- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
kızlar hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza almayı Allah,ım nasip eder...ekim ayından beri girmiyordum ikizlerim olucaktı mayıs ta doğumum olucak diye beklerken anne karnında vefat ettiler...ondan sonra girmeye cesaret edemedim ,o zamnlarda midem bulanıyordu çok fazla yazıları takip edebiliyordum sadece...sağlıkla doğurun sağlıkla olsun bebekleriniz....
kızlar merhaba bende hazıran annesı olucam ınss doktor 5 hazıran dedı suan 17 haftalıgız bu ayrıntıı ultrason varya ondan ıstedı bakırkoyde bır göruntuleme merkezıne yönlendırdı cunku hastanede yapılmıormus öle söledı aradık 250 tl fıyat verdıler bende devletten aldım randevuyu 22 subata gün verdıler sızce cok mu geç?
23 yada 24 haftalık olucaz..
canım sanmam geç olacağını.. zaten 20-24. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum..
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar selamlar!! işlerin aşırı yoğunluğu ve benim aşırı yorgunluğum nedeniyle ne zamandır giremiyor ara ara takip ediyordum.
doktorlarından bazı olumsuz tetkik sonuçları öğrenenler olmuş ama hiç endişe etmeyin bebeklerimizin ne kadar büyük mucizeler olduğunu düşünüp Rabbimizden hayırlısını dileyelim.
tombiş parmaklı bebişinin fotoğrafını ekleyen kimdi hatırlayamadım laletaha gibi kalmış aklımda ama hanginizinse o bebiş yerim onun tosun parmaklarını nasıl bir güzellik o öyle yaa!!
mutluyummmm sen işini değiştirdin sanırım inşallah gönlüne göre olur doğum parası alman açısından zamanlamada bir sıkıntı yoktur inşallah?
bursalı bacılarım bu hafta ablamla ve annemle kapalı çarşıya gittik akdemden güzel bir eşofman ve pijama takımı aldım indirime girmiş
bir de chicconun şubesi olan bebek mağazası açılmış herşeyde açılış indirimi vardı birkaç gün daha devam eder diye düşünüyorum bir bakın isterseniz
mağazada %100 pamuk olmayan çok az şey var onlara baktığınızda da hediyelik diye uyarıyorlar zaten benim aldıklarımın çoğu organik sertifikalı ve türk malı ürünler
chicco falan da vardı ama annem tekstilci olduğu için onun da onayıyla türk malı olanları tercih ettim
listemdeki çoğu şeyi oradan ve yarı fiyatına aldım fikir olsun diye aşağıya ekliyorum
ilk resim pamuklu penye battaniye/etek bezi tarzı birşey sonuncusu da polar gibi görünüyor ama polar değil antialerjik pamuklu bir dokuma ama tam adını unuttum
alt açmamız eksik kaldı sadece bakalım onun da acelesi yok
Eki Görüntüle 322515 Eki Görüntüle 322516 Eki Görüntüle 322517 Eki Görüntüle 322518 Eki Görüntüle 322519 Eki Görüntüle 322520 Eki Görüntüle 322521 Eki Görüntüle 322522 Eki Görüntüle 322523
canim hepsi cok guzel gule giydir oglusuna.bu arada tombis parmakli bebis benim kizimmmmkızlar uzun bir aradan sonra tekrar selamlar!! işlerin aşırı yoğunluğu ve benim aşırı yorgunluğum nedeniyle ne zamandır giremiyor ara ara takip ediyordum.
doktorlarından bazı olumsuz tetkik sonuçları öğrenenler olmuş ama hiç endişe etmeyin bebeklerimizin ne kadar büyük mucizeler olduğunu düşünüp Rabbimizden hayırlısını dileyelim.
tombiş parmaklı bebişinin fotoğrafını ekleyen kimdi hatırlayamadım laletaha gibi kalmış aklımda ama hanginizinse o bebiş yerim onun tosun parmaklarını nasıl bir güzellik o öyle yaa!!
mutluyummmm sen işini değiştirdin sanırım inşallah gönlüne göre olur doğum parası alman açısından zamanlamada bir sıkıntı yoktur inşallah?
bursalı bacılarım bu hafta ablamla ve annemle kapalı çarşıya gittik akdemden güzel bir eşofman ve pijama takımı aldım indirime girmiş
bir de chicconun şubesi olan bebek mağazası açılmış herşeyde açılış indirimi vardı birkaç gün daha devam eder diye düşünüyorum bir bakın isterseniz
mağazada %100 pamuk olmayan çok az şey var onlara baktığınızda da hediyelik diye uyarıyorlar zaten benim aldıklarımın çoğu organik sertifikalı ve türk malı ürünler
chicco falan da vardı ama annem tekstilci olduğu için onun da onayıyla türk malı olanları tercih ettim
listemdeki çoğu şeyi oradan ve yarı fiyatına aldım fikir olsun diye aşağıya ekliyorum
ilk resim pamuklu penye battaniye/etek bezi tarzı birşey sonuncusu da polar gibi görünüyor ama polar değil antialerjik pamuklu bir dokuma ama tam adını unuttum
Eki Görüntüle 322515 Eki Görüntüle 322516 Eki Görüntüle 322517 Eki Görüntüle 322518 Eki Görüntüle 322519 Eki Görüntüle 322520 Eki Görüntüle 322521 Eki Görüntüle 322522 Eki Görüntüle 322523
Merhaba Kızlar sabah doktora randevumuz vardı. Çok mutluyum, bütün gün yüzümde tebessümle dolaştım, bebeğim çok şükür çok iyiydi. Kıpır kıpırdı Alllah'ım bi doğsun yiycem o minik ellerini ayaklarını.Veeeeee sonunda ben de cinsiyetini öğrendim KIZIMIZ oluyoooooooor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum yanaktan ama önce miniklerinizi.
Teşekkür ederim canım senin de kızın olacakmış hayırlı olsun Allah'ım bizlere bağışlasın onları. Bebişinin resimleri çok şeker doğunca o parmaklarını benim için ısır olur muGözünaydin canim masallah minigine.rabbim hep yüzümüzü güldürsün..
Teşekkür ederim canım senin de kızın olacakmış hayırlı olsun Allah'ım bizlere bağışlasın onları. Bebişinin resimleri çok şeker doğunca o parmaklarını benim için ısır olur mu
merhaba kızlar..
zeynep canım aldıkların çok güzel güle güle giysin oğluşun
tatlı yedim benm küçük sıpam kudurdu 1 saattir hiç durmuyosol tarafıma toplanmış düz yatıyorum sağ taraf inik sol taraf havada
selam kizlar,sabah kontrolm vardi ,benim bebis yine tam olarak gostermedi yaaa,kiza benziyor dedi yine ama bacaklarini oyle bir kenetlemiski doktor sasirdi acmak bilmedi bi trl,b arada yatma pozisyonnu sordm sirtstu yatmak zararlimi dedim simdilik degil ama son aylarda zararli olabilir dedi en guzeli sola yatmak dedi,kasik agrilarin varsa dinlen dedi kendini cok yorma dedi cok hirpalanmak erken dogm riskini artiriyormus,haa bide 2 kilo almisim toplamda 7 kilo oldu uyardi doktor fazla dedi obur ay 1 kilo almalisin dedi, 66 kilo hamile kalmistim 73 oldum :26:bebisimi gormek cok guzeldi ama yine g ostermedi bacak arasini yaramazim,neyseki 2 hafta sonra ayrintili ultrasyonum var e ozaman net belli olur heraldeKod:,
selam kizlar,sabah kontrolm vardi ,benim bebis yine tam olarak gostermedi yaaa,kiza benziyor dedi yine ama bacaklarini oyle bir kenetlemiski doktor sasirdi acmak bilmedi bi trl,b arada yatma pozisyonnu sordm sirtstu yatmak zararlimi dedim simdilik degil ama son aylarda zararli olabilir dedi en guzeli sola yatmak dedi,kasik agrilarin varsa dinlen dedi kendini cok yorma dedi cok hirpalanmak erken dogm riskini artiriyormus,haa bide 2 kilo almisim toplamda 7 kilo oldu uyardi doktor fazla dedi obur ay 1 kilo almalisin dedi, 66 kilo hamile kalmistim 73 oldum :26:bebisimi gormek cok guzeldi ama yine g ostermedi bacak arasini yaramazim,neyseki 2 hafta sonra ayrintili ultrasyonum var e ozaman net belli olur heraldeKod:,
canım çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda Allahım tekrar nasip eder,hayırlılarını...kızlar hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza almayı Allah,ım nasip eder...ekim ayından beri girmiyordum ikizlerim olucaktı mayıs ta doğumum olucak diye beklerken anne karnında vefat ettiler...ondan sonra girmeye cesaret edemedim ,o zamnlarda midem bulanıyordu çok fazla yazıları takip edebiliyordum sadece...sağlıkla doğurun sağlıkla olsun bebekleriniz....
sağol canımAllah razı olsun...inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...kızlar içinizi ferah tutun.benim üçlü testte bir değerim yüksek çıkmıştı.sonra doktor böbreği parlak görüyorum dedi.20.haftada amniyosentez yapıcaz dedi.4 haftam işkence gibi geçti.amniyosentez yaptırdık sonuç iyi çıktı.sonra yavaş yavaş böbrekteki parlaklıkta geçti.kendimi üzdüğümle kaldım.bol bol dua edin.biliyorum çok zor durum.içindeki bir şey ve onu göremediğin için aklına herşey geliyor ama inş sizin de herşey iyi olacaktır.
zeynepcim aldıkların cok güzel, güle güle giydir bebeğine, indirimlerden haberim olsaydı bugün çıkardım hava yağmurlu diye hiç adım atmadım dışarı,,neyse başka zaman denk gelirse giderim,nerde açılmış chicco nun bayisi???kızlar uzun bir aradan sonra tekrar selamlar!! işlerin aşırı yoğunluğu ve benim aşırı yorgunluğum nedeniyle ne zamandır giremiyor ara ara takip ediyordum.
hayırlı olsun canım kızın,sonunda sende öğrendin, inşallah bundan sonrada herşşey yolunda giderde sağlıkla kavuşursun prensesine,,Merhaba Kızlar sabah doktora randevumuz vardı. Çok mutluyum, bütün gün yüzümde tebessümle dolaştım, bebeğim çok şükür çok iyiydi. Kıpır kıpırdı Alllah'ım bi doğsun yiycem o minik ellerini ayaklarını.Veeeeee sonunda ben de cinsiyetini öğrendim KIZIMIZ oluyoooooooor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum yanaktan ama önce miniklerinizi.
seninkide çok inatçı çıktı yaw,neyse önemli olan sağlıklı olması canım...ama bana kız gibi geliyo haberin olsun...selam kizlar,sabah kontrolm vardi ,benim bebis yine tam olarak gostermedi yaaa,kiza benziyor dedi yine ama bacaklarini oyle bir kenetlemiski doktor sasirdi acmak bilmedi bi trl,b arada yatma pozisyonnu sordm sirtstu yatmak zararlimi dedim simdilik degil ama son aylarda zararli olabilir dedi en guzeli sola yatmak dedi,kasik agrilarin varsa dinlen dedi kendini cok yorma dedi cok hirpalanmak erken dogm riskini artiriyormus,haa bide 2 kilo almisim toplamda 7 kilo oldu uyardi doktor fazla dedi obur ay 1 kilo almalisin dedi, 66 kilo hamile kalmistim 73 oldum :26:bebisimi gormek cok guzeldi ama yine g ostermedi bacak arasini yaramazim,neyseki 2 hafta sonra ayrintili ultrasyonum var e ozaman net belli olur heraldeKod:,
Evet benim de kizim olcak insallah.sagol canim peki isiririm hepinizin yerine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?