Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim
benim iki bebeğimde az hareket ederdiii
hareket etmediğ zamanlarda korkardım, bişeyler yer karnıma bastırırım
sağa sola iterim tabi çok değil
onu içerde rahatsız ederim hareket ederdiii
allah göstermesin bebek içerde ölünce yığılır gibi oluyormuş
Ben daha bakmadim, hele bir bakiyim diyim sana sonra guzel olmus mu..begenirsem bende isterim ona gore![]()
iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim
9 kilo veren arkadaşı tebrik ediyorum
kaç kilo verdiniz kızlarrr
bişey olmamıştır ama dimi dün hissediyordum bugün hiç hissetmedm çıldırıcam ya
Cnm oncelikle rabbim sagsalim kavusturmayi nasip etsin yavruna..
Bebegin daha cok kucuk bazen hareketli olsalarda hissettirmeye biliyorlar..en guzeli bir muz ye ve sonra duz bir sekilde yataga uzan , buyuk ihtimal bir kac harekette bulunacakti..
Zaman ilerdikce daha fazla farkinda olmaya basliyacaksin sakin endise etme, hamileligin keyfini sur bir guzel..bu gunlerde ozleniyor inan..ve ayrica bol bol uyu cnm,
bişey olmamıştır ama dimi dün hissediyordum bugün hiç hissetmedm çıldırıcam ya
canım arkadaşların dedigini yap uzan ve tatlı birşeyler ye..ve korkma bişey olmamıştır..
daha çok küçük bazı hareketlerini hissetmiyo olabilirsin..
bende 18.haftamdayken aglayarak doktora gitmiştim hissetmiyorum diye..
normal şeyler..
yinede sabah saglık ocagına git için rahatlasın..
insallah bi sorun yoktur uyuyor minik kızım yedim muzda yedim tatlıda yedim tık yok
cerenin sosyalligi:))
ya bu kızla ben ne yapacam bilmiyorum..hastanede yattıgımız zaman hemen kendine arkadaş buldu..
yan odada yatan kendinden 2 yaş büyük kızla arkadaş oldu...annesiylede tabiki...
mecbur bende tanıştım biraz sohpet ettim..kadın bana telefon numarasını verdi bende mecburen verdim..
az önce aradı kızı cerenle konuştu..cerende bi havalar ki sormayın..
yakında evede gelir bunlar çünkü ceren evede davet etti:18:
otobüsle bir yere gidiyosak otobüstekileri bile eve çagırır
sınıfındaki arkadaşlarını çagırır
kızmalımıyım ne yapalıyım bilemedim![]()
puhahah süper yaaa o zaman hafta sonu sendeyimbirlikte oturup kafaları çekeriz
bozaydı
ısırgandı malt içeceğiydi artık göbek deliğimizden süt fışkırana kadar içerdik kız mutluanneee ne güzel olurduu![]()
babycerencim ben balık eşim koc
balık olarak ben diyorum : canım cok iyiydin (oda gaza geliyor)
koc olarak eşimde diyor : hadi bir daha:92:
biz böyle söyleye söyleye gidiyoruz aman sabahlar olmasınnn![]()
şu mübarek gecenin ilk saatlerinde herkese selamun aleyküm diyerek başlıyorum...
arkadaşlarımın hatırlatmalarıyla yarım kalan kuran ımı okudum geldim...
huzur doluyum,hepinizde benim gibi huzur dolarsınız inşallah...
bebeklerimizede maşallahhhh...
mevlam ne güzel yaratmış hepsini...
kurban oldugum...
sabahın ilk ışıklarında gelen can doslarımada hayırlı cumalar diliyorum...
mübarek günde bütün işiniz rast gitsin inşallah..
içime melekmi kaçtı bilmiyorum..
bir silkelenip geliyorum:44:
şuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo
beykoz__malum ne yaptıgı
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugünmalum evlilik yıldönümü
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo
yavrukedi__sen ne yapıyon kız![]()