2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nasıl oluyo canım mail adresine mi çek geliyo anlamadım bide çok mu uygun ki fiyatları

siz bana özelden bir mail adresi yazın oraya göndereceğim davetle üye olduğunuzda size 10 lira tanımlanıyor. o 10 lirayı kullanınca uyguna bişeyler var. dediğim gibi pek patikli alt filan aldım. kargo ücretini de hediye çekinden düşüyor

ısırsınlar onu yaa ne tatlıymıştır elini ayağını görmüşsündür insan nasıl mutlu oluyor di mi
hırsımı alamıyorum bu ara bebekleri severken

evet canım çok tatlıydı kuzum ama burda ankaradaki gb doya doya izleyemedim oğluşumu.olsun sağlığı yerindeymiş ohhhhh yetti bana

gözün aydın canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzunu inşaalah:)

bilson'a gittim FSM bulvarında
ismail bey'i önermişlerdi cidden önerdikleri kadar varmış görmediği biryeri görene kadar uğraşıyor adam
göremezse de kontrol randevusu veriyor

bende ona gittim biraz pahalı ama dediğin gibi çok ilgili benide 3 hafta sonra tekrar çağırdı.
herşey normal ama kontrol amaçlı dedi.
bu arada pembe mavide feride hanımı tavsiye ederim sana ben ona gidiyorum ve çok memnunum.

canim ayrintili ultrasyondami cikti bu sonuc,ben daha girmedim bilmiyorum duymadimda boyle bisey umarim onemli bi sorun degildir:26:

maşallah canım 900 gr baya almış bendwe yarın gidicem zeynepcim çok merak ediyorum yaaaa....
canım sıkma bukadar kendini bak ikiside bişey yok demiş, yoktur Allahın izniyle kendini boş yere harap etme....dualarımız hep bir...

feride ya da nevin hanımdan randevu alacağım önümüdeki hafta ya da haftasonu gidip görüşeceğim
25 haftalık karnımla beni kabul eder inşallah =)

kızlar biz 4ümüz de PM'de devam edersek düşünsenize aynı zamanlarda komşu komşuya alıaz bebişlerimizi kucağımıza =)

maşallah canım 900 gr baya almış bendwe yarın gidicem zeynepcim çok merak ediyorum yaaaa....

senin 22 hafta bitti di mi, 3 haftada 2ye katladı bizimki o nedenle 900le falan kıyaslama bebişini, 23-24ten sonra hızlı bir büyüme sürecine giriyorlarmış zaten sağlıklı olsun da büyücek koca kız olcak

canim ayrintili ultrasyondami cikti bu sonuc,ben daha girmedim bilmiyorum duymadimda boyle bisey umarim onemli bi sorun degildir:26:

cnm inş önemli degildir 2.düzey usgde cıktı ruh gibiyim üzgünüm anca 2 hafta sonra ölçümde düşük çıkarsa yada sabit kalırsa mutlu olucam ogluma ve bana dua edin arkadaslar cok kötüyüm

ben bi düşük yaptığımda nevin hanıma gitmiştim sanki biraz bana soğuk gelmişti.feride hanım öyle değil ama çok yakın davranıyor.
ne bileyim bu benim fikrim yinede sen bilirsin canım.
sen benden çok öncesin canım komşu olmamız biraz zor gibi görünüyo gerçi benim sezeryan ama yinede sana yetişemem

cnm inş önemli degildir 2.düzey usgde cıktı ruh gibiyim üzgünüm anca 2 hafta sonra ölçümde düşük çıkarsa yada sabit kalırsa mutlu olucam ogluma ve bana dua edin arkadaslar cok kötüyüm

arkadaşım o kadar üzme kendini çok kötü bişey olsaydı doktorun mutlaka farklı konuşurdu.böyle yapıp bebeğinide üzüyorsun bence
lütfen biraz daha rahat ol hayırlısıyla herşey güzel olacak.

ekins cnmm benımda normal cıkmıstı ama doktorum genede içmeye basla artık dedı hergun ıcemıorum gun asırı ıcıoyorum cunku mıde bulantısı yapıoooooo

Kızla hap içemiyor dokunuyorsa şurup olanlarından içsenize :) Benim kan değerim düşük çıktığı için ferrum fort verdi doktor ancak 1 tane içince 2 gün yataktan kalkamadım onun yerine şurup önerdi ve çok memnunum. Şurup midede çözülmediğinden ne ishal ne bulantı ne de farklı bir etki yaptı bende hamilelik boyunca içeçeğim :))

tabi daveti gönderende 10 tl kazanıyor dimi

İyi akşamlar hanımlar,kurtlu kızımla bi bakalım dedik herkes iyi mi?
Sizlerde de aynımı yoksa benim bebeğim mi çok hareketliGece gündüz uyanık bu çocuk ya hatta gece 24:30 olunca öyle bir hareketleniyo ki babamız dışardan çok net tekmelerini görüyor,ama bunlar cidden sağlam tekmeler bazen uykumdan uyandırıyor:))
O hareketleri hissetmek muhteşem bişey de doğunca da böyle yaparsa bu kurtlu kiraz işimiz var:))

evet canım ben de bursalı bir hamişim,bu gün işte ağrılar artınca aile doktorumuza gittim.ağrıyan bölgemden bahsedince, idrar yolları enfeksiyonu olabileceğini söyledi.yapılan tahlilde az çıktı.üşütme de olabilir miş.ilaç kullanmam lazım...

oyyyyyyy maşallahhh turuncu yaaaa bende yarın gidicem ve benimki 500 gr çıksa ona sevincem ya,,, sen en son ne zaman gitmiştin o zaman nekadardı???

Canım ben en son 3 hafta önce gitmiştim.
Muayene esnasında doktora kaç gr olmuş diye sordum,o da bi sayfa açtı ve 700 gr olmuş dedi,ben de o anın şaşkınlığı ile maaşallah dedim ve gözlerim böyle açıldı .
Sonrasında boyu ölçülemiyor değil mi daha dedim,doktorda 25.haftaya kadar boyu haftası ile bir gider dedi,yani 23-24cm civarıdır dedi.
Doktordan çıktıktan sonra ultrason kağıdı üzerindeki bilgileri baktım.O kağıtta FL ölçüsü olarak 46,6 (25w 4d) yazıyor.Yani ölçüye göre 25 hafta 4 günlük çıkmış ve 46,6 yı 7 ile çarptığımda 32 cm çıkıyor.Tabi gözlerim bir kez daha pörtledi
Şimdi içime kurt düştü acaba doktor yanlış mı ölçtü ki diye :44:

oyyyy kuzuma maşallaaahhhh kiloya yaklaştılar yaa.. 10 günde önden süper valla. turuncucum bize hemen yediklerini yazıyorsun lütfen :))
cnm gözün aydın bebeğin tosun gibi gelicek desene.. darısı bizim başımıza. hakikaten ne yiyosun yahu

Kızlar valla hiç dikkat etmiyorum aslında desem ?
Sadece günde 2-3 bardak süt içmeye dikkat ediyorum,yemeklerimde protein kaynağı olan et veya tavuk kullanmaya çalışıyorum.
Haftada bir gün mutlaka balık ve günlük 2-3 tane ceviz yiyorum.
Bunların haricinde özellikle yaptığım hiç bişey yok inan.Vitamin bile kullanmıyorum

Tatlım beni şaşırtanda bu işte.Normalde benim bebeğim bugüne kadar hep haftası ile uyumluydu.En fazla 3-4 gün önde gidiyordu.
Yani erken döllenme olmuş olsaydı şimdiye kadar çoktan belli olurdu öyle değil mi :26:

Zeynepcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
Gördüğüm kadarı ile senin oğluşunda benimki gibi önde gidiyor sanki.
Ultrason kağıdında Fl ölçüsü yazıyor ise paylaşabilirmisin canım?

Son düzenleme:

resimlerine baktım feride hanım hoşuma gitti -oğluma alcam sanki :)- ondan alıcam önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…