kızlar unnado'dan 10 liralık çek isteyen varsa özelden bana mail adresi atarsanız göndereyim.
kargo ücreti de bu 10 lira ile ödenebiliyor. 2,8 liraya iki tane patikli alt aldım örneğin
kızlar unnado'dan 10 liralık çek isteyen varsa özelden bana mail adresi atarsanız göndereyim.
kargo ücreti de bu 10 lira ile ödenebiliyor. 2,8 liraya iki tane patikli alt aldım örneğin
herkes uyuyooo muuuuuuu bugunde hiç işim yok :)
yav ben bu sitede hiç uygun bişey bulamıom :)
kızlar çok mutluyum!! önce kendi doktoruma sonra da detaylı ultrasonda geçen sefer hareketleri nedeniyle incelenemeyen yerlerini kontrol ettirmeye radyoloji merkezine gittik
bu hafta 1kilo almıştım hatta biraz tedirgin olmuştum ama bebeğim de alıyordur diye kendimi teselli ediyordum
doktor da görünce göbeğimin baya büyüdüğünü farketti
ultrasonda boyunu falan ölçemedik bizimki yine kıpır kıpırdı ama son gidişimizden bu yana nerdeyse 2 katına çıktığımızı öğrendik =)
detaylı ultrason kontrolümüzde de çok şükür birşey çıkmadı
kendini sıçratıp durdu ben de yine hareketlerini hissederken ne yaptığını gördükçe sırıttım durdum
Allahım herkese nasip etsin diye dualar ettik işe dönerken; kimseyi evladıyla sınamasın; evlat acısı vermesin; AMİNNN
milupaya üye olup bilgilerini doğru doldurursan gönderiyorlar canım
primaya da faceden abone olman gerekiyor o durumda gönderiyorlar
teşekkür ederim cevabın için. primayı açtım faceten ama nasıl üye olunuyo anlamadım.
sağol canım hesabı açtım bekliyorum
amin canım bebişin kilosu ne olmuş
900e ramak kalmış ama boyunu ölçemedi doktor hareketlerinden
geçen sefer 26cm idi, bizden daha küçük arkadaşların da aşağı yukarı aynıydı
baba tarafına çekcek demek ki boyu çok uzun olmıcak anası gibi =)
gunaydin kizlar,disarida yarim saat yuruduk geldik bebisimle buzzz kesiyo resmen cok soguk:2::2: ,geldim yataga attim kendimi,
kizlar sizdede oluyor mu gezerken kasiklara baski hissi ve kramp tarzi agri ,benim ozellikle sol tarafima oluyor ,ay bide goguslerim nasil kasiniyor anlatamam:44:
kızlar çok mutluyum!! önce kendi doktoruma sonra da detaylı ultrasonda geçen sefer hareketleri nedeniyle incelenemeyen yerlerini kontrol ettirmeye radyoloji merkezine gittik
bu hafta 1kilo almıştım hatta biraz tedirgin olmuştum ama bebeğim de alıyordur diye kendimi teselli ediyordum
ultrasonda boyunu falan ölçemedik bizimki yine kıpır kıpırdı ama son gidişimizden bu yana nerdeyse 2 katına çıktığımızı öğrendik =)
kendini sıçratıp durdu ben de yine hareketlerini hissederken ne yaptığını gördükçe sırıttım durdum
Allahım herkese nasip etsin diye dualar ettik işe dönerken; kimseyi evladıyla sınamasın; evlat acısı vermesin; AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?