2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR iyi akşamlar bişey danışcam size.kafam karıştı..hangi sütü içiyorsunuz
ben özellkle pastorize süt içiyorum günlük diye yazıyor ama bazen aoç bazen sütaş değişiyor.
acaba normal kutudaki sütü içşyormusunuz illaki pastorize mi olmalı..
aslında doktorum prg da süt ile ilgili bi çok sey konusmuslardı.şöyle hatırlıyorum bizim marketten aldıklarımızda hiç bir yarar yokmuş,,
bildiğimiz güvendığımız hani kapılara kadar gelip süt satan sütcüler olurdu burada benım bıldiğim.yine geliyorlar araba da satıyorlar ama emin olamıyorum tabıı.yıllardır bildiğimiz kişiler aslında

programda sütleri 170 derece de kaynatıp sonra şokluyorlarmış ..işte o zaman hiç bir anlamı kalmıyor.belli sıcaklığı geçtiği için içinde bulunan zararlı bakteriler yok oluyor ama yararlılarda gidiyomuşş
işte böyleeeeeeeee
herkese iiiii akşamlarrr

kuden80 'cim biri der pastorie iç biri çıkar der açık süt iç... ben şanslıyım evimize yakın bir şarküterici günlük süt satıyor ondan temin ediyorum. hazır sütün tadı daha iy tabi ama artık bunu da içmeye alıştım. yoğurdu da evde yapıyorum artık. hazır yok ...
artıkbana uyku da yok bu arada.hiç uyuyamıyorum

hanımlar aranızda epidural normal doğum hakkında bilgisi ve tecrübesi olan var mı? aranızda yaptırmayı düşünen var mı? bu arada sabah ayrıntılım var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.

canım benim ikinci gebeliğim oğlum balık gibi kayıyordu bu kız ıse tekmeliyor ilk gebelikse daha az hissediliyor dert etme

herkeseee günaydınnn mayıs annişleriii..
ya bu kızım beni çıldırtıcak.. bi gün oynuo bi gün oynamıoooo

Herkese günaydın...

Bende şimdi bebişimi hissedebiliyorum. Kaan kocatepenin videosunda izlemiştim anneler bebeklerini hissettikten sonra bunda bi tutarlılık beklemesinler diyodu. hem belki daha uyuyodur bebişler ...

anladım canım ama doktorun işgüzarlığı olmuş bence
kafana takıp strese girmen bebeğin için daha zararlı olabilir Allah sağlık sıhhat versin diye dua etmekten başka yolumuz yok
o çelişkili bilgiyi veren doktora bir geribildirim verebilirsin ama; bu nedenle sıkıntı yaşadığını başka hastalarına karşı emin olmadan bu tarz şeyler söylememesini...

ben ilk aylar laktazsız süt içiyordum; başka türlüsünü almıyordu midem
artık günlük süt içiyorum
bizim markete gelenlerin tarihleri genelde aynı gün oluyor yani o gün üretilip şişelenmiş oluyor
günlük sütlerin de bazılarında 10güne kadar son kullanma tarihi koyuyorlar -hangi markada görmüştüm hatırlayamadım-
ben sütaş alıyorum ve 3gün yazıyor üstünde
raf ömrünün kısa olması da bana güven veriyor

ben epidural normal düşünüyorum canım
epidural bir iğneyle yapılıyor ve belli bir rahim açıklığa ulaştığında iğnenin vurulması gerekiyor
açıklığı yakalayamazlarsa anlamı kalmıyor ağrıyı kesmiyor
forumda bir arkadaşın başına gelmişti, 8cm açıklık olmuş başına kimse gelmemiş sonra da bebek doğmuş zaten
apidural isterken yaptıramamış

herkese günaydın,

dün yazmıştım unnado'dan 10 liralık çek için özelden mail adresi bırakabilirsiniz diye.
daha evvel unnadoya kayıtlı olmayan bir mail adresi gerekiyor 10 liralık çek için

özelden ulaşanların çoğuna gönderebildim ama bir kısmı daha önce kayıtlı adres olduğu için gönderemedim, gönderemediklerim yeniden adres verirse onlara da göndereyim..

dün bir arkadaşa misafirliğe gittik meğer sabah baya kanaması olmuş leke şeklinde az da değilmiş akıyormuş bildiğin
doktor rahim duvarının kalınlaşması için iğne vermiş iki hafta yatacakmış ve her iğneden sonra iyileşme var mı diye bakacaklarmış
ne kadar şükretsek az diye düşündüm
bugünlere sıkıntısız problemsiz geldik Allahım tamamına da aynı şekilde erdirsin inşallah
böyle olayları duydukça inanılmaz büyük bir nimete sahip olduğumuzu anlıyorum

canım benimde üst komşum epidural normal yapmış... bişey hissetmediğin için ıkınman zor oluyor çok zorlandım sakın yaptırma dedi bana...

günaydın canım Rabimize sonsuz şükürler olsun...elhamdülillah...

herkeseee günaydınnn mayıs annişleriii..
ya bu kızım beni çıldırtıcak.. bi gün oynuo bi gün oynamıoooo

günaydın pokahontas. benim kızım da öyle . normal annesi uyuyolar günün hemen hemen tamamında . ama benim ki geceleri hep uyanık. Allahım doğduktan sonra yardım etsin. geceleri bizi uytmayacağa benziyor. bebek doğduktan sonra da hep uyuyacak genelde emzirmeye uyandıracaksın annesi. inşallah akıllı bir bebek olur. ben ilk kızımda ilk 3 ay hiç uyumadım

gunaydin kizlar ,bugun cok gergin basladim gune seker yuklemem yapilacakti bu ay, randevu almisti esim ,sabahin 7 sinde gittim sadece kan aldilar seker yuklemesi icin 6 aylik olmam lazimmis ,zaten 6 aylik oldum nerdeyse ha 2 hafta sonra ha simdi yapiverin gitsin ,doktorun yazmasina ragmen yapmadilar sinir oldum nerdeyse agliycaktim sinirden ,simdi isin yoksa iki hafta sonra yine sabahin korunde yola dus uff

işe geldim hiç çalışasım yok günlerdir geceleri uyuyamıyorum.
sabaha doğru dalıyorum sadece. onda da tuhaf rüyalar görüyorum. işte de yorgun oluyorum dolayısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…