2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler hepimizin güzel bi hafta geçirmesi dileklerimle......
kıslar ben cuma günü ultrasgrafiye gittim elime verilen kagıtta fetus agırlık 752 yazıyo 24 haftada fazla geldi doktorada öbür test sonuçları çıkınca gösterecem sizce fetus agırlık bebegin kilosumu gideniniz bilgisi olan varmı.
ayy kızlar aman kabız olmamaya bakın benim basura çevirdi allahım kimseye vermesin aman diyeyim dikkaatdikkaaat.........

Herkese günaydın... Yağmurlu bir hafta ama olsun bebişlerimizi var içimiz güneşli :)) Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile mayıs anneleri...

Bakalım kimler buradaymışşşş eladuru, pokahontas, EBRUIRMAK, merya_26, hayatbayramolsa, ceren70, melisssssa, esrayhan

Günaydın annecikler ve bebişleriiiii herkese mutlu bir hafta diliyoruz miniğimle

işimize geldik çok şükür sağlığımız yerindeeee :126:

cuma günü kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda bebişim büyümüş 22 cm olmuş yerim ben onuuuu dünde çok tatlı bir tekme yedim bebeğimden ilk defa bu kadar kuvvetli hissetim öyle güzeldi ki Allah ım herkese nasip etsinn ....

herkese günaydınnnn bizde geldik işimizin başına :) herkes iyidir umarımgeçmişi pek okuyamadım inş bi problem yoktur kimsede :)

Cumartesi günü beşiğimizi aldıkkk şu ahşap parmaklıklı sepet tarzı olanlardan bizim odamızda durması için :) mobilyasınıda en kısa zamanda sipariş vericez :)

oohh maşallah bebişinee...

güle güle kullan canım...

Biizmde cumartesi günü ayrıntılımız vardı... Bebeğimi çok göremesemde herşey yolunda çok şükür. 26 cm 450 g olmuşuz...

kızlar ya kafama takıldı biz tam 20 haftalıkken gitmiştik doktoru boyu 20 cm demişti şimdi netten bakıyorumda 25 filan diyo :S o haftada giden oldumu hiç?

kızlar ya kafama takıldı biz tam 20 haftalıkken gitmiştik doktoru boyu 20 cm demişti şimdi netten bakıyorumda 25 filan diyo :S o haftada giden oldumu hiç?

canım artık bebişlerim boyunu ölçmek mümkün dğeil ki. Çünkü bebeği düz pozisyonda yakalamak imkansız. ben FL değerini 7 ile çarpıyorum tahmini ama gerçeğe çok yakın bi değr oluyormuş. sen bi baksana FL si kaç???

FL değer 3,03 7 ile çarpınca 22 çıkıyo

FL değer 3,03 7 ile çarpınca 22 çıkıyo

31.03 sanırım. canım işte bu değer gerçeğe çok yakın değer. ben her gidişimde doktora soruyorum artık ölçmem mümkün değil diyo. baş popo kaç diyorum artık bebek büyüdü oda bize bişey vermez diyo doktor. bende çok araştırdım 2 3 sitede FL değerini 7 ile çarpın diyordu. 10 gün önce kend doktoruma gittim 35 ti cumartesi ayrıntılıda 37 çıktı buda 1 cm büyüdüğünü gösteriyor.

günaydın günaydın günaydın,,,herkese bol güneşli ve bol tepikli haftalar diliyoruz, ve kocaman öpüyoruz

Biizmde cumartesi günü ayrıntılımız vardı... Bebeğimi çok göremesemde herşey yolunda çok şükür. 26 cm 450 g olmuşuz...
maşallah sana ve beişine ay benimki de olmuşmudur okadar ya ben galiba haftaya cumayı bekleyemicem gidivericem bu cuma napiim çok özledim minnağımı...
tam 20 de gitmiştim canım ben 21-22 cm demişti...
sanada güzel haftalar canım, maşallah bebişine kocaman olmuş e tabi büyüyünce tepiklerde büyüyüo annesi, bizim babmızda hissediyo artık dışardan, dediğin gibi Allahım sağlıkla herkese nasip etsin inşallah...
maşallahhhhhhhh kocaman olmuş, ama ben 24. haftada ne kadar olunur bilmiyorum, 24. haftada olan anneler varsa sana yardımcı olurlar canım,yada netten söyle bir bak bakalım...fetus ağırlığı bebeğin ağırlığı demektir evet...
sanada günaydın canım, ve tıpışınada,,dediğin gibi belirsizlik çok zor...umarım en kısa zamanda belli olurda ona göre düzeninizi kurarsınız...

bende işimin başındayım kizisimla birlikte.benimki de çok uslu ve nazlı sanırım.Hic hareket etmiyordu.Üzülüyordum.Ağlayacak duruma gelmiştim.Ama cumartesi akşamına kadar.Bana öyle bi tekme attı ki ne oluyoruz dedim:)Hem de birkaç defa.Darısı tekmik bekleyen anneciklerin başına:)

meryacım nasıl yani bebeğin 35 cm mi???

yok canım o FL değeri . onu 7 ile çarpıyosun boyuna çok yakın bi değer veriyo. benim cumartesi 37 idi FL si yani boyu 26 cm civarında...

hımm anladım canım,ben kağıttaki değerlere hiç bakmıyorum ama doktora her seferinde boyunu sorduğumdan heralde kadın sıkılmış olsa gerek, işte şu değeri 7 ile çarpıyosun en yakın boy ölçüsünü veriyo demişti, ama ben o değerin hangisi olduğunu sormadım, yani sizin baktığınız doğru olabilir, arkadaşlar...

gunaydin kizlar hepimiz icin guzel gecen bir hafta olur insallah ,ben gece yine uyuyamadim nedense yatinca bi carpinti basliyor kalbim hizli hizli carpiyor bi turlu uykuya dalamiyorum ,bi sikinti basiyor sonra simdide gozumden uyku akiyor

gunaydin canim ,haftasonu topic bombos oluyor gercekten ,hakkinda hayirlisi olur insallah gidersen birakma bizleri

bencede fazla gibi canim ama belli olmaz belki tombistir bebisin,bendede kac gundur gaz var karnim nasil sisiyo
Herkese günaydın... Yağmurlu bir hafta ama olsun bebişlerimizi var içimiz güneşli :)) Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile mayıs anneleri...

gunaydin kizlar,yavrukedi bebisine masallah ne guzel buyuyorlar bi an once mayis gelsinde alalim kucaklarimiza

gunaydin kizlar

günaydınn annişlerr..
işlerim yoğun bu ara gelemiyorumm

ama perşembe günü oğluşum olacağını öğrendimm..
sizinle paylaşmak istedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…