2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim

benim iki bebeğimde az hareket ederdiii

hareket etmediğ zamanlarda korkardım, bişeyler yer karnıma bastırırım
sağa sola iterim tabi çok değil
onu içerde rahatsız ederim hareket ederdiii

allah göstermesin bebek içerde ölünce yığılır gibi oluyormuş

benim iki bebeğimde az hareket ederdiii

hareket etmediğ zamanlarda korkardım, bişeyler yer karnıma bastırırım
sağa sola iterim tabi çok değil
onu içerde rahatsız ederim hareket ederdiii

allah göstermesin bebek içerde ölünce yığılır gibi oluyormuş

bişey olmamıştır ama dimi dün hissediyordum bugün hiç hissetmedm çıldırıcam ya

Ben daha bakmadim, hele bir bakiyim diyim sana sonra guzel olmus mu..begenirsem bende isterim ona gore:34:

Beğenirsen hemen yaparım ben mahirimee:54:

iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim

Canım arada bi hareket etmemesi normal..
Tatlı bi şeyler ye uzatıp dinlen harekete geçer bıdığın inş
Benimde hareket etmediği dönemler oluyordu uzatıp dinleniyordum hareketleri başlıyordu
İstersen yarın erkenden bi sağlık merkezine git kalp atışını dinle için rahat etsin

9 kilo veren arkadaşı tebrik ediyorum
kaç kilo verdiniz kızlarrr

Runib hoşgeldinn:3:
Ben doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda aldığım 18 kilonun 2 kişi kaldığını görmüştüm
Emzirme döneminde tekrar kilo aldım şu anda yine hamile kaldığım kiloya dönmek için 2. Kg var:18:

zannetmiyorummm

az hareketli bi bebek olcak sanırımm
yığılma yoksa sorun yokturrrr
ama sen çikolata falan ye

sırt üstü yat , otur kalk tekrar yat bakalımmm

bebeişi rahatsız et uyuyordurr

Cnm oncelikle rabbim sagsalim kavusturmayi nasip etsin yavruna..
Bebegin daha cok kucuk bazen hareketli olsalarda hissettirmeye biliyorlar..en guzeli bir muz ye ve sonra duz bir sekilde yataga uzan , buyuk ihtimal bir kac harekette bulunacakti..
Zaman ilerdikce daha fazla farkinda olmaya basliyacaksin sakin endise etme, hamileligin keyfini sur bir guzel..bu gunlerde ozleniyor inan..ve ayrica bol bol uyu cnm,

Runib hoşgeldinn:3:
Ben doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda aldığım 18 kilonun 2 kişi kaldığını görmüştüm
Emzirme döneminde tekrar kilo aldım şu anda yine hamile kaldığım kiloya dönmek için 2. Kg var:18:[/QUOTE]

çok güzel maşşallah sana ben 15 aldım
3 kilo emzirme döneminde

şimdi 5 kilo gitti

65 olsam yeter boy 162

Cnm oncelikle rabbim sagsalim kavusturmayi nasip etsin yavruna..
Bebegin daha cok kucuk bazen hareketli olsalarda hissettirmeye biliyorlar..en guzeli bir muz ye ve sonra duz bir sekilde yataga uzan , buyuk ihtimal bir kac harekette bulunacakti..
Zaman ilerdikce daha fazla farkinda olmaya basliyacaksin sakin endise etme, hamileligin keyfini sur bir guzel..bu gunlerde ozleniyor inan..ve ayrica bol bol uyu cnm,

tesekkür ederim cevaplarınız için sağlık ocaklarında dinleniliyor dimi kalp atışı ben sağlık ocağına gidim en iyisi

canım arkadaşların dedigini yap uzan ve tatlı birşeyler ye..ve korkma bişey olmamıştır..
daha çok küçük bazı hareketlerini hissetmiyo olabilirsin..
bende 18.haftamdayken aglayarak doktora gitmiştim hissetmiyorum diye..
normal şeyler..
yinede sabah saglık ocagına git için rahatlasın..

canım arkadaşların dedigini yap uzan ve tatlı birşeyler ye..ve korkma bişey olmamıştır..
daha çok küçük bazı hareketlerini hissetmiyo olabilirsin..
bende 18.haftamdayken aglayarak doktora gitmiştim hissetmiyorum diye..
normal şeyler..
yinede sabah saglık ocagına git için rahatlasın..

insallah bi sorun yoktur uyuyor minik kızım yedim muzda yedim tatlıda yedim tık yok

şu mübarek gecenin ilk saatlerinde herkese selamun aleyküm diyerek başlıyorum...
arkadaşlarımın hatırlatmalarıyla yarım kalan kuran ımı okudum geldim...
huzur doluyum,hepinizde benim gibi huzur dolarsınız inşallah...
bebeklerimizede maşallahhhh...
mevlam ne güzel yaratmış hepsini...
kurban oldugum...
sabahın ilk ışıklarında gelen can doslarımada hayırlı cumalar diliyorum...
mübarek günde bütün işiniz rast gitsin inşallah..
içime melekmi kaçtı bilmiyorum..
bir silkelenip geliyorum:44:

insallah bi sorun yoktur uyuyor minik kızım yedim muzda yedim tatlıda yedim tık yok

canım bebiş daha küçük ya ondan hissetmiyoda olabilirsin..
lütfen kalbini ferah tut..aklına sakın kötü şeyler getirme..yoksa bu gece hiçbitmez..
derin bir uykuda olabilir...keşke bilse annesi böyle üzülmüş eminin birkaç tane sallardı sana...
sabah bizede haber ver olurmu..

cerenin sosyalligi:))
ya bu kızla ben ne yapacam bilmiyorum..hastanede yattıgımız zaman hemen kendine arkadaş buldu..
yan odada yatan kendinden 2 yaş büyük kızla arkadaş oldu...annesiylede tabiki...
mecbur bende tanıştım biraz sohpet ettim..kadın bana telefon numarasını verdi bende mecburen verdim..
az önce aradı kızı cerenle konuştu..cerende bi havalar ki sormayın..
yakında evede gelir bunlar çünkü ceren evede davet etti:18:
otobüsle bir yere gidiyosak otobüstekileri bile eve çagırır:27:
sınıfındaki arkadaşlarını çagırır:27:
kızmalımıyım ne yapalıyım bilemedim:51:

Bak su Ceren e hele ne coraplar orumus annesinin basina :)) aslinda sosyal olmasi cok guzel kendine ozguveni tam demek..ilerde eminimki akilli ablamiz kimleri cagirip kimleri cagiramiyacagimizi bilebilir..fakat simdiden yavas yavas hevesini kirmadan nedenleri ile aciklayabilirsin bu farki cnm
Bildigim kadari ile eger bu bilgi degismedi ise malum bilim yerinde durmuyor surekli yenileniyor ; 3 ve 5 yas arasi cocuklar cogu temel karekterleri bu aralikta kazaniyor, yani bizim isler bitmez bu buyume ataklari tam gaz devam her sekilde ..bizim ciramiz mi yandi mi ne :))

puhahah süper yaaa o zaman hafta sonu sendeyim :9::9: birlikte oturup kafaları çekeriz :7: bozaydı
ısırgandı malt içeceğiydi artık göbek deliğimizden süt fışkırana kadar içerdik kız mutluanneee ne güzel olurduu :60::60:

Ins fiskirir, bu arada kafa cekme seklinize bittim..afiyet olsun umarim ise yararda sutunuz bol bol olur..rabbimden kuzulara cok rizik vermesini diliyorum sekerler

aaa ama çok ayıp ben geldim herkes kaçmış:14:
melegim nasılsın melek arkadaşım...ben sana söylemişmiydim
seni sevdigimi:1:
eminim biliyosundur:17:
yatak beni çagırıyo gidip uyusamm mı acaba..

babycerencim ben balık eşim koc

balık olarak ben diyorum : canım cok iyiydin (oda gaza geliyor):9:

koc olarak eşimde diyor : hadi bir daha :74::92:

biz böyle söyleye söyleye gidiyoruz aman sabahlar olmasınnn :23::23::23:

şuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo:1:
beykoz__malum ne yaptıgı:1:
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo:1:
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş:1:
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugün:1:malum evlilik yıldönümü:1:
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo:1:
yavrukedi__sen ne yapıyon kız:1:

babycerencim ben balık eşim koc

balık olarak ben diyorum : canım cok iyiydin (oda gaza geliyor):9:

koc olarak eşimde diyor : hadi bir daha :74::92:

biz böyle söyleye söyleye gidiyoruz aman sabahlar olmasınnn :23::23::23:

kız sen burdamıydın:1:bende arkandan konuşuyodum:1:
yine mercimek vardı demi:38:
bak yalan söyleme...
ufo odada ben biliyorum:1:

şu mübarek gecenin ilk saatlerinde herkese selamun aleyküm diyerek başlıyorum...
arkadaşlarımın hatırlatmalarıyla yarım kalan kuran ımı okudum geldim...
huzur doluyum,hepinizde benim gibi huzur dolarsınız inşallah...
bebeklerimizede maşallahhhh...
mevlam ne güzel yaratmış hepsini...
kurban oldugum...
sabahın ilk ışıklarında gelen can doslarımada hayırlı cumalar diliyorum...
mübarek günde bütün işiniz rast gitsin inşallah..
içime melekmi kaçtı bilmiyorum..
bir silkelenip geliyorum:44:

Aleykum selam cnm, allah kabul etsin ins.
Dualarin icinde allah razi olsun hepsini aminn diyoruz

şuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo:1:
beykoz__malum ne yaptıgı:1:
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo:1:
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş:1:
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugün:1:malum evlilik yıldönümü:1:
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo:1:
yavrukedi__sen ne yapıyon kız:1:

Euheuheuhe sen çok yaşa emiii
Kız ticarete atılsam iyi para kazanırım el örgülerini iyi fiyata satıyorlar özellikle internette
Bende mi örüp satsam:44::27:

İlkim68 e:52: çok güldüm yaa:52:bencede kesin mercimek fırındadır:9:
Yavrukedide süt olsun diye çaylar içiyor :1:bol bol süt olsun sinemisee:16:

Back
X