şimdi aradım esracım 500 dedi şok oldum ya niye bukadar pahalıki napıcam ben şimdi doktorumda bugün yok bi arayıp hastanedekini neden söylemedin diye sorsaydım.
yarın sorayım bakim arasında fark varmı fiyat farkı çok çünki 150 nerde 500 nerde napayım ben şimdi ya akıl verin arkadaşlar
şimdi aradım esracım 500 dedi şok oldum ya niye bukadar pahalıki napıcam ben şimdi doktorumda bugün yok bi arayıp hastanedekini neden söylemedin diye sorsaydım.
yarın sorayım bakim arasında fark varmı fiyat farkı çok çünki 150 nerde 500 nerde napayım ben şimdi ya akıl verin arkadaşlar
Bende hep dertleniyorum ya bu konuda bir türlü tam hissedemedim. ya ben anlayamıyorum yada oğlum çok tembel... yarın ayrıntılım var bakalım inşallah herşey güzel çıkar...
kızlar bu ayrıntılının ücreti mi??
kızlar bu neyin ücreti ?
sen ayrıntılını özeldemi yaptırıcan senin fiyat ne kadar canım bana 500 dedilerde merak ettim şimdi hep böylemi fiyatlar diye
canım ben özel hastaneye gidiyorum ve 40 liraya yapıcaklar.
burda fiyatlar çok uçuk ozaman
canim ayni sorun bendede var ,sekilden sekile giriyorum valla yinede uyyamiyorum sirtustude yatiyorum ben yarin kontrolum var bunu sorucam,bildigim kadariyla amniyon sivisini yutuyor zatende oksijen gidip gitmemesi korkuttu beni insallah unutmam yarin sorarim
bizide başka yere yönlendirdiler bende hep burda fiyatları görünce o kadar bekliyordum hatta hemşire 40 lira deyince çok şaşırdım...
canım dr bana rennie verdi... ama şurubu tabletten daha çok işe yarıyor...
sağolun canım ben de denicem.
kızlar emin olmamakla birlikte hamilelerde tablet yerine şurubun verildiğini biliyorum, alacaksanız mutlaka doktorunuza danışın...
tamam canım sağol bu gidişimde söylerim doktora
ne ucretı kızlar bu ayrıntılı ultrason mu ne kadar pahalı yav
40 lira çok iyiymiş ya hangi şehirdesin istanbuldaysan hangi hastane? benim gittiğim hastane de 125 dedi daha yaptırmadım offff
evet ayrıntılı ultrason fiyatı. sigorta olsa da ücretler uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?