2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben hastaneden cikarken elbise giymeyi dusunuyorum,giyip cikarmasi rahat olur havalarda o zaman cok sicak oluyor.tabi yasadigin sehre gore degisir canim,esofmandan daha rahat edebilecegin birsey varsa once onu dusun.sonucta son ana kadar normal dogum mu sezeryan mi belli olmuyor.yani normal diye gidiyorsun aksilik cikabiliyor onun icin herseyi dusunmek gerekiyor.beden konusuna gelince ben 7. yada 8. aydaki bedenime gore almayi dusunuyorum.yani birkac ay daha beklicem

Merhaba kızlar.Bugün doktor kontrolumüz vardı.
Aç karnına gittim şeker testi için ama açlık şekeri ölçülmedi.Sadece 50 gr şekeri suda eritip içtim ve 1 saat sonra kan verdim.Sonucu henüz almadım.
Oğluşumda maaşallah kocaman olmuş.Ultrason kağıdında ölçüsüne göre uyumlu olduğu hafta yazıyor ya hani,bizim ölçülere göre kuzum 25 haftalık çıkıyor ,muhtemel doğum tarihide bu durumda nisan ayı gibi görünüyor ama yinede son ana kadar tam olarak belli olmaz herhalde.
Tosun paşamızın kilosu 700 gr,boyu ise FL hesabına göre 32 cm

iyi hadi sonuçlar güzelse sorun yok, tetanozuda oldunmu tamamdır, ben galiba biraz geç kaldım ama bakalım yarın ne dicekler...

oyyyyyyy maşallahhh turuncu yaaaa bende yarın gidicem ve benimki 500 gr çıksa ona sevincem ya,,, sen en son ne zaman gitmiştin o zaman nekadardı???

oyyyy kuzuma maşallaaahhhh kiloya yaklaştılar yaa.. 10 günde önden süper valla. turuncucum bize hemen yediklerini yazıyorsun lütfen :))

bende de çok oluyo hatta bu yüzden hiç uyuyamıyorum sabaha doğru dalıyorum sonra da çok sıkışmış bi vaziyette uyanıyorum.biliyomusunuz bazı büyüklerimiz diyoki son aylara doğru altınıza bile kaçıracaksınız :)) ay napıcaz biz yaa

maşallah oğluşunaa.gözünaydın canım 700 gr çok iyi maşallahhh

oyyyyyyy maşallahhh turuncu yaaaa bende yarın gidicem ve benimki 500 gr çıksa ona sevincem ya,,, sen en son ne zaman gitmiştin o zaman nekadardı???

turuncu masaallah cnm.bencede senin bebek nisan da gelecek.cunku eltiminde oyleydi 15 gun once geldi bebegi.bazilarinda erken dollenme oluyormus bebekten haftasindan hep onde gidiyormus.zamanini doldurunca doguyormusbenimkininde her ay kontrolde dogum atrihi bir gun geri gidiyor.bu gidisle nisan 30 gibi gelicek heraldeesracim sende bos yere evham yapma bebekler gelisimlerini tamamlayinca geliyo.zaten dikkat edersen bebekelrin kilolari arasinda cok fark olmuyor.genelde 3-3.5 oluyor.bebek ne zaman gelisimini tamamlarsa o zaman geliyormus.cok akilli bu bebisler

cnm gözün aydın bebeğin tosun gibi gelicek desene.. darısı bizim başımıza. hakikaten ne yiyosun yahu

merhabaaaaa...

dün ayrıntılı ultrason için doktorumun önerdiği tıp fakültesindeki perinatologi uzmanına gittik...korktuğum gibi olmadı şeker gibi bir adam anlatıyor susmuyor...sadece kayınvalidelere kıl...istemiyormuş muayenelerinde kayınvalide:) gelecekse baba gelsin hastanın yanında diyor benimde yanımda eşim vardı allahtan...bol bol göstere göstere baktık...allaha çok şükür herşeyi normalmiş....allahım çenemi tutamıyorum sürekli o neresi bu neresi falan heyecandan....ama buda geçti gitti artık...şimdi önümde 23 ocakta şeker yüklemesi 29 ocakta 2.tetanoz aşım var...gerisi huzur inşallah...umarım herkes iyidir....

turuncu maşallah tosuncuğaa çok iyimiş ama doğumlar genelde sata göre olurmuş canım

kizlaaarrr ben cikiyorum.cok sukur yarin haftasonu biraz dinelnip sonra yuzmeye gidicez,bu aralar cok hareketsizim.misir isimiz belli olmus.nisanda gidecekmisiz.nasil yapcaz bilmiyorum kafamda 40 tane soru var.orda da hastane ayarlamamiz gerekecek.herseyde bi hayir vardir bakalim nasil yapacaz.insallah biraz daha erken gonderirler yaburdan kizimin kiyafetlerini alicam yatak,araba falan ordan alinacak artik.birde en onemlisi hastane ayarlamak.ayyy bugunude bole kapatiyorum.hakkimizda hayirlisi olsun:44::44:hepinizi opuyorum.ctesi gorusmek uzere

merhaba hanımlarr. ben sizi 2 hafta önce keşfettim. ama üyeliğe şimdi karar verdim. insanın kendi derdinden anlayanlarla konuşması çok güzel olur eminim. bende bugün itibariyle 21+4günlük hamileyim. hayırlısıyla 20 mayıs doğum tarihimiz. 6 yaşında bir kızım var vee ona bir kız kardeş daha geliyor. 19+5 te tetenoz aşımız yapıldı. bebeğim de 320 gr çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar 2. doz aşımız yapılacak ve şeker yüklemesi yapılacak. ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum.ayaklarımda yanma var. sizdede bu sorunu olanlar varmı. düşünüorum da menepozum hiç çekilmez benim :)

hoşgeldin aramızaa.kızın hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..

hosgeldinn........... Kzlar ben kacar tetenoz iğnesi yemeye

kızlar yemeğimizi yedik geldik bebiş başladı gene tepinmeye :)) artık gelsin istiyorum durmadan evde kıyafetlerine bakıyruz eşimle..

zeynolim aramıza hoşgeldin canım ayak yanması bendede oluyo evde hiç çorap giyinemiyorum yerlere basmak istiyorum hep soğuk soğuk ama korkuyorum hasta olurum diye yapmıyorum :)

hayatbayramolsa mısır zamanlaması kötü denk gelmiş canım ama sıkma canını artık herşey çok kolay, en önemlisi hastane seçimi sanırım gerisini yavaş yavaş halledersiniz :)

Turuncu maşallah bebeğine ne güzel gelişmiş biz bu ay sonunda gidicez bakalım ne kadarlık olmuş ?

nelleporter canım herşeyin iyi çıkmasına sevindim ee adam haklı kayınvalideleriin ne işi var allahaşkına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…