nasıl oluyo canım mail adresine mi çek geliyo anlamadım bide çok mu uygun ki fiyatları
gözünaydın canım maşallah bebişine sen hangi merkeze gittin ayrıntılı için
ısırsınlar onu yaa ne tatlıymıştır elini ayağını görmüşsündür insan nasıl mutlu oluyor di mi
hırsımı alamıyorum bu ara bebekleri severken
900e ramak kalmış ama boyunu ölçemedi doktor hareketlerinden
geçen sefer 26cm idi, bizden daha küçük arkadaşların da aşağı yukarı aynıydı
baba tarafına çekcek demek ki boyu çok uzun olmıcak anası gibi =)
bilson'a gittim FSM bulvarında
ismail bey'i önermişlerdi cidden önerdikleri kadar varmış görmediği biryeri görene kadar uğraşıyor adam
göremezse de kontrol randevusu veriyor
bnde oluyor cnm doktoruma sordum cok normal dedi olacak rahmin büyüyor dedi bide arkadaslar ikinci düzey usg yaptıranlar ben dün yaptırdım omurilikten beyne giden damarları ölçtü biri normal digeri sınırda dedi istegimiz bunun büyümemesi dedi sonra bebegim sırtı dönük yatıyordu 15 dk yürü gel dedi yürüdüm geldim kalbine baktı Allahıma sükür hersey normal dedi sonra şimdiki görüntü daha güzel bi daha damarı ölçelim dedi bi daha damarı ölçtü vp:9.4mm cktı iki hafta sonraya randevu vermişti iptal etti normal kontrollerinde baktırırsın dedi bir sorun mu var dedim yok yok dedi ama ben dururmuyum özelime gittim ve doktorum takam kafana dedi oda ölçtü vp:8.7 cıktı normal dedi maaşallah biseyi yok dedi ama içim hala rahat degil lütfen dua edin arkadaslar aglamamak üzülmemek bebegimi üzmemek için kendimi sıkıyorum bu arada böle bişey yasamıs yada bilgisi olan varmı((
maşallah canım 900 gr baya almış bendwe yarın gidicem zeynepcim çok merak ediyorum yaaaa....kızlar çok mutluyum!! önce kendi doktoruma sonra da detaylı ultrasonda geçen sefer hareketleri nedeniyle incelenemeyen yerlerini kontrol ettirmeye radyoloji merkezine gittik
bu hafta 1kilo almıştım hatta biraz tedirgin olmuştum ama bebeğim de alıyordur diye kendimi teselli ediyordum
doktor da görünce göbeğimin baya büyüdüğünü farketti
ultrasonda boyunu falan ölçemedik bizimki yine kıpır kıpırdı ama son gidişimizden bu yana nerdeyse 2 katına çıktığımızı öğrendik =)
detaylı ultrason kontrolümüzde de çok şükür birşey çıkmadı
kendini sıçratıp durdu ben de yine hareketlerini hissederken ne yaptığını gördükçe sırıttım durdum
Allahım herkese nasip etsin diye dualar ettik işe dönerken; kimseyi evladıyla sınamasın; evlat acısı vermesin; AMİNNN
canım sıkma bukadar kendini bak ikiside bişey yok demiş, yoktur Allahın izniyle kendini boş yere harap etme....dualarımız hep bir...bnde oluyor cnm doktoruma sordum cok normal dedi olacak rahmin büyüyor dedi bide arkadaslar ikinci düzey usg yaptıranlar ben dün yaptırdım omurilikten beyne giden damarları ölçtü biri normal digeri sınırda dedi istegimiz bunun büyümemesi dedi sonra bebegim sırtı dönük yatıyordu 15 dk yürü gel dedi yürüdüm geldim kalbine baktı Allahıma sükür hersey normal dedi sonra şimdiki görüntü daha güzel bi daha damarı ölçelim dedi bi daha damarı ölçtü vp:9.4mm cktı iki hafta sonraya randevu vermişti iptal etti normal kontrollerinde baktırırsın dedi bir sorun mu var dedim yok yok dedi ama ben dururmuyum özelime gittim ve doktorum takam kafana dedi oda ölçtü vp:8.7 cıktı normal dedi maaşallah biseyi yok dedi ama içim hala rahat degil lütfen dua edin arkadaslar aglamamak üzülmemek bebegimi üzmemek için kendimi sıkıyorum bu arada böle bişey yasamıs yada bilgisi olan varmı((
bende ona gittim biraz pahalı ama dediğin gibi çok ilgili benide 3 hafta sonra tekrar çağırdı.
herşey normal ama kontrol amaçlı dedi.
bu arada pembe mavide feride hanımı tavsiye ederim sana ben ona gidiyorum ve çok memnunum.
maşallah canım 900 gr baya almış bendwe yarın gidicem zeynepcim çok merak ediyorum yaaaa....
canim ayrintili ultrasyondami cikti bu sonuc,ben daha girmedim bilmiyorum duymadimda boyle bisey umarim onemli bi sorun degildir:26:
feride ya da nevin hanımdan randevu alacağım önümüdeki hafta ya da haftasonu gidip görüşeceğim
25 haftalık karnımla beni kabul eder inşallah =)
kızlar biz 4ümüz de PM'de devam edersek düşünsenize aynı zamanlarda komşu komşuya alıaz bebişlerimizi kucağımıza =)
cnm inş önemli degildir 2.düzey usgde cıktı ruh gibiyim üzgünüm anca 2 hafta sonra ölçümde düşük çıkarsa yada sabit kalırsa mutlu olucam ogluma ve bana dua edin arkadaslar cok kötüyüm
arkadaşım o kadar üzme kendini çok kötü bişey olsaydı doktorun mutlaka farklı konuşurdu.böyle yapıp bebeğinide üzüyorsun bence
lütfen biraz daha rahat ol hayırlısıyla herşey güzel olacak.
ekins cnmm benımda normal cıkmıstı ama doktorum genede içmeye basla artık dedı hergun ıcemıorum gun asırı ıcıoyorum cunku mıde bulantısı yapıoooooo
siz bana özelden bir mail adresi yazın oraya göndereceğim davetle üye olduğunuzda size 10 lira tanımlanıyor. o 10 lirayı kullanınca uyguna bişeyler var. dediğim gibi pek patikli alt filan aldım. kargo ücretini de hediye çekinden düşüyor
öncelikle bursalı mısın diye sorayım?? 5 kişi olacağız seninle beraber =)
rahmimiz genişledikçe organlarımız yer değiştiriyor ya, ondan oluyormuş
bir de bebiş büyüdükçe ağırlık merkezimiz iyice öne kaydığından omurgamız dengede kalmak için zorlanıyor kemiklerimiz ağrıyor
benim belim çok ağrıyor mesela, o nedenle düzgün oturamıyorum kuyruk sokumum zonk zonk zonkluyor bütün gün :s
ofiste biri çağırınca yerimden kalkana kadar gözümden yaş geliyor o derece :s
ama bu ağrıları çektikçe bebişim büyüdüğü için çekiyorum diye düşünüp seviniyorum bile =)
çok fazla ovdurmuyorum eşime özellikle ön ve yan kısımları hiç ovdurmuyorum bebeğe zararlı diye
sırtımı ovduruyorum kuyruk sokumunaysa yapacak bişey yok :s
seninki de bir problemden kaynaklanmıyordur inşallah sadece gebelik nedeniyle yaşadığımız birşeydir çok geçmiş olsun
oyyyyyyy maşallahhh turuncu yaaaa bende yarın gidicem ve benimki 500 gr çıksa ona sevincem ya,,, sen en son ne zaman gitmiştin o zaman nekadardı???
oyyyy kuzuma maşallaaahhhh kiloya yaklaştılar yaa.. 10 günde önden süper valla. turuncucum bize hemen yediklerini yazıyorsun lütfen :))
cnm gözün aydın bebeğin tosun gibi gelicek desene.. darısı bizim başımıza. hakikaten ne yiyosun yahu
turuncu masaallah cnm.bencede senin bebek nisan da gelecek.cunku eltiminde oyleydi 15 gun once geldi bebegi.bazilarinda erken dollenme oluyormus bebekten haftasindan hep onde gidiyormus.zamanini doldurunca doguyormusbenimkininde her ay kontrolde dogum atrihi bir gun geri gidiyor.bu gidisle nisan 30 gibi gelicek heralde esracim sende bos yere evham yapma bebekler gelisimlerini tamamlayinca geliyo.zaten dikkat edersen bebekelrin kilolari arasinda cok fark olmuyor.genelde 3-3.5 oluyor.bebek ne zaman gelisimini tamamlarsa o zaman geliyormus.cok akilli bu bebisler
900e ramak kalmış ama boyunu ölçemedi doktor hareketlerinden
geçen sefer 26cm idi, bizden daha küçük arkadaşların da aşağı yukarı aynıydı
baba tarafına çekcek demek ki boyu çok uzun olmıcak anası gibi =)
ben bi düşük yaptığımda nevin hanıma gitmiştim sanki biraz bana soğuk gelmişti.feride hanım öyle değil ama çok yakın davranıyor.
ne bileyim bu benim fikrim yinede sen bilirsin canım.
sen benden çok öncesin canım komşu olmamız biraz zor gibi görünüyo gerçi benim sezeryan ama yinede sana yetişemem
hepinize cok tskederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?