2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya evham değilde canım insan merak ediyor işte...hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım doğumdan 1 ay önce taşınmak biraz zor olacak ama Allah yardım eder merak etme...
gözünaydın arkadaşım iyi bi doktora denk gelmenede sevindim, bizde iyiyiz bende yarın kontrole gidip sonrada tetanozu vurdurucam, hayırlısı bakalım doktorumuz neler dicek...

hoşgeldin canım 2, kızında sana hayırlı uğurlu gelir inşalah...

o haltı ben yedim canım ayaklarım yanıyo diye bi akşam işten gelince yalınayak gezindim 2 gün lpg gibi dolaştım ortalarda, bidaha tövbe sizde sakın denemeyin acayip gaz oluyo....

Demir ilacının yan etkilerinden etkilenenler doktorlarından şurubunu isteyebilirler.İçmesi daha zor ama yan etkileri yok.Demir bebekten öte bizim için çok gerekli,bebek her koşulda bizden alacağını alıyor ama demirimiz düşerse hem günlük yaşamda hem de doğum ve sonrasında biz sıkıntı yaşarız.

mfalcon ben kullanmadığımı söleyemiyorum doktora ya :((( ama bu gidişimde sölicem

sevgii bendede hem bulantı hem ishal yaptı çok kötü ya bide baş ağrısından ölüyodum ilacı bıraktım yemin ederim hepsi kesildi rahatladım resmen :)

esra lpg li mi :)))))))) ya öyle bi güldüm ki herkes bana bakıyo niye gülüyorum diye :)))

defne kendimi ben çok iyi hissediyorum hani halsizlik üşüme baygınlık filan olsa dicem ki kanım düşük filan ama kendimi çok enerjik hissediyorum :) doktoruma danışıcam

Kızlar konudan alakasız ama size bişi sorucam. İçinizde hiç buharlı temizleyici mop kullanan varmı ?
Memnunmu?

hoşbulduk esraayhan.. bugün izinliyim evdeyim. o yüzden hepinizn yazdığını okuyabiliyorum :) işyeri yoğun, bgün kaçamak yaptık kızlarımla evdeyim

Merhaba kızlar bebişleriniz ve siz umarım iyisinizidir. Ağrısı, mide yanması ve şişliği olan arkadaşlara geçmiş olsun.
TURUNCU maşallah bebeğine güzel haberlerle dönmene çok sevindim sonuna kadar hep iyi haberlerle dönersin inşallah

ZEYNEP YUS göbüşün çok şeker görünüyor. Aynı basket topu yutmuş gibi ne güzel fazlalık yok. Umarım hiçbirimiz davul gibi şişmeyiz.
Benim gibi tetanoz aşısı olacak arkadaşlara da şimdiden geçmiş olsun.:18: Ben de kısmetse yarın olucam aşımı. Aşıyı olan arkadaşlar buzu nasıl koydunuz beze sararak mı? Ve de ne kadar süre tutuluyor bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

canım ilk hamilelik 45 ile hamile kalmıştım. 61 ile bitti :)
ama bunda 48 ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum . ilk aylar çok aldım. son 2 aydır aynı kilodayım nerdeyse..

canım kilon azmış ne güzel işte ben 66 ile hamile kaldım malesef 8 kilo aldım

hhehheheheheh

kızlar unnado'dan 10 liralık çek isteyen varsa özelden bana mail adresi atarsanız göndereyim.

kargo ücreti de bu 10 lira ile ödenebiliyor. 2,8 liraya iki tane patikli alt aldım örneğin

bu arada geçen hafta ben grip olmuştum doktora gittiğimde bunu gördü sonra dizimin ağrıdığından ve kramp girdiğindinden bahsettim bir sürü vitamin filan tarzı ilaç yazdı
balık yağı (benim içinmiş bebek için 28. haftadan sonra veriliyor dedi)
osteocare (kalsiyum magnezyum çinko d vitaminiiçeriği olan kemik güçlendirici bir ilaç)
b vitamini
rennie duo bunu istediğin kadar gönül rahatlığı ile içebilirsin çünkü kana karışmıyor dedi
zaten elevit kullanıyordum anlayacağınız babannem gibi bir sürü ilacım oldu

vitamin patlaması :))))

mrb kızlar. prima ve milupaya üye olmuştum ben. promosyon göndermeleri için başka biyere bişey yazıyomuyuz anlamadım ben. ne kadar sürede gönderiyolar promosyonları. sadece üye olmak yetiyo mu?

pokahontas' a hitaben:)
özel mesaj atamıyormuşum o yüzden burdan yazıyorum. başka bir mail adresi gönder istersen, o adresle kayıt var diyor çünkü

mrb kızlar. prima ve milupaya üye olmuştum ben. promosyon göndermeleri için başka biyere bişey yazıyomuyuz anlamadım ben. ne kadar sürede gönderiyolar promosyonları. sadece üye olmak yetiyo mu?

milupaya üye olup bilgilerini doğru doldurursan gönderiyorlar canım
primaya da faceden abone olman gerekiyor o durumda gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…