saglikla gelsin presnsesin canim,gozun aydin olsn
insallah canim yaa bende artik emin olmak istiyorum ,icimdende kiz geciyo oyle alistirdim kendimi,iki hafta daha bekliycem
canim 22. haftanin icindeyim kac kere gittiysem butun kontrollerimde bacak arasini kapadi inatlasiyo bizimle iki hafta sonra ayrintilim var o zaman kacisi yok gorcez insallah
canım çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda Allahım tekrar nasip eder,hayırlılarını...
ay canim sorma valla listede kizimsi olarak kaldi yaramaz bilsekte ona gore ucundan kiyisindan biseyler alsak,banada kiz gibi geliyo hatta pembe battaniye bile oruyorum
arkadasin icin simdi dua ediyorum canim insallah sagsalim kucagina alir bebisini,yaa benim bocuk gene gostermedi ,cevremdekilerde oyle diyor kapatiyorsa kizdir diye ,insallah ogrenir gelirsin bebisinin ne oldugunu tabiki ilk once saglikli olsunlar ama insan oglm kizim diye sevmek istiyor,boyunu kilosunu sorduk ama soylemedi sadece gelisimi normal dedi,senin ayrintili ne zaman benim 2 hafta sonra..
Teşekkür ederim canım sen de inşallah öğrenirsin en kısa zamanda, kavuşursun miniğine(benim de içimden senin kızın olacakmış gibi geçiyor)
siyahlale25 ve iklim kızlarınız hayırlı olsun
kelebek demek göstermedi yaramazın gec öğrenen arkadaşların hep kız
bende daha öğrenemedim 23. haftam bitecek nerdeyse pazartesi randevumuz benimkide kız gibi geliyor bana
saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez
kelebek senın bebiş kaç cm olmuş agırlıgını söyledi mi
herkese iyi pazarlar:)zeynupyus oglusun kiyafetlerini cok begendim gule gule giyer ins.
tosti cim ayesegul ve bebisine dua ettim.dualarimiz onlarla hic merak etmesinler.allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
ayrica soylemeden gecemicem o tontiss parmakli prensesi yerim ben
doktora gidip bebisini goren arkadaslarin da gozu aydin.is yogunlugundan isimler aklimda kalmadi ama kelebklerim vardi sanirim.umarim bir an once bebisi cinsiyetini gosterir
Merhaba güzelim ben 4 aylıkken hiç kilo almamıştım ben söylemesem çoğu insan anlamıyordu. ilk üç ay mide bulantılarım olduğu için pek bir şey yiyemedim. Hatta kilo verdim. Ama her insanın yapısı farklıdır. inşallah almazsın sen de
benımde miğde bulantım vardı 1 kilo vermıstım.sımdı düzeldi.kayınvalıdemde habıre yedırıyo :) bende dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınce..umarım bellı olmaz bende ıstedıgım gelınlıgı alırım..Wedding gown Barbate from Pronovias 2012 bunu düşünüyorum göğüs altından iniyo ya belkı bellı olmaz :)
gelinlik çok hoşmuş.bence 4 aylıkka-en zaten karnın çıkmaz ama bu modeli düşüyosan çıksa da belli olmaz bence canım.
selam kizlar,sabah kontrolm vardi ,benim bebis yine tam olarak gostermedi yaaa,kiza benziyor dedi yine ama bacaklarini oyle bir kenetlemiski doktor sasirdi acmak bilmedi bi trl,b arada yatma pozisyonnu sordm sirtstu yatmak zararlimi dedim simdilik degil ama son aylarda zararli olabilir dedi en guzeli sola yatmak dedi,kasik agrilarin varsa dinlen dedi kendini cok yorma dedi cok hirpalanmak erken dogm riskini artiriyormus,haa bide 2 kilo almisim toplamda 7 kilo oldu uyardi doktor fazla dedi obur ay 1 kilo almalisin dedi, 66 kilo hamile kalmistim 73 oldum :26:bebisimi gormek cok guzeldi ama yine g ostermedi bacak arasini yaramazim,neyseki 2 hafta sonra ayrintili ultrasyonum var e ozaman net belli olur heraldeKod:,
zeynepcim aldıkların cok güzel, güle güle giydir bebeğine, indirimlerden haberim olsaydı bugün çıkardım hava yağmurlu diye hiç adım atmadım dışarı,,neyse başka zaman denk gelirse giderim,nerde açılmış chicco nun bayisi???
işallah canım.sizin topiğe sızdım böyle :) ben agustos annesıyım ama sızden bılgı almam gerekıyordu ;:) birde bu var ama,özel dkiyolar bu gelınlıklerı ben belını biraz yukardan aldırtıcam göbek delıgı üstünden böylece bellı olmaz dıye düşünüyorum.fikrini söylersen sevinirim :)
Wedding gown Georgia from Pronovias 2012
hmmm..bu da güzelmiş bunun kumaşı saten heralde saten vücut hatlarını diğer kumaşlardan daha çok belli ediyo ama belini yukarı aldırcam diyosun o zaman karın kısmı kloş iner heralde.ama bence hiç yukarı aldırmasan da belli olacağını sanmıyorum.şuan kaç kilo oldın?
evlendıgımde 53 tüm şimdi 51.900 gr mıde bulantılarından verdım.boyum 1.68 :) gercı miğde bulantım düzeldi.gelınlıkcıyede acık acık söylıcem hamıleyım dıye napayım artık.bakıcam işte bişeyler.
esracım cumhuriyet caddesinde zafer plazaya doğru bendensin pideli köfte var ya hemen onun yanında
babyhome sanırım adı
anne baba pijamalarndan park yatağa bir sürü şey vardı fiyatlar da açılış için baya uygun
canım büyük ihtimalle kızdır senınki.dr'lar kemık yapısından hemen anlıyor.benım ilk bebeğimde hep arkası dönüktü her kontrole gitmemde benziyor diyordu dr'lar.6.ayımda net belli oldı kız olduğu şimdi kızım 11 aylık bu 2.bebek daha öğrenemedim bende cinsiyetini bu seferde hiç dr'a gitmemekten öğrenemedim 16.haftada erkeğe benzetti dr ama netleşmedi.
işallah canım.sizin topiğe sızdım böyle :) ben agustos annesıyım ama sızden bılgı almam gerekıyordu ;:) birde bu var ama,özel dkiyolar bu gelınlıklerı ben belını biraz yukardan aldırtıcam göbek delıgı üstünden böylece bellı olmaz dıye düşünüyorum.fikrini söylersen sevinirim :)
Wedding gown Georgia from Pronovias 2012
öncelikle şimdiden iyi yolculuklar ve bol dinlenmeler diliyorum yatağı uçakla getirmek zor olabilir park yatak düşünmüyosan eğer ama nette çok güzel çok uygun fiyatlı mobilyalar var kafana takılanı telefon açıp sorabilirsin de belli bi fiyatın üzerine kargo ücreti de alınmıyo bildiğim kadarıyla hiç uğraşmamış olursun böylece ufak tefek şeyleri mecbursan al tabi ama büyük parçalar için bence o kadar sıkıntıya değmezÖncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diyerek merhaba ile başlayayım.Bugün herkez iyidir umarım.Şu an 20 haftalık oldum ve kız bebiş bekliyorum hayırlısıyla.Yalnız sizlere bir şey sormak istiyorum yarıyıl tatilinde İzmir'e gideceğim bebek alışverişimi oradan yapmak istiyorum.Burda pek istediğim şeyler kısıtlı(urfa)Özellikle bebeğim için beyaz hai şu parmaklıklı bebek beşikleri varya 120-60 ebatlarında işte ondan istiyorum hatta mümkünse sallanabilenlerden olsun.Hanımlar acaba bulmam mümkün olur mu,bir de getirmem mümkün olur mu?(uçakla gidip gelicem)Ya da internette bu şekilde yatak siparişi verilir mi, nereden?
evlendıgımde 53 tüm şimdi 51.900 gr mıde bulantılarından verdım.boyum 1.68 :) gercı miğde bulantım düzeldi.gelınlıkcıyede acık acık söylıcem hamıleyım dıye napayım artık.bakıcam işte bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?