2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kelebeklerim günaydın canım bende geceleri deliksiz uyumayı çok özledim ikide bir uyanıyorum dön o tarafa dön bu tarafa

merya benim son ultrason kağıdı cüzdcanımdaydı ordan baktım canım bu arada haftasonu sanat sokağından yukarı doğru çıkarken bi bebek mağazası var ordan beşiğimizi aldık çok güzel şeyler vardı ama adına bakmayı unuttum

herkese hayırlı sabahlar güzel bir hafta olsun inşaAllah...
Perşembe gününden beri yokuz.Biz miniğimle cumartesi sabah güzel İzmir'imize gittik. Bugün sabah tekrar İstanbul'umuza döndük.
Bu arada perşembe akşam aşkın doruğundaydım resmen oğluşumu renkli canlı canlı gördüm parmağını emiyordu :) Cuma da tetanoz aşımızı olduk Rabbime şükür ağrı yaşamadım...
Umarım anneler ve onların kıymetlileri çok iyidir...

gunaydin kizlar hepimiz icin guzel gecen bir hafta olur insallah ,ben gece yine uyuyamadim nedense yatinca bi carpinti basliyor kalbim hizli hizli carpiyor bi turlu uykuya dalamiyorum ,bi sikinti basiyor sonra simdide gozumden uyku akiyor
canım sanada günaydın, gece yatmadan önce pek bişey yememeye çalış, mümkünse süt içebilirsin daha rahat uyumana yardımcı olur...
günaydınn annişlerr..
işlerim yoğun bu ara gelemiyorumm

ama perşembe günü oğluşum olacağını öğrendimm..
sizinle paylaşmak istedimm

günaydın canım, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, sağlıkla gelsin inşallah, kızlar ve erkekler kafa kafaya gidiyo bu ara...

kızlar burda bi arkadaş bi link paylaşmıştı hatırlarmısınız, bizim her hafta ideal kilomuzu hesaplıyordu, ama ben hem arkadaşın kim olduğunu hemde siteyi unuttum, bilen varsa paylaşabilirmiiiiiiiiiiiiiiii????????? teşekkürler

Selam kıslar,
Cumertesi günü doktordaydım ama malesef bebeğimin eşi hala aynı yerinde aşağıda..Doktor hala umudum var çıkabilir dedi..Onun dışında kanamalar olabilir ama genellikle doğuma yakın olur dedi...Bu tip hastaların %70 inde kanama yaşanmıyor dedi..Kısacası bana korkulacak bişi yok dedi..Sadece doğumun sezeryanla olur dedi...Ama okuduklarım öyle yazmıyor...Doktorumda yılların kadın doğumcusu..Anlamadım gitti yaaa....Offfffffff

sanat sokağı bilmiyorum canım ama eşim biliyordur ey yakın zamanda gidiyorum çok teşekkürler... :)))

Kızlar facede yazmıştım ama oraya gelmeyenler olduğu için bir daha yazıcam...

Gece yatarken yanınıza su değil süt alın. onu gece uyandıp içtiğinizde uyumaya devam edeceğiniz için vücudunuzun enerjiye ihtiyacı olmayacak ve tüm kalsiyum bebeğe gidecekmiş...

Tabi tuvalet ve gaz problemini naparsınız bilmem... Analık işte ben gece hiç uyanmazken şimdi 3 4 kere tuvalete kalkıyorum ahhh metehaannn ahhh :)))

saol canmm..
aman sağlıkla gelsinler dee kız erkek farketmezz

canmm,,
dr.una güven bence canmm ve nette çok okuma bazen bilgi çöplüğüü

Herkese harika bir hafta diliyorum...

Günün konusu kilolar :)))))))))))))) aaaaaaaaaaaaaaa ben hiç konuşmak istemyorum bu konuda ...

23.haftama giriyorum 9.5 kilo ((((((((

selam kızlar iyi haftalar ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar ama doktorum bundan sonra haftada yarım kilodan fazla almamaya dikkat dedi bana ister istemez alıcaz yani kiloları abur cubur yemeyelim yeter :))

Bende 3 kilo öndeyim aaaaammmaaan valla kafaa takmaktan sıkıldım valla artık şişkoluğu ve hamilelikte fazla kilo almış olmamı kabulleniyorum :)

amannn canımız sağolsun keyfimiz için yemiyoruz ya onlar iyi olsun da..dünya ceviz yiyorum süt içiyorum her çeşit meyve ki ağzıma sürmezdim et yiyorum demir diye herbişi yersen nere kadar zayıf kalalım elbet alcaz

Süper açıklamışsın valla tebrik ederim canımız sağolsun :))

selam kızlar iyi haftalar ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar ama doktorum bundan sonra haftada yarım kilodan fazla almamaya dikkat dedi bana ister istemez alıcaz yani kiloları abur cubur yemeyelim yeter :))

hemde nasıl alıyoruz belli değill ya anlamadan alınıyo ilk aylarda alınan kilolar anneye kalırmış :)

Herkese harika bir hafta diliyorum...

Günün konusu kilolar :)))))))))))))) aaaaaaaaaaaaaaa ben hiç konuşmak istemyorum bu konuda ...

23.haftama giriyorum 9.5 kilo ((((((((

canım bende 22 nin içindeyim 9 kilo :))) bak ne kadar mutluyuz :

Kızlar hem kilo almak kadar kaç kilo ile hamile kaldığımızda önemli. ben 59 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum yani 9 kilo aldım. çok gibi ama herkes kendimin hiç kilo almadığını sadece göbeğimin çıktığınız söylüyor...

canmm,,
dr.una güven bence canmm ve nette çok okuma bazen bilgi çöplüğüü

Evet yapacak birşey yok..Ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum..Hayırlısıyla çok çabuk geçsin zamanlar..Korkuyorum

Bende toplamda 5 kilo aldım..İnş. bundan sonraki aylarda da abartmayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…