bu durumda kızlar 53 erkekler 49 oldu galiba :)
IMG625.jpg (63.2 KB (Kilobyte))
IMG624.jpg (61.5 KB (Kilobyte))
IMG626.jpg (60.0 KB (Kilobyte))
IMG627.jpg (63.5 KB (Kilobyte))
kızlar bakın kızımaaa birinci resimle ikincisi aynı yanlışlıkla aynı koymuşum profili :)
üçüncüsüne bakın ellerine ne tombiş demi :)
en son ki resimde ne yaramaz olduğunu anlıcaksınız ayağını nerdeyse gözüne sokacak :))
kızlaaaaaaaarrrr şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonu yaptırdımm korktum son haftamdı çünkü. çoook mutluyummm yavrumu yarım saate yakın izledim nasıl özlemişim kuduruk diyorum da boşuna demiyorum doktor herşeyi normal(rabbime sonsuz şükür)dedi. yalnız dedi ki bu fırıl fırıl bi rahat durmuyo ölçüm yaparken yordu beni diyo :)) yaramazım benim bi görseniz kızlar parmağını emiyo esniyo tekme atıyo.hani biz ultrasondayken elimizi ensemize koyuyoruz ya o da aynı benim gibi yapmış elini başının arkasına koymuş. ilk defa bu kadar uzun gördüm ondan çok heyecenlıyım bide ilk defa eşim de girebildi o da gördü. VEEEE SONUNDA CİNSİYETİ BELLİ OLDUUUU KIZIMMM OLUYORMUŞ.geçen gittiğimde kıza benziyo dedi bu sefer kesin gösterdi :))
kızlar bakın kızımaaa birinci resimle ikincisi aynı yanlışlıkla aynı koymuşum profili :)
en son ki resimde ne yaramaz olduğunu anlıcaksınız ayağını nerdeyse gözüne sokacak :))
nerde saydınız bizim listemizdemi benimde kızım olcakkkkk
hoşgeldin canım ne güzel sağlıklı haberlerle gelmişsin umarım bundan sonrasıda böyle gider...üniversite hastaneleri herzaman için daha detaylı inceler, iyi yapmışsın canım...Kızlar arada bir yazıştıklarınıza bakıyorum ama yazma fırsatım olmuyor. Ayrıntılı ultrason konusunu konuştuğunuzu fark edince yazayım dedim.
ben manisada grand medikal özel hastanesine gidiyorum daha 17 haftalıkken sordum 20. haftalarda ayrıntılı ultrason yapıcakmısınız diye..
ben o kadar kısa sürede yapamam dedi.. manisada sadece CBÜ hastanesinde yapıldığını söyledi..
vakit kaybetmeden üniversite hastanesine gidip muayene olup ayrıntılı ultrason için randevu istedim.. zaten periyodik olarak bi sorun olsada olmasada ayrıntılı ultrasona gönderiyorlarmış. ayrıntılı ultrason için perinatoloji bölümünden 1 ay öncesinden randevu aldım...
hiç bir ücret ödemeden ayrıntılı ultrasonu yapttırdım çok ilgilendirler hatta kızım yüzünü göstermedi. muayene eden doktor gidip hocasını çağırdı. tekrar muayene ettiler... ve 29. hafta için çocuk kardiyolojisi bölümünden de randevu almamı söylediler oda periyodik kontrolmüş. allaha şükür bebeşim çok sağlıklı çıktı.. çokta iyi oldu kontrol her tarafına baktılar göz bebeklerine kalp kapakçıklarına kadar.. şimdi iki hastaneye birden gidiyormuşum gibi oldu.. olsun devlet hastanesi her zaman iyidir bir problem olduğunda gidicek kapım var...
çünkü ileriki haftalarda daha önce gitmediğin bir hastane gittiğinde heleki doğumda kabul etmiyorlar...
Canim gecen bi arkadas yazmistii. Galiba esrayhan arkadasimiz mi ama tam bilmiyrm bilen varsa bizi aydinlatabilir mi
ya kızlar bu ayrıntılı ultrason dedikleri 3boyutlu oluyo dimi?.. bide ben çok pahalı diye duydum sizin ne kadar tuttu?
ayyyyyyyy, maşallah 41,5 kere, heyecanlanmakta haklısın şuna baksana okka burunlu yaramaz şey, parmaklarada bak boğum boğum ya insan yer onu yer maşallah tekrardan Allah yüzünede kavuştursun canım,,,seninle satlarımız aynı merak ettim bende şimdi bizimkide olmuşmudur bukadar??
bu arada boyu kg mı ne kadar??
ya kızlar bu ayrıntılı ultrason dedikleri 3boyutlu oluyo dimi?.. bide ben çok pahalı diye duydum sizin ne kadar tuttu?
canım bu heryerde değişiyo, ben kendi gittiğim hastanede yaptırdım (özel hastane) 150 TL
eğer dışarda özel bi labaratuvardan isterlerse testi, biraz pahalı oluyor bugün bi arkadaşımıza 500 tl demişler mesela
ama devlet hastanelerinde daha uygun oluyo diye biliyorum...
Evet normalde bakti 3 boyutlu da.ben ozele gdiyrm ssk ya 125 aldilar
Sagol canim Allah razi olsun burnu bana benzicek galiba :) tombisligide bende kücükken tombismisim.evet senle ayni gdiyoruz olmustur tabi ben en son gecen hafta gttim 400 gr.di bugün 522 gr.olmus boyunu hep unutuyrm sormayi duymadmda gene.
PUUPS,PEMBEFIDAN,ESRAYHAN hepinize cok tesekkür ederim.darisi sizin basiniza rabbim herkese tattirsin hepimiz sag salim kucagmiza alrz insallah yavrularimizi dogum oykülerimizide burda paylasmak nasip olur insallah
sağol canım iyi dileklerin için maşallah yavruna tekrardan,benim randevuma daha var, ben buara biraz hızlı kilo aldım belkide bebeğim büyüdüğü içindir...
Evet ben de birden kilo aldim ve bu hafta gobegm dahada ckti zaten bu haftalardan sonra cok hzli büyüyolarmis.seninkinin cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?