2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktordan geliyorum kontrolüm vardı bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğu söyledi. % 90nı geçici patolojik bi durum değil dedi ama içim hiç rahat değil bilgisi olan varsa ne olur yazsın
kızlar banada detaylıda radyolog beyninde kitle var dedi,ama genelde doğuma kadar küçülüyormuş,raporu okuyan doktorumda hiç endişelenme bu geçici bidurum 26.haftadan sonra küçülmeye başlar dedi,,,bende takmamaya unutmaya çalışıyorum, zaten yapım çok hassas taksam bebeğime zarar vericem,en iyisi yokmuş gibi davranmak,sakın morallerinizi bozmayın bol bol dua edin hiç bişeycik olmaz ALLAHIN İZNİYLE...
CANIM HOŞGELDİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MİDE KRAMPLARININ SEBEBİ NEDİR ACABA BANA SÜT AŞIRI GAZ SANCILARI YAPIYODU MESELA LAKTOZSUZA GEÇTİM ŞİMDİ İYİYİM,ACABA SANADA MİDENİN HAZMEDEMEDİĞİ BİŞEYMİ DOKUNUYOR... ayrıca bebeğime bakamıyorum diye sakın düşünme,onlar alacağını alıyolar,gerisi bizim bünyemize yansıyo....
başka bir konuya bakmak için girmiştim size de yazmak istedim.Benim şuana kadar oğlum olacak şeklinde devam ediyor sürecim ama eskiden beri çok hoş gelen bikaç isim var Beliz, Eliz, Güliz :)
sağol canım teşekkürler verdiğin fikirler için değişik isimler gerçekten...

fistiklarr face grubundan burlara pek firsat kalmiyo ama bi ceee diyeyim dedim benim de 2.oglusum geliyo kismetse kendi doktorumun yonlerdigi bi doktor kiz demisti 2 hafta once gecende sancim oldu acile gittim doktor cinsiyetini biliyomusunuz dedi evet kiz dedim yoo erkek dedi bi daha bak doktorcum nasil yani dedim pipiyi gosterdi guvenemedim ertesi gune baska bi doktordan randevu aldim erkek dedi oda ama kadini supheye dusurdum bi hafta sonra gel netlestirelim ama erkek dedi

evt cnm bnmde öle oldu bende grip olmus gibi tüm eklemlerim agrıyordu halsiz ve bitkindim gecer ertesi gün yada ondan sonraki gün gecmiş olsun bitanem:)))

Günaydııınn... Haftanın son iş günü hepimizi için çok güzel geçsin bol tepişliii

günaydın canım..

ben de bu sabah kalktık karnım ,midem sırtım, göğüs kafesim ya ne biliyim her yerimde bi ağrı var

günaydın guzel annelerrr bız geldık oğluşumla ıkı gundur gıremedık özledim sizi vallaa bende iki gündür sırt ve mıde agrısı cekıorummm çok kötü

günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık geldik
kızlar akşam yemeklerini en gec 5 gibi yiyin ve az yiyin daha sonra cerez meyveyle zaman geçirin mide cok rahat oluyor
pazartesi gelsin bir an önce bebişimi merak ediyorum kıpır kıpır gerçi cok şükürben burdayım diyor

günaydın arkadaşlar, biz geldik bugün işimize, hayırlısıyla bu günüde geçirdikmi tamamdır, yarın tatil,,, dün işe gelemedim rahatsızdım bol bol dinlendim, pek iyi geldi, ama bunalmadımda değil, bakalım haftaya ev hayatı nasıl olacak...

günaydın cici anne adayları. risdis nickli arkadaş geçmiş olsun. Şu mide ağrıları bende de var. Çalıştığım için 6 buçukta aevde oluyorum ve yemek yemem 7 buçuğu buluyor. tabi mide ağrısından yemek yapabilirsem. hala neyin dokunduğunu anlamadım. Gaviscon diye bi şurup aldım dün umarım iyi gelir. çok uzun süre aç kalmamak lazım ama istanbulda yollarda zor. yarısını atlattık sayılır hamileliğin. umarım şu yarısını da mide sancıları çekmeden atlatırız. sağsalim bebişlerimizi kucaklarız umarım.

Sevgicim sırtımın ortasından doğru garip bi ağrı : (
Kafayı yiyicem.. evde olsak dinlenicez ama işte hiç geçmiyor : (

günaydın guzel annelerrr bız geldık oğluşumla ıkı gundur gıremedık özledim sizi vallaa bende iki gündür sırt ve mıde agrısı cekıorummm çok kötü

canım başın sağolsun o gün geç gördüm yazamamıştım naber nasılsın ? sırt ağrısı bendede vardı sandalyeme destek aldım şimdi yok şok şükür

çalışan anneler iş yerinizde sırtınza küçük bir yastık koyun bel cukuruna iyi gelecektir ben nerde otursam koyuyorum sırtıma bel boşlugunuz dümdüz olsun

ohh ne güzel erkenden işler bitmiş :) ah canım keşke o saatlerde evde olabilsekte yesek yemeğimizi ne iyi olurdu

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar

ne zamandır bakamıyorum buraya yıl sonu ve tek olmam nedeniyle kızımla beraber çok yoğunuz

aklıma bişey takılıyor ve size sormak istedim

zaten hamileliğimin başından beri gecmeyen bel ağrım var bir ara azalmışken tabıkı artık arttı.

geceleri yastık bir bacağımın arasında bir belimde destek ama kar etmiyor yinede :2:

asıl sorum şu ne kadar dikkat etsemde gece uykumda bel ağrıma yenik düşüyorum sanırım ve bir uyanıyorum sırt üstü uyuyorum :2:

ve sırt üstü yatmanın bebek için çok zararlı olduğunu bebeğe oksijen gitmediğini bebeğin amniyo sıvısını yuttuğunu filan okudum dk kontrolum haftaya
sizin bir bilginiz var mı bu konuda??????

çalışan anneler iş yerinizde sırtınza küçük bir yastık koyun bel cukuruna iyi gelecektir ben nerde otursam koyuyorum sırtıma bel boşlugunuz dümdüz olsun

canım ben bu bel kısmını dolduran medikal desteklerden aldım inanılmaz rahat ettim hem sırtımın hem belimin ağrısı geçti

canım ben bu bel kısmını dolduran medikal desteklerden aldım inanılmaz rahat ettim hem sırtımın hem belimin ağrısı geçti

geceleri bende cok rahatsız uyuyorum sürekli ve bende sırtüstü uyanıyorum genelde, bütün gece yan yatılmıyorki,,, canım onların koltuk için olanını aldım ben ama yatakta kullanılan nasıl bişi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…