2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşim askerdeyken evlendık ve süpriz sekılde hamıle kaldım.sımdı 2 aylık esım askerden geldıgın de 4 ay olucak..düğün yapıcaz sizin 4 aylıkken göbekler nasıldı ya.gelinlik alıcam ödüm patlıyo cıkıcak diye.lütfen fikir verın bana

Canim benim 4 aylikken hic belli degildi ama herkesin degisir her bünye farklidir

Canim benim 4 aylikken hic belli degildi ama herkesin degisir her bünye farklidir

allah razı olsun canım ya :) içimi rahatlattın.bıkac kişi daha dedı benımde bellı degıldı dıye.ama ıste kişiden kişiyede değişiyo tabı..umarım senınki gibi benımde belli olmaz.bır kere gelınlık gıycem onuda ıstedıgım gıbı alamıycam sanırım.

slm kızlar sizden bir ricam olacak
bir arkadaşım var oda 22 haftalık hamile 5 kaybı oldu bu 6. gebeliği cok şükür 22 haftaya kadar geldi ama erken dogum riski var misafir olarak bakıyormuş bizim topiğe inş. 7.aya gelebilirsem bende katılıcam dedi aranıza sizlerden dua istedi herkes bu iletiyi görünce lütfen ayşegül ve bebeği için en azından bir ayetel kürsi okuyup dua ederse cok sevaba girmiş olacak hamilelerin duasını kabul edermiş mevlam rabbim herkesin bebeğini korusun ayşegülün bebeğinide korusun inş.
şimdiden allah razı olsun hepinizden...

Rica ederim canim.Cikmaz bence de büyük bi ihtimalle.ben 5.aydaym daha yeni cikti 4 aylikken bütün kiyafetlerim oluyodu

siyahlale25 ve iklim kızlarınız hayırlı olsun
kelebek demek göstermedi yaramazın gec öğrenen arkadaşların hep kız
bende daha öğrenemedim 23. haftam bitecek nerdeyse pazartesi randevumuz benimkide kız gibi geliyor bana
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez
kelebek senın bebiş kaç cm olmuş agırlıgını söyledi mi

Son düzenleme:

Dualarim onunla canim.insallah rabbim onu ve bebegini korur kucagina saglikla alir insallah

saglikla gelsin presnsesin canim,gozun aydin olsn
Bana da doktor gecen hafta kiza benziyo demisti.dün ayrintili ultrasonda kesin belli oldu.yarim saate yakin bakiyolar zaten üc boyutlu da gösteriyo o zaman görünür bence uzun sürüyo cünkü

insallah canim yaa bende artik emin olmak istiyorum ,icimdende kiz geciyo oyle alistirdim kendimi,iki hafta daha bekliycem

canim 22. haftanin icindeyim kac kere gittiysem butun kontrollerimde bacak arasini kapadi inatlasiyo bizimle iki hafta sonra ayrintilim var o zaman kacisi yok gorcez insallah

Teşekkür ederiz tatlım sen de inşallah öğrenirsin ve sağlıkla kavuşursun miniğine .Benim de içime hep kız doğuyordu. Birçok kişi erkek diyordu ama ben yine de hep kız hissediyordum. Aynen canım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle.
Arkadaşın için de duamı eksik etmiycem canım inşallah Allah'ım onun da kalbine göre verir, yüzü güler inşallah.

Merhaba güzelim ben 4 aylıkken hiç kilo almamıştım ben söylemesem çoğu insan anlamıyordu. ilk üç ay mide bulantılarım olduğu için pek bir şey yiyemedim. Hatta kilo verdim. Ama her insanın yapısı farklıdır. inşallah almazsın sen de

cnm Allah yardımcısı olsun bende dua okudum acaba kan pıhtılaşmasındanmı?

benımde oglum olacak nıye saymıosunuz kızlar nerde bu lısteyı duzenleyen ya lısteyı bı gostersınde ekleyelım bızde

Canım aşağıdaki adrese tıklayıp bşilgilerini yazarsan eklerim senide listeye
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/476616-2012-mayis-annelerinin-takip-listesi.html

valla bazen sola yatmaya gayret ediyorum ama sola yatınca rahim kaslarım ağrıyor ve sağa dönmüş uyanıyorum.doktorunuz bu konuda size sola yatın diye uyrı yaptı mı.benimki bişey söylemedi hiç.

Benim doktorum hiiç bişey söylemiyor valla.Ne kiloma bişey diyor,ne yediğim içtiğim hakkında yorum yapıyor..
Şimdi sorsam kesin nasıl yattığın hiç farketmez dicek bana

Canım bilgilerini aşağıdaki adrese yazarsan eklerim senide listeye
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/476616-2012-mayis-annelerinin-takip-listesi.html

Bence geç değil.Detaylı zaten 20-24 arası yapılıyor.

Zeynepcim çok güzel şeyler almışın.Maaşallah senin çoğu eksik tamamlandı valla.
Ben daha bi çöp alamadım kuzuma.Çok hevesleniyorum sizleri görünce.
Bugün şöyle bir dolaştık dışarda ama ilçe olduğu için herşey çok pahalı gibi geldi bana.
Şubat tatilini bekliyorum bende alışveriş için.

Bak sen cimcimeye
Valla benim içime başından beri kız doğuyor ama hadi hayırlısı bakalım

Düğün yapmadan mı evlendiniz ? :44:
4 aylıkken benim hafiftende olsa göbeğim vardı.Yani öyle gelinlikte karnım dümdüz durmazdı yani

İnşaallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder arkadaşın yavrusunu.

turuncu senmi yazıyordun bak geldi erkek anneleri yazdınmı nerelerdesin cnm özletiyon kendini bak inş iyisindir bebişinde tepikliodur inş seni :)))

Merhaba canım.Arkadaşları en kısa zamanda listemize ekleriz
Oğluşum beni 19.haftadan beri tepikliyor valla.Maaşallahı var kuzumun

tosti cnm dua ettim ayetel kürsi okudum Allahım kabul etsin bütün hamilelere dua ettim bebişlerimizi bize bagıslasın yarabbim Amin.

Merhaba canım.Arkadaşları en kısa zamanda listemize ekleriz
Oğluşum beni 19.haftadan beri tepikliyor valla.Maaşallahı var kuzumun
[/QUOTE]

maaşallah turuncum Allahım bozmasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…