geceleri bende cok rahatsız uyuyorum sürekli ve bende sırtüstü uyanıyorum genelde, bütün gece yan yatılmıyorki,,, canım onların koltuk için olanını aldım ben ama yatakta kullanılan nasıl bişi???
günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık geldik
kızlar akşam yemeklerini en gec 5 gibi yiyin ve az yiyin daha sonra cerez meyveyle zaman geçirin mide cok rahat oluyor
pazartesi gelsin bir an önce bebişimi merak ediyorum kıpır kıpır gerçi cok şükürben burdayım diyor
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
ne zamandır bakamıyorum buraya yıl sonu ve tek olmam nedeniyle kızımla beraber çok yoğunuz
aklıma bişey takılıyor ve size sormak istedim
zaten hamileliğimin başından beri gecmeyen bel ağrım var bir ara azalmışken tabıkı artık arttı.
geceleri yastık bir bacağımın arasında bir belimde destek ama kar etmiyor yinede :2:
asıl sorum şu ne kadar dikkat etsemde gece uykumda bel ağrıma yenik düşüyorum sanırım ve bir uyanıyorum sırt üstü uyuyorum :2:
ve sırt üstü yatmanın bebek için çok zararlı olduğunu bebeğe oksijen gitmediğini bebeğin amniyo sıvısını yuttuğunu filan okudum dk kontrolum haftaya
sizin bir bilginiz var mı bu konuda??????
ohh ne güzel erkenden işler bitmiş :) ah canım keşke o saatlerde evde olabilsekte yesek yemeğimizi ne iyi olurdu
canım ben bu bel kısmını dolduran medikal desteklerden aldım inanılmaz rahat ettim hem sırtımın hem belimin ağrısı geçti
valla cnm malesef calısınca 5te yıyemıoruz en erken 7.30 yıyoz esım gec gelıoo geneldee az yıyom ama bu aralar ıstahım acayıp azaldııı
Esra günaydın bişey sorucam sana ayrıntılı ultrasonunu nerde ve kaça yaptırdım.bana doktorum bilsonu önerdi oradan randevu alıcam şimdi seni merak ettim.
bende calıştım bekarken hep dedim inş. evlenince mecbur kalmadıkça çalışmıycam
cok şükür bizimki bize yetiyor calışmayı düşünmedim bende işletme mezunuyum muhasebecilik yaptım bekarken
bizde atamada daha kolay ama kesinlikle düşünmüyorum eşime ve bebeğime en güzel şekilde bakın yeter bana
sen dogumdan sonra da çalışacak mısın
canım ben gittiğim hastanede yaptırdım pembe mavide, 150 tl di, ama dışarıdan gidilince fiyat değişirmi bilmiyorum...
günaydın guzel annelerrr bız geldık oğluşumla ıkı gundur gıremedık özledim sizi vallaabende iki gündür sırt ve mıde agrısı cekıorummm çok kötü
slm canım evet sırt üstü yatmak önerilmiyor sola yatmak en saglıklısıymış bebege daha kolay kan akışı saglanıyor
bizler içinde saga yatmak saglıklı cünkü solda kalbimiz var dogumdan sonra saga yatın
tatlım bebek zaten amniyo sıvısını yutuyor bu onun böbreklerinin çalışmasını saglıyor ve idrarla dışarı atıyor amniyo sıvıda bu şekilde kelndini yeniliyor bu doğal olması gereken
Ya kızlar bu mide yanması ne hepimizde ben çok kötüyüm...
gunaydin kizlar bu sirt ve bel agrisi bendede var acaba bu haftalara ait bisey mi,geceleride hic uyyamiyorum yorgani bukup bacak arama koyuyorum olmuyor sirtustu de yatiyorum yine olmuyor gece cok uzun geliyor,bu gece uyyamayinca kalktim sutle biskuvi yedim sonrada gelsin kilolar yarin kontrolum var bakalim bebisimde kilolarda ne durumda:26:
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
ne zamandır bakamıyorum buraya yıl sonu ve tek olmam nedeniyle kızımla beraber çok yoğunuz
aklıma bişey takılıyor ve size sormak istedim
zaten hamileliğimin başından beri gecmeyen bel ağrım var bir ara azalmışken tabıkı artık arttı.
geceleri yastık bir bacağımın arasında bir belimde destek ama kar etmiyor yinede :2:
asıl sorum şu ne kadar dikkat etsemde gece uykumda bel ağrıma yenik düşüyorum sanırım ve bir uyanıyorum sırt üstü uyuyorum :2:
ve sırt üstü yatmanın bebek için çok zararlı olduğunu bebeğe oksijen gitmediğini bebeğin amniyo sıvısını yuttuğunu filan okudum dk kontrolum haftaya
sizin bir bilginiz var mı bu konuda??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?