Kızlar ben hastaneden çıkarken giymek için bi takım eşofman almayı düşünüyorum.. ama nasıl alacağım konusunda kararsızım.
Yani kaç beden, hamile için olanlardan mı? Tavsiye edebileceğiniz var mı acaba ?
cnm hoşbulduk günaydın. radyolog yorum yaptı tabiki. bi sorun yok herşey olması gerektiği gibi dedi. ellerini ayaklarını parmaklarına kadar gösterdi kilosu midesi hep gördük maşallah gayet iyi dedi. doktoruma göstermelimiyim dedim çıkarken, bi sorun olduğnda biz direk yönlendiriyoruz zaten doktorunuza. gerek yok bidahaki randevunuzda isterseniz gösterirsiniz dedi. bnde yinede hem sonuç göstereyim hemde, bidahaki randevumu ne amana alayım die sormaya çıkmıştım işte. snra öğrendimki dr. yoktetanozu sağlık ocağı arayıp söyledi ama 20. haftanda yapıcaz dedi bana. bunuda 1.5 ay önce dr.a sorduğumda sen bilirsin demişti. kimi yaptırıyo kimi yaptırmıyo. ben burda herkesin yaptırdığını duyduğum için kesin yaptırcam ama, imkan olmayıp takip etmesem dr.un lafıyla belkide yaptırmazdım endişeler hiç bitmiyoki vala.
Merhaba kızlar.Bugün doktor kontrolumüz vardı.
Aç karnına gittim şeker testi için ama açlık şekeri ölçülmedi.Sadece 50 gr şekeri suda eritip içtim ve 1 saat sonra kan verdim.Sonucu henüz almadım.
Oğluşumda maaşallah kocaman olmuş.Ultrason kağıdında ölçüsüne göre uyumlu olduğu hafta yazıyor ya hani,bizim ölçülere göre kuzum 25 haftalık çıkıyor ,muhtemel doğum tarihide bu durumda nisan ayı gibi görünüyor ama yinede son ana kadar tam olarak belli olmaz herhalde.
Tosun paşamızın kilosu 700 gr,boyu ise FL hesabına göre 32 cm
Aç karnına gittim şeker testi için ama açlık şekeri ölçülmedi.Sadece 50 gr şekeri suda eritip içtim ve 1 saat sonra kan verdim.Sonucu henüz almadım.
Oğluşumda maaşallah kocaman olmuş.Ultrason kağıdında ölçüsüne göre uyumlu olduğu hafta yazıyor ya hani,bizim ölçülere göre kuzum 25 haftalık çıkıyor ,muhtemel doğum tarihide bu durumda nisan ayı gibi görünüyor ama yinede son ana kadar tam olarak belli olmaz herhalde.
Kızlar bendede şöyle bi durum var cuma sorucam doktoruma ama sizede bi sorayım dedim, genelde tuvalet gidip geldikten sonra, çok afedersiniz çişimi yaptığım yerde bi baskı oluyo, sanki gelmişte sıkıştırıyomuş gibi, ama anlık sonra geçiyo, acaba kuzuşum içerden mesaneye baskımı yapıyo varmı böle bişi hisseden....
oyyyyyyy maşallahhh turuncu yaaaa bende yarın gidicem ve benimki 500 gr çıksa ona sevincem ya,,, sen en son ne zaman gitmiştin o zaman nekadardı???
merhaba hanımlarr. ben sizi 2 hafta önce keşfettim. ama üyeliğe şimdi karar verdim. insanın kendi derdinden anlayanlarla konuşması çok güzel olur eminim. bende bugün itibariyle 21+4günlük hamileyim. hayırlısıyla 20 mayıs doğum tarihimiz. 6 yaşında bir kızım var vee ona bir kız kardeş daha geliyor. 19+5 te tetenoz aşımız yapıldı. bebeğim de 320 gr çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar 2. doz aşımız yapılacak ve şeker yüklemesi yapılacak. ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum.ayaklarımda yanma var. sizdede bu sorunu olanlar varmı. düşünüorum da menepozum hiç çekilmez benim :)
merhaba hanımlarr. Ben sizi 2 hafta önce keşfettim. Ama üyeliğe şimdi karar verdim. Insanın kendi derdinden anlayanlarla konuşması çok güzel olur eminim. Bende bugün itibariyle 21+4günlük hamileyim. Hayırlısıyla 20 mayıs doğum tarihimiz. 6 yaşında bir kızım var vee ona bir kız kardeş daha geliyor. 19+5 te tetenoz aşımız yapıldı. Bebeğim de 320 gr çıkmıştı. 2 hafta sonra tekrar 2. Doz aşımız yapılacak ve şeker yüklemesi yapılacak. Ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum.ayaklarımda yanma var. Sizdede bu sorunu olanlar varmı. Düşünüorum da menepozum hiç çekilmez benim :)
Kızlar kan hapını İÇMEYEN var mııı :???
Dogumdan bir gun once, bebegin rabbi ile konusmasi - YouTube
kızlar izlediniz mi bilmiyorum ama izlemeyen varsa mutlaka izlesin.ben çook duygulandımmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?