2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Esra günaydın bişey sorucam sana ayrıntılı ultrasonunu nerde ve kaça yaptırdım.bana doktorum bilsonu önerdi oradan randevu alıcam şimdi seni merak ettim.

valla cnm malesef calısınca 5te yıyemıoruz en erken 7.30 yıyoz esım gec gelıoo geneldee az yıyom ama bu aralar ıstahım acayıp azaldııı

slm canım evet sırt üstü yatmak önerilmiyor sola yatmak en saglıklısıymış bebege daha kolay kan akışı saglanıyor
bizler içinde saga yatmak saglıklı cünkü solda kalbimiz var dogumdan sonra saga yatın
tatlım bebek zaten amniyo sıvısını yutuyor bu onun böbreklerinin çalışmasını saglıyor ve idrarla dışarı atıyor amniyo sıvıda bu şekilde kelndini yeniliyor bu doğal olması gereken

ohh ne güzel erkenden işler bitmiş :) ah canım keşke o saatlerde evde olabilsekte yesek yemeğimizi ne iyi olurdu

bende calıştım bekarken hep dedim inş. evlenince mecbur kalmadıkça çalışmıycam
cok şükür bizimki bize yetiyor calışmayı düşünmedim bende işletme mezunuyum muhasebecilik yaptım bekarken
bizde atamada daha kolay ama kesinlikle düşünmüyorum eşime ve bebeğime en güzel şekilde bakın yeter bana
sen dogumdan sonra da çalışacak mısın

canım ben bu bel kısmını dolduran medikal desteklerden aldım inanılmaz rahat ettim hem sırtımın hem belimin ağrısı geçti

bende hep yastık koyuyorum su an bile var sırtımda hiç sırt ve bel agrısı yaşamadım cok şükür
bence agrıyanlar hep oturarak calıştıkları içinde oluyor arada kalkın gezin kızlar

valla cnm malesef calısınca 5te yıyemıoruz en erken 7.30 yıyoz esım gec gelıoo geneldee az yıyom ama bu aralar ıstahım acayıp azaldııı

benimde ilk sıralar kadar yiyesim yok
ama faydalı şeyleri bebeğim için düzenli yiyorum canım istemezse de
kızlar hergün 1 yk dut pekmezi yiyin bebeği cok güzel besliyormuş

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Şuanda midemde yanma hissi var..Bel ağrısı sırt ağrısı bence yaşıyorum ne yazıkki..Sol tarafıma yatmaya gayret ediyorum ama ağrıdan bazende sağa doğru yatıyorum..

Esra günaydın bişey sorucam sana ayrıntılı ultrasonunu nerde ve kaça yaptırdım.bana doktorum bilsonu önerdi oradan randevu alıcam şimdi seni merak ettim.

canım ben gittiğim hastanede yaptırdım pembe mavide, 150 tl di, ama dışarıdan gidilince fiyat değişirmi bilmiyorum...

canım aslında bizim ki çok mecburiyetten değil , onca senemi okullara verdim yüksek lisansına kadar , çalışmak bana çok iyi geliyo ev hayatını düşünemiyorum tabiki bebeğim için vicdan yapmıyo değilim ama bu kadar aktiflikten sonra işimi bırakıp evde oturmak kendimi kötü hissettirir gibi geliyo.Bide çalıştığım iş yerinin imkanları manevi anlamda inanılmaz rahat , doğumdan sonrada çok sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum istediğim zaman öğlen bile çıkıp gidebilirim.

canım ben gittiğim hastanede yaptırdım pembe mavide, 150 tl di, ama dışarıdan gidilince fiyat değişirmi bilmiyorum...

bende pembe maviye gidiyorum ama burda var demedi 2 yer var ama ben bilsonu öneriyorum dedi anlamadım şimdi 2.düzey ayrıntılı ultrason dimi zaten kadın doğumcular bakmıyormuş radyolog bakıyormuş pembe mavide radyolog varmıki?

Herkese bizden günaydın ve hayırlı cumalar

bir kaç gündür pıt pıt hissediyordum ama dün net bir tekme yedim çok tatlıydııı eşimle aynı anda şahit oldukk öyle güzel ki canım bebeğim benim...

bugünde bebişimizi görmeye gidicezzzz yuppiiii :118: saat 4 te ama daha çok var

ekıncım tesekkur edrım mekanı cennet olsun dayımızın... besık cok seker ben de cok sevıyorum öyle besıklerııı oda yapacagın içinn ıdeal canımm:))))) bende alcam bel desteklerınden cok agrılarım oluo çünkü

gunaydin kizlar bu sirt ve bel agrisi bendede var acaba bu haftalara ait bisey mi,geceleride hic uyyamiyorum yorgani bukup bacak arama koyuyorum olmuyor sirtustu de yatiyorum yine olmuyor gece cok uzun geliyor,bu gece uyyamayinca kalktim sutle biskuvi yedim sonrada gelsin kilolar yarin kontrolum var bakalim bebisimde kilolarda ne durumda:26:

sağol canım bende sürekli sola yatmaya çalışıyorum ama uyku hali işte nasıl oluyorsa sırt ustu uyanıyorum buna bir çare bulmalıyım

aa kizlar sormayi unuttum,ozellikle bebisinin tekmelerini hisseden arkadaslara soruyorum dun aksam bebisim taa yukari gogusumun altina kadar ciktisonrada yarim saat kadar orda tekmeleyip durduhatta bi ara hangi organima vurdu bilmiyorum nefesim kesildi,sizlerde de boyle oluyor mu cok sasirdim nasil o kadar yukari cikti

günaydın canım dün geceki halimi yazmışsın resmen o yana dönüyorum olmuyo bu yada dönüyorum olmuyo bi sıcak basıyo sonra bi üşüyorum bide akşam çok fırtına vardı lodos rüzgarın seside uyutmadı sabah olmak bilmedi yani

canim ayni sorun bendede var ,sekilden sekile giriyorum valla yinede uyyamiyorum sirtustude yatiyorum ben yarin kontrolum var bunu sorucam,bildigim kadariyla amniyon sivisini yutuyor zatende oksijen gidip gitmemesi korkuttu beni insallah unutmam yarin sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…