gunaydin kizlar ,bugun cok gergin basladim gune seker yuklemem yapilacakti bu ay, randevu almisti esim ,sabahin 7 sinde gittim sadece kan aldilar seker yuklemesi icin 6 aylik olmam lazimmis ,zaten 6 aylik oldum nerdeyse ha 2 hafta sonra ha simdi yapiverin gitsin ,doktorun yazmasina ragmen yapmadilar sinir oldum nerdeyse agliycaktim sinirden ,simdi isin yoksa iki hafta sonra yine sabahin korunde yola dus uff
benim doktorum da 24 haftalık olunca gel dedi canım. bozma moralini. aç gittin değil mi?
iyi de kızlar gebelik diyabeti 24. haftadan sonra belli oluyormuş şimdiden yaptırsanız bile anlaşılmayacak ki??
bence boşuna strese girmeyin sizin sağlığınız için şimdi yapmıyorlar
24. haftayı bitirmek mi gerekiyo?? ben haftaya cumartesi gidicem o zaman 23+0 olucam...
evet canim ac gittimde ,aclikla ilgisi yok, erken dediler sabah sogukta yuruyerek gittim bi tek kan aldilar ,bana zaten doktorum soyledi ama labaratuardakiler almadilar iste
dün bir arkadaşa misafirliğe gittik meğer sabah baya kanaması olmuş leke şeklinde az da değilmiş akıyormuş bildiğin
doktor rahim duvarının kalınlaşması için iğne vermiş iki hafta yatacakmış ve her iğneden sonra iyileşme var mı diye bakacaklarmış
ne kadar şükretsek az diye düşündüm
bugünlere sıkıntısız problemsiz geldik allahım tamamına da aynı şekilde erdirsin inşallah
böyle olayları duydukça inanılmaz büyük bir nimete sahip olduğumuzu anlıyorum
günaydın kızlarrr...
çalışanlara kolay gelsin. ben yeni çıktım işten evdeyim şimdi dinleniyorum.. allah yardımcınız olsun..
dün biraz temizlik yaptım cam fln sildim. ugün kızımdan dünden beri çıt yok. evham yapmayım normaldi dimi kızlar
günaydın searchbau kesinlikle evham yapma yorgunluktan hissetmiyo olabilirsin ve de bu haftalarda bebeklerin hareketlerinde tutarsızlık söz konusu olabiiyo o yüzden canını hiç sıkma
günaydın kızlarrr...
çalışanlara kolay gelsin. ben yeni çıktım işten evdeyim şimdi dinleniyorum.. allah yardımcınız olsun..
dün biraz temizlik yaptım cam fln sildim. ugün kızımdan dünden beri çıt yok. evham yapmayım normaldi dimi kızlar
kızlar hepinize günaydın bugun bol güneşli enerjik bi gün :) ve haftanın son günü ve benim aşı günüm püüüf :)
ya ben tam 20 haftalık gittiğimde doktorum şeker yüklemesini yaptı ama ilk önce kan almadı şekerli su içirdi bi saat sonra kan aldı acaba bi ay sonra tekrar mı deniycek aradaki farklı görmek için :S
kelebeklerim seni iyi anlıyorum bende o gün şeker yüklemesi yapılacağını bilmediğimde yiyipte gitmiştim ertesi günü tekrardan aç karnına gitmek zorunda kalmıştım
bu arada bizim oğluşumuzda gece 10 da bi başlıyo hareketlere dün gece 11,30 filandı yatakta artık hala tekme atıyo dönüyo bişeyler yapıyo çok güzel bi duygu ya allahım sana binlerce kez şükür olsun bize bu duyguları yaşattığın için...
walla ben bu işi çözemedim zaten, 4 kez alındığınıda ilk defa duyuyorum genelde 2 kere alınıyo diye duymuştum niye bu doktorların hepsi aynı şeyi uygulamıyo kafamız karışıyo bizim
canım kötü bir tecrübe geçirdim diye paylaşmıştım.
dr.unla iyice konuş derim ben.
eğer şeker yüklemesi yapıldıysa 75cc veya 100cc lik şekerli sıvı aldıysan
4 kez kan alınıyor eminim ben yaptıdım çünkü....
arkadaşım üzülmede yanlış yapılmış gibii,4 kez kan alınıyor.
bir ilk gittiğinde aç karnına kan alınıyor
sonrada şekerli sıvıyı içtikten sonra 3 kez her saat başı kan alınması gerek
açlık kanını alıp,açlık şekerini ölçmediyse yüklemeden sonra ki farkı nasıl saptayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?