2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben acayip kararsız kaldım bebek odası konusunda.... en baştan beri şu heryerde olan büyüyen karyolalardan alırım diyodum ama bi yandanda çok kaba geliyor... ben sürekli ikinci çocukta olursa ona göre alim ona göre düşinim diyodum ama dünden beri onuda olunca düşünürüz niye bukadar kafa yoruyosun dedim kendi kendime... yani o büyüyenlerden vazgeçtim (alt çekmecesine yatak yerleştirip biri üstte biride çekmecelide yatar gibi düşünüyodum)...

çoğu yerde park yataklar tavsiye ediliyor ama onlarda gözüme hiç güzel görünmüyor, ayrıca kirada falanda otrumuyoruz oraya buraya taşı derdi yok onun için güzel bi odası olsun dedim...

yatak odamız küçük olduğundan en fazla 6. aydan sonra odasına yatırmayı düşünüyorum... ayrıca bebek odasıda küçük onun için sadece karyola ve gardolap istiyorum...

şöyle bi yatak buldum çok hoşuma gitti hem büyüyenler gibi kaba değil hemde daha sonradan büyük bir yatak sizlerlede paylaşim dedim (cibinlik ile süslemeyi düşünüyorum)

http://www.mobilyadekorasyonrehberi.com/wp-content/uploads/2010/02/Bebek-Beşikleri.jpg

40 bin kere masallah allahim nasil tatliliktir boyle ,ellere bak minnak olmus kucuk cadiii,gozunaydin canim herseyin guzel olmasina cok sevindim hep boyle guzel haberler alalim insallah

bu arada benimde bebisimle gorus gunum yarin sabahhh erkenden cok ozledim onu cok insallah cinsiyetide netlesir son gittigimde kiza benzetmisti,ayrintili ultrasonumda iki hafta sonra o zamana kadar 23 haftayi bitiriyoruz

40 bin kere masallah allahim nasil tatliliktir boyle ,ellere bak minnak olmus kucuk cadiii,gozunaydin canim herseyin guzel olmasina cok sevindim hep boyle guzel haberler alalim insallah

Amiin canim cok sagol.sizinkileride bekliyoruz yarin sende güzel sevincli haberler verirsin bize insallah.

aman allahım bu nasıl bir tatlılıktır 41 kere maşallah.. ah hele o parmaklar tam ısırmalık ya

maşallah bebişine
ultrasonda kilo ve boyu nasıl cıktı canım
senle aynı haftalardayız
ultrasona göre kaç haftalık cıktı bebiş tam olarak

maşallah bebişine
ultrasonda kilo ve boyu nasıl cıktı canım
senle aynı haftalardayız
ultrasona göre kaç haftalık cıktı bebiş tam olarak

Sagol canim.kilosu 522 gr.di boyu yazmiyor doktorda soylemedi haftasiyla uyumluymus canim cok sükür

kızlar hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza almayı Allah,ım nasip eder...ekim ayından beri girmiyordum ikizlerim olucaktı mayıs ta doğumum olucak diye beklerken anne karnında vefat ettiler...ondan sonra girmeye cesaret edemedim ,o zamnlarda midem bulanıyordu çok fazla yazıları takip edebiliyordum sadece...sağlıkla doğurun sağlıkla olsun bebekleriniz....

evet canım yasak bunlar daha doğrusu sınırlı yemek gerekli.ama bazı doktorlar iğne kullanıyorsan diyete gerek yok diyormuş.benim doktorum diyeti öneriyor.sen iğneyi nasıl bıraktın.doğuma kadar kullanmak gerekiyor normalde.

valla bazen sola yatmaya gayret ediyorum ama sola yatınca rahim kaslarım ağrıyor ve sağa dönmüş uyanıyorum.doktorunuz bu konuda size sola yatın diye uyrı yaptı mı.benimki bişey söylemedi hiç.

mutlu haberlerle dönen tüm annelerin gözü aydın.haftaya bizde gidicez hayırlı haberler alırız inşaallah .bi de cinsiyetimiz netleşir sanırım

ya bir erkek daha gelmişti kızdırmayın beni kızlar 53 erkekler 50 nerdesiniz erkek anneleri ogullarımızı saymayı unutuyorlar :)))

ben taaa 11 haftalıkken dedim oğlum olacak diye benide ekleyin o listeye kızlarr 21 haftalık olduk ayrıntılı ultrasonda bende iice gördüm oğluşumu çok tatlıydı elini yalıyordu kısmetse 12 mayıs doğum herşey yolunda sadece iştah yok bende zorla yemek yiyiyorum kızımda bol bol ceviz kuru üzüm felan yemiştim acayip akıllı kızım ama bunda içim almıyor suyu bile zor içiyorum çok şükür gelişmesi normal haftası ile uyumlu bir bebek ama benim içim rahat değil
bide ankarada olan arkadaşlara ben koru hastanesinden aydan biri ye gittim çok ilgilendi bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…