Ben iyim canım sen nasılsın
Ayrıca şeker testi doktorlara göre 24-28 haftalarda,bizlere göre ise 23-27 haftalar arası yapılan bir testtir.
turuncu bilgiler için sağol canım ben kendi doktorumun benden önümüzdeki ay bi daha isteyeceğini düşünüyorum aradaki farklı görmesi için yani heralde öyledir :):)
bugun burası pek sakin gibi geldi bana :)
çocuklar beni deli ettiği için hiçbirşey yazamıyorum . yaraabbbbiiim sabıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
slm turuncu sen seker yüklemesini nerde yaptırdın ne kadardı.
turuncu ben anlamadım canım bizlere göre derken ne demek istedin ki :44:
canım senin ilkokul mu yoksaa :)
Ben şeker testini her zaman ki gittiğim hastanede yaptırdım.Normal 20 tl muayene ücretimi ödedim ve muayenemi oldum.
sonra doktorum şeker testi için eczaneden şekeri almamı söyledi.2 liraya şekeri aldım,1 bardak su ile karıştırıp içtim,1 saat sonra hastanenin laboratuarında kan verdim.
Artı ücret ödemedim yani.
Şöyle oluyor canım,mesela ben şuan 23+3 günlük hamileyim.Doktor ise beni 24üncü haftada olarak değerlendiriyor.
24 haftalık olduğum gün doktora göre 24 haftam bitmiş 25 haftam başlamış gibi değerlendiriyor.
Kağan kocatepenin sitesine baktığında daha net görürsün orda.
muhtemel doğum tarihi en erken hamiş kim aranızda hanımlar. bilen var mı?
24. haftanın içinde olanlar var canım görmüştüm ama kimler hatırlayamadım...bizimde seninle çok yakın :)
evet cnaım izmite 20 km uzakta bir köy okulu. 1 2 3 beraber... veliler ilgisiz okuma yazma yk yardımcı olan yk. çk bunaldım şu haftada bi geçse..
aa evet merya. 1 güün :) sen doğumu nasıl düşünüyorsun? normal sezeryan? en son ne zaman gittin doktora ve bebiş kaç gramdı? ve cinsiyeti ne? çok sordum biliyorum merak
böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ya , onlar bizimde çocuklarımız ama malesef doğudada batıdada aynı problem köylerdeki okullardaki imkanlar çok kötü , gerçi bunun düzelmesini sağlaması gereken asıl kişi velilerde ilgisiz olunca elden pekde bişey gelmiyo
kuden80 'cim biri der pastorie iç biri çıkar der açık süt iç... ben şanslıyım evimize yakın bir şarküterici günlük süt satıyor ondan temin ediyorum. hazır sütün tadı daha iy tabi ama artık bunu da içmeye alıştım. yoğurdu da evde yapıyorum artık. hazır yok ...
artıkbana uyku da yok bu arada.hiç uyuyamıyorum
sor canım nolcak ben mutlu oluyorum birbirimize yazdıkça... benim oğlum olcak canım... en son cumartesi günü ayrıntılı yaptırdık. 26 cm 450 g dı. haftaya da kendi doktoruma gidicem şeker yüklemesi için... doğumda normal istiyorum ama tırsmıyorum değil... senin nasıl bebeişin kilosu boyu?
ben 19+4 de gitmiştim 320 gr dı kızımız. boyunu söylemedi canım .fl değeri ile bulunuyormuş ama ona da bakmayı unutuyorum hep evde dosyamda olduğu için.
bnm 2. kızım olacak. birinciyi normal doğum yaptım. buna bakalım artık ne kısmetse. ama normal olsun isterim yine de. tamam zorlukları vardı ama yine de normal olsun, dikişsiz falan rahatça. 30 ocakta da şeker yüklemesine giddicem. 24 haftalık olacak. tetenozun 2. dozu vurulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?