2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hosgelmis kucuk prenses ,saglikla dogsun insallah

işla canım sağlıkla kuağımıza alk hepimi:)))

Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızlar 52 oldu erkekler 49 o zaman.

tşkr amin 52 yuppp yaşaşın bu sene kız senesi galiba :):) darısı kız, erkek ayırt etmemeksizin tümmmmmmmm anne olmak isteyenlerinbaşına:)))

merhaba mayıs anneleri nasılsınız?
18 haftalık hamileyim daha hissetmedim bebişimii
sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz merak ediyorum ?

merhaba canım sanada.ben pıtpıtlarını 15-16.haftada hissettim 19dan sonrada hareketlerini hissediyorum net olarak ama kişiden kişiye değişiyor merak etme 1-2 haftaya kadar ufak tekmeler gelir :)

akşamdan beri içim içimi yiyio 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gel belki o zamana kadar bile geçer dedi doktorum..hepimiz inş sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı
Demekki geçici bir durummuş güzelim canını sıkma lütfen zaten önemli bir şey olsaydı doktorun söylerdi sana. Ben eminim ki çok güzel haberlerle geleceksin ayrıntılıdan. Ve keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyeceksin tabiki insanın elinde değil seni de çok iyi anlıyorum ama bebişlerimizi üzmemeye çalışalım.

aynı sorun bende de var 2 hafta önce antibiyotik içtim geçmedi yeniden idrar tahlili ve kültürü yapıldı az sonra doktorum arayıp hangi ilaçları almam gerektiğini yazdırıcak.
Çok yanlış bilinen bişey var gebelikte antibiyotik veya herhangi bi ilaç kullanılmaz diye bişey yok.içmediğin zaman daha fazla zararı oluyormuş bebeğe.Doktoru içmen gerek dediği halde inat edip içmeyenleri anlamıyorum Allah korosun idrar yolu enfeksiyonları bebek ölümlerine sebep oluyormuş.
Doktorun verdiyse neden korkuyorsun ki o kar zarar hesabını yapmıştır şimdi de ilaçlarını değiştiriyor içmen gerekiyosa içmelisin.

20 haftalık olduk toplam 3 kilo aldım kızlar doktorumda pek birşey demedi normal mi acaba..
bebeğimde 270 gr off çokmu zayıf acaba burda okuyorum 400 gr diye canım sıkılıyo çok
Merak etme canım ben de 16 haftalıkken hiç kilo almamıştım şimdi en fazla 3 kilo almışımdır. Çok fazla kilo alınca bebek de sağlıklı olur düşüncesi çok yanlış zaten .Her bünye farklı oluyor kıyaslamak çok doğru değil. Ayrıca İnt de araştırdım senin bebeğinin gelişimi de gayet normal hiç moralini bozma öptüm seni ve kuzucuğunu

bende çok aldım canım hata mı yaptık doğru mu bilmem... Fethiye caddesinde bebe dünyasıvar canım pasajda. Bide onun ara sokaklarında alpay bebe var haberin olsun süper şeyler var...

biliyorum canim doktor zaten soyledi icmen sart yoksa daha kotu olur dedi ama sorun 5 gun boyunca ilaci ictim o ilaci bosuna icmis olmam simdi yeniden baska bi ilaca gecicem ve birsuru yan etki yapti bende kac gundur basimi kaldiramiyorum

ben en sondaki sarisin kizinkini begendim cok sirin

bende çok aldım canım hata mı yaptık doğru mu bilmem... Fethiye caddesinde bebe dünyasıvar canım pasajda. Bide onun ara sokaklarında alpay bebe var haberin olsun süper şeyler var...

Ya biz iki tane hasane çıkışı aldıktan sonra almıcaz artık çünkü 18 tane zıbını 8 tane tulumu felan oldu bide eşofman tarzı var baya kot pantolonu hırkası eşim artık doğmadan başka almayalım diyo zaten bunların çoğunuda biz almadık ananesi teyzesi halası filan aldı bide bu arada 3 tane battaniyemiz var az dimi ya ??

Bebe dünyasına baktık canım ama alpay bebe nerde kalıyo tam olarak çıkaramadım...

bende en sondakini beğendimmmmmm çok cici :)

ben izmite ağustosta geldim o yüzden bende tam çıkaramıyorum canım tam ( :)) arada dğzeltme yapmam gerekti)fethiye cad ara sokaklarının birindeydi. Gitsem bulurum ama şimdi bende tam tarif edemedim ( bide fethiye caddesinin kuyumcuların çok olduğu ara sokağı var ya orda fun pop var ordada çok güzel şeyler oluyo. benim evime de çok yakın sürekli bakıyorum

Son düzenleme:

merhaba gamzeli kan pıhtılaşmasında bu yazdıkların yasakmı.ben hiç bilmiyordum.bende bunun için 4 ay iğne kullandım.yeni bıraktım ama bunları hiç bilmiyorum
doktorumda birşey demedi beni bilgilendirirmisin.

evet canım tahmin ettiğim yerdir heralde sen öğretmendin dimi ?

evet canım tahmin ettiğim yerdir heralde sen öğretmendin dimi ?

hala çokkk hastayım:2:

GEÇMİŞ OLSUN CANM. İNŞ TEZ ZAMANDA ATLATIRSIN.

bende hasta olacak gibi hissediyorum. başım çok ağrıyor. gözlerim yanıyor. birde bütün etlerim acıyor sanki dokununca. çok ta yoruldum saat gelsede çıksam.

senin nasıl başlamıştı hastalığın? dün tetanoz iğnesi vurulmuştum acaba onun etkileri mi bunlar. kolum acıyor çünkü. yoksa hastalık belirtileri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…