Kızlar kan hapını İÇMEYEN var mııı :???
ben içmiyorum ekincim sadece vitamin kulanıyorum hergün..
canım doktorun mu vermedi yoksa sen mi içmiyorsun bende içemiyorumda vıcdanımı rahatlatmaya çalışıyorum :)))
valla bi içiyorum beş içmiyorum :))
ya şöyle bi durum var kan hapını yazdığı gün tahlil filan istemedi benden doktorum bende başladım içmeye 10 gün kadar içtim o 10 gün boyunca hem başım ağrıdı hem midem bulandı hemde idhal yaptı ilaç beni(
bende bıraktım bi ay sonraki randevumuzda kan tahlili istedi sonuçların çok güzel problem yok dedi bende içmiyorum artık ama ona içiyorum diyorum kızar diye off bi yandanda vıcdan yapıyorum ama ilaç mafetti beni ya
canım geçen hafta bana sağlık ocağında kullandığım ilacı sordular vitamin dedim hemşire de bana demir ilacı almıyo musun dedi bende doktorum vermedi dedim onlarda yazmadıresum canım kan ilacını bana sağlık ocağındaki dr.vermişti özeldeki doktorum yalnızca vitamin yazdı ama ben hep unutuyorum.hemşirelere söylemiştim al ama kanın düşük değil iyi demişti
canım doktoruna içemediğini söyle en azındanya şöyle bi durum var kan hapını yazdığı gün tahlil filan istemedi benden doktorum bende başladım içmeye 10 gün kadar içtim o 10 gün boyunca hem başım ağrıdı hem midem bulandı hemde idhal yaptı ilaç beni(
bende bıraktım bi ay sonraki randevumuzda kan tahlili istedi sonuçların çok güzel problem yok dedi bende içmiyorum artık ama ona içiyorum diyorum kızar diye off bi yandanda vıcdan yapıyorum ama ilaç mafetti beni ya
pardon ekin sormuştu resumcum :)
hatlar karıştı ama bende cevaplamıştım
siyahlale25 ve bitanemo teşekkür ederim hoşbuldukkk :) ekins ben elevit ile ferrum içiyorum. doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu ama doğumsonrası saç dökülemelerini azaltmak için bunları içmenin yardımcı olacağını söyledi. zaten bebek bizden herşeyi istediği ve yeterince çekiyo. birazda kendimizi düşünmeliyiz. ayrıca ben bebek biraz kilolu olsun diye isteyenlerdenim, bunun için internette araştırma yapmıştım. meyvenin ve kaşar peynirinin bebek kilosunu artırdığını okumuştum. bunu sorunca. doktorum dediki: bebek göbek kordonunda kanallar var besini taşıyan, bu kanallar bazı annelerde dar bazılarında ise geniş. dar olanlarda düşükkilolu bebekler doağar. yemekle doğrudan alakalı değildir bebeğin kilosu diye açıklama yapmıştı kabaca. ilk hamileliğide 16 kilo almıştım. bundada 21+4 de8 kilo almış durumdayım. ilkinde bütüna ladıklarım gitti, inşallah bunda da gidecek. yani umarım :)
kızlar size primadan bide milupadan hediye geldi mi? beni 2 ocakta prima aradı kargonuz ayın 11 inde gelecek diye ama bugün 12 si oldu gelmedi.milupa da bir haftakadar önce aradı adres teyit ettirdi göndericez dediler ama tık yok.size geldi mi geldiyse kaç gün sonra falan geliyor?
primadan geldi canım bana ben eve istememiştim ama bi iki günlük aksama olabilir bence biraz daha bekle olmadı ararsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?