ya evham değilde canım insan merak ediyor işte...hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım doğumdan 1 ay önce taşınmak biraz zor olacak ama Allah yardım eder merak etme...turuncu masaallah cnm.bencede senin bebek nisan da gelecek.cunku eltiminde oyleydi 15 gun once geldi bebegi.bazilarinda erken dollenme oluyormus bebekten haftasindan hep onde gidiyormus.zamanini doldurunca doguyormusbenimkininde her ay kontrolde dogum atrihi bir gun geri gidiyor.bu gidisle nisan 30 gibi gelicek heralde esracim sende bos yere evham yapma bebekler gelisimlerini tamamlayinca geliyo.zaten dikkat edersen bebekelrin kilolari arasinda cok fark olmuyor.genelde 3-3.5 oluyor.bebek ne zaman gelisimini tamamlarsa o zaman geliyormus.cok akilli bu bebisler
gözünaydın arkadaşım iyi bi doktora denk gelmenede sevindim, bizde iyiyiz bende yarın kontrole gidip sonrada tetanozu vurdurucam, hayırlısı bakalım doktorumuz neler dicek...merhabaaaaa...
dün ayrıntılı ultrason için doktorumun önerdiği tıp fakültesindeki perinatologi uzmanına gittik...korktuğum gibi olmadı şeker gibi bir adam anlatıyor susmuyor...sadece kayınvalidelere kıl...istemiyormuş muayenelerinde kayınvalide:) gelecekse baba gelsin hastanın yanında diyor benimde yanımda eşim vardı allahtan...bol bol göstere göstere baktık...allaha çok şükür herşeyi normalmiş....allahım çenemi tutamıyorum sürekli o neresi bu neresi falan heyecandan....ama buda geçti gitti artık...şimdi önümde 23 ocakta şeker yüklemesi 29 ocakta 2.tetanoz aşım var...gerisi huzur inşallah...umarım herkes iyidir....
hoşgeldin canım 2, kızında sana hayırlı uğurlu gelir inşalah...merhaba hanımlarr. ben sizi 2 hafta önce keşfettim. ama üyeliğe şimdi karar verdim. insanın kendi derdinden anlayanlarla konuşması çok güzel olur eminim. bende bugün itibariyle 21+4günlük hamileyim. hayırlısıyla 20 mayıs doğum tarihimiz. 6 yaşında bir kızım var vee ona bir kız kardeş daha geliyor. 19+5 te tetenoz aşımız yapıldı. bebeğim de 320 gr çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar 2. doz aşımız yapılacak ve şeker yüklemesi yapılacak. ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum.ayaklarımda yanma var. sizdede bu sorunu olanlar varmı. düşünüorum da menepozum hiç çekilmez benim :)
kızlar yemeğimizi yedik geldik bebiş başladı gene tepinmeye :)) artık gelsin istiyorum durmadan evde kıyafetlerine bakıyruz eşimle..
zeynolim aramıza hoşgeldin canım ayak yanması bendede oluyo evde hiç çorap giyinemiyorum yerlere basmak istiyorum hep soğuk soğuk ama korkuyorum hasta olurum diye yapmıyorum :)
hayatbayramolsa mısır zamanlaması kötü denk gelmiş canım ama sıkma canını artık herşey çok kolay, en önemlisi hastane seçimi sanırım gerisini yavaş yavaş halledersiniz :)
Turuncu maşallah bebeğine ne güzel gelişmiş biz bu ay sonunda gidicez bakalım ne kadarlık olmuş ?
nelleporter canım herşeyin iyi çıkmasına sevindim ee adam haklı kayınvalideleriin ne işi var allahaşkına :)
kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ilk hamileliğinde ?
canım ilk hamilelik 45 ile hamile kalmıştım. 61 ile bitti :)
ama bunda 48 ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum . ilk aylar çok aldım. son 2 aydır aynı kilodayım nerdeyse..
Kızlar konudan alakasız ama size bişi sorucam. İçinizde hiç buharlı temizleyici mop kullanan varmı ?
Memnunmu?
hhehhehehehehmfalcon ben kullanmadığımı söleyemiyorum doktora ya :((( ama bu gidişimde sölicem
sevgii bendede hem bulantı hem ishal yaptı çok kötü ya bide baş ağrısından ölüyodum ilacı bıraktım yemin ederim hepsi kesildi rahatladım resmen :)
esra lpg li mi :)))))))) ya öyle bi güldüm ki herkes bana bakıyo niye gülüyorum diye :)))
bu arada geçen hafta ben grip olmuştum doktora gittiğimde bunu gördü sonra dizimin ağrıdığından ve kramp girdiğindinden bahsettim bir sürü vitamin filan tarzı ilaç yazdı
balık yağı (benim içinmiş bebek için 28. haftadan sonra veriliyor dedi)
osteocare (kalsiyum magnezyum çinko d vitaminiiçeriği olan kemik güçlendirici bir ilaç)
b vitamini
rennie duo bunu istediğin kadar gönül rahatlığı ile içebilirsin çünkü kana karışmıyor dedi
zaten elevit kullanıyordum anlayacağınız babannem gibi bir sürü ilacım oldu
Kızlar konudan alakasız ama size bişi sorucam. İçinizde hiç buharlı temizleyici mop kullanan varmı ?
Memnunmu?
herkes uyuyooo muuuuuuu bugunde hiç işim yok :)
mrb kızlar. prima ve milupaya üye olmuştum ben. promosyon göndermeleri için başka biyere bişey yazıyomuyuz anlamadım ben. ne kadar sürede gönderiyolar promosyonları. sadece üye olmak yetiyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?