2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

resum canım kan ilacını bana sağlık ocağındaki dr.vermişti özeldeki doktorum yalnızca vitamin yazdı ama ben hep unutuyorum.hemşirelere söylemiştim al ama kanın düşük değil iyi demişti

ya şöyle bi durum var kan hapını yazdığı gün tahlil filan istemedi benden doktorum bende başladım içmeye 10 gün kadar içtim o 10 gün boyunca hem başım ağrıdı hem midem bulandı hemde idhal yaptı ilaç beni (
bende bıraktım bi ay sonraki randevumuzda kan tahlili istedi sonuçların çok güzel problem yok dedi bende içmiyorum artık ama ona içiyorum diyorum kızar diye off bi yandanda vıcdan yapıyorum ama ilaç mafetti beni ya

siyahlale25 ve bitanemo teşekkür ederim hoşbuldukkk :) ekins ben elevit ile ferrum içiyorum. doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu ama doğumsonrası saç dökülemelerini azaltmak için bunları içmenin yardımcı olacağını söyledi. zaten bebek bizden herşeyi istediği ve yeterince çekiyo. birazda kendimizi düşünmeliyiz. ayrıca ben bebek biraz kilolu olsun diye isteyenlerdenim, bunun için internette araştırma yapmıştım. meyvenin ve kaşar peynirinin bebek kilosunu artırdığını okumuştum. bunu sorunca. doktorum dediki: bebek göbek kordonunda kanallar var besini taşıyan, bu kanallar bazı annelerde dar bazılarında ise geniş. dar olanlarda düşükkilolu bebekler doağar. yemekle doğrudan alakalı değildir bebeğin kilosu diye açıklama yapmıştı kabaca. ilk hamileliğide 16 kilo almıştım. bundada 21+4 de8 kilo almış durumdayım. ilkinde bütüna ladıklarım gitti, inşallah bunda da gidecek. yani umarım :)

bence de pekmez falan ye kan yapıcı şeyler hem doğal hem beni de kabız yapıyo bi tuhaf bişey ya

resum canım kan ilacını bana sağlık ocağındaki dr.vermişti özeldeki doktorum yalnızca vitamin yazdı ama ben hep unutuyorum.hemşirelere söylemiştim al ama kanın düşük değil iyi demişti
canım geçen hafta bana sağlık ocağında kullandığım ilacı sordular vitamin dedim hemşire de bana demir ilacı almıyo musun dedi bende doktorum vermedi dedim onlarda yazmadı
canım doktoruna içemediğini söyle en azından

kızlar size primadan bide milupadan hediye geldi mi? beni 2 ocakta prima aradı kargonuz ayın 11 inde gelecek diye ama bugün 12 si oldu gelmedi.milupa da bir haftakadar önce aradı adres teyit ettirdi göndericez dediler ama tık yok.size geldi mi geldiyse kaç gün sonra falan geliyor?

kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ilk hamileliğinde ?

kızlar hatlar karıştı ama ben cvplarımı aldım :) teşekkür ederim hepinize ben bu gittiğimde söyliyim en iyisi :)

primadan geldi canım bana ben eve istememiştim ama bi iki günlük aksama olabilir bence biraz daha bekle olmadı ararsın

selam kızlar ekins canım kan hapını kullanmak zorunda değilsin madem değerin iyi çıkmış sorun yok demiş beni de ishal yapıyor kan hapı ben de bıraktım
geçen ayki değerlere göre doktor çok da gerekli görmedi bu ay tekrar bakıcaz ama değerlere

ekins cnmm benımda normal cıkmıstı ama doktorum genede içmeye basla artık dedı hergun ıcemıorum gun asırı ıcıoyorum cunku mıde bulantısı yapıoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…