Allahın izniyle kız canım, seninkide kız galiba...
kızlaaaaaaaarrrr şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonu yaptırdımm korktum son haftamdı çünkü. çoook mutluyummm yavrumu yarım saate yakın izledim nasıl özlemişim kuduruk diyorum da boşuna demiyorum doktor herşeyi normal(rabbime sonsuz şükür)dedi. yalnız dedi ki bu fırıl fırıl bi rahat durmuyo ölçüm yaparken yordu beni diyo :)) yaramazım benim bi görseniz kızlar parmağını emiyo esniyo tekme atıyo.hani biz ultrasondayken elimizi ensemize koyuyoruz ya o da aynı benim gibi yapmış elini başının arkasına koymuş. ilk defa bu kadar uzun gördüm ondan çok heyecenlıyım bide ilk defa eşim de girebildi o da gördü. VEEEE SONUNDA CİNSİYETİ BELLİ OLDUUUU KIZIMMM OLUYORMUŞ.geçen gittiğimde kıza benziyo dedi bu sefer kesin gösterdi :))
40 bin kere masallah allahim nasil tatliliktir boyle,ellere bak minnak olmus kucuk cadiii ,gozunaydin canim herseyin guzel olmasina cok sevindim hep boyle guzel haberler alalim insallah
sayfa açılmıyo galiba... eklenti olarakta olmadı... üçüncü resim benim dediğim
Bebek Beşikleri Modelleri ve Fiyatları | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
IMG625.jpg (63.2 KB (Kilobyte))
IMG624.jpg (61.5 KB (Kilobyte))
IMG626.jpg (60.0 KB (Kilobyte))
IMG627.jpg (63.5 KB (Kilobyte))
kızlar bakın kızımaaa birinci resimle ikincisi aynı yanlışlıkla aynı koymuşum profili :)
üçüncüsüne bakın ellerine ne tombiş demi :)
en son ki resimde ne yaramaz olduğunu anlıcaksınız ayağını nerdeyse gözüne sokacak :))
aman allahım bu nasıl bir tatlılıktır 41 kere maşallah.. ah hele o parmaklar tam ısırmalık ya
kızlaaaaaaaarrrr şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonu yaptırdımm korktum son haftamdı çünkü. çoook mutluyummm yavrumu yarım saate yakın izledim nasıl özlemişim kuduruk diyorum da boşuna demiyorum doktor herşeyi normal(rabbime sonsuz şükür)dedi. yalnız dedi ki bu fırıl fırıl bi rahat durmuyo ölçüm yaparken yordu beni diyo :)) yaramazım benim bi görseniz kızlar parmağını emiyo esniyo tekme atıyo.hani biz ultrasondayken elimizi ensemize koyuyoruz ya o da aynı benim gibi yapmış elini başının arkasına koymuş. ilk defa bu kadar uzun gördüm ondan çok heyecenlıyım bide ilk defa eşim de girebildi o da gördü. VEEEE SONUNDA CİNSİYETİ BELLİ OLDUUUU KIZIMMM OLUYORMUŞ.geçen gittiğimde kıza benziyo dedi bu sefer kesin gösterdi :))
IMG625.jpg (63.2 KB (Kilobyte))
IMG624.jpg (61.5 KB (Kilobyte))
IMG626.jpg (60.0 KB (Kilobyte))
IMG627.jpg (63.5 KB (Kilobyte))
kızlar bakın kızımaaa birinci resimle ikincisi aynı yanlışlıkla aynı koymuşum profili :)
üçüncüsüne bakın ellerine ne tombiş demi :)
en son ki resimde ne yaramaz olduğunu anlıcaksınız ayağını nerdeyse gözüne sokacak :))
maşallah bebişine
ultrasonda kilo ve boyu nasıl cıktı canım
senle aynı haftalardayız
ultrasona göre kaç haftalık cıktı bebiş tam olarak
bu durumda kızlar 53 erkekler 49 oldu galiba :)
ya bir erkek daha gelmişti kızdırmayın beni kızlar 53 erkekler 50 nerdesiniz erkek anneleri ogullarımızı saymayı unutuyorlar :)))
benımde oglum olacak nıye saymıosunuz kızlar nerde bu lısteyı duzenleyen ya lısteyı bı gostersınde ekleyelım bızde
merhaba gamzeli kan pıhtılaşmasında bu yazdıkların yasakmı.ben hiç bilmiyordum.bende bunun için 4 ay iğne kullandım.yeni bıraktım ama bunları hiç bilmiyorum
doktorumda birşey demedi beni bilgilendirirmisin.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Şuanda midemde yanma hissi var..Bel ağrısı sırt ağrısı bence yaşıyorum ne yazıkki..Sol tarafıma yatmaya gayret ediyorum ama ağrıdan bazende sağa doğru yatıyorum..
kızlar banada detaylıda radyolog beyninde kitle var dedi,ama genelde doğuma kadar küçülüyormuş,raporu okuyan doktorumda hiç endişelenme bu geçici bidurum 26.haftadan sonra küçülmeye başlar dedi,,,bende takmamaya unutmaya çalışıyorum, zaten yapım çok hassas taksam bebeğime zarar vericem,en iyisi yokmuş gibi davranmak,sakın morallerinizi bozmayın bol bol dua edin hiç bişeycik olmaz ALLAHIN İZNİYLE...
esrayhan cım sanada çok geçmiş olsun.bende aklıma getirmemeye çalışıyorum senin dediğin gibi kafama takarsam yemeden içmeden kesilcem.ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm zaten.eşim sağolsun güldürmeye çalıştı baya :) onun desteği iyi geldi.allah a dua dan baska seçenek yok.şükür ki bizi duyan bi Yaratanımız var...
kızlar içinizi ferah tutun.benim üçlü testte bir değerim yüksek çıkmıştı.sonra doktor böbreği parlak görüyorum dedi.20.haftada amniyosentez yapıcaz dedi.4 haftam işkence gibi geçti.amniyosentez yaptırdık sonuç iyi çıktı.sonra yavaş yavaş böbrekteki parlaklıkta geçti.kendimi üzdüğümle kaldım.bol bol dua edin.biliyorum çok zor durum.içindeki bir şey ve onu göremediğin için aklına herşey geliyor ama inş sizin de herşey iyi olacaktır.
ya bir erkek daha gelmişti kızdırmayın beni kızlar 53 erkekler 50 nerdesiniz erkek anneleri ogullarımızı saymayı unutuyorlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?