bende tetanoz aşısı olcam ama korkuyorum çok ağrımıştı ilkinde:44:
kuden80 'cim biri der pastorie iç biri çıkar der açık süt iç... ben şanslıyım evimize yakın bir şarküterici günlük süt satıyor ondan temin ediyorum. hazır sütün tadı daha iy tabi ama artık bunu da içmeye alıştım. yoğurdu da evde yapıyorum artık. hazır yok ...KIZLAR iyi akşamlar bişey danışcam size.kafam karıştı..hangi sütü içiyorsunuz
ben özellkle pastorize süt içiyorum günlük diye yazıyor ama bazen aoç bazen sütaş değişiyor.
acaba normal kutudaki sütü içşyormusunuz illaki pastorize mi olmalı..
aslında doktorum prg da süt ile ilgili bi çok sey konusmuslardı.şöyle hatırlıyorum bizim marketten aldıklarımızda hiç bir yarar yokmuş,,
bildiğimiz güvendığımız hani kapılara kadar gelip süt satan sütcüler olurdu burada benım bıldiğim.yine geliyorlar araba da satıyorlar ama emin olamıyorum tabıı.yıllardır bildiğimiz kişiler aslında
programda sütleri 170 derece de kaynatıp sonra şokluyorlarmış ..işte o zaman hiç bir anlamı kalmıyor.belli sıcaklığı geçtiği için içinde bulunan zararlı bakteriler yok oluyor ama yararlılarda gidiyomuşş
işte böyleeeeeeeee
herkese iiiii akşamlarrr
ya ben cok hisetmiyorum bu bebişi yani hani tekmelerler uyananlar varya ben neden hissetmiyorum bendemi sorun var ben sadece zaman zamn balık gibi yüzdüğünü hissediom bide hala pıtpıtları var ama artık daha yoğun hissediom ve dokununca kacıo sıpa .:)
bende tetanoz aşısı olcam ama korkuyorum çok ağrımıştı ilkinde:44:
canım bu 5 dozluk bi aşı.eğer tam zamanlarında vurulup 5 dozu tamamladıysan gerek duymuyolar.ama benim gb 2 tane vurulup sene aşımına uğrattıysan olmuyo
cnm ben dün 2.düzey usg girdim doktor herseyi normal dedi ama omurilikten beyne giden dmarlardan 2 sini ölçmüş 1i normal digeri sınırda dedi bebegim ters yatıyordu 15 dk gez gel dedi tamam dedim cıktım sonra tekrar girdim baktı kalbi herseyi iyi simdiki görüntüsü daha güzel dedi bidaha ölçelim dedi 2 hafta sonra tekrar ayrıntılıya cagırmıstı iptal edelim normal ultrasonda baktırırsın dedi simdiki degeri daha düsük cıkmıs yani normal ama ben durmadım özel doktoruma gittim oda baktı dedi bence normal bişey yok dedi ben cok kötü olmustum cnm onu anlattım 15 dk beklemede agladım sinirimden madem makina dogru ölçmüor söleme bidaha bak beni strese soktu hala içim ii degil arkadaslr dua edin bana((
KIZLAR iyi akşamlar bişey danışcam size.kafam karıştı..hangi sütü içiyorsunuz
ben özellkle pastorize süt içiyorum günlük diye yazıyor ama bazen aoç bazen sütaş değişiyor.
acaba normal kutudaki sütü içşyormusunuz illaki pastorize mi olmalı..
aslında doktorum prg da süt ile ilgili bi çok sey konusmuslardı.şöyle hatırlıyorum bizim marketten aldıklarımızda hiç bir yarar yokmuş,,
bildiğimiz güvendığımız hani kapılara kadar gelip süt satan sütcüler olurdu burada benım bıldiğim.yine geliyorlar araba da satıyorlar ama emin olamıyorum tabıı.yıllardır bildiğimiz kişiler aslında
programda sütleri 170 derece de kaynatıp sonra şokluyorlarmış ..işte o zaman hiç bir anlamı kalmıyor.belli sıcaklığı geçtiği için içinde bulunan zararlı bakteriler yok oluyor ama yararlılarda gidiyomuşş
işte böyleeeeeeeee
herkese iiiii akşamlarrr
hanımlar aranızda epidural normal doğum hakkında bilgisi ve tecrübesi olan var mı? aranızda yaptırmayı düşünen var mı? bu arada sabah ayrıntılım var çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır.
ben epidural normal düşünüyorum canım
epidural bir iğneyle yapılıyor ve belli bir rahim açıklığa ulaştığında iğnenin vurulması gerekiyor
açıklığı yakalayamazlarsa anlamı kalmıyor ağrıyı kesmiyor
forumda bir arkadaşın başına gelmişti, 8cm açıklık olmuş başına kimse gelmemiş sonra da bebek doğmuş zaten
apidural isterken yaptıramamış
dün bir arkadaşa misafirliğe gittik meğer sabah baya kanaması olmuş leke şeklinde az da değilmiş akıyormuş bildiğin
doktor rahim duvarının kalınlaşması için iğne vermiş iki hafta yatacakmış ve her iğneden sonra iyileşme var mı diye bakacaklarmış
ne kadar şükretsek az diye düşündüm
bugünlere sıkıntısız problemsiz geldik Allahım tamamına da aynı şekilde erdirsin inşallah
böyle olayları duydukça inanılmaz büyük bir nimete sahip olduğumuzu anlıyorum
herkeseee günaydınnn mayıs annişleriii..
ya bu kızım beni çıldırtıcak.. bi gün oynuo bi gün oynamıoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?