Selam kıslar,
Cumertesi günü doktordaydım ama malesef bebeğimin eşi hala aynı yerinde aşağıda..Doktor hala umudum var çıkabilir dedi..Onun dışında kanamalar olabilir ama genellikle doğuma yakın olur dedi...Bu tip hastaların %70 inde kanama yaşanmıyor dedi..Kısacası bana korkulacak bişi yok dedi..Sadece doğumun sezeryanla olur dedi...Ama okuduklarım öyle yazmıyor...Doktorumda yılların kadın doğumcusu..Anlamadım gitti yaaa....Offfffffff
ben bu listeye göre 2 kilo hatta 3 kilo önden gidiyorum ühühühüüüüü
kızlar merhaba şaşkın korkmus bir haldeyim. hafta sonu özel bir muayenesi olan buranın en tanınmıs doktoruna sadece bebğimi renkli görebilmek için gittim. dokotr ultrasonla baktı bebişimi renkli gördüm hersey cok iiyidi bebğim oldukca sağlıklı.gelişimi gayet iyi ama beklemediğim bişey oldu. doktor bugüne kadar rahim uzunluğuna bakıldımı diye sordu. bu güne kadar kendi doktorum hiç böle bişi yapmmıstı. bende hayır dedim.ve ölçtü 30mm cıktı cok ince dedi bu sartlarda bir ay sonra doğum gercekleşir dedi bana iğne verdi haftada bir kez kulnmaya baslıcam bölelikle 35 haftaya kadr uzatcaz insallh hamileliği. bana cok dua edin arkdaslar böyle bişey yasamayalım zamnında gelsin benimde bebğim. ve aranızda böle bişey yapılmayan varsasorsun herkes dokoruna daha erken olsaymıs ona gidişim dikş atıp cözülebilirmiş ama ben 21 haftada gitmiş bulundum
merhaba kızlar,çarşamba günü benimde detaylı ultrasonum var..kendi doktorumun önerdiği tıp fakültesindeki prinetalog diyorlar sanırım uzmana gideceğim...sanıldığı gibi testlerde bir pürüz çıkınca yönlendirilen bir durum değilmiş...doktorum herhangi bir problem olduğunu düşündüğüm için değil prosedür olarak gönderiyorum dedi....hem detaylı görmek beni çok heyecanlandırıyor...bakalım nasıl geçicek...
gecmis olsun cnm.bence internetten cok bakma doktorun dedigi daha onemli cunku nette yada kitapta yazanlar genel yaziyor.senin doktorun senin durumunu en iyi bilen kisi oldugu icin sana dogru bilgiyi verir.icini rahat tut.
yaaaaa bende bu sayfa acilmiyor biri bana da yapabilir mi?jinekoloji sayfasi ya devlet blocklamis hic acilmiyorcildiracam
gecmis olsun bende ilk senden duyuyorum bana ne yapildi ne yapilmadi hic bilmiyorum.ama hep hersey normal diip gonderiyorlar neye bakildigini bilmiyorum.dualarimiz seninle bak erkenden farkedilmis cok iyi birsey...
herkese merhaba arkadaşlar..dün akşam eşime yine kızımızla konuş diyorum napıyon lan anneye tekme at falan saçma şeyler söylüyo çocuğa :)) sabah ta beni uyuyo zannetti gözüm kapalıydı bi baktım nasıl konuşuyo kızıyla kızım bitanem bebişim ...demekki benden çekiniyomuş :))) bi de demez mi kızım anandan hayır yok kalk babana sen kahvaltı hazırla :)))) gülmekten öldüm dayanamayıp kalktım doğmamış çocuğa dediğine bak ya hissiz midir nedir :))
canım bende meb in modeminden bağlanyorum çoğu şey bloklu ama o site açık...
herkese merhaba arkadaşlar..dün akşam eşime yine kızımızla konuş diyorum napıyon lan anneye tekme at falan saçma şeyler söylüyo çocuğa :)) sabah ta beni uyuyo zannetti gözüm kapalıydı bi baktım nasıl konuşuyo kızıyla kızım bitanem bebişim ...demekki benden çekiniyomuş :))) bi de demez mi kızım anandan hayır yok kalk babana sen kahvaltı hazırla :)))) gülmekten öldüm dayanamayıp kalktım doğmamış çocuğa dediğine bak ya hissiz midir nedir :))
ayyy cok guldum yaaaacok alemsiniz vallahi
ya bu ulkeden kaynakli bircok sey acilmiyor.benimkinede bakabilir misin
canım öncelikle geçmiş olsun, aynı şeymi bilmiyorum ama bana doktorum 20. Haftada serviks bakıcaz demişti (alttan) ilk baktığında 18. Haftadaydım galiba,, 36mm demişti ve sınırda dedi, ve ogüne kadar alttan aldığım progestanı bıraktırmadı aynen devam et dedi, bildiğim kadarıyla progestan rahmi güçlendiriyo, sonra tekrar 20. Haftada gittiğimde 47mm olmuş çok güzel artık progestanı bırakabilirsin dedi, aynı şey olabilir, ama seninki biraz geciktiğinden daha etkili olsun diye iğne vermiş olabilir, üzme sakın canını, allahım yardımcın olsun, herşeyde vardır bi hayır , o doktora gitmen sorunun çözülmesinde vesile olmuştur inşallah...
canım tamamen prosedür yani hepimiz giriyoruz.
Tatlım bende nası hevesliydim anlatamam. Gittik 10 dk a çıkardı bizi karşımda ekranda yoktu bebeğimi hiç görmedim eşimde görememiş. ben ekranı döndürmesini rica ettim döndürdü sağolsun tabi ama 10 sn sonra geçmiş olsun bitti dedi bende bebeği hiç göremediğmi söleyince çok resim çektim dedi resimlere bir baktım midesinin mesanesinin resmi falan bebeğimin hiç yok. dikkat et canım beni uyuz ettiler seni de etmesinler..
yaaaaaa....bende en çok iletişimsiz doktordan korkuyorum...anlat dimi bize göster yok....inşallah ters biri değildir ama benim doktorumun okuldan arkadaşıymış çok iyidir selamımı söyle falan dedi ordan yırtarım diye düşünüyorum.....:)
canım sanada günaydın, gece yatmadan önce pek bişey yememeye çalış, mümkünse süt içebilirsin daha rahat uyumana yardımcı olur...
günaydın canım, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, sağlıkla gelsin inşallah, kızlar ve erkekler kafa kafaya gidiyo bu ara...
canım geçmiş olsunilk defa duyuyorum böyle bişeyi ama bizde sanırım o haftamızı kaçırdık , nasıl bakılıyor rahim uzunluğuna ?
bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:
mrb kızlar bende artık akşam olsun istemiyorum. hiç rahat uyuyamıyorum 10 kere uyanıyorum geceleri, off çok zormuş uyuyamamak
bide boğazım yara olmuş hiç uyuyamıyorum. maşallah benm oğluşum çok hareketli fıkır fıkır hiç durmuyo yerinde
gebelik oncesi kilo 59 boy 1.71sen yaz cnaım bilgilerini bakayım ben... gebelik öncesi kilo ve boy
bende yatamiyorum surekli donuyorum.birde kizlar sizde de oluyor mu uyurken surekli ayaklarimdan gerinme ihtiyaci duyuyorum.ben uyumak icin bunu almayi dusunuyorum http://www.bayan24.net/hamilelik2.asp?id=187.ve arastirdim ozellikle shuma markasindan alicam.
gebelik oncesi kilo 59 boy 1.71
canım 24. haftada en fazla 67 kilo olman gerekiyormuş...
ayyy super o zamancok tesekkur ederim cnm cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?