- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
kızlar NBB nin hamile çamaşırlarını hangi siteden aldınız 4-5 liraya?
bende ilkinde 58 ile kalıp 78 ile doguma gitmiştim. Kızım 4 yaşında 15 kg gitti 5 kg si bana kaldı.
ve ben 63 ile bu hamileliğime başladım. :))
Kızlar selam
Şimdi Turuncu arkadaşımızın yaptığı listeyi saydım kızlar 51 erkekler 49 :)) Doğa dengesi diye buna derler herhalde.
canım ben bi çamaşırcıdan almış internetten değil 4 liraydı
cnm genelde erkek bebeklerde görülebilirmiş bunun nedeni bebek tam idrarrını yapamadıgı için idrar böbreklere baskı yapması imiş. ama dogumla birlikte bebekler 1 saat içinde idrarını yapınca buda düzelirmiş. kaldı ki düzelmese bile küçük bi operasyonla hallolurmuş ama Allahın izniyle geçer güzel düşün daha beterinden Allah saklasın bu zaten rahatsızlık hastalık olarak adlandırılmıyormus bile :)
selam güzel anneler, çok seyrek yazıyorum buray ama genel olarak takip ediyorum sizleri :)
benimde 2,5 yaında bir oğlum var korunmama rağmen yine hamileyim ve ikiz bebek geliyo
doktorum ikisinede kız dedi ama bir sonraki kontrolde yani haftaya kesinleştirelim dedi..
sağlıcakla gelsinler inşallah kısmetse bende mayıs annesi olacam
ikinci gebelik olunca ilkindeki gibi duygular yoktu bende ilk başlarda ama nedense ikiz olduklarını öğrendiğimizde
ilk kez anne olacak gibi heycanlıyım hevesliyim sabırsızca alışveriş yapıp hazırlık yapmak isteyenlerdenim
ben sezeryanla doğum yapacam,hastane için kıyafetleri paylaşıp konuşuyorsunuz ya
ben ilk doğumu eylülde yapmıştım çok üşümüştüm dolayısıyla aldığım o cicili bicili lohusa geceliklerimi giyemedim
eşorfman pijama takımı gibi şeyler kullanışlı oldu benim için
herkesin zevki tabiki ama ben spor bir eşorfman gibi bişeyler ayarlıcayam kendime bunlarla daha mutlu hissediyorum kendimi
saçlarıma da kırmızı tokalar takarım vs öyle düşünüyorum bakalım..
nasıl güzel bi süpriz olmuş size böyle :) ikiz bbek apayrı bi heyecandır bencede :) Eşorfmanda haklısın bende bi takım almayı düşünüyorum hep hastaneden çıkarken filan daha rahat olur
ben 14. haftada falan pıt pıt hissetmiştim bi kaç kez bi daha olmadı zaten emin değilim o bebişmiydi diyede
bende merak ediyorum artık canım normal diyorlar aslında ama insan ister istemez bekliyoo
sen doktoruna sordunmu peki ?
kızlar sakın aldığınız kiloları takmayın.Allah başka dert vermesin.ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım onun için şimdi kilo falan takmıyorum.23.hafta 8 kilo aldım.51 kilo ile başlamıştım 59 olmuşum.ama bi 8 kilo daha alsam umrumda değil.işin garibi bende kan pıhtılaşması olduğu için her şeyi yiyemiyorum.et,tavuk,bakliyat,süt,yoğurt sınırlı.buna rağmen 8 kilo almışım.
nette 6 dan aşağı bulamadım ee tabi bide buna kargo ekleniyor.. en iyisi dışarıdan bakıyım. saol canım:)
20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok
20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok
Kızlar selam
Şimdi Turuncu arkadaşımızın yaptığı listeyi saydım kızlar 51 erkekler 49 :)) Doğa dengesi diye buna derler herhalde.
canım bebeişin oğlan mı kız mı? benim oğlum geçen hafta yani 19+3 iken 403 g çıkmıştı ama nette sürkli yazıyor dktorlarda sürekli söylüyor kıyaslma çok yanlış. Zayıf bebek de olsa sağlıksız demek değil ki hatta tam tersi kilolu bebek sıkıntılı olabiliyor. Sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu... hepsi büyüyecek...
bu arada bende aciap kıyaslama yapardım ama kendimi üzmekten yada bilg başından ayrılamamaktan başka bi işe yaramıyo. 3 hafta önden giden de sağlıklı bebek doğuruyo 1 hafta geriden gelen de... Öenmli olan her şeyinin sağlıkla oluşması
canım kacıncı haftada bebeğinin kilosu o kadardı az olsa doktorun demezmiydi az diye kafana takma bence normaldir.
canım bebeişin oğlan mı kız mı? benim oğlum geçen hafta yani 19+3 iken 403 g çıkmıştı ama nette sürkli yazıyor dktorlarda sürekli söylüyor kıyaslma çok yanlış. Zayıf bebek de olsa sağlıksız demek değil ki hatta tam tersi kilolu bebek sıkıntılı olabiliyor. Sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu... hepsi büyüyecek...
bu arada bende aciap kıyaslama yapardım ama kendimi üzmekten yada bilg başından ayrılamamaktan başka bi işe yaramıyo. 3 hafta önden giden de sağlıklı bebek doğuruyo 1 hafta geriden gelen de... Öenmli olan her şeyinin sağlıkla oluşması
evet mesela bende tam 20 de gitmiştim 320 g çıktı :) bi ay önceki kontrolumuzdede kilosu iki gün önden gidiyo demişti :) böyle değişiklikler olabiliyo...
canım bu arada özdileği gezdin mii o kadar güzel bebiş kıyafetler var kii... ama çok pahalı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?