2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncu bilgiler için sağol canım ben kendi doktorumun benden önümüzdeki ay bi daha isteyeceğini düşünüyorum aradaki farklı görmesi için yani heralde öyledir :):)

bugun burası pek sakin gibi geldi bana :)

çocuklar beni deli ettiği için hiçbirşey yazamıyorum . yaraabbbbiiim sabıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr

slm turuncu sen seker yüklemesini nerde yaptırdın ne kadardı.

Ben şeker testini her zaman ki gittiğim hastanede yaptırdım.Normal 20 tl muayene ücretimi ödedim ve muayenemi oldum.
sonra doktorum şeker testi için eczaneden şekeri almamı söyledi.2 liraya şekeri aldım,1 bardak su ile karıştırıp içtim,1 saat sonra hastanenin laboratuarında kan verdim.
Artı ücret ödemedim yani.

turuncu ben anlamadım canım bizlere göre derken ne demek istedin ki :44:

Şöyle oluyor canım,mesela ben şuan 23+3 günlük hamileyim.Doktor ise beni 24üncü haftada olarak değerlendiriyor.
24 haftalık olduğum gün doktora göre 24 haftam bitmiş 25 haftam başlamış gibi değerlendiriyor.
Kağan kocatepenin sitesine baktığında daha net görürsün orda.

canım bende kağan kocatepenin sitesini takip ediyorum anladım şimdi demek istediğini seninle günlerimiz aynı

24. haftanın içinde olanlar var canım görmüştüm ama kimler hatırlayamadım...bizimde seninle çok yakın :)

aa evet merya. 1 güün :) sen doğumu nasıl düşünüyorsun? normal sezeryan? en son ne zaman gittin doktora ve bebiş kaç gramdı? ve cinsiyeti ne? çok sordum biliyorum merak

evet cnaım izmite 20 km uzakta bir köy okulu. 1 2 3 beraber... veliler ilgisiz okuma yazma yk yardımcı olan yk. çk bunaldım şu haftada bi geçse..

böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ya , onlar bizimde çocuklarımız ama malesef doğudada batıdada aynı problem köylerdeki okullardaki imkanlar çok kötü , gerçi bunun düzelmesini sağlaması gereken asıl kişi velilerde ilgisiz olunca elden pekde bişey gelmiyo

aa evet merya. 1 güün :) sen doğumu nasıl düşünüyorsun? normal sezeryan? en son ne zaman gittin doktora ve bebiş kaç gramdı? ve cinsiyeti ne? çok sordum biliyorum merak

sor canım nolcak ben mutlu oluyorum birbirimize yazdıkça... benim oğlum olcak canım... en son cumartesi günü ayrıntılı yaptırdık. 26 cm 450 g dı. haftaya da kendi doktoruma gidicem şeker yüklemesi için... doğumda normal istiyorum ama tırsmıyorum değil... senin nasıl bebeişin kilosu boyu?

evet canım 10 çocuk taşımalı sistemle gidebilir ama olmuyo işte... bana da zor onlara da.. neyse bi şekilde bitirdik Allaha şükür seneye Allah kerim...

Son düzenleme:
slm güzel annişler.nasılsınız bugün.dra giden ya da gidecek olan var mı.umarım herkes mutlu heberler alır

zeynolim neden uyuyamıyorsun bende iki gündür bel ağrısından dönüp duruyorum.sürekli uyanıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…