2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba nasılsınızz??

beni merak ettiniz mi özlediniz mi bilmiyorum ama ben sizi çok merak ettim ve çok özledim.hepinize kokulu kokulu öpücüklerimi yolluyorum:16::16::16::9::9::9:

eşim rahatsızdı ateşleniyodu anneme gelemedim e haliyle buraya da uğrayamadım. daha geçmişi okumadım bi okuyup geliyorum çok kaynatmayın :)))))

Ben 6. ayımda taşındım Çamlıcaya ve o zaman önce hastaneye karar verdim.Sonra hastanenin doktorlarını araştırdım ve Sibel Hanımın sitesini bulunca kesinlikle bu doktor olmalı dedim.Hakkında da güzel yorumlar okuyunca tereddütsüz gittim.İyiki de gitmişim dedim.Sitesine doğurduğu tüm bebeişlerin resimlerini koyar.Senin bebişin de resmini çekip sitesine koymuştur.Hatta baktım şimdi evet var :) Çok komik kadındır o yüzden ameliyatına şaşırmadım :)Benim doğumum gündüz oldu o yüzden çok sıkıntı olmadı ona.2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı.akşam 6 da da doğum oldu.Ama gece olsa eminim hiç tereddütsüz gelirdi.İkinciyi yapmak isteyenler sizin de aklınızda bulunsun.

Evett canim cok iyidir hafizasida cok guclu disarda kalrsilaztik gecen kizima kadar herkezi esimi annemi ismiyle sordu :) kesinlikle 2. Ye ondayim. Her cocugun fotusunu koyuyor sitesine hatta buyuus hllerini de istersen yolluyosun onlarida koyuyor. Bu arada biz kesin seninle nstde sira beklerken tanismisizdir gibime geliyo malum 6. Katta oturup sira bekliyoduk :)

Evett canim cok iyidir hafizasida cok guclu disarda kalrsilaztik gecen kizima kadar herkezi esimi annemi ismiyle sordu :) kesinlikle 2. Ye ondayim. Her cocugun fotusunu koyuyor sitesine hatta buyuus hllerini de istersen yolluyosun onlarida koyuyor. Bu arada biz kesin seninle nstde sira beklerken tanismisizdir gibime geliyo malum 6. Katta oturup sira bekliyoduk :)

Karşılaşmamışızdır çünkü ben büyük oğlumu onda doğurdum.4 sene önceydi yani.Şimdiki bebişim Ankarada doğdu :)

kızlar merhaba nasılsınızz??

beni merak ettiniz mi özlediniz mi bilmiyorum ama ben sizi çok merak ettim ve çok özledim.hepinize kokulu kokulu öpücüklerimi yolluyorum:16::16::16::9::9::9:

eşim rahatsızdı ateşleniyodu anneme gelemedim e haliyle buraya da uğrayamadım. daha geçmişi okumadım bi okuyup geliyorum çok kaynatmayın :)))))

özlemezmiyiz şekerimmmm:)
ama olmuyor böyle çok ihmal ediyorsun bizi bakkkkk:27:
eşinede geçmiş olsunn yine soğuklar başladı hastalıklar baş gösterdiiiiiii

nagihan
cnm walla benm bir hayalim warrr:)
bence düzeni zamanı gelince kendi kendine oturcakkk yaniii
bu benim hayalimmmmm
ya aslında kitap işe yarıyordu fakat o zamanda asya 7 dedimi kalkıyorduu benmde işime gelmediii:)
biz 9:30---10:00 gibi kalkıyoruz sabahları istisnalarda oluyor tabiiii
kızımla yayıla yayıla yatak keyfi yapmak varken 7 de uyanmak bana hiç cazip gelmedi ki ben
14 saat uyusam uykumu alamadım diyen biriyim yaniii:)

meleğim sen nerdensin senle ben,bide tekrar planere soralım ayarlayalım kesin o zaman istersen.ümraniyedeki arkadaşlar da katılırım derse bizim bu tarafa alalım çoğunluğun olduğu yere olmaz mı?

Ben sahilde maltepede oturuyorum cnm..umranıyedeki arkadaşlarla ümraniyede gorüşmeniz sizin için bence çok daha isabetli olur ben bu işi daha fazla zorlamayı dusunmuyorum malum ben Tr de yaşayan biri değilim ve az zamanım kaldı bunun bir haftasıda Antepte geçicek yani anlayacagın gunlerim bitti sayılır bu yuzden sizlerin gonlu ne isterse onu yapın kızlar ..

özlemezmiyiz şekerimmmm:)
ama olmuyor böyle çok ihmal ediyorsun bizi bakkkkk:27:
eşinede geçmiş olsunn yine soğuklar başladı hastalıklar baş gösterdiiiiiii

nagihan
cnm walla benm bir hayalim warrr:)
bence düzeni zamanı gelince kendi kendine oturcakkk yaniii
bu benim hayalimmmmm
ya aslında kitap işe yarıyordu fakat o zamanda asya 7 dedimi kalkıyorduu benmde işime gelmediii:)
biz 9:30---10:00 gibi kalkıyoruz sabahları istisnalarda oluyor tabiiii
kızımla yayıla yayıla yatak keyfi yapmak varken 7 de uyanmak bana hiç cazip gelmedi ki ben
14 saat uyusam uykumu alamadım diyen biriyim yaniii:)

Aynen bizimki de gece 01:30-2:00 arası uyur.sabah 10 yada 10:30 gibi uyanır.h.sonu işime geliyor da h.içi uykumu alamıyorum malesef.ama zorlamıyorum çünkü ilk doğduğu zamandan beri aynı kızım.

Ben 6. ayımda taşındım Çamlıcaya ve o zaman önce hastaneye karar verdim.Sonra hastanenin doktorlarını araştırdım ve Sibel Hanımın sitesini bulunca kesinlikle bu doktor olmalı dedim.Hakkında da güzel yorumlar okuyunca tereddütsüz gittim.İyiki de gitmişim dedim.Sitesine doğurduğu tüm bebeişlerin resimlerini koyar.Senin bebişin de resmini çekip sitesine koymuştur.Hatta baktım şimdi evet var :) Çok komik kadındır o yüzden ameliyatına şaşırmadım :)Benim doğumum gündüz oldu o yüzden çok sıkıntı olmadı ona.2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı.akşam 6 da da doğum oldu.Ama gece olsa eminim hiç tereddütsüz gelirdi.İkinciyi yapmak isteyenler sizin de aklınızda bulunsun.

canım sibel hanımın muayene ücretleri ve dogum ücretleri nekadar ve ben sezeryan oldum 2.ciyi normal yaptırırmı:34:

Ben sahilde maltepede oturuyorum cnm..umranıyedeki arkadaşlarla ümraniyede gorüşmeniz sizin için bence çok daha isabetli olur ben bu işi daha fazla zorlamayı dusunmuyorum malum ben Tr de yaşayan biri değilim ve az zamanım kaldı bunun bir haftasıda Antepte geçicek yani anlayacagın gunlerim bitti sayılır bu yuzden sizlerin gonlu ne isterse onu yapın kızlar ..

meleğim umutsuz,bezmiş gördüm seni.bana uyar canım.sen taaaa uzaklardan gelmişin.bir araya gelip iki lafın belini kıramayacak mıyız yahu?görüşmek istersen ben hazırım bacım tamam?yalnız bugünden kararlaştıralım yoksa h.sonu nete giremeyebilirim.nasıl istersen yani

meleğim umutsuz,bezmiş gördüm seni.bana uyar canım.sen taaaa uzaklardan gelmişin.bir araya gelip iki lafın belini kıramayacak mıyız yahu?görüşmek istersen ben hazırım bacım tamam?yalnız bugünden kararlaştıralım yoksa h.sonu nete giremeyebilirim.nasıl istersen yani

cevap verirsen sevinirim.birazdan kızoşumu emzirmeye gideceğim kızlar.ayyy ne kadar çok özledim ya.gelsin öpüp mıncıklayacam onu.kuşum ya.

canım sibel hanımın muayene ücretleri ve dogum ücretleri nekadar ve ben sezeryan oldum 2.ciyi normal yaptırırmı:34:

canım 55 tl muayene ücreti normal doğum 1500 sezeryan 2500. kesinlikle tavsiye dioyrum canım . bana dediğine göre 3 yıl geçince yapabılırsın dedi. tabi bide ameliyat kısmının iyişelip iyileşmediğiyle önemliymiş yani muayene etmeden bişy diyemem demişti

aynen planner kabullenemem olay çıkar herhalde.edancım ya inşallah fikri değişir.sende ağırlığını koy ama üzülme tamam mı?

haklısın canım ama işte elde değil bazen birşey dediğimde tamam
der ama yapmaz herzamanda söyler bayan ne derse tamam diyeceksin ama yapmayacağın
neymiş efendim yoksa istekleri bitmezmişşş :47::47::47::47::47::47:

günaydınlar
kızlar prima 3 numarayı ne kadara alıyorsunuz ve için de kaç tane var
biz molfix kullanıyoruz fakat prima daha iyi ona gecmeyi düşünüyorum

bende prima kullanıyorum.74'lü olanı gece simgesi olan,36 tl'ye alıyorum.3 hafta kadar idare ediyor 74'lü paket bizi.
Prima bizim oglanin kakasini tutmak icin fazla hassas kaldi molfixi denedik ve cok memnunuz 4numarasini 23tl.ye aliyoruz 88li paket sanirim

Aynen bizimki de gece 01:30-2:00 arası uyur.sabah 10 yada 10:30 gibi uyanır.h.sonu işime geliyor da h.içi uykumu alamıyorum malesef.ama zorlamıyorum çünkü ilk doğduğu zamandan beri aynı kızım.

cnm zorlasanda değişen birşey yok wallaaa:)
mesela bu sabah 9:30 da uyandı az önce uyudu:)
yıkadım emzirdim hatta tek başıma çarşafta sallamaya çalıştım attım arabaya dışarı çıktımmm
yok olmadımı olmuyooo:) ben koyverdim gitti :)

canım 55 tl muayene ücreti normal doğum 1500 sezeryan 2500. kesinlikle tavsiye dioyrum canım . bana dediğine göre 3 yıl geçince yapabılırsın dedi. tabi bide ameliyat kısmının iyişelip iyileşmediğiyle önemliymiş yani muayene etmeden bişy diyemem demişti

ya dün iç giyim mağazasında bayanla konuştuk
sezeryanlıymış bebeği 3,5 aylıkken öbürüne hamile kalmışşş
(hemde condomlaaa:):):) )
araları 12 ay dediii
nasıl oldu dedim walla gayet güzel oldu dedi:)
sadece ilk bebeğini sütü ishal yapınca hemen ek gıdaya geçiş yapmışş...
sütde kesilmiyor sadece tadı bozulabiliyor ama bozulmayadabiliyormuşşşş
benm dr.da 2 sene sonra görüşürz demiştii:37::37::37::37::37:

Valla kızlar ben gebeyken istanbula geldim vee dedim ki bir daha gitmem 24 haftalik hamileyim Ankara-İstanbul/İstanbul-D.bakir/D.bakir- Ankara 1 hafta gezdik geldik İstanbul güzel bir sehir ama gezmeye cunku ulaşımın nasıl olacağını bilmediğimizden olsa gerek 3-4 saat bütün ulaşım araçlarını kullanarak taksimden Tuzla'ya gittik tam bir fiyaskoydu ve hic yer veren olmadı insanlar goz göze gelmemek icin kafası önünde gidiyorlar neyse uzatmayim İstanbul beni yordu ama asık oldum resmen tarih kokuyor vallaaa:))) neyse artık buluşun bitsin bu eziyet ne olacak yani?sanal ortamdaki arkadaslarinla yüz yüze tanışacaksın güzel bir gün olacak yeni insanlar insanı mutlu eder.
Tedirgin olanlarınız varsa eşlerinizde gidin o avm yı gezsin siz sohbetinize bakın:) cokk mü sıkıldın vaktim az de kalk,insanlarımızda artık güven namına birsey kalmamış maalesef ki ama avm nin icinde sizin istemediğiniz bir şeyi kimse size yaptıramaz ama lutfen kocalardan habersiz de is yapmayın buluşun güzel dostluklar oluşsun yavrularınızın resimlerini koyün bizde burdan sevelim hadi bakalım saglikla kalın kızlar......

BENİM GELESİM VAR KIZLAR YAAA AYNİ SEHİRDE SINIZ LUTFEN TARİH KESİNLEŞSİN SÜSLENİN GUZELCEEEEE VE SALINA SALINA GİDİN MİLLET FEDAKAR ANNELERİ GÖRSÜN....BU ARADA DÜNYA EMZİRME HAFTASINA GİRİYORUZ TEBRİKLER KIZLAR İSTİKRARLI BİR SEKİLDE YAVRULARINIZI BESLEDİNİZ SUTUNUZ BAL TADINDA BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH:)))

Son düzenleme:
yıkadım emzirdim hatta tek başıma çarşafta sallamaya çalıştım attım arabaya dışarı çıktımmm

araları 12 ay dediii

neden 2sene sonra dedi hayatım 2sene sonra kal diyemi yoksa sen kalrsın diyemi bence sen yakında 2ciyide yapcan balımmm:33:

araları 12 ay dediii

valla ona bakarsan benim doktorumda 3 yıldan önce gelme sakın diye kat kat tembih etti :52::52::52::52:
bende ancak bi 3 yıl sonra diyorum ama valla spinal sezeryanın rahatlığını yaşadıktan sonra normal doğuma asla yanaşmıyorum :52:
ki direkt sezeryana girdim ben nur' um dönmediği için normla doğum için sancı falan çekmeden :52::52:
valla 9 kılo almıştım zaten problem olmaadı benim için :52::52: çoktand gitti hepiciği :27::27::27:

Back
X