arkadaşlar bugün 2.derece usg ye girdim.meleğimde hiç bir anormallik yok allah a çük şükür.ama rahimi besleyen damarlarda basınç artışı varmış buda gelişme geriliğine sebep olabilirmiş.doktorum cok kafanı takma kilosu falan normal ama 1 ay sonra büyümede gerilik olursa tekrar 2.derece usg isteriz dedi.ama her anne gibi benimde moralim çok bozuldu(((((((
sizlerde öyle birşey oldumu hiç????
kızlar banada detaylıda radyolog beyninde kitle var dedi,ama genelde doğuma kadar küçülüyormuş,raporu okuyan doktorumda hiç endişelenme bu geçici bidurum 26.haftadan sonra küçülmeye başlar dedi,,,bende takmamaya unutmaya çalışıyorum, zaten yapım çok hassas taksam bebeğime zarar vericem,en iyisi yokmuş gibi davranmak,sakın morallerinizi bozmayın bol bol dua edin hiç bişeycik olmaz ALLAHIN İZNİYLE...doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
CANIM HOŞGELDİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MİDE KRAMPLARININ SEBEBİ NEDİR ACABA BANA SÜT AŞIRI GAZ SANCILARI YAPIYODU MESELA LAKTOZSUZA GEÇTİM ŞİMDİ İYİYİM,ACABA SANADA MİDENİN HAZMEDEMEDİĞİ BİŞEYMİ DOKUNUYOR... ayrıca bebeğime bakamıyorum diye sakın düşünme,onlar alacağını alıyolar,gerisi bizim bünyemize yansıyo....günaydın kızlar.. aranıza yeni katılıyorum..ben de mayıs annesi olacağım inş. dün hastaneden çıktım iki ünite kan verdiler kanım çok düşük çıktı.. her hafta mide krampları geçiriyorum..aranızda benim gibi olan var mı hamileliği zor geçen...?inş. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız... ben galiba bebeğime bakamıyorum..sürekli hasta oluyorum ve aç kalıyorum çok üzülüyorum(
sağol canım teşekkürler verdiğin fikirler için değişik isimler gerçekten...başka bir konuya bakmak için girmiştim size de yazmak istedim.Benim şuana kadar oğlum olacak şeklinde devam ediyor sürecim ama eskiden beri çok hoş gelen bikaç isim var Beliz, Eliz, Güliz :)
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum..
dün tetanoz aşısı yaptırmıştım ondan mıdır nedir bilemedim. bugün başım fena halde ağrıyor. ve vücudumun bütün kemikleri szılıyor. kolumu kaldırmaya hiç dermanım yok.
şuan işteyim çalışıorum. eve gidip istiharat etmek istesem kayınvalideler var. gitmek istemiyorum.kendi evimde bile rahat edemiyorum. napıcam bilmiyorum..
arkadaslar bu lısteyı kım duzenlıyor lutfen benıde yazarmısınız benım sat 24 agustos cınsıyet erkek
Günaydııınn... Haftanın son iş günü hepimizi için çok güzel geçsin bol tepişliii
günaydın guzel annelerrr bız geldık oğluşumla ıkı gundur gıremedık özledim sizi vallaabende iki gündür sırt ve mıde agrısı cekıorummm çok kötü
günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık geldik
kızlar akşam yemeklerini en gec 5 gibi yiyin ve az yiyin daha sonra cerez meyveyle zaman geçirin mide cok rahat oluyor
pazartesi gelsin bir an önce bebişimi merak ediyorum kıpır kıpır gerçi cok şükürben burdayım diyor
çalışan anneler iş yerinizde sırtınza küçük bir yastık koyun bel cukuruna iyi gelecektir ben nerde otursam koyuyorum sırtıma bel boşlugunuz dümdüz olsun
canım ben bu bel kısmını dolduran medikal desteklerden aldım inanılmaz rahat ettim hem sırtımın hem belimin ağrısı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?