2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bedava davetiye bulamadım ama bende pazar günü gideceğim inşallah güzel şeyler bulabilirim

sitede çok güzel şeyler var tşkler...

Sabah çok kötüydü Ankara,heryer buz.Arabaya zor geldim,buzdan kapısını açamadım Sonra müdürümü arayıp beni idare edebilir mi bugunluk diye sordum.Allah razı olsun sen gelme bugun,dön evine uyu dedi.Evdeyim şimdi.

Hafta sonu doktora gittim,kasığımda ağrı vardı.Rahim büyümeye çalıştığı için oluyormuş,bir de ben bebeğimi çok az hissediyorum pıt pıt şeklinde,onu sordum.Bebeğim makat geliş duruyormuş,öyle oluncada hareketleri çok hissedilmezmiş.Doğuma kadar dönermiş ama dönmezse sezeryan olacakmış.
23+1deki ağırlığı 550 gdı.

aynen çok seviyordum ben orayı ama üst ktlar yanmış sanırım altlarda sıkıntı yokmuş ama ne zaman açılır bilmem...

aynen canım özellikle kışın soğuk havalarda biz hep ordayızdır :) ne otopark sorunu var ne soğuk sorunu inş en kısa zamanda açılır bi çok mağaza zarar görmüş diyolar ama , e bebektende alıcaklarımız vardı ya (

güle güle kullan canım ama çıtçıtlı badiler çabuk küçülüyorlar çok almaışsın onlardan 3-6 ay arası aldıklarını çok kullanamayacaksın hemencecik büyüyorlar bide yaz çocuguki sorma biraz büyük almakda fayda var

yavrukedi canta cok hosmus...
kizlar ogle arasi kocamla bebek esyasi baktik,mother care de 5 li alttan citcitli atler 50tl di,mamas&papas ta 7 li citcitli atlet 50 di.fiyatlar nasil sanki biraz pahali ya?siz ne kadar aldiniz?birde boyle iyi markalarda bile urunler hep cin maliydi.kafam karisti ya.cin maliysa niye o kadar para verim ki?gider baka yerden alirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…