2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun cnm.bence internetten cok bakma doktorun dedigi daha onemli cunku nette yada kitapta yazanlar genel yaziyor.senin doktorun senin durumunu en iyi bilen kisi oldugu icin sana dogru bilgiyi verir.icini rahat tut.
ben bu listeye göre 2 kilo hatta 3 kilo önden gidiyorum ühühühüüüüü

yaaaaa bende bu sayfa acilmiyor biri bana da yapabilir mi?jinekoloji sayfasi ya devlet blocklamis hic acilmiyorcildiracam

gecmis olsun bende ilk senden duyuyorum bana ne yapildi ne yapilmadi hic bilmiyorum.ama hep hersey normal diip gonderiyorlar neye bakildigini bilmiyorum.dualarimiz seninle bak erkenden farkedilmis cok iyi birsey...

canım tamamen prosedür yani hepimiz giriyoruz.

Tatlım bende nası hevesliydim anlatamam. Gittik 10 dk a çıkardı bizi karşımda ekranda yoktu bebeğimi hiç görmedim eşimde görememiş. ben ekranı döndürmesini rica ettim döndürdü sağolsun tabi ama 10 sn sonra geçmiş olsun bitti dedi bende bebeği hiç göremediğmi söleyince çok resim çektim dedi resimlere bir baktım midesinin mesanesinin resmi falan bebeğimin hiç yok. dikkat et canım beni uyuz ettiler seni de etmesinler..

canım bende meb in modeminden bağlanyorum çoğu şey bloklu ama o site açık...

herkese merhaba arkadaşlar..dün akşam eşime yine kızımızla konuş diyorum napıyon lan anneye tekme at falan saçma şeyler söylüyo çocuğa :)) sabah ta beni uyuyo zannetti gözüm kapalıydı bi baktım nasıl konuşuyo kızıyla kızım bitanem bebişim ...demekki benden çekiniyomuş :))) bi de demez mi kızım anandan hayır yok kalk babana sen kahvaltı hazırla :)))) gülmekten öldüm dayanamayıp kalktım doğmamış çocuğa dediğine bak ya hissiz midir nedir :))

bu arada bebişlerin boylarından bahsetmişsiniz bana da dr.söylemedi ben de internetten FL değerini 7 ile çarpın yorumunu okuyup yaptım 27.7 falan çıkıyo 22. haftaya göre normal ama 22+3 hafta 23. hafta diye sayılmıyo mu arkadaşlar o zaman 1,2 cm falan aşağıda kalıyo benim bebişim

ayyy cok guldum yaaaacok alemsiniz vallahi
canım bende meb in modeminden bağlanyorum çoğu şey bloklu ama o site açık...

ya bu ulkeden kaynakli bircok sey acilmiyor.benimkinede bakabilir misin

mrb kızlar bende artık akşam olsun istemiyorum. hiç rahat uyuyamıyorum 10 kere uyanıyorum geceleri, off çok zormuş uyuyamamak
bide boğazım yara olmuş hiç uyuyamıyorum. maşallah benm oğluşum çok hareketli fıkır fıkır hiç durmuyo yerinde

ay çok güldüm ya, napıon lan diyo demek

evet canım bahsettiğin banada yapılan sey bakalım canım ben iğneye baslıom bugün haftada bir defa seklinde devam etcem 15 gün sonra kontrole gitcem bakalım ne olcak benmde artar inşallh kalınlığı doktorun peki bu kalınlık için ne dio erekn doğum falan seklinde bişey söylüyormu

yaaaaaa....bende en çok iletişimsiz doktordan korkuyorum...anlat dimi bize göster yok....inşallah ters biri değildir ama benim doktorumun okuldan arkadaşıymış çok iyidir selamımı söyle falan dedi ordan yırtarım diye düşünüyorum.....:)

hadi canım inşallah. bide bnimki biraz baktıktan sonra 3'lü yaptırdın mı diye sormasın mı ben başladım titremeye... bişey mi var diyorum söylicem diyo salak sonunda gayet iyi dedi ama 10 dk gel de bana sor yaniii.. böylelerini çalıştırmıcaksın aslında...

ahh canim genellikle yemiyodum ama dun ekmak arasi yemistim haklisin etkisi var,ilk aylarda 24 saat uyukluyordum simdi nerdeee
canım geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bişeyi ama bizde sanırım o haftamızı kaçırdık , nasıl bakılıyor rahim uzunluğuna ?

canim benim doktorum her gittigimde bakiyor alttan eliyle kontrol ediyor ,rahim uzunluguna, bebegin konumuna asagidami yukaridami diye ,cumartesi gittigimde bebisim taa midemin oralara cikmis gobegin ustune cok iyi dedi ,yanliz bende idrar yolu enfeksiyonu var eger ki o gecmezse erken dogum riskiymis:18:

bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:

bende yatamiyorum surekli donuyorum.birde kizlar sizde de oluyor mu uyurken surekli ayaklarimdan gerinme ihtiyaci duyuyorum.ben uyumak icin bunu almayi dusunuyorum http://www.bayan24.net/hamilelik2.asp?id=187.ve arastirdim ozellikle shuma markasindan alicam.
sen yaz cnaım bilgilerini bakayım ben... gebelik öncesi kilo ve boy
gebelik oncesi kilo 59 boy 1.71

slm kızlar ve sevgili bebişleri
bizde doktordan geldik yeni cok şükür herşey yolunda
bebişim bacaklarını kapatmıştı yine dr emin değilim ama kıza benziyor dedi :))
bende başından beridir kız hissediyorum :))
23 haftalık cıktı
şeker yüklememiz oldu 137 cıktı normal dedi dr:))
ben ilaçları bırakmıştım kan demir doktordan tahlillerimi istedim cok şükür herşey normal dedi kanım demirim iyi cıktı :))
31 ocakta tekrar gel dedi daha detaylı bakılacak dedi
kızlar ben her sabah dut pekmezi yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar kanım cok iyi cıktı tafsiye ederim ilaç kullanacagımıza doğal beslenelim...
bizde havadisler böyle şimdilik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…