dün gittim canım 19+3 de
bebeğim erkek canım bak sennki ne güzel 400 gr çıkmış.. bende pek kilo almadım acaba iyi besleyemiyo muyum
olmadı başka bi dr daha gitcem
Selamlar,annem bana lohusa pijaması almış pembe,üst kısmında memuşları çıkarıcak yerler var böyle delik gibi çok komik:))Emzirmek içinmiş ama çok güldüm:))Bi tanede ekru gecelik alıcam ben,ne giy derse hemşireler onu giyerim artık.
İsim konusuna gelince en sinir olduğum şey büyüklerin karışması kendi çocuklarına koymaya doyamamışlar
torunlarada karışıyolarben yıllarca seslenicem ona sen daha kaç sene yaşamayı planlıyosun demek geliyo içimden.İlk çocuğun ismini koymak annenin hakkıdır diye bilirim ben.
Kızımızın ismi belli oldu babamızla birlikte karar verdik ve kimseyi karıştırmadık hee bu beğenmeyenler burun kıvıranlar olmadı demek olmuyo ama kimin umrunda ben doğurucam onu çatır çatır
İDİL olucak kızımızın adı erkek olsaydıda ULAŞ veya URAS olucaktı.İsimleriyle yaşasın bebeklerimiz.
Selamlar,annem bana lohusa pijaması almış pembe,üst kısmında memuşları çıkarıcak yerler var böyle delik gibi çok komik:))Emzirmek içinmiş ama çok güldüm:))Bi tanede ekru gecelik alıcam ben,ne giy derse hemşireler onu giyerim artık.
İsim konusuna gelince en sinir olduğum şey büyüklerin karışması kendi çocuklarına koymaya doyamamışlar
torunlarada karışıyolarben yıllarca seslenicem ona sen daha kaç sene yaşamayı planlıyosun demek geliyo içimden.İlk çocuğun ismini koymak annenin hakkıdır diye bilirim ben.
Kızımızın ismi belli oldu babamızla birlikte karar verdik ve kimseyi karıştırmadık hee bu beğenmeyenler burun kıvıranlar olmadı demek olmuyo ama kimin umrunda ben doğurucam onu çatır çatır
İDİL olucak kızımızın adı erkek olsaydıda ULAŞ veya URAS olucaktı.İsimleriyle yaşasın bebeklerimiz.
güldürdün beni ya :))) yinede o kadarkötü düşünmeyelim kimin daha uzun süre sesleneceği hiç belli olmaz walla..
Bu arada İdil ismini çok beğeniyorum bende.
20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok
aa süpermiş ya :)
Doktor benimkinin cinsiyetine de kiza benziyo dedi ama kesin degil
ben 46 kiloydum ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım .. doğumdan 3 ay sorna hiç kilo felan kalmadı
bu gebelikten öncede 46 kilodaydım ama bunlar ikiz acaba 20 yi geçermiyim
20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok
ay canım güldürdün
allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsin tabiki anne ve babanın birlikt ekarar vermesinden yanayım ben ismi..
büyüklere gelince neden isterler hala aklım ermez ne oluyor yani onların ismi olunca anlamıyorum
oğlumun adını eşim istedi bende kabul ettim birden hakan oluverdi..kimseyi dinlemedik
kayınpeder çok istedi ama bu haksızlıktır dedim bu çocuğun iki tane dedesi var koyulursa iki dedenin ismi yoksa yok dedim
oğlumda kimseyi karıştımadım şimdi ikiz kızlarımda da kendim koyacam eşim de kabul ederse okeydir.
kızlar NBB nin hamile çamaşırlarını hangi siteden aldınız 4-5 liraya?
Ne güzel işte birlikte karar vermişsiniz ama eşlerde bitiyo iş kimisine anlatamıyosun maalesef dediğim dedik.İkiz kızlarada nefis isimler bulunur valla benim yakın bi arkadaşımın ikiz kızları var İlayda ve Dilara.Ömürlü olsun bebeklerin...
kızlar bıde hanı bıberon falan dusunuyosanız dr. browns marka cok guzel kullananlar vardır belkı ben almamıstım ama cok pısman oldum ogluma hıc bıberon vermedım benı emmez dıye ama onu alsaymsım keske dıyorum dogal akıslı oldugu ıcın anne memesını bırakmıyor cocuk alısmadı bıberona ben ılk basta vermeyınce sımdıde zor bela kıza kıza verıyoz ıste ben tutarsam ıcıyo yoksa yok
merhaba mayıs anneleri nasılsınız?
18 haftalık hamileyim daha hissetmedim bebişimii
sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz merak ediyorum ?
kızlar lohusa geceliklerinden bahsetmişsiniz.ya hastanede ne giycez.pijama mı gecelik mi.ayyy bu konularda hiç bilgili değilim.daha önceden tecrübesi olanlar fikir verse iyi olur.hangisi daha rahat olur.bi de doğuma giderken ne giymeli..
akşamdan beri içim içimi yiyio 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gel belki o zamana kadar bile geçer dedi doktorum..hepimiz inş sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı
Kızlar selam
Şimdi Turuncu arkadaşımızın yaptığı listeyi saydım kızlar 51 erkekler 49 :)) Doğa dengesi diye buna derler herhalde.[/QUOTE
Kesinlikle öyle güzelim. Ben de inşallah cumartesi öğrenicem.Bakalım dengeler ne olacak. Tabi bizim minnağın pozisyonu uygun olursa:44: forumda en son öğrenenler arasındayım ama olsun sağlıklı olsun da kuzucuğum ben onu sabırla beklerim
biz daha ne cinsiyeti biliyoruz ne isim kararlaştırdık
ama kız ismi olarak zeynep hoşumuza gidiyor
erkek ben bi kere burak demiştim ama hiç detaylı konuşmadık cinsiyeti öğrenirsek daha saglıklı karar veririz herhalde
acıkçası cokta önemli değil tek düşündüğüm saglıklı sıhhatli gelsinde yavrum ne cinsiyet ne de isim pekte gelmiyor aklımıza
bu benım 3. gebeliğim 2 kaybım oldu sadece şükrediyorum ki bebeğim iyi şu anda
slmmmmmmmmm mayıs anneleri ve datlu bebeleri :)
dün dr gittim aylık kotrole veeeeeeeeeeee benımde biiiii kızımmmmmmmmm olcakAllah sağlıkla kuağımıza almayı nasip etsin hepimize :))))))))))))
slmmmmmmmmm mayıs anneleri ve datlu bebeleri :)
dün dr gittim aylık kotrole veeeeeeeeeeee benımde biiiii kızımmmmmmmmm olcakAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?