yavrukedi canta cok hosmus...
kizlar ogle arasi kocamla bebek esyasi baktik,mother care de 5 li alttan citcitli atler 50tl di,mamas&papas ta 7 li citcitli atlet 50 di.fiyatlar nasil sanki biraz pahali ya?siz ne kadar aldiniz?birde boyle iyi markalarda bile urunler hep cin maliydi.kafam karisti ya.cin maliysa niye o kadar para verim ki?gider baka yerden alirim...
kizlar ogle arasi kocamla bebek esyasi baktik,mother care de 5 li alttan citcitli atler 50tl di,mamas&papas ta 7 li citcitli atlet 50 di.fiyatlar nasil sanki biraz pahali ya?siz ne kadar aldiniz?birde boyle iyi markalarda bile urunler hep cin maliydi.kafam karisti ya.cin maliysa niye o kadar para verim ki?gider baka yerden alirim...
cnm civilden al orda uygun tavsiye ederim.
çin malı olanda var çıtçıtlılar genelde hindistan üretimi :) oda çok iii bişi değil yani mother care düşünüyorsan mağazalarda şuan indirimli 5 li yarım kol bady 39 tl di kozyatağında demstock die bi mağaza var orada 7 li setler 37 tl dı başka yazlık tulum kıyafetlerde uygun fiyatlardı .
kizlar ben dubai de yasiyorum o yuzden burdaki magzalara bakabiliyorum.civil falan yok yanibabyshop var o cok uygun buaralarda P indirim var ordan alirim artik orasi da cin mali satiyor ama babyshopta da 5 li 35-40 civariydi...
cnm ozaman netten alabiliyosan al derim gercekten pahalıymıs ben tanesi 3.5tl aldım cıtcıtlı badileri
günaydın kızlarrrr. sabah babamızı gönderdik kızımla 6.30da, sonra uyuyamadık korktuk bi an niyeysekalktık erkenden evimizi topladık sonra sizlere bi selam verelim dedik. sonrada herzamanki gibi bi soru soralık istedik. yaa kızlar ben kurban bayramıyla beraber kırmızı etten bi tiksindim ardından tavuk ve balık geldi. üçününde bu dönemlerimizde çok öenmli olduğunu biliyorum ama kokusuna tahammül edemiyorum elimde değil.dün eşime şinitsel aldırdım onu yiyebildim çok şükür. ama faydalımıdır ne dersiniz? hç yiyememekten daha iyidir değilmi? balığıda ton balığımı alsamki? ne yapabilirim bnm gibi olan varmı? süt içemeyenler için kaşar yiyin denirya, et y,yemeyenler için ne önerilir acaba? bana bi yardım eden sevgili anneler?kızımda b12 eksikliğinden ötürü bişey çıkar diye çok korkuyorum
günaydın kızlarrrr. sabah babamızı gönderdik kızımla 6.30da, sonra uyuyamadık korktuk bi an niyeysekalktık erkenden evimizi topladık sonra sizlere bi selam verelim dedik. sonrada herzamanki gibi bi soru soralık istedik. yaa kızlar ben kurban bayramıyla beraber kırmızı etten bi tiksindim ardından tavuk ve balık geldi. üçününde bu dönemlerimizde çok öenmli olduğunu biliyorum ama kokusuna tahammül edemiyorum elimde değil.dün eşime şinitsel aldırdım onu yiyebildim çok şükür. ama faydalımıdır ne dersiniz? hç yiyememekten daha iyidir değilmi? balığıda ton balığımı alsamki? ne yapabilirim bnm gibi olan varmı? süt içemeyenler için kaşar yiyin denirya, et y,yemeyenler için ne önerilir acaba? bana bi yardım eden sevgili anneler?kızımda b12 eksikliğinden ötürü bişey çıkar diye çok korkuyorum
cok tesekkur ederim canim.cok iyi oldu fiyatini soylemen ben simdiye kadar hicbirsey almadim fiyatlar hakkinda bir bilgim yoktu.bos yere cin malina o kadar para vermem bari....
canım o çin malı bildiğimiz sağlıksız çin malı olmuyor.mesela adidasında çinde üretimi var. sadece işçilik maliyeti için çinde fabrika açıyor büyük mağazalar.ama adı çinde üretim oluyor. güvenilir markalardan üzerinde çin malıda yazsa almak sağlıksız değil bu sebeple. onlar yine kaliteli kumaş ve boya kullanıyorlar.
canım bana fiyat pahalı geldi. ben kipadan disneyin lisanslı 5 li çıtçıtlı badylerini 13 tl ye aldım.normal fiyatı 35 falan ama kipada acaip indirim var. ayrıca f&f markasınında çok uygun yine 3 lü 5 li setleri bu fiyatlarda f&f ingiliz markası. çoğu ürün seçiliyor bakacaksanız kipaya acele edin. fiyatları görünce şok olacaksınız pazardan daha ucuz. birde %100 pamuklu tüm ürünler.
birde çabuk küçülecek hep çiş kaka falan olacak sık sık yıkanacak açıkcası yine kaliteli bir ürünü daha ucuza almak varken açıkcası ben almam motercareden. üstelikte kipadaki ürünler çok daha şıklar.
evet bizde hafta sonu bi paket bez aldık. prima yendioğan 86 tane var içinde 20 tl ye düşmüş...
yaaa prima ve diğer bezlerin sahtesi varmış ve paketten hiç anlaşılmıyormuş ama çok kötüymüş hem sızdırıyor hem pişik yapıomuş ben bu yüzden çok endişeliyim kızlar nasıl anlayacağz orjinal olduğunu bilsem bende şimdiden stoklarım
sadece 1 kat perakende diğer katlar toptan satış olacakmış pazar günü toptan satış yapan mağazalarda kalan ürünlerini geri götürmemek için perakende satacakmış davetiye için bir yere sormuştum bu şekilde açıklama yapmıştı fuara bedava davetiye bulan varmı bu arada
kızlar chicco nun ürünlerinin tekstil atölyesi kocaelinin bi köyündeymiş bende yeni öğrendim gidip bakıcam haftasonu , mağazasından alırken üzerinde nerde üretildiğine bakmadım hiç evde olupta bakma imkanı olan varsa yazabilir mi ???
peki uzun kollu,alttan patikli tulumlar var ya onlari ne kadar aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?