Zeynepcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
Gördüğüm kadarı ile senin oğluşunda benimki gibi önde gidiyor sanki.
Ultrason kağıdında Fl ölçüsü yazıyor ise paylaşabilirmisin canım?
selam kızlar tetanoz asısı oldum geldim nasılsınız kalp atıslarını duydum.
Kızlar selam biz geldik,geçmişe şöyle bir baktım,herkse iyi galiba,kilolar alınmış baya,ben kaç oldum hiç bilmiyorum ,en son aralık 24 te gittiğimde 6 kilo almıştım,1-2 kilo filan daha almışımdır heralde bu 10 günde,gerçi iştahımda değişiklik yok ama,günden güne ağırlaştığımı hissediyorum,karnım baya büyüdü,bugünde karnımda baya gaz vardı üşüttüm heralde iyice şiştim akşama doğru allahtan geçti ağrılarımda rahatladım biraz.Birazdan eve gideceğim ne yemek yapacağımı bilmiyorum,hiç canım bişey istmeiyor ya,benim gibi iştahsızlık çeken var mı?Gün içinde de çok bişey yemiyorum,öğlen yemek yiyorum bi de arada 3-4 gibi 1 tane kek yiyorum o kadar,akşam olunca da karnım acıkmıyor.Keşke biri yemek yapsada yesem yaw,belki o zman canım ister,neyse kaçıyoruz biz kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.
bende salı günü oldum çok şükür kolum hafifledi ayy ne fena bişeymiş o öyle
sen kaç haftalıksın ?
Kalp atışları ayrı bi güzel bebişlerin :)
canım ben 22+5 hamileyim cok zor yakaldık kalp atıslarını kacıo yaramaz:) kolum suanda cok ağrımıo ama kaldırınca sızlıo
selam kızlar tetanoz asısı oldum geldim nasılsınız kalp atıslarını duydum.
canım kilon azmış ne güzel işte ben 66 ile hamile kaldım malesef 8 kilo aldım
geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun ben de yarın olacağım inşallah. Geçmişte sordum ama kimse cevap yazmadı. aşıdan sonra buz koyulunca ağrı olmuyormuş nasıl koyuluyor bi de ne kadar süre tutuluyor bilgin var mı?
ya ben cok hisetmiyorum bu bebişi yani hani tekmelerler uyananlar varya ben neden hissetmiyorum bendemi sorun var ben sadece zaman zamn balık gibi yüzdüğünü hissediom bide hala pıtpıtları var ama artık daha yoğun hissediom ve dokununca kacıo sıpa .:)
geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun ben de yarın olacağım inşallah. Geçmişte sordum ama kimse cevap yazmadı. aşıdan sonra buz koyulunca ağrı olmuyormuş nasıl koyuluyor bi de ne kadar süre tutuluyor bilgin var mı?
Kızlar selam biz geldik,geçmişe şöyle bir baktım,herkse iyi galiba,kilolar alınmış baya,ben kaç oldum hiç bilmiyorum ,en son aralık 24 te gittiğimde 6 kilo almıştım,1-2 kilo filan daha almışımdır heralde bu 10 günde,gerçi iştahımda değişiklik yok ama,günden güne ağırlaştığımı hissediyorum,karnım baya büyüdü,bugünde karnımda baya gaz vardı üşüttüm heralde iyice şiştim akşama doğru allahtan geçti ağrılarımda rahatladım biraz.Birazdan eve gideceğim ne yemek yapacağımı bilmiyorum,hiç canım bişey istmeiyor ya,benim gibi iştahsızlık çeken var mı?Gün içinde de çok bişey yemiyorum,öğlen yemek yiyorum bi de arada 3-4 gibi 1 tane kek yiyorum o kadar,akşam olunca da karnım acıkmıyor.Keşke biri yemek yapsada yesem yaw,belki o zman canım ister,neyse kaçıyoruz biz kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.
Merhaba kızlar bir haftadır takip edemiyordum.umarım sizler ve bebişleriniz iyisiniz. Oğluşumla ben uzun bir yolculuktan sonra suan ıtalya dayiz. Umarım sağ salim döneriz. Burada herkes yabancı olduğundan yardımıniza ihtiyacım var. Sol kasigimda sabahtan beri bir ağrı var.kalıcı bir kramp gibi geliyor gidiyor 2-3 dakka sonra tekrar ediyor kimildamama engel değil ama çok rahatsız edici. Nedir durum sizce
kızlar bu tatonuz aşısının süresi 5senemi benim kızım 5şin içinde sağlıkocağına gittiğimdekızımdaki kartımı götürmüştüm vurulmana gerek yok dediler
bir sıkıntı mı var beykozcum? ara ara bakabildiğim için gözümden kaçmş sanırın kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?