2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

uffff ya insan sinir oluyo,evi toplamıştım dün,banyodaki rulo halindeki paspasıma bile ayakkabıyla basmışlar,eve gidince sinirimden ağladım,sonra kolları sıvadımm hemen kabasını aldım,kızı da eltime bıraktım onlarda yemek yerken bizim kıza kuru pilav yogurt yedirmişler:50:sabaha kadar gazman gibiydi yavrum:9:zaten eve ilk kızla girince hapşıdı 3 kez hemen geri çıktım bende eltime bıraktım.çok sinir olurum pis yapılan usta işine:19:

Ay hiç sorma,acaba kendi evlerinde de öyle dolaşırlar mı?

Dün size çok güzel bir enerjim olduğundan bahsetmiştim. Ama bu güzel enerji çabuk dibe vurdu.

Çok kötü bir gündü dün ve bir daha öyle bir görmeyeyim inş.

Dün annem ölümden döndü.saat 11:00 suları iş yerinden uçup gittim.Yanlış duymadınız annemi az kalsın kaybediyorduk.Ahh babam tesadüfen eve gitmeseydi.Ya gitmeseydi?Babam da korkuttu bizi.Ayrıntılı yazmayacağım.Sizleri ve özellikle süt veren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum.Çok şükür iyi şimdi.Ben de daha yeni yeni toparlanıyorum.Sizlerden dua istiyorum.

İş yerindeyim…

O kadar kötüyüm ki allak bullağım.onu kaybetmenin korkusunu yine derinden yaşattı bana.Ama bu öncekilerden de beterdi.Ambulanslar falan..Ahhh ahhh…Rabbim bize bağışladı canım anamı.Allah hiçbir evladı anasız, anayı da evlatsız bırakmasın.Kıymetini bilenlerden eylesin bizleri inş.Amin,amin,amin…

Canım benim Allah beterinden korusun ve anne-babalarımıza uzun,sağlıklı ömürler versin...
$485335_529774113712684_1802650005_n.webp

Dün size çok güzel bir enerjim olduğundan bahsetmiştim. Ama bu güzel enerji çabuk dibe vurdu.

Dün annem ölümden döndü.saat 11:00 suları iş yerinden uçup gittim.Yanlış duymadınız annemi az kalsın kaybediyorduk.Ahh babam tesadüfen eve gitmeseydi.Ya gitmeseydi?Babam da korkuttu bizi.Ayrıntılı yazmayacağım.Sizleri ve özellikle süt veren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum.Çok şükür iyi şimdi.Ben de daha yeni yeni toparlanıyorum.Sizlerden dua istiyorum.

İş yerindeyim…

O kadar kötüyüm ki allak bullağım.onu kaybetmenin korkusunu yine derinden yaşattı bana.Ama bu öncekilerden de beterdi.Ambulanslar falan..Ahhh ahhh…Rabbim bize bağışladı canım anamı.Allah hiçbir evladı anasız, anayı da evlatsız bırakmasın.Kıymetini bilenlerden eylesin bizleri inş.Amin,amin,amin…

Annezeynepciğim,iletimi cuma günü göndermiştim...

dün acayip derecede hastaydım kemiklerim resmen acıyodu bugün toparladım ama yine de halsizim, oğluşumu tutacak dermanım yoktu, ölü balık gibi izledim uzaktan meleğimi, hastalanmak bile lüks bizim için dün onu anladım

Dün senin adını gördüm eti karam siparişi verdim canım çekti:1:çok severim bomba etkisi yapıyor bende:1:söylemek istedim:1:
oğluşunu öperim:54:

anaamm yakalandım ben eylül annesiyim nerdenn nereye degil mi ben sizi 1000 sayfa geriden takip ediyorum 4,5 5 aylık zamanlarınızı..ve çok egleniyorum okurken gerçekten topiginiz harıkaaa maaşallahh nazar degmez inşş..

İş yerindeyim…

Canım annene geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Uzun ömürler versin Rabbim bütün sevdiklerimize:16:Dualarımız seninle ve annen için..
Acil şifalar dilerim:nazar:

anaamm yakalandım ben eylül annesiyim nerdenn nereye degil mi ben sizi 1000 sayfa geriden takip ediyorum 4,5 5 aylık zamanlarınızı..ve çok egleniyorum okurken gerçekten topiginiz harıkaaa maaşallahh nazar degmez inşş..

Amiiinn canım,ben bi baktım karam gelmişsin:52:,,Allah dedim:53: hemen yedim bi karam kendime geldim:9:
Sonra zihnim acildi,senin eylul annesi olduğunu tahmin ettim,kıpır kıpır afacan bir oğlun olduğunu da:9:
Bu yakışıklı 17eylülde doğmuştur dedim kendi kendime:9:E sende hoşgeldin o zaman:34:
Hoşbulduk demen için 1000sayfa beklemeyiz inşallah:9:

Ben eve gittim geldim,sizde bize mi geldiniz kızlar,nerdesiniz?
Azraeceyi yalnız bırakmışsınız evde:9:Aaa olmaz ama,gelen giden dolu yine,çocukla nasıl yetişsin herşeye hadi gelin artık:9:

Bambucan ve Planner ; diş buğdaylarınız hayırlı uğurlu olsun yavrucakların ağzı sağlıklı incilerle dolsun :16:

İlkim ; Hayırlı olsun canım yeni iş haftan ilk günün güzel geçmiş sevindim bende berbat bir şekilde gelmiştim ama ilk gün
güzel geçince insana ayrı bir moral oluyor :34: bundan sonrada hep güzel olsun inşallah :nazar:

ecesuelif yavrunun iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun:nazar:

beykoz ; dişiniz hayırlı olsun 3.süde mis gibi gelsin :nazar: biz ikide takıldık kaldık gerçi 2 dişi ilede çok güzel kemiriyor bizi:1:

Lillacc ; sürekli gözüm aradı seni kader arkadaşım:1: yokluğunu hissettik emin ol:34: beyzayı ve seni öpüyorum:54:
mastıra başladın demek sevindim senin adına :nazar:

Nagihan; gözlerim doldu okurken her ne olduysa Allah birkez daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım:nazar::nazar:

Elifff : biraz kafanı dinle canım ama gel biz seni merak ederizzz :34:

zada ve mutluanne : o minili tütüye bayıldıımmmm kızlaaarrrr :51:

mutluanne: eşinede kek gönder :1:

sevgiler :1::1:

unuttuklarım vardır mutlaka ancak bukadar okuyabildim kızlar soryy:17: :54:

Amiiinn canım,ben bi baktım karam gelmişsin:52:,,Allah dedim:53: hemen yedim bi karam kendime geldim:9:
Sonra zihnim acildi,senin eylul annesi olduğunu tahmin ettim,kıpır kıpır afacan bir oğlun olduğunu da:9:
Bu yakışıklı 17eylülde doğmuştur dedim kendi kendime:9:E sende hoşgeldin o zaman:34:
Hoşbulduk demen için 1000sayfa beklemeyiz inşallah:9:

hoş buldukk :) yakalandıktan sonra sık kullanılanlara son sayfayı da kaydettim baktım yoksa slmını alamayacaktım :) gaz sorunuyla ugraşırken ki hala oglum gazlı :( bu topigi buldum bebişlerinizin 2 aylık zamanları,sonra oku allah okuu şuan 4055.sayfadayım roman okur gibi okuyorumm yok yok karikatür dergisi :) iyi de bu bilgileri nerden buldun ayol ajan mısın :)

slm kızlar,nagihancım annen için geçmiş olsun,Rabbim sevdiklerimizi bizlere,bizleride onlara bağışlasın...yavrukedicim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

çok sağolun arkadaşlarım.Allah kimseye yaşatmasın ne diyeyim.Evet keşke anneler ölümsüz olsa pınarda....

şuan daha iyi.benim evde.cnm kv.'m ile beraber.ilk yetişenlerden biri de o.bu kadının hakkını ödeyemem.Gerçekten çok seviyorum melek gibi bir insan.:nazar:

İnsanın hayatında böyle bir insanın olduğunu bilmesi gerçekten güven verici ve mutlu edici.Allah ondan razı olsun.yavruma da, anama da, yeğenime de bakıyor şuan:nazar:

Bu arada mutlu annecim "YAREN NUR'UN DİŞİ ÇIKTI" yazısı istiyorum senden.kürdanlık.şöyle 30 tanecik.formatı falan ayarlar mısın?ben hiç anlamıyorum o işlerden ya.

birde şöyle duvara asmalık kalın karton kağıt üzerine 150 cm*25 cm'e başta yaren nur'un ilk fotosu ve yanında "sonunda dişlerime kavuştum" yazısı yazdırmak istiyorum.Formatını sen benim için hazırlayabilir misin benim becerikli arkim?reca ediyorum.

sagol canım, hoşuma gitti bu pepe kule:) bunuda ekledim listeme, halkalardan bizdede var sıkıldı ama::(

canım gününün güzel geçmesine çok sevindim, seni ve minnoşunu öpüyorum kocaman:54:

canım nedemek nedemekk azıcık daha süt için heryol mübahh:34: küçücük bir faydam olduysa ne mutlu banaaa:16: buarada özel mesajını (yani numaranı) bu sabah gördüm şekerim, pazar dönüşümüz çok yağmurluydu ya ve çok yorucuydu çünkü zeyno feribota kadar sürekli ağladı canım ya artık emin olduk karanlıktan korkuyor bizim minnoş daha öncede bikere evde elektrikler kesildiğinde aynı şeyi yapmıştı sebepsiz ağlayıp duruyor yine öyle yaptı dün akşam arabada ve artık gece yolculuğuna veda ettik bizde:( çok yoğun ve yorucu bir haftasonuydu, ama hep aklımdaydın şekerim bir fırsat olsada kaçıp ömercikle buluşsak diye düşündüm hep ama kısmet değilmiş, sizi ist a bekliyoruz artık:34:

ayy sinir oldum canım ya bencede aynısı bul al hatta onlara giderkende yanında götür ee napayım çok sevmişti siz vermeyince aldım bende derdim ben olsam:47:

siz oyuncak konusunda abladan dolayı şanslısınız, ama butun kuzuların favorısı çağlayla aynı sanırımm:1:
Teşekkür ederim tatlım biz de seni ve zeynoyu öpüyoruz:54:
ilkimcim ilk gününüzü atlatmışınız hayırlısıyla. darısı diğer günlerin başına.

defnekarencim yazmıştı jillian michael diye bir kadının programı çok zorlu ama etkiliymiş. sende dene bakalım:)

pınarda cuma günü için gitmem gerekte ben hala karar veremedim:)

çiçek al benimkileri vur seninkilere. dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor. ne var yani o çocuğu sevindirselerdi. bencde ne yap et bul al o oyuncağı sonlara gözlerine sok:))

babmbucan azramızın diş buğdayı hayırlı olsun.

bu arada enesimin 2. dişini unutuyom hep. dişli resim isteriz:))

tatlıcadı ne alemdesin bacakların tutuyormu:))

annezeynepcim sütüme bende şaşırıyorum inan:)) çok stres yaşamıştım ilk 6 ay bu konuda. ama ne zaman rahatladım kafama takmadım işler yoluna girdi. geçen hafta komşumun bebeğini de emzirdim ya acaba çocuğumun rıskını başkasına vermem iyimi diye düşündüm. yetmezse eceye dedim ama tam tersi arttı. aslında hiç iyi beslenemiyorum kendime yemek yapmak çok zor geliyor bana. suyumu asla ihmal etmiyorum ve bol bol ecenin ağzına tıkıyorum bebemi:)) ek gıdayla arası olmayan ecede hayır demiyor ama nereye kadar sürecek böyle bakalım. mesela regl olduğumda azalmıştı sütüm.

babyceren korkulur kuzum senden:)) gözüktün yeni sekretere mesajını verdin yani:))

nagihan tebrik ediyorum verdiğin kilolar için seni şekerim:))
Amin canım çok sağol
kızlaarrr napıyosunuz bakim :)))

ben ne var ne yok diye bakmaya geldim
yazamasam da bakıyorum arada, takip etmeye çalışıyorum :103:
acaba unutuldummu derken babycerenin mesajını fark ettim :98::98::54::54::54: öpücüklerim babycerene ve tüm mayıs anne&bebelerine :)
beni sorarsanız okul, iş, ev gibi koca bir üçgende köşe kapmaca oynuyorum :1:
bugün temizlik de yaptım, süperwomen hissediyorum kendimi :)))
resimlere de baktımm..

yavrukedi diş buğdayınız harika olmuşş, kızcenle sen de süpersiniz
ahh ben yapamadım,özenmekle yetiniyorum

mutluanne Mira ne şekermiş, kuzularımız nasıl da büyüdü dimi
hepsine maşallah :nazar::nazar::nazar:

azraece
pilates güzeli :)) sen her halinle fıstıksın canım, fazla yorma kendini olurmuu :))

nagihan, planner, meleğim, beykoz, zada, sekersizyesilcay, hejar, cicek, dilekmete, berrum, annezeynep, turuncu, tatlıcadı, siyahlale, ilkim, zilan, biyolog sizler nasılsınız şekerler :54::54:
Hoş geldin canım özledik seni arada gel olur mu?
Biz kızımla iyiyiz teşekkür ederiz teyzesi. Umarım siz de iyisinizdir.Öpüyoruz seni ve beyzayı:54:
ohh be çok şükür sayfaların sonuna gelemyi görücekmiydimm:27:
oku oku bitmedi zaten bacaklarım ağrıyo:1:
yaşlılar gibi oturup kalkıyorum ay ayy ayyy diye:)
üstüne bir de kocam olucak şahıs beni düşürdü:22:

pilatesin gözünü sevim ben eskiden bende yaptım ama bu kadar zorlanmamıştım..yada zorlandım hatırlamıyorum
pilatestede ilk gün karnım ve bacaklarım çok ağrımıştı zor yatmıştım..ben bu gün bir de üstüne pilates yaptımm:8:robot gibi yürüyorum ve oturuyorum:52:

:52::52::52:

deprem mi:53:geçmiş lsun canım Allah bi daha göstermesin
dişinde çekilmemiş başına bela oldu o diş:)
benimde geçen dolgum düşmüştü..bu günde kaplama dişimin kaplaması düştü euheuehuh
şok oldumm..eşimde çöpe at diyo sıyırmış mı ne zamanında ben ona bi sürü para verdimm gidip yapıştıttırıcam:1:

diş buğdayınız hayırlı olsun canımm
özledikk tabiii:16:

bizimki bu aralar kaşıklarla oynamaya bayılıyo:1:plastik bi kaşık birde tabak aldım birbirine vurup duruyo:))
küçük topları var onlarıda çok seviyo topla birlikte evin içinde geziniyo:)
hayvan sesleri ve çocuk şarkıları çalan bi gitarı vardı kırdı daha çok sevmeye başladı sesi çıkmıyo ama çok güzel oynuyo:)
birde çıngırdamayan çıngırdağı sesi çıkmamasına rağmen aylardır elinde:1:

aferim bestemeee
inş bütün günleriniz böyle güzel geçer canım

ne vicdansız insanlarmış!insan yabancı bi çocuğa bile sevdiği için verebilir ki torununa vermemiş:47:
aynısından al canım onlarında gözüne sok:)

euheueh türk filmi gibi sekreter kontrol etmee:1:

yok tatlım yaa tutmuyoo:27:
ama pes etmek yok devamm:8::8::52:
Amin canm teşekkür ederim:16:

İş yerindeyim…

Nagihancım çok geçmiş olsun canım. Düşüncesi bile gerçekten çok fena. Allah'ım tüm anneleri korusun.
dün acayip derecede hastaydım kemiklerim resmen acıyodu bugün toparladım ama yine de halsizim, oğluşumu tutacak dermanım yoktu, ölü balık gibi izledim uzaktan meleğimi, hastalanmak bile lüks bizim için dün onu anladım
Öyle canım maalesef bizler iyi olmalıyız ki kuzulara faydamız olsun. Çok geçmiş olsun
Bambucan ve Planner ; diş buğdaylarınız hayırlı uğurlu olsun yavrucakların ağzı sağlıklı incilerle dolsun :16:

İlkim ; Hayırlı olsun canım yeni iş haftan ilk günün güzel geçmiş sevindim bende berbat bir şekilde gelmiştim ama ilk gün
güzel geçince insana ayrı bir moral oluyor :34: bundan sonrada hep güzel olsun inşallah :nazar:

ecesuelif yavrunun iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun:nazar:

beykoz ; dişiniz hayırlı olsun 3.süde mis gibi gelsin :nazar: biz ikide takıldık kaldık gerçi 2 dişi ilede çok güzel kemiriyor bizi:1:

Lillacc ; sürekli gözüm aradı seni kader arkadaşım:1: yokluğunu hissettik emin ol:34: beyzayı ve seni öpüyorum:54:
mastıra başladın demek sevindim senin adına :nazar:

Nagihan; gözlerim doldu okurken her ne olduysa Allah birkez daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım:nazar::nazar:

Elifff : biraz kafanı dinle canım ama gel biz seni merak ederizzz :34:

zada ve mutluanne : o minili tütüye bayıldıımmmm kızlaaarrrr :51:

mutluanne: eşinede kek gönder :1:

sevgiler :1::1:

unuttuklarım vardır mutlaka ancak bukadar okuyabildim kızlar soryy:17: :54:

Teşekkür ederim tatlım. Amin

Son düzenleme:
nagihancim cok gecmis olsun Rabbim kuzularimiza anane babane dede sohbetiyle sevgisiyle buyumeyi nasip etsin
Sukur ki baban gitmis Allah ani olum vermesin dusunmesi bile urkutuyor insani

bambucan dis bugdayiniz hayirli olsun cnm
O dislerle yedigi ictigi sifa olsun

pinardam pek giremiyorum bu, aralar cuma gunu ne yazmistin cnm?
Ise baslamadin sanirim yarin ilk gunun insallah bakicindan cok memnun kalirsin doga kizimiza gozu gibi bakar
Programin da musait olursa hep ugrarsin zaten eve

ilkim sana da hayirli olsun tatlim sorunsuz gecer bu alisma donemi

kizlar yarin esimin ailesi geliyor
Omere de haliyle onlar bakar ama icim pek rahat degil
Annem yani kv cok ozenecektir eminim ama 60yasinda kadin
Babam yani kp desen 70inde
Bezlerken giydirirken fln biraz beceremiyor
Bugune dek 3saat bile bakmadi
Nasil basedecek uyutacak temizleyecek dusunup duruyorum
Yeniligi de sevmezler mama sandalyesini kilitleyemezler rondoyu da zor kullanir
Annem gunduz gelse kolacan etmis gibi gucenirler mi diye dusunuyorum
Bir de genelde uzun kalirlar o zaman asil skinti olur annem devamli gelip gardiyan gibi duramaz
Huff icim skiliyor

Bir de genelde uzun kalirlar o zaman asil skinti olur annem devamli gelip gardiyan gibi duramaz
Huff icim skiliyor

canım allah yardımcın olsun düzen değiştirmek çok zor oluyor gerçekten, peki ömer babaneye alışıkmı yoksa zeyno gibi problem çıkarmasın bide çok zor oluyor:( peki kv bakmaya niyetlimi yani yaparım bakarım diyormu? annen arada gelir tabi ama sık sıkta gelemezki dediğin gibi kontrol ediyomuş gibi hissedilir oda olmaz yani, kv işbirliğine yatkınmı peki mesela benim kv ne dersem programı nasılsa zeynonun aynen uygular hiç şöyle yapalım böyle yapalım demez bile tamam kızım nasıl dersen öyle yaparım der hep oyuzden aklım kalmıyordu mesela kendi annemde zaten kalmıyor ki zeyno onunla daha çok kaldığı için zaten alışıklar şimdi aradım annaneyle hasret gideriyormuş enneneee enneeee diye:1: inş kolay bir süreç olur canım, en azından kendi evindesin onlara gittiğin zamanlardaki zorluğu yaşamazsın

yoklugum nasılda belli oluyor:1:
hiç sayfalar ilerlememiş:1:
ya Allah ya bismillah savunun tembel kacılar:1:
bugün dedemin ölüm yıldönümüydü yasin okuttuk nenemin evinde...
dedem öldügünde ninem çok agladı hep derdi''ben 1 yıl bile yaşayamam ölürüm''
maşallah 15 yıl oldu hala turp gibi:1:

abimlerle altüst oturuyolar..abim bakıcı maaşı alıyo nineme bakıyo..
bugün sordum neneme dedim ki
''nine daha kaç yıl yaşarsın bak maaş kesilmesin hemen''
ninemin cevabı,
'daha 7-8 sene giderim ben kızım merak etmesin abin'':1:
şuanda85 yaşında:1:
allah uzun ömürler versin ne diyim:))

canım allah yardımcın olsun düzen değiştirmek çok zor oluyor gerçekten, peki ömer babaneye alışıkmı yoksa zeyno gibi problem çıkarmasın bide çok zor oluyor:( peki kv bakmaya niyetlimi yani yaparım bakarım diyormu? annen arada gelir tabi ama sık sıkta gelemezki dediğin gibi kontrol ediyomuş gibi hissedilir oda olmaz yani, kv işbirliğine yatkınmı peki mesela benim kv ne dersem programı nasılsa zeynonun aynen uygular hiç şöyle yapalım böyle yapalım demez bile tamam kızım nasıl dersen öyle yaparım der hep oyuzden aklım kalmıyordu mesela kendi annemde zaten kalmıyor ki zeyno onunla daha çok kaldığı için zaten alışıklar şimdi aradım annaneyle hasret gideriyormuş enneneee enneeee diye:1: inş kolay bir süreç olur canım, en azından kendi evindesin onlara gittiğin zamanlardaki zorluğu yaşamazsın

Istekli olmasina istekli bakarim diyor ama biz oraya gittigimizde pek bakmiyordu
Alissin diye anne bu sefer sen yedir ya da sen temizle diyordum pek yanasmiyordu
Daha 1kere altini degistirdi 1kere de yemek yedirdi yarisinda birakti ben devam ettim
Artniyetli degil esimin demesine gore bizden cekinip yanasmiyormus ya begenmezlerse diye
ama ben simdi kuzumu birakip nasil gidicem

Bir de normalde gunun yarisini ibadetle gecirir
Omerse butun gun ayakta siraliyor sehpaya atiliyor yerdeyken zaten emekleyerek her delige girip kurcaliyor
Esime citlattim namazini bile Omer uuyurken kilmasi lazim diye
Cok hareketli bildiginiz gibi degil

Huff oglum hic alisik degil aylardir cok az gordu ne zormus ya evladina kendin bakamamak
Bi de kafalarina gore yedirme durumlari var elini fln sokar agzina aman ya neyse anlattikca icim sisiyor

Annemi aradim az once hergun yarim gun olsun gel gucenmemesi icin tatli dille seni cok yorar bu bidik falan derim diye
Hergun olmaz ama arada ugrarim diyor :(
Izin mi alsam acaba :26:

Istekli olmasina istekli bakarim diyor ama biz oraya gittigimizde pek bakmiyordu
Alissin diye anne bu sefer sen yedir ya da sen temizle diyordum pek yanasmiyordu
Daha 1kere altini degistirdi 1kere de yemek yedirdi yarisinda birakti ben devam ettim
Artniyetli degil esimin demesine gore bizden cekinip yanasmiyormus ya begenmezlerse diye
ama ben simdi kuzumu birakip nasil gidicem

Bir de normalde gunun yarisini ibadetle gecirir
Omerse butun gun ayakta siraliyor sehpaya atiliyor yerdeyken zaten emekleyerek her delige girip kurcaliyor
Esime citlattim namazini bile Omer uuyurken kilmasi lazim diye
Cok hareketli bildiginiz gibi degil

Huff oglum hic alisik degil aylardir cok az gordu ne zormus ya evladina kendin bakamamak
Bi de kafalarina gore yedirme durumlari var elini fln sokar agzina aman ya neyse anlattikca icim sisiyor

Annemi aradim az once hergun yarim gun olsun gel gucenmemesi icin tatli dille seni cok yorar bu bidik falan derim diye
Hergun olmaz ama arada ugrarim diyor :(
Izin mi alsam acaba :26:

canım ınan endişeni çok çok iyi anlıyorum haklısında bak benim annemle kv de namazlarını kılar allah kabul etsin kılsınlar tabi ama ikiside diyorki zeynoyla çok zor oluyor çoğu vakit kaçıyor kaza yapıyoruz diyorlar zeyno ağlarsa ya başına birşey gelirse naparız oda allahın emaneti der hep ikiside napalım kuzular tam zor ve hareketli zamanlarında, işten izin alacak fırsatın varmı peki canım üstelik kaldıkları bütün zamandamı izin alacaksın:26: ayrıca onlar şimdi gelin çalışıyor toruna bakmaya gidiyoruz falan diye geliyordur şimdi sen izin alınca nıye ızın alıyorsun falan derlermii, offf benimde içim şişti şekerim be allah yardımcın olsun inş problemsiz atlatırsınız

nagihancim cok gecmis olsun Rabbim kuzularimiza anane babane dede sohbetiyle sevgisiyle buyumeyi nasip etsin
Sukur ki baban gitmis Allah ani olum vermesin dusunmesi bile urkutuyor insani

bambucan dis bugdayiniz hayirli olsun cnm
O dislerle yedigi ictigi sifa olsun

pinardam pek giremiyorum bu, aralar cuma gunu ne yazmistin cnm?
Ise baslamadin sanirim yarin ilk gunun insallah bakicindan cok memnun kalirsin doga kizimiza gozu gibi bakar
Programin da musait olursa hep ugrarsin zaten eve

ilkim sana da hayirli olsun tatlim sorunsuz gecer bu alisma donemi

Huff icim skiliyor

teşekkür ederim canım.
Sana da Allah kolaylık versin insanın aklının evde kalması eminim çok zor bi durumdur.
Sen onlara güzelce anlatsan, eğer kırılmazlarsa göstersen,
Annen de arada geldiğinde, ömere nasıl baktığını gözlemlerler falan?

Back
X