gunaydin kizlar bu sirt ve bel agrisi bendede var acaba bu haftalara ait bisey mi,geceleride hic uyyamiyorum yorgani bukup bacak arama koyuyorum olmuyor sirtustu de yatiyorum yine olmuyor gece cok uzun geliyor,bu gece uyyamayinca kalktim sutle biskuvi yedim sonrada gelsin kilolar yarin kontrolum var bakalim bebisimde kilolarda ne durumda:26:
kızlar banada detaylıda radyolog beyninde kitle var dedi,ama genelde doğuma kadar küçülüyormuş,raporu okuyan doktorumda hiç endişelenme bu geçici bidurum 26.haftadan sonra küçülmeye başlar dedi,,,bende takmamaya unutmaya çalışıyorum, zaten yapım çok hassas taksam bebeğime zarar vericem,en iyisi yokmuş gibi davranmak,sakın morallerinizi bozmayın bol bol dua edin hiç bişeycik olmaz ALLAHIN İZNİYLE...
esrayhan cım sanada çok geçmiş olsun.bende aklıma getirmemeye çalışıyorum senin dediğin gibi kafama takarsam yemeden içmeden kesilcem.ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm zaten.eşim sağolsun güldürmeye çalıştı baya :) onun desteği iyi geldi.allah a dua dan baska seçenek yok.şükür ki bizi duyan bi Yaratanımız var...
Günaydııınn... Haftanın son iş günü hepimizi için çok güzel geçsin bol tepişliii
canım kime gidiyordun sen benim doktorum nilgün hanım, bana detaylı için randevu al bidahaki gelişine dedi, bende hastaneyi aradım oranın radyoloğu saat 18 ve 18.20 olarak iki muayene alıyo hergün dedi ordaki bayan, bende işçıkışı gittiğim için bana uygundu ve gayet güzel bakıp rapor yazdı...seninki ayrı bi ultrasonmu acaba benimki bildiğin detaylı ultrasondu işte...istersen ara pembe maviyi bakalım ne dicekler, bilgi alırsın...bende pembe maviye gidiyorum ama burda var demedi 2 yer var ama ben bilsonu öneriyorum dedi anlamadım şimdi 2.düzey ayrıntılı ultrason dimi zaten kadın doğumcular bakmıyormuş radyolog bakıyormuş pembe mavide radyolog varmıki?
haydi bakalım sizde yediniz tepiği, insanın yemekten en mutlu olduğu tepik budur heralde, bizim babamızda duydu geçen akşam ne tepki vereceğini şaşırdı, bende öptü dedim öptü seni...Herkese bizden günaydın ve hayırlı cumalar
bir kaç gündür pıt pıt hissediyordum ama dün net bir tekme yedim çok tatlıydııı eşimle aynı anda şahit oldukköyle güzel ki canım bebeğim benim...
bugünde bebişimizi görmeye gidicezzzz yuppiiii :118: saat 4 te ama daha çok var
canım ya yatak için olanı ayrımı onun???canım aslında bizim ki çok mecburiyetten değil , onca senemi okullara verdim yüksek lisansına kadar , çalışmak bana çok iyi geliyo ev hayatını düşünemiyorum tabiki bebeğim için vicdan yapmıyo değilim ama bu kadar aktiflikten sonra işimi bırakıp evde oturmak kendimi kötü hissettirir gibi geliyo.Bide çalıştığım iş yerinin imkanları manevi anlamda inanılmaz rahat , doğumdan sonrada çok sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum istediğim zaman öğlen bile çıkıp gidebilirim.
Amin canım Allah hepimizin bebeklerini korusun,kaldıramayacağımız yükleri vermesin inşallah...kızlar banada detaylıda radyolog beyninde kitle var dedi,ama genelde doğuma kadar küçülüyormuş,raporu okuyan doktorumda hiç endişelenme bu geçici bidurum 26.haftadan sonra küçülmeye başlar dedi,,,bende takmamaya unutmaya çalışıyorum, zaten yapım çok hassas taksam bebeğime zarar vericem,en iyisi yokmuş gibi davranmak,sakın morallerinizi bozmayın bol bol dua edin hiç bişeycik olmaz ALLAHIN İZNİYLE...
esrayhan cım sanada çok geçmiş olsun.bende aklıma getirmemeye çalışıyorum senin dediğin gibi kafama takarsam yemeden içmeden kesilcem.ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm zaten.eşim sağolsun güldürmeye çalıştı baya :) onun desteği iyi geldi.allah a dua dan baska seçenek yok.şükür ki bizi duyan bi Yaratanımız var...
Herkese hayirli cumalar kizlar. Mide yanmasindan bahsetmissiniz ben de bir haftadir basladi ilac kullanan var mi doktor bi ilac veriyor mu mide icin
canım genelde mide yanmasına rennie yada gaviscon şurup veriyolar diye biliyorum, ama ben kullanmadım...
Amin canım Allah hepimizin bebeklerini korusun,kaldıramayacağımız yükleri vermesin inşallah...
canım genelde mide yanmasına rennie yada gaviscon şurup veriyolar diye biliyorum, ama ben kullanmadım...
Rennie yi esim kullaniyodu cigneme tableti de var ama hamilelikte kullanilir mi acaba doktorada soylicem zaten
sevgi ve ekins bebeğin haraketlerini net olarak hissedebiliyo musunuz???
Rennie yi esim kullaniyodu cigneme tableti de var ama hamilelikte kullanilir mi acaba doktorada soylicem zaten
canım dr bana rennie verdi... ama şurubu tabletten daha çok işe yarıyor...
canım dr bana rennie verdi... ama şurubu tabletten daha çok işe yarıyor...
kızlar emin olmamakla birlikte hamilelerde tablet yerine şurubun verildiğini biliyorum, alacaksanız mutlaka doktorunuza danışın...
canım ben yatak için olanını almadım koltuk için olanını aldım hem işyerne hem eve zaten gündüzleri belimi ve sırtımı yormayınca akşam yatarkenki ağrılarımda azaldı...Ama doktorum yatak için olanlarının olduğunu söledi daha doğrusu sen onu beline takıp öyle yatıyosun gibi bişey hiç görmedim nasıl olduğunu ama
canım kime gidiyordun sen benim doktorum nilgün hanım, bana detaylı için randevu al bidahaki gelişine dedi, bende hastaneyi aradım oranın radyoloğu saat 18 ve 18.20 olarak iki muayene alıyo hergün dedi ordaki bayan, bende işçıkışı gittiğim için bana uygundu ve gayet güzel bakıp rapor yazdı...seninki ayrı bi ultrasonmu acaba benimki bildiğin detaylı ultrasondu işte...istersen ara pembe maviyi bakalım ne dicekler, bilgi alırsın...
haydi bakalım sizde yediniz tepiği, insanın yemekten en mutlu olduğu tepik budur heralde, bizim babamızda duydu geçen akşam ne tepki vereceğini şaşırdı, bende öptü dedim öptü seni...
canım ya yatak için olanı ayrımı onun???
doktorum bana gaviscon şurup vermişti hamilelikte bana gerekmedi ama her ihtimale karşın dursun demişti
sağol canım bilgi için benim doktorum feride hanım ama dediğim gibi hiç ordakinden bahsetmedi neyse ben bilsona gideyim herhalde vardır bir bildiği
kızlar emin olmamakla birlikte hamilelerde tablet yerine şurubun verildiğini biliyorum, alacaksanız mutlaka doktorunuza danışın...
canım benim dr iksinide kullanabilirsin ama şurubun daha çok faydasını görürsün dedi..
merya canım ben çok nadir dönmesini filan hissediyorum. yada çok nadir arada ni pıt. öle tepik mepik net hissetmiyorum açıkçası.. heleki babamız anlayacak kadar hiç...
canımcım ben tam 20. haftamda çok net hissettim ama her gün öyle hissetmiyorum baen daha hafif bazen daha şiddetli oluyo :)
bilsonda kaç paraymış canım biliyomusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?