2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar unnado'dan 10 liralık çek isteyen varsa özelden bana mail adresi atarsanız göndereyim.

kargo ücreti de bu 10 lira ile ödenebiliyor. 2,8 liraya iki tane patikli alt aldım örneğin

yav ben bu sitede hiç uygun bişey bulamıom :)

arkadaşlar 10 liralık çek için unnado'ya kayıtlı olmayan bir mail adresi gerekiyor, o yüzden kayıtlı olmayan mail adresi göndermenizi rica ediyorum

gönderebildiklerime gönderdim, üyelik açtıktan 5-10 dakika sonra 10 liralık çek hesabınıza tanımlanacak

kızlar çok mutluyum!! önce kendi doktoruma sonra da detaylı ultrasonda geçen sefer hareketleri nedeniyle incelenemeyen yerlerini kontrol ettirmeye radyoloji merkezine gittik
bu hafta 1kilo almıştım hatta biraz tedirgin olmuştum ama bebeğim de alıyordur diye kendimi teselli ediyordum
doktor da görünce göbeğimin baya büyüdüğünü farketti
ultrasonda boyunu falan ölçemedik bizimki yine kıpır kıpırdı ama son gidişimizden bu yana nerdeyse 2 katına çıktığımızı öğrendik =)
detaylı ultrason kontrolümüzde de çok şükür birşey çıkmadı
kendini sıçratıp durdu ben de yine hareketlerini hissederken ne yaptığını gördükçe sırıttım durdum
Allahım herkese nasip etsin diye dualar ettik işe dönerken; kimseyi evladıyla sınamasın; evlat acısı vermesin; AMİNNN

amin canım bebişin kilosu ne olmuş

FL ölçümü varsa yaklaşık olarak boyunu flx7 yaparak bulabilirsin mesela 47mmx7= 329 yani yaklaşık 33 cm oluyor gibi

bnde oluyor cnm doktoruma sordum cok normal dedi olacak rahmin büyüyor dedi bide arkadaslar ikinci düzey usg yaptıranlar ben dün yaptırdım omurilikten beyne giden damarları ölçtü biri normal digeri sınırda dedi istegimiz bunun büyümemesi dedi sonra bebegim sırtı dönük yatıyordu 15 dk yürü gel dedi yürüdüm geldim kalbine baktı Allahıma sükür hersey normal dedi sonra şimdiki görüntü daha güzel bi daha damarı ölçelim dedi bi daha damarı ölçtü vp:9.4mm cktı iki hafta sonraya randevu vermişti iptal etti normal kontrollerinde baktırırsın dedi bir sorun mu var dedim yok yok dedi ama ben dururmuyum özelime gittim ve doktorum takam kafana dedi oda ölçtü vp:8.7 cıktı normal dedi maaşallah biseyi yok dedi ama içim hala rahat degil lütfen dua edin arkadaslar aglamamak üzülmemek bebegimi üzmemek için kendimi sıkıyorum bu arada böle bişey yasamıs yada bilgisi olan varmı ((

zeynepcim gözünaydın canım ne güzel gördün bebeğini :) için rahatlamıştır bizim daha randevu tarihimize çok var ama görmek istiyorum ya :)

kızlar unnado'dan 10 liralık çek isteyen varsa özelden bana mail adresi atarsanız göndereyim.

kargo ücreti de bu 10 lira ile ödenebiliyor. 2,8 liraya iki tane patikli alt aldım örneğin

nasıl oluyo canım mail adresine mi çek geliyo anlamadım bide çok mu uygun ki fiyatları

gözünaydın canım maşallah bebişinee

gözünaydın canım maşallah bebişine sen hangi merkeze gittin ayrıntılı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…