2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çin malı olanda var çıtçıtlılar genelde hindistan üretimi :) oda çok iii bişi değil yani mother care düşünüyorsan mağazalarda şuan indirimli 5 li yarım kol bady 39 tl di kozyatağında demstock die bi mağaza var orada 7 li setler 37 tl dı başka yazlık tulum kıyafetlerde uygun fiyatlardı .

cnm civilden al orda uygun tavsiye ederim .

selam kizlar ,gecmisi tam okuyamadim gece uyuyamadim gozlerimi acamiyorum bi yandan goguslerim kasindi ,kaburgalarim agridi,kasinti tuttu derken sabahi ettim

cnm civilden al orda uygun tavsiye ederim .

kizlar ben dubai de yasiyorum o yuzden burdaki magzalara bakabiliyorum.civil falan yok yanibabyshop var o cok uygun buaralarda %50 indirim var ordan alirim artik orasi da cin mali satiyor amababyshopta da 5 li 35-40 civariydi...

kizlar ben dubai de yasiyorum o yuzden burdaki magzalara bakabiliyorum.civil falan yok yanibabyshop var o cok uygun buaralarda P indirim var ordan alirim artik orasi da cin mali satiyor amababyshopta da 5 li 35-40 civariydi...

cnm ozaman netten alabiliyosan al derim gercekten pahalıymıs ben tanesi 3.5tl aldım cıtcıtlı badileri

wintersun cnm sen naptın ben geldigimde topige senin kötü haberini almıstım hamile kaldınmı cnm iyimisin

cnm ozaman netten alabiliyosan al derim gercekten pahalıymıs ben tanesi 3.5tl aldım cıtcıtlı badileri

cok tesekkur ederim canim.cok iyi oldu fiyatini soylemen ben simdiye kadar hicbirsey almadim fiyatlar hakkinda bir bilgim yoktu.bos yere cin malina o kadar para vermem bari....

canım o çin malı bildiğimiz sağlıksız çin malı olmuyor.mesela adidasında çinde üretimi var. sadece işçilik maliyeti için çinde fabrika açıyor büyük mağazalar.ama adı çinde üretim oluyor. güvenilir markalardan üzerinde çin malıda yazsa almak sağlıksız değil bu sebeple. onlar yine kaliteli kumaş ve boya kullanıyorlar.
canım bana fiyat pahalı geldi. ben kipadan disneyin lisanslı 5 li çıtçıtlı badylerini 13 tl ye aldım.normal fiyatı 35 falan ama kipada acaip indirim var. ayrıca f&f markasınında çok uygun yine 3 lü 5 li setleri bu fiyatlarda f&f ingiliz markası. çoğu ürün seçiliyor bakacaksanız kipaya acele edin. fiyatları görünce şok olacaksınız pazardan daha ucuz. birde %100 pamuklu tüm ürünler.
birde çabuk küçülecek hep çiş kaka falan olacak sık sık yıkanacak açıkcası yine kaliteli bir ürünü daha ucuza almak varken açıkcası ben almam motercareden. üstelikte kipadaki ürünler çok daha şıklar.

canım aynen beni anlattın ben normaldede et yemiyorum ama az da olsa köfte yerdim şimdi onuda çook nadir tavuğa ilk günden tiksindim şuana kadar 2 kere ancak yemişimdir balık desen aynı şekilde bu yüzden biraz araştırdım badem et ile hemen hemen aynı yapıda protein değerleri her gün bir avuç badem ye ve de mercimek bakliyat et yerine geçiyormuş bunları tüketiyorum bende özellikle aşurelik buğday hem bol süt yapıomuş hemde anneye kilo aldırmıyomuşşş

canım tonbalığı yeme sakın. konserve ürünler yasak...

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür takip edemiyorum..
felaket ağrı çekiyorum özellikle bacaklarım ve bütün kemiklerim zonkluyo.dayanılmaz bi ağrı ama sabaha kadar duramadım yerimde
bi kaç gün yoğurt, süt, peynir yemedim deli gibi, e bide magnezyum da almadım dün akşam patlak verdi tabi

cok tesekkur ederim canim.cok iyi oldu fiyatini soylemen ben simdiye kadar hicbirsey almadim fiyatlar hakkinda bir bilgim yoktu.bos yere cin malina o kadar para vermem bari....

rica ederim cnm sölicem tabi hepimiz alalım fazla fazla. cok para vermeden hemde ürünleri kaliteli sepette sattıyorlar sitesinde okadar ürün yok gidip yerinden alcaksın kadiköyde var

peki uzun kollu,alttan patikli tulumlar var ya onlari ne kadar aldiniz?

evet bizde hafta sonu bi paket bez aldık. prima yendioğan 86 tane var içinde 20 tl ye düşmüş...

yaaa prima ve diğer bezlerin sahtesi varmış ve paketten hiç anlaşılmıyormuş ama çok kötüymüş hem sızdırıyor hem pişik yapıomuş ben bu yüzden çok endişeliyim kızlar nasıl anlayacağz orjinal olduğunu bilsem bende şimdiden stoklarım

canım ilk defa duydum bunu inş sahtesini almamışımdır ama büyük marketten aldım herhalde fabrikasından alıyordur bezleri...

kızlar chicco nun ürünlerinin tekstil atölyesi kocaelinin bi köyündeymiş bende yeni öğrendim gidip bakıcam haftasonu , mağazasından alırken üzerinde nerde üretildiğine bakmadım hiç evde olupta bakma imkanı olan varsa yazabilir mi ???

canım face kampanya yapan bi firma vardı davetiye verenn sanırım. akşam eve gidicence nete girebilirsem atarım sana...

bende bi liste paylaşıyım annişler sizinle.. takibi kolay.. yazdırırısınız.. :)

Son düzenleme:

abbbboooooooooooooo

peki uzun kollu,alttan patikli tulumlar var ya onlari ne kadar aldiniz?

penye olarak yine 3 tanesi 16 ya aldım ben. ama bir kaç tl daha ucuz ve 1 kaç tl daha pahalı modelleride var. ayrıca çok da güzeller gidip görürseniz kesinlikle hak verirsiniz. yalnız seçiliyorlar almak isterseniz acele edin. ben mont aldım sırf içi %100 pamuklu ve o kadar şık ki kız bebek için 10 tl ye :) şaka gibi fiyatlara kıyafetlerde satılıyor. %70 %50 indirimler var. zaten bu forumda kipanın bebek kıyafetleri çok övülüyordu bende geçen hafta içi bakarken tesadüfen gördüm. etrafımda kime gösterdiysem şunu bu kadara aldım diye kimse inanamıyor. çünkü ucuz olmasının yanında çok güzeller. ben aslında daha erken diye şimdiden alışveriş yapmak istemiyordum ama fiyatları görünce eşimle birlikte saldırdık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…