oy oy yerim demek kızın oluyor:)
bnimde kızım olcak hayırlısıyla mevlam hepimizin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin :))))))))
canım çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda Allahım tekrar nasip eder,hayırlılarını...
sağol canımAllah razı olsun...inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...
zeynepcim aldıkların cok güzel, güle güle giydir bebeğine, indirimlerden haberim olsaydı bugün çıkardım hava yağmurlu diye hiç adım atmadım dışarı,,neyse başka zaman denk gelirse giderim,nerde açılmış chicco nun bayisi???
hayırlı olsun canım kızın,sonunda sende öğrendin, inşallah bundan sonrada herşşey yolunda giderde sağlıkla kavuşursun prensesine,,
seninkide çok inatçı çıktı yaw,neyse önemli olan sağlıklı olması canım...ama bana kız gibi geliyo haberin olsun...
Teşekkür ederim canım amin, inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz. Vaktinde ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
kızlar eşim askerdeyken evlendık ve süpriz sekılde hamıle kaldım.sımdı 2 aylık esım askerden geldıgın de 4 ay olucak..düğün yapıcaz sizin 4 aylıkken göbekler nasıldı ya.gelinlik alıcam ödüm patlıyo cıkıcak diye.lütfen fikir verın bana
Canim benim 4 aylikken hic belli degildi ama herkesin degisir her bünye farklidir
allah razı olsun canım ya :) içimi rahatlattın.bıkac kişi daha dedı benımde bellı degıldı dıye.ama ıste kişiden kişiyede değişiyo tabı..umarım senınki gibi benımde belli olmaz.bır kere gelınlık gıycem onuda ıstedıgım gıbı alamıycam sanırım.
slm kızlar sizden bir ricam olacak
bir arkadaşım var oda 22 haftalık hamile 5 kaybı oldu bu 6. gebeliği cok şükür 22 haftaya kadar geldi ama erken dogum riski var misafir olarak bakıyormuş bizim topiğe inş. 7.aya gelebilirsem bende katılıcam dedi aranıza sizlerden dua istedi herkes bu iletiyi görünce lütfen ayşegül ve bebeği için en azından bir ayetel kürsi okuyup dua ederse cok sevaba girmiş olacak hamilelerin duasını kabul edermiş mevlam rabbim herkesin bebeğini korusun ayşegülün bebeğinide korusun inş.
şimdiden allah razı olsun hepinizden...
Dualarim onunla canim.insallah rabbim onu ve bebegini korur kucagina saglikla alir insallah
Merhaba Kızlar sabah doktora randevumuz vardı. Çok mutluyum, bütün gün yüzümde tebessümle dolaştım, bebeğim çok şükür çok iyiydi. Kıpır kıpırdı Alllah'ım bi doğsun yiycem o minik ellerini ayaklarını.Veeeeee sonunda ben de cinsiyetini öğrendim KIZIMIZ oluyoooooooor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum yanaktan ama önce miniklerinizi.
Bana da doktor gecen hafta kiza benziyo demisti.dün ayrintili ultrasonda kesin belli oldu.yarim saate yakin bakiyolar zaten üc boyutlu da gösteriyo o zaman görünür bence uzun sürüyo cünkü
senin ki kaç haftalık oldu da göstermiyor ?
bizim ufaklıkta göstermemekte inat ediyo 23 haftası bitiyo ama tam emin dilim dr. diyor kız büyük ihtimal ama bende ne yüzümde bi değişiklik nede karnımda yayılma yuvarlak bi karnım var diğer randevuyada 1 ay var merak etmede ne yapayım senin 2 hafta sonra inş gösterir :)
canım çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda Allahım tekrar nasip eder,hayırlılarını...
sağol canımAllah razı olsun...inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...
zeynepcim aldıkların cok güzel, güle güle giydir bebeğine, indirimlerden haberim olsaydı bugün çıkardım hava yağmurlu diye hiç adım atmadım dışarı,,neyse başka zaman denk gelirse giderim,nerde açılmış chicco nun bayisi???
hayırlı olsun canım kızın,sonunda sende öğrendin, inşallah bundan sonrada herşşey yolunda giderde sağlıkla kavuşursun prensesine,,
seninkide çok inatçı çıktı yaw,neyse önemli olan sağlıklı olması canım...ama bana kız gibi geliyo haberin olsun...
ay canim sorma valla listede kizimsi olarak kaldi yaramaz bilsekte ona gore ucundan kiyisindan biseyler alsak,banada kiz gibi geliyo hatta pembe battaniye bile oruyorum
bir arkadaşım var oda 22 haftalık hamile 5 kaybı oldu bu 6. gebeliği cok şükür 22 haftaya kadar geldi ama erken dogum riski var misafir olarak bakıyormuş bizim topiğe inş. 7.aya gelebilirsem bende katılıcam dedi aranıza sizlerden dua istedi herkes bu iletiyi görünce lütfen ayşegül ve bebeği için en azından bir ayetel kürsi okuyup dua ederse cok sevaba girmiş olacak hamilelerin duasını kabul edermiş mevlam rabbim herkesin bebeğini korusun ayşegülün bebeğinide korusun inş.
siyahlale25 ve iklim kızlarınız hayırlı olsun
kelebek demek göstermedi yaramazın gec öğrenen arkadaşların hep kız
bende daha öğrenemedim 23. haftam bitecek nerdeyse pazartesi randevumuz benimkide kız gibi geliyor bana
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez
kelebek senın bebiş kaç cm olmuş agırlıgını söyledi mi
arkadasin icin simdi dua ediyorum canim insallah sagsalim kucagina alir bebisini,yaa benim bocuk gene gostermedi ,cevremdekilerde oyle diyor kapatiyorsa kizdir diye ,insallah ogrenir gelirsin bebisinin ne oldugunu tabiki ilk once saglikli olsunlar ama insan oglm kizim diye sevmek istiyor,boyunu kilosunu sorduk ama soylemedi sadece gelisimi normal dedi,senin ayrintili ne zaman benim 2 hafta sonra..
siyahlale25 ve iklim kızlarınız hayırlı olsun
kelebek demek göstermedi yaramazın gec öğrenen arkadaşların hep kız
bende daha öğrenemedim 23. haftam bitecek nerdeyse pazartesi randevumuz benimkide kız gibi geliyor bana
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez
kelebek senın bebiş kaç cm olmuş agırlıgını söyledi mi
kızlar eşim askerdeyken evlendık ve süpriz sekılde hamıle kaldım.sımdı 2 aylık esım askerden geldıgın de 4 ay olucak..düğün yapıcaz sizin 4 aylıkken göbekler nasıldı ya.gelinlik alıcam ödüm patlıyo cıkıcak diye.lütfen fikir verın bana
ya bir erkek daha gelmişti kızdırmayın beni kızlar 53 erkekler 50 nerdesiniz erkek anneleri ogullarımızı saymayı unutuyorlar :)))
bende varım oğluşumla birlikte bizide sayın lütfenn
benımde oglum olacak nıye saymıosunuz kızlar nerde bu lısteyı duzenleyen ya lısteyı bı gostersınde ekleyelım bızde
valla bazen sola yatmaya gayret ediyorum ama sola yatınca rahim kaslarım ağrıyor ve sağa dönmüş uyanıyorum.doktorunuz bu konuda size sola yatın diye uyrı yaptı mı.benimki bişey söylemedi hiç.
ben taaa 11 haftalıkken dedim oğlum olacak diye benide ekleyin o listeye kızlarr 21 haftalık olduk ayrıntılı ultrasonda bende iice gördüm oğluşumu çok tatlıydı elini yalıyordu kısmetse 12 mayıs doğum herşey yolunda sadece iştah yok bende zorla yemek yiyiyorum kızımda bol bol ceviz kuru üzüm felan yemiştim acayip akıllı kızım ama bunda içim almıyor suyu bile zor içiyorum çok şükür gelişmesi normal haftası ile uyumlu bir bebek ama benim içim rahat değil
bide ankarada olan arkadaşlara ben koru hastanesinden aydan biri ye gittim çok ilgilendi bilginize
kızlar merhaba bende hazıran annesı olucam ınss doktor 5 hazıran dedı suan 17 haftalıgız bu ayrıntıı ultrason varya ondan ıstedı bakırkoyde bır göruntuleme merkezıne yönlendırdı cunku hastanede yapılmıormus öle söledı aradık 250 tl fıyat verdıler bende devletten aldım randevuyu 22 subata gün verdıler sızce cok mu geç?
23 yada 24 haftalık olucaz..
listemdeki çoğu şeyi oradan ve yarı fiyatına aldım fikir olsun diye aşağıya ekliyorum
ilk resim pamuklu penye battaniye/etek bezi tarzı birşey sonuncusu da polar gibi görünüyor ama polar değil antialerjik pamuklu bir dokuma ama tam adını unuttumalt açmamız eksik kaldı sadece bakalım onun da acelesi yok
Eki Görüntüle 322515 Eki Görüntüle 322516 Eki Görüntüle 322517 Eki Görüntüle 322518 Eki Görüntüle 322519 Eki Görüntüle 322520 Eki Görüntüle 322521 Eki Görüntüle 322522 Eki Görüntüle 322523
selam kizlar,sabah kontrolm vardi ,benim bebis yine tam olarak gostermedi yaaa,kiza benziyor dedi yine ama bacaklarini oyle bir kenetlemiski doktor sasirdi acmak bilmedi bi trl,b arada yatma pozisyonnu sordm sirtstu yatmak zararlimi dedim simdilik degil ama son aylarda zararli olabilir dedi en guzeli sola yatmak dedi,kasik agrilarin varsa dinlen dedi kendini cok yorma dedi cok hirpalanmak erken dogm riskini artiriyormus,haa bide 2 kilo almisim toplamda 7 kilo oldu uyardi doktor fazla dedi obur ay 1 kilo almalisin dedi, 66 kilo hamile kalmistim 73 oldum :26:bebisimi gormek cok guzeldi ama yine g ostermedi bacak arasini yaramazim,neyseki 2 hafta sonra ayrintili ultrasyonum var e ozaman net belli olur heraldeKod:,
turuncu senmi yazıyordun bak geldi erkek anneleri yazdınmı nerelerdesin cnm özletiyon kendini bak inş iyisindir bebişinde tepikliodur inş seni :)))
saglikla gelsin presnsesin canim,gozun aydin olsn
insallah canim yaa bende artik emin olmak istiyorum ,icimdende kiz geciyo oyle alistirdim kendimi,iki hafta daha bekliycem
canim 22. haftanin icindeyim kac kere gittiysem butun kontrollerimde bacak arasini kapadi inatlasiyo bizimle iki hafta sonra ayrintilim var o zaman kacisi yok gorcez insallah
ay canim sorma valla listede kizimsi olarak kaldi yaramaz bilsekte ona gore ucundan kiyisindan biseyler alsak,banada kiz gibi geliyo hatta pembe battaniye bile oruyorum
arkadasin icin simdi dua ediyorum canim insallah sagsalim kucagina alir bebisini,yaa benim bocuk gene gostermedi ,cevremdekilerde oyle diyor kapatiyorsa kizdir diye ,insallah ogrenir gelirsin bebisinin ne oldugunu tabiki ilk once saglikli olsunlar ama insan oglm kizim diye sevmek istiyor,boyunu kilosunu sorduk ama soylemedi sadece gelisimi normal dedi,senin ayrintili ne zaman benim 2 hafta sonra..
ayrıntılı ne zaman bilmiyorum benım dr su zaman gel diyor ama ne yapacagını pek demiyorum gidiyorum ne gerekiyorsa yapıyor bu gidişimde şeker yüklemesi var onu biliyorum sanırım detaylıda olur çünkü 23. haftamız bitmiş oluyor pazartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?