canım sanada günaydın, gece yatmadan önce pek bişey yememeye çalış, mümkünse süt içebilirsin daha rahat uyumana yardımcı olur...gunaydin kizlar hepimiz icin guzel gecen bir hafta olur insallah ,ben gece yine uyuyamadim nedense yatinca bi carpinti basliyor kalbim hizli hizli carpiyor bi turlu uykuya dalamiyorum ,bi sikinti basiyor sonra simdide gozumden uyku akiyor
günaydınn annişlerr..
işlerim yoğun bu ara gelemiyorumm
ama perşembe günü oğluşum olacağını öğrendimm..
sizinle paylaşmak istedimm
kelebeklerim günaydın canım bende geceleri deliksiz uyumayı çok özledim ikide bir uyanıyorum dön o tarafa dön bu tarafa
merya benim son ultrason kağıdı cüzdcanımdaydı ordan baktım canım bu arada haftasonu sanat sokağından yukarı doğru çıkarken bi bebek mağazası var ordan beşiğimizi aldık çok güzel şeyler vardı ama adına bakmayı unuttum
kızlar burda bi arkadaş bi link paylaşmıştı hatırlarmısınız, bizim her hafta ideal kilomuzu hesaplıyordu, ama ben hem arkadaşın kim olduğunu hemde siteyi unuttum, bilen varsa paylaşabilirmiiiiiiiiiiiiiiii????????? teşekkürler
saol canmm..canım sanada günaydın, gece yatmadan önce pek bişey yememeye çalış, mümkünse süt içebilirsin daha rahat uyumana yardımcı olur...
günaydın canım, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, sağlıkla gelsin inşallah, kızlar ve erkekler kafa kafaya gidiyo bu ara...
Selam kıslar,
Cumertesi günü doktordaydım ama malesef bebeğimin eşi hala aynı yerinde aşağıda..Doktor hala umudum var çıkabilir dedi..Onun dışında kanamalar olabilir ama genellikle doğuma yakın olur dedi...Bu tip hastaların %70 inde kanama yaşanmıyor dedi..Kısacası bana korkulacak bişi yok dedi..Sadece doğumun sezeryanla olur dedi...Ama okuduklarım öyle yazmıyor...Doktorumda yılların kadın doğumcusu..Anlamadım gitti yaaa....Offfffffff
ben bu listeye göre 2 kilo hatta 3 kilo önden gidiyorum ühühühüüüüü
bende 1 kilo öndeyim maalesef
Bende 3 kilo öndeyim aaaaammmaaan valla kafaa takmaktan sıkıldım valla artık şişkoluğu ve hamilelikte fazla kilo almış olmamı kabulleniyorum :)
amannn canımız sağolsun keyfimiz için yemiyoruz ya onlar iyi olsun da..dünya ceviz yiyorum süt içiyorum her çeşit meyve ki ağzıma sürmezdim et yiyorum demir diye herbişi yersen nere kadar zayıf kalalım elbet alcaz
selam kızlar iyi haftalar ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar ama doktorum bundan sonra haftada yarım kilodan fazla almamaya dikkat dedi bana ister istemez alıcaz yani kiloları abur cubur yemeyelim yeter :))
Herkese harika bir hafta diliyorum...
Günün konusu kilolar :)))))))))))))) aaaaaaaaaaaaaaa ben hiç konuşmak istemyorum bu konuda ...
23.haftama giriyorum 9.5 kilo((((((((
canmm,,
dr.una güven bence canmm ve nette çok okuma bazen bilgi çöplüğüü
selam kızlar iyi haftalar ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar ama doktorum bundan sonra haftada yarım kilodan fazla almamaya dikkat dedi bana ister istemez alıcaz yani kiloları abur cubur yemeyelim yeter :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?