ben oglumda ne kadar odedım hıc hatırlamıyorum ya bunda ne kadar oducem acaba ayyy cok pahalı yaaa Allah yardımcımız olsun mınıkler ıcın katlanıyoruz ama katlanamayanlar napsın olan var olmayan var suna bak ha
şimdi aradım esracım 500 dedi şok oldum ya niye bukadar pahalıki napıcam ben şimdi doktorumda bugün yok bi arayıp hastanedekini neden söylemedin diye sorsaydım.
yarın sorayım bakim arasında fark varmı fiyat farkı çok çünki 150 nerde 500 nerde napayım ben şimdi ya akıl verin arkadaşlar
ben oglumda ne kadar odedım hıc hatırlamıyorum ya bunda ne kadar oducem acaba ayyy cok pahalı yaaa Allah yardımcımız olsun mınıkler ıcın katlanıyoruz ama katlanamayanlar napsın olan var olmayan var suna bak ha
canım bence doktorun rahatlığından başka bişey değildir o,, sen taramalarını yaptırdınmı, eğer bi sorun yoksa taramalarda, çok çok özel biyere gitmeye ne gerek var, bazı doktorlar sırf prosedür diye, hiç düşünmeden istiyolar testleri, tamam istemeleri lazım ama açıklama yapmalarıda lazım, benim doktorum o yönden çok iyi, Allah razı olsun, çocuğunu aldırmayı düşünmüyorsan taramaları yapmayalım ne strese gir nede cebinden yok yere para çıksın dedi, ve bende yaptırmadım, bence detaylıda aynı muhabbet.... sen doktorunla yada hastaneyle görüş canım eğer çok farklı bişi yoksa hastanede yaptır, gerekirse aradaki fiyat farkını bahane et., o paralar kolay kazanılmıyo sonuçta...
arkadaşlar midem taş gibi çok ağrıyo ya((((((
Bende çok kötüyüm ama benim çok kötü bulanıyo...
aynen sirf cebimizdeki oarayi almak icin gereksiz yere birsuru kontrol cikariyorlar. tamam gonul ister bebeigmizin her anini her ayrintisini ogrenelim anneyiz onlairn herseylerini merak ediyoruz heyecanlaniyoruz ama kesemizi de zorlayan biseyse sabredicez. esraayhan snein doktorunu takdir ettim
canım bence doktorun rahatlığından başka bişey değildir o,, sen taramalarını yaptırdınmı, eğer bi sorun yoksa taramalarda, çok çok özel biyere gitmeye ne gerek var, bazı doktorlar sırf prosedür diye, hiç düşünmeden istiyolar testleri, tamam istemeleri lazım ama açıklama yapmalarıda lazım, benim doktorum o yönden çok iyi, Allah razı olsun, çocuğunu aldırmayı düşünmüyorsan taramaları yapmayalım ne strese gir nede cebinden yok yere para çıksın dedi, ve bende yaptırmadım, bence detaylıda aynı muhabbet.... sen doktorunla yada hastaneyle görüş canım eğer çok farklı bişi yoksa hastanede yaptır, gerekirse aradaki fiyat farkını bahane et., o paralar kolay kazanılmıyo sonuçta...
evet canım haklısın taramalarımı yaptırdım hatta akşam aldım 4 lünün sonucunu gayet iyi dedi doktor hiç bir risk yok yani birtek benim yaşım 36 belki onun içinmi anlamadım
öylede olsa açıklama yapması gerekmiyormuydu.
kızlar taramalar için birşey diyemem 2 li 3lü 4lü seneye 5 liside çıkar biraz ticari amaçlı ama detaylı ayrı bişey allah korusun bebişde bi problem varsa örn böbrekte kist bunun anne karnında tedavisi olabilir müdahale edilerbilir şeyler olabilir ama tarama sonuçlarına göre müdahale edecek bişey yok ya aldıracaksın ya devam baştan aldırma düşüncen hiç yoksa taramalarada gerek yok adı üstünde tarama
aynen sirf cebimizdeki oarayi almak icin gereksiz yere birsuru kontrol cikariyorlar. tamam gonul ister bebeigmizin her anini her ayrintisini ogrenelim anneyiz onlairn herseylerini merak ediyoruz heyecanlaniyoruz ama kesemizi de zorlayan biseyse sabredicez. esraayhan snein doktorunu takdir ettim
ya nette bi doktorda böbrek kalp dudak omurilik vs. herşeye bakıyolarmış bişey çıkarsa bunda erken tedavi varmış önleyebiliyolarmış korktum şimdi ya ya çocuğumun öyle bişeyi varsa sırf ben gitmedim diye kalıcı olursa gitmeyi düşünmüyordum ama gidicem içim rahatlar hiç değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?