2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün gittim canım 19+3 de

bebeğim erkek canım bak sennki ne güzel 400 gr çıkmış.. bende pek kilo almadım acaba iyi besleyemiyo muyum

olmadı başka bi dr daha gitcem

ben 1 kilo aldım canım 21. haftamdayım bebeğim kız kilosuda 397 gr,herkesin durumu aynı olmuyor ben oturup ağlıyordum niye kilo almadım bebek gelişmiyomu diye ama son kontrolde herşey normal sen almıyo olabilirsin ama bebek gayet iyi dedi doktor.Canını sıkma yani bebekler son aylarda kilo alıyolarmış.Her gece yatmadan süt öneriyorum içinede muz vızzz blendırdan geçir lüplet

güldürdün beni ya :))) yinede o kadarkötü düşünmeyelim kimin daha uzun süre sesleneceği hiç belli olmaz walla..
Bu arada İdil ismini çok beğeniyorum bende.

ay canım güldürdün
allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsin tabiki anne ve babanın birlikt ekarar vermesinden yanayım ben ismi..
büyüklere gelince neden isterler hala aklım ermez ne oluyor yani onların ismi olunca anlamıyorum
oğlumun adını eşim istedi bende kabul ettim birden hakan oluverdi..kimseyi dinlemedik
kayınpeder çok istedi ama bu haksızlıktır dedim bu çocuğun iki tane dedesi var koyulursa iki dedenin ismi yoksa yok dedim
oğlumda kimseyi karıştımadım şimdi ikiz kızlarımda da kendim koyacam eşim de kabul ederse okeydir.

güldürdün beni ya :))) yinede o kadarkötü düşünmeyelim kimin daha uzun süre sesleneceği hiç belli olmaz walla..
Bu arada İdil ismini çok beğeniyorum bende.

:))yani tabii Allah bilir kimin daha çok yaşayacağını ama oturup düşünmeli büyükler bu çocukların ilk heyecanı biz yaşadık onlarda herşeyiyle yaşasın demeliler ama nerdeeee.Vefat edenlerin isimlerini koymaya tamamen karşıyım zaten,insanız ağzımızdan her an kötü söz çıkabilir daha büyük ayıp değil mi ölen insana.Laf aramızda eşimde rahmetli babasının ismini koymaktan bahsetti yüzüne tuhaf tuhaf bakıp iyiki kız bebeğimiz dedim bu ona yeterince açıklayıcı geldi.İkinci erkek olur ona koyarım diyo heee dedim doğurursam 2. yi koyarsın

20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok

canım bende 20+3 te doktordaydım 337 gr 21 cm dedi. Hepimiz aynı haftalarda olmamıza rağmen değişmenlik gösterebiliyor. Benimde 403 gr olan arkadaşa göre zayıf o halde. Takma kafana..

aa süpermiş ya :)

Zaten doktoruma sormuştum kız senesi erkek senesi derler aslı varmı diye tamamen uydurma o zaman doğanın dengesi altüst olur demişti. bencede haklıydı.

Doktor benimkinin cinsiyetine de kiza benziyo dedi ama kesin degil

E o zaman kızlar +1

ben 46 kiloydum ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım .. doğumdan 3 ay sorna hiç kilo felan kalmadı
bu gebelikten öncede 46 kilodaydım ama bunlar ikiz acaba 20 yi geçermiyim

Ne güzel ya sen 3 ayda hepsini vermişsin ben 4 yılda 4/3 ü gitti. Ama ikizlere dikkat. tahminen 20 yi geçersin.

20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok

Canim internette 21 haftalikken 300-320 normalmis e sen daha 20 haftaliksin normal canim ya cok hzli kilo aliyolar 1 hafta sonra senin bebisinde bakarsin ne kadar olmus

Ne güzel işte birlikte karar vermişsiniz ama eşlerde bitiyo iş kimisine anlatamıyosun maalesef dediğim dedik.İkiz kızlarada nefis isimler bulunur valla benim yakın bi arkadaşımın ikiz kızları var İlayda ve Dilara.Ömürlü olsun bebeklerin...

kızlar NBB nin hamile çamaşırlarını hangi siteden aldınız 4-5 liraya?

Canım ben bu siteden aldım.

NBB Giyim | NBB Penye Hamile Klodu 540

Yanında emzirme sütyeni falanda aldım.
Dışarıya göre pahalı diyebilirim evet ama ben ilçede yaşadığım için çok aramama rağmen böyle hamile iç çamaşırı bulamadım.
Mecbur kaldığım için aldım anlayacağıın.
Sen dışarda bulabiliyorsan dışardan al bence.Eminim çok daha hesaplı olacaktır.

Ben 18+0da ultrasona girdiğimde bebeğim 220 gr idi ve gelişimi 2-3 gün ilerideydi.
Sen 19+3 te gitmişin doktora.Demek ki senin bebeğin gününe uygun büyüyor.Yani kilosu çok da az gelmedi bana.
Birde her bebek farklıdır.Her bebeğin doktorunun yaptığı ölçüm farklıdır.O yüzden kıyaslama yapıp kendini üzme bence.
Bu arada ben de doktorun tartısına göre son gittiğimde 3 kg almış görünüyordum.Bence senin aldığın kilo ile bebeğin kilosunun bağlantısı yok.Bebek zaten her şekilde senden beslenmeye devam ediyor.Sakın üzme kendini

selamunaleykum kızlar oluyorum yorgunluktan daha yemek yapmadım aksama mısafırım var,ooooyy ooooy kaynana benımde karısacaktı ama ne olduysa ınsafa gelıp ben karısmam ne ıstıyosanız koyun demıs esıme ama gorumcem atladı tabıkıde annemın adı olacak dıye bende kımse karısamaz ben doguruyorum adını ben koyucam dedım sustu kaldı sana ne ya neymıs annesı ne zorluklarla buyutmus bunları bende ısmını koyacakmısım bende ne kadar zor dogurdum ne kadar zor buyutuyorum yerı gelıyo kendım yemeyıp yedırıyorum oyle olmalı bundan gocunmakmı lazım mantıga bak ne halde buyuttum dıye ben senın adını koymammı lazım bu benım hakkım sızı ılgılendırmez dedım ala ettım esımde duydu yanında dedım valla

kızlar bıde hanı bıberon falan dusunuyosanız dr. browns marka cok guzel kullananlar vardır belkı ben almamıstım ama cok pısman oldum ogluma hıc bıberon vermedım benı emmez dıye ama onu alsaymsım keske dıyorum dogal akıslı oldugu ıcın anne memesını bırakmıyor cocuk alısmadı bıberona ben ılk basta vermeyınce sımdıde zor bela kıza kıza verıyoz ıste ben tutarsam ıcıyo yoksa yok

evet canım elerin tutumu çok önemli mutlaka saolsun eşim hiç karışlmaz baskıda yapmaz
ben bulurum sunarım ona oda güzel veya yok yaa der ona göre karar veriyoruz bakalım

ben oğlumda kullandım browns u şimdiki çocuklarımdada onu kullanıcam mutlaka

ben kacıyorum canlar sıze kolay gelsın bende gıdeyım su pasta pusta ıslerını halledeyım opuyorum sızlerı ve meleklerı ...

merhaba mayıs anneleri nasılsınız?
18 haftalık hamileyim daha hissetmedim bebişimii
sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz merak ediyorum ?

canim ben 16. haftanin icinde hisssettim ,ama burda arkadaslarimizdan erkende gecte hisseden oldu daha zamanin var merak etme hissedeceksin

canim lohusa gecelikleri dogum sekline bagli birazda sezeryan icin uzun gecelikler olabilir ama emzirmek biraz sorun olabilir onda ama en iyisi iki dogum sekli icinde pijama soyle genis rahat olanindan cunku dogumdan cikinca hala sis ve kilolu olucaz,doguma giderkende hamilelik kiyafetiyle gidilebilir cikarken yine rahat bi kiyafet konulabilir cantaya onceden ben oyle yapicam sahsen
akşamdan beri içim içimi yiyio 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gel belki o zamana kadar bile geçer dedi doktorum..hepimiz inş sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı

canim allah buyuktur sen yuregini ferah tut uzme kendinide bebisnide hic duymadigim bisey ama vardir mutlaka bi caresi.

canim butun bebeklerin gelisimi farkli bide zaten bu rakamlar net rakamlar degil yanilma payi var asagi yukari soyluyorlar ,her doktorun cihazida farkli olcuyor emin ol .

slmmmmmmmmm mayıs anneleri ve datlu bebeleri :)

dün dr gittim aylık kotrole veeeeeeeeeeee benımde biiiii kızımmmmmmmmm olcak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :))))))))))))

Son düzenleme:

Kesinlikle sana katılıyorum tosticim. Ben de öğrenemedim bu yüzden isim telaşım henüz başlamadı. Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm o yüzden Allah'ımdan tek isteğim bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. İnşallah hepimiz vaktinde ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

slmmmmmmmmm mayıs anneleri ve datlu bebeleri :)

dün dr gittim aylık kotrole veeeeeeeeeeee benımde biiiii kızımmmmmmmmm olcak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :))))))))))))

Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızlar 52 oldu erkekler 49 o zaman.

kizlar haftasonu idrar yolu iltihabi olmustum ve antibiyotik aliyordum 5 gundur ,bugun doktor baska bir recete gondermis cunku benim iltihabimi gecirecek bi antibiyotik degilmis ,zaten gecmemisti kac gundur simdi yeni ilaca basliycam bosuna icmis oldum o kadar ilaci ve uzerimde birsuru yan etki yapti surekli bulanip kusuyorum istah zaten yok bide uyku modundayim simdi bosuna ictigim bu antibiyotigin cocuguma zarari olmusmudur :18::18:,anlatamadim biraz karisik oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…