı oldu benim için
herkesin zevki tabiki ama ben spor bir eşorfman gibi bişeyler ayarlıcayam kendime bunlarla daha mutlu hissediyorum kendimi
saçlarıma da kırmızı tokalar takarım vs öyle düşünüyorum bakalım..

bende ilkinde 58 ile kalıp 78 ile doguma gitmiştim. Kızım 4 yaşında 15 kg gitti 5 kg si bana kaldı.
ve ben 63 ile bu hamileliğime başladım. :))

ben 46 kiloydum ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım .. doğumdan 3 ay sorna hiç kilo felan kalmadı
bu gebelikten öncede 46 kilodaydım ama bunlar ikiz acaba 20 yi geçermiyim

akşamdan beri içim içimi yiyio 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gel belki o zamana kadar bile geçer dedi doktorum..hepimiz inş sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı

nasıl güzel bi süpriz olmuş size böyle :) ikiz bbek apayrı bi heyecandır bencede :) Eşorfmanda haklısın bende bi takım almayı düşünüyorum hep hastaneden çıkarken filan daha rahat olur

nasıl güzel bi süpriz olmuş size böyle :) ikiz bbek apayrı bi heyecandır bencede :) Eşorfmanda haklısın bende bi takım almayı düşünüyorum hep hastaneden çıkarken filan daha rahat olur

aynen öyle canım..doğumdan sonra ben önc einat ettim güzel geceliğimi giydim kırmızı elbise tarzında
sonr baktım üşüdüm çorap giymek istedim baktım çok komik duruyor hepten çıkarıp
eşorfman takımımı giydim ben kendimi bildiğim için kesin üşürüm :)

canım geçen hafta salı günü korkuyla ben hemen doktora gittim hiç hareket etmiyo diye. Şükürler olsun ki kıpır kıpırdı hissedemedim ama gördüm. Sonra psikolojik belki de hareket edio gibi geldi 2 3 gün ama şimdi yine bişey yok. cumartesi ayrıntılım var o yüzden bekliyorum. Doktorum da gayet iyi bebek dedi. İlk gebelik olduğu için ayırt edemiyo olabilirsin demişti...

Geçmiş olsun canım. Sağ salim bu bebeğini kucağına al inş. bende çok takmıyorum kiloyu tabi abartıya kaçmak da doğru değil ama onlar sağlıklı olsunlar da bana 5 6 kilo kalsın zaten gerisi gidiyo...

20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok

nette 6 dan aşağı bulamadım ee tabi bide buna kargo ekleniyor.. en iyisi dışarıdan bakıyım. saol canım:)

bazen nette pahalı oluyo canım benim aldığım tam 4 liraydı ama aynı modelmidir bilemem belki bi kaç çeşit olanları vardır :) en iyisi gidip yerinde görüp almak

20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok

canım kacıncı haftada bebeğinin kilosu o kadardı az olsa doktorun demezmiydi az diye kafana takma bence normaldir.

canım bebeişin oğlan mı kız mı? benim oğlum geçen hafta yani 19+3 iken 403 g çıkmıştı ama nette sürkli yazıyor dktorlarda sürekli söylüyor kıyaslma çok yanlış. Zayıf bebek de olsa sağlıksız demek değil ki hatta tam tersi kilolu bebek sıkıntılı olabiliyor. Sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu... hepsi büyüyecek...

bu arada bende aciap kıyaslama yapardım ama kendimi üzmekten yada bilg başından ayrılamamaktan başka bi işe yaramıyo. 3 hafta önden giden de sağlıklı bebek doğuruyo 1 hafta geriden gelen de... Öenmli olan her şeyinin sağlıkla oluşması

Son düzenleme:

evet mesela bende tam 20 de gitmiştim 320 g çıktı :) bi ay önceki kontrolumuzdede kilosu iki gün önden gidiyo demişti :) böyle değişiklikler olabiliyo...

canım kacıncı haftada bebeğinin kilosu o kadardı az olsa doktorun demezmiydi az diye kafana takma bence normaldir.

dün gittim canım 19+3 de

bebeğim erkek canım bak sennki ne güzel 400 gr çıkmış.. bende pek kilo almadım acaba iyi besleyemiyo muyum

olmadı başka bi dr daha gitcem

Selamlar,annem bana lohusa pijaması almış pembe,üst kısmında memuşları çıkarıcak yerler var böyle delik gibi çok komik:))Emzirmek içinmiş ama çok güldüm:))Bi tanede ekru gecelik alıcam ben,ne giy derse hemşireler onu giyerim artık.
İsim konusuna gelince en sinir olduğum şey büyüklerin karışması kendi çocuklarına koymaya doyamamışlar
torunlarada karışıyolarben yıllarca seslenicem ona sen daha kaç sene yaşamayı planlıyosun demek geliyo içimden.İlk çocuğun ismini koymak annenin hakkıdır diye bilirim ben.
Kızımızın ismi belli oldu babamızla birlikte karar verdik ve kimseyi karıştırmadık hee bu beğenmeyenler burun kıvıranlar olmadı demek olmuyo ama kimin umrunda ben doğurucam onu çatır çatır
İDİL olucak kızımızın adı erkek olsaydıda ULAŞ veya URAS olucaktı.İsimleriyle yaşasın bebeklerimiz.

evet mesela bende tam 20 de gitmiştim 320 g çıktı :) bi ay önceki kontrolumuzdede kilosu iki gün önden gidiyo demişti :) böyle değişiklikler olabiliyo...

canım bu arada özdileği gezdin mii o kadar güzel bebiş kıyafetler var kii... ama çok pahalı (

canım bu arada özdileği gezdin mii o kadar güzel bebiş kıyafetler var kii... ama çok pahalı (

canım gezmem ki ya çokk güzel şeyler var aldık hatta biz baya bişeyler o kadar çok kıyafeti oldu ki anlatamam bu arada gecen haftasonu kanz a gittik etiketin yarısı 3 lü takım aldık 80 den 40 düşmüş eşofman takımı kadife gibi çokk güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…