2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende uyuyamıyorum sırt ve mıde agrısındann dun akşam çok kötüydüm esim dıoo benı köseye atmıssın yayıldın öyle yatıon artık dıooo:))))))))

canım kime gidiyordun sen benim doktorum nilgün hanım, bana detaylı için randevu al bidahaki gelişine dedi, bende hastaneyi aradım oranın radyoloğu saat 18 ve 18.20 olarak iki muayene alıyo hergün dedi ordaki bayan, bende işçıkışı gittiğim için bana uygundu ve gayet güzel bakıp rapor yazdı...seninki ayrı bi ultrasonmu acaba benimki bildiğin detaylı ultrasondu işte...istersen ara pembe maviyi bakalım ne dicekler, bilgi alırsın...
haydi bakalım sizde yediniz tepiği, insanın yemekten en mutlu olduğu tepik budur heralde, bizim babamızda duydu geçen akşam ne tepki vereceğini şaşırdı, bende öptü dedim öptü seni...
canım ya yatak için olanı ayrımı onun???

Herkese hayirli cumalar kizlar. Mide yanmasindan bahsetmissiniz ben de bir haftadir basladi ilac kullanan var mi doktor bi ilac veriyor mu mide icin

merya canım ben çok nadir dönmesini filan hissediyorum. yada çok nadir arada ni pıt. öle tepik mepik net hissetmiyorum açıkçası.. heleki babamız anlayacak kadar hiç...

canım ben yatak için olanını almadım koltuk için olanını aldım hem işyerne hem eve zaten gündüzleri belimi ve sırtımı yormayınca akşam yatarkenki ağrılarımda azaldı...Ama doktorum yatak için olanlarının olduğunu söledi daha doğrusu sen onu beline takıp öyle yatıyosun gibi bişey hiç görmedim nasıl olduğunu ama

sağol canım ben onu bi araştırayım, olmuyo valla geceleri mahvoluyorum düz yatmıyım diye uykum bölük pörçük, dün gecede soluma her yattığımda sol kasığımda sürekli bişey atıyodu pıt pıt, rahatsız olup öteki tarafa döndüm, bi öle bi böle eşimin üstünde yorgan falan kalmadı sayemde...

sağol canım bilgi için benim doktorum feride hanım ama dediğim gibi hiç ordakinden bahsetmedi neyse ben bilsona gideyim herhalde vardır bir bildiği

merya canım ben çok nadir dönmesini filan hissediyorum. yada çok nadir arada ni pıt. öle tepik mepik net hissetmiyorum açıkçası.. heleki babamız anlayacak kadar hiç...

canımcım ben tam 20. haftamda çok net hissettim ama her gün öyle hissetmiyorum baen daha hafif bazen daha şiddetli oluyo :)

Bende hep dertleniyorum ya bu konuda bir türlü tam hissedemedim. ya ben anlayamıyorum yada oğlum çok tembel... yarın ayrıntılım var bakalım inşallah herşey güzel çıkar...

bilsonda kaç paraymış canım biliyomusun??

şimdi aradım esracım 500 dedi şok oldum ya niye bukadar pahalıki napıcam ben şimdi doktorumda bugün yok bi arayıp hastanedekini neden söylemedin diye sorsaydım.
yarın sorayım bakim arasında fark varmı fiyat farkı çok çünki 150 nerde 500 nerde napayım ben şimdi ya akıl verin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…