2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar nasılsınız bizde oğluşumla bi bakalım nevar neyok dedik.bugün 2.düzey ayrıntılı ultrasonumuz vardı kızlar bi sorun çıkmadı çok şükür herşey normal dedi dr.

Zeynepcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
Gördüğüm kadarı ile senin oğluşunda benimki gibi önde gidiyor sanki.
Ultrason kağıdında Fl ölçüsü yazıyor ise paylaşabilirmisin canım?

kağıtlar arabadaydı cnm akşam bakıp yazayım
ilk 12 hafta adet tarihime göre 1 hafta gerideydik; 5 gün öne geçtik bu hafta
yerim onları ya yerim yerimm

Kızlar selam biz geldik,geçmişe şöyle bir baktım,herkse iyi galiba,kilolar alınmış baya,ben kaç oldum hiç bilmiyorum ,en son aralık 24 te gittiğimde 6 kilo almıştım,1-2 kilo filan daha almışımdır heralde bu 10 günde,gerçi iştahımda değişiklik yok ama,günden güne ağırlaştığımı hissediyorum,karnım baya büyüdü,bugünde karnımda baya gaz vardı üşüttüm heralde iyice şiştim akşama doğru allahtan geçti ağrılarımda rahatladım biraz.Birazdan eve gideceğim ne yemek yapacağımı bilmiyorum,hiç canım bişey istmeiyor ya,benim gibi iştahsızlık çeken var mı?Gün içinde de çok bişey yemiyorum,öğlen yemek yiyorum bi de arada 3-4 gibi 1 tane kek yiyorum o kadar,akşam olunca da karnım acıkmıyor.Keşke biri yemek yapsada yesem yaw,belki o zman canım ister,neyse kaçıyoruz biz kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

Merhaba kızlar bir haftadır takip edemiyordum.umarım sizler ve bebişleriniz iyisiniz. Oğluşumla ben uzun bir yolculuktan sonra suan ıtalya dayiz. Umarım sağ salim döneriz. Burada herkes yabancı olduğundan yardımıniza ihtiyacım var. Sol kasigimda sabahtan beri bir ağrı var.kalıcı bir kramp gibi geliyor gidiyor 2-3 dakka sonra tekrar ediyor kimildamama engel değil ama çok rahatsız edici. Nedir durum sizce

canim hatirlarsan bende senin gibiydim ama cok sukur 1 haftadir istahim yerinde agzimin tadida iyi biraz daha sabret canim mutlaka gecicek bu durum ne kadar zor oldugunu biliyorum , istahim olmadigi halde 7 kilo aldim simdi istahim acildi ne kadar daha alicam

bende salı günü oldum çok şükür kolum hafifledi ayy ne fena bişeymiş o öyle

sen kaç haftalıksın ?
Kalp atışları ayrı bi güzel bebişlerin :)

canım ben 22+5 hamileyim cok zor yakaldık kalp atıslarını kacıo yaramaz:) kolum suanda cok ağrımıo ama kaldırınca sızlıo

ya ben cok hisetmiyorum bu bebişi yani hani tekmelerler uyananlar varya ben neden hissetmiyorum bendemi sorun var ben sadece zaman zamn balık gibi yüzdüğünü hissediom bide hala pıtpıtları var ama artık daha yoğun hissediom ve dokununca kacıo sıpa .:)

selam kızlar tetanoz asısı oldum geldim nasılsınız kalp atıslarını duydum.

geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun ben de yarın olacağım inşallah. Geçmişte sordum ama kimse cevap yazmadı. aşıdan sonra buz koyulunca ağrı olmuyormuş nasıl koyuluyor bi de ne kadar süre tutuluyor bilgin var mı?

canım ebe kadın sadece şişlik ve ağrı olursa soğuk kolonyalı pamuk bastır dedi o kadr buz koy falan demedi bana

Ben de hala tekme hissetmedim, pıtpıtlarını ve hareketlerini hissediyorum ama tekme yok

ben tetenozu yaptırdım ama öyle buz konulacak bir durum olmadı arkadaşım. bir ağırlık oldu kolumda, hafif de şişlik. üçüngü günü de kaşıntı. ama kolumu kaldırdıkça ağırlık hissi 1 hafta sürdü nerdeyse. korkulacak bişey değil. blk i de bünye ile alakalıdır

kızlar bu tatonuz aşısının süresi 5senemi benim kızım 5şin içinde sağlıkocağına gittiğimdekızımdaki kartımı götürmüştüm vurulmana gerek yok dediler

Merhaba canım.
Bende aynı senin gibiyim.Sanki ağzımın tadı yokmuş gibi hiç bir yemeği lezzet alarak yemiyorum.
Canım bişey istemeyince de sürekli akşama ne pişirsem diye düşünüp duruyorum.Keşke biri bana yemek yapsada yesem diyorum hep.
Neyseki pazartesi anneme gidiyorum.Kesin 2-3 kilo alır dönerim

Rahim büyüyüp genişlediği için bu tür ağrılar normal diyor doktorlar.
Benimde önceki haftalarda kasıklarım çok ağrıyordu,ayağımı kaldırıp çorap bile giyemiyordum ama doktorum normal olduğunu söyledi.

Canım ben forumda "çok fena acıyor"tarzındaki yazıları okuyunca inanılmaz ön yargılı gittim iğneye.
Minnacık bir iğne olduğu için vurulurken hiç ağrımıyor.Sonrasında ise ne zaman ağrıyacak acaba kolum diye düşünürken hiç öyle söylendiği kadar ağrılı olmadığını farkettim.Sadece ince bir sızlama oldu bende,o yüzden de buz koyma gereği falan hissetmedim.
Sen eğer buz koyacaksan iğneden sonra eve geldiğinde ara ara üzerine buzu bastırsan yeter bence.

kızlar bu tatonuz aşısının süresi 5senemi benim kızım 5şin içinde sağlıkocağına gittiğimdekızımdaki kartımı götürmüştüm vurulmana gerek yok dediler

canım bu 5 dozluk bi aşı.eğer tam zamanlarında vurulup 5 dozu tamamladıysan gerek duymuyolar.ama benim gb 2 tane vurulup sene aşımına uğrattıysan olmuyo

bir sıkıntı mı var beykozcum? ara ara bakabildiğim için gözümden kaçmş sanırın kusura bakma

cnm ben dün 2.düzey usg girdim doktor herseyi normal dedi ama omurilikten beyne giden dmarlardan 2 sini ölçmüş 1i normal digeri sınırda dedi bebegim ters yatıyordu 15 dk gez gel dedi tamam dedim cıktım sonra tekrar girdim baktı kalbi herseyi iyi simdiki görüntüsü daha güzel dedi bidaha ölçelim dedi 2 hafta sonra tekrar ayrıntılıya cagırmıstı iptal edelim normal ultrasonda baktırırsın dedi simdiki degeri daha düsük cıkmıs yani normal ama ben durmadım özel doktoruma gittim oda baktı dedi bence normal bişey yok dedi ben cok kötü olmustum cnm onu anlattım 15 dk beklemede agladım sinirimden madem makina dogru ölçmüor söleme bidaha bak beni strese soktu hala içim ii degil arkadaslr dua edin bana ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…