2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bana da rennie surup yazdı doktorum mıde agrıları için ama hıc kullanmadım daha bugun mıdem bıraz ıyıı aksama kötu olursam içicem bu kez ben ne demır hapını ne elevıtı düzenlı ıcıyorum bu aralarrr ılac ıcmekten sıkıldım

katılıyorum canım, maddi yönde harcanan bi gider yok, 15-20 dk taş çatlasın yarım saat bi ekrana bakarak yapılan bi testte sadece (elektrik dışında) doktorun kendi emek çaba ve bilgi sarfiyatı var...buna 500 tl fiyat biçmek çok acımasızlık....

ya özel hastanelere ben hıc guvenmıyorum ve hamılelgımın basından berı devlet hastanesıne gidiyorum gayette memnunum özeller soyguncu rısklı bı durumum olmadıgı sürece özele gitmeyı dusunmuorum oraaya vercegım parayı bebegıme harcarım...

merhaba kızlar geçmişe şöyle bi göz attım daa hakikaten 500 lira çok fazla bende pembe maviye gidiyorum 15 gün sonra çağırdı detaylı için ( gerçi her gittiğimde ben detaylı bakıyorum ölçüyorum dedi ama bide bu işi yapan biri görsün dedi ) başka bi hastaneden geliyomuş haftada 3 gün..

inşallah birşey çıkmaz yavrumda.. mahvolurum ona birşey olursa mevlam yavrularımızı bizlere bağışlasın..

kızlar bende gece hiç rahat yatamıyorum 10 kere uyanıyorum. her uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi bide bacalarım ve belim felaket zonkluyo geceleri.
şimdiden böyleyse son aylarda ne yapıcaz bilmem ya

oğlumda iyice hareketlendi özlellikle yemekten sonra yerinde durmuyo hiç...

bide kızlar şuanda hangi ilaçları alıyosunuz?

Ayrıntılı ultrason bende yaptırmadım ,doktor her gidişimde zaten 15 dk ayrıntılı inceliyor.Ayrıntılı bakıyorum zaten gerek yok dedi bana.
bende 20.haftama gireceğim,kilolar nasıl bu arada kaç kilo aldınız.ben 4 kilo aldım.

canım feride hanım laletahayı bilsona yönlendrimiş, ben pembe mavide oldum sende orda olacaksın heralde, neden onu başka yere göndermişler anlamadım...

Ben decavit+ gyeno feron+ yarım bebe aspirini+ 3 akşamda bir balık yağı

merhaba arkadaşım bende seni merak ediyordum şu ayrıntılıyla ilgili doktorun sana ne dedi diye iyi oldu yazdığın bende tekrar doktorumla konuşucam
ilaç olarakta coraspin ve elevit kullanıyorum sadece

laletaha canım seni niye başka biryere yönlendirdi anlamış değilim sonuçta pembe maviye geliyo operatör haftanın 3 günü fiyatta çok uçuk değil. 500 çok fazla bence

sen doktorunu bi ara bence yapacakları iş aynı yine fazla veresin.. bebeğin için harcarsın ona verceğin parayı

Evet kızlar ya 500 acayip bi fiyat. ben takip için devlet hastanesine gidiyorum. ikili testimi ve ayrıntılı ultrasonu özelde yaptırmak zorunda kaldım. 100 lira civarında ödedim ayrı ayrı. ikili testime çok iyi dediler, üçlüye gerek yok dediler. ayrıntılı ultrasonda bebişimin sağ böbrek pelvisinde grade 1-2 dilatasyon izlenmiştir. Pelvis genişliği 8*6mm olrak ölçülmültür. takibi uygundur yazıyo. doktor takip ederiz dedi, hiç endişelenmem için bişey varmış gibi davranmadı. Umarım kötü bişey çıkmaz.

Aralık ayının sonunda gitmiştim, bi dahakine 1 ay sonra gidicem. Ferrum fort içiyorum. Elevitim bitti. Artık gittiğimde yazacak mı tekrar diye sorarım. Midem çok kötü olduğu için gaviskon diye bi şurup aldım bi de.

canım dilateden korkma ama takibi ii olur elbette.benimde ilk bebişimde öyle olmuştu şükür sonradan bişey çıkmadı ama en kötü erkek bebeklerde sünnet yada ufak bi müdahale ile halloluyomuş.

nasipse bende haftaya gidicem ayrıntılı ultrasona umarım her şey yolundadır.burda (van deprem bölgesi olduğundan)tüm hastaneler ve tetkikler ücretsiz o yüzden sanırım ücret almayacaklar.bakalım bebeğim nasıl en son 13. haftasında görebilmiştim malum şartlar

canım dilateden korkma ama takibi ii olur elbette.benimde ilk bebişimde öyle olmuştu şükür sonradan bişey çıkmadı ama en kötü erkek bebeklerde sünnet yada ufak bi müdahale ile halloluyomuş.

teşekkür ederim duduu içimi rahatlattın. benim de oğluşum olcak hayırlısıyla. Onun tekmelerine bayılıyorum yaaaaaaaa...

ben zaten doğar doğmaz sünnet ettireceğim....istemiyorum o travmayı yaşasın...hem kendi ailem hemde eşimin aileside haklı buldu beni çünkü anneler babalar havuz başında düğün yapacak diye çocuğu strese sokmak çok bencilce geliyor bana....anlamadan bitsin gitsin...

bende öyle istemiştim ama 6 ayı dolsun bağışıklık sistemi otursun dediler sonrada tayin işleri falan hala duruyo sünnetimiz.nasipse 2 sini birden ettiricem

iyi akşamlar kızlar. iyi tatiller, ben hafta sonu bakamıyorum evde internetim yok. herkes kendine ve bebişine iyi baksın.

kızlaaaaaaaarrrr şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonu yaptırdımm korktum son haftamdı çünkü. çoook mutluyummm yavrumu yarım saate yakın izledim nasıl özlemişim kuduruk diyorum da boşuna demiyorum doktor herşeyi normal(rabbime sonsuz şükür)dedi. yalnız dedi ki bu fırıl fırıl bi rahat durmuyo ölçüm yaparken yordu beni diyo :)) yaramazım benim bi görseniz kızlar parmağını emiyo esniyo tekme atıyo.hani biz ultrasondayken elimizi ensemize koyuyoruz ya o da aynı benim gibi yapmış elini başının arkasına koymuş. ilk defa bu kadar uzun gördüm ondan çok heyecenlıyım bide ilk defa eşim de girebildi o da gördü. VEEEE SONUNDA CİNSİYETİ BELLİ OLDUUUU KIZIMMM OLUYORMUŞ.geçen gittiğimde kıza benziyo dedi bu sefer kesin gösterdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…