- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boğazım düğümlendi ÇİÇEKcim Allah sizleri sevdiklerinize ailenize bize bğışlamışMerhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.......insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
çok sağol mutluannecim. oğluşumu fellik fellik gezdirdik biraz da heybetine aldanıp gevşek giydirdik üşüttük sanırımCanım aşı da dişle birleşince iyice huzursuz yaptı galiba Ömerimi,,nazar ettiler yakışıklımı galibaÜzmez annesini paşam,,düzelicek inşallah en kısa zamanda
Günaydın kızlar,
Sabah haberlerindeki 2 yaşında çocuğunun üzerinde sigara söndüren anne babası(!) olacak canileri duyunca deliye döndüm,bebeğin ağlamaları hala içimi acıtıyor.İşe geldim,annazeynonun uykusuzluğu,Ömerin ağlaması,çiçeğin yaşadıkları beni darmadağan etti kızlar..
Allah hepimize sağlık mutluluk huzur nasip etsin ailemizle...İnşallah burada ve hayatta hep güzel şeylerle karşılaşır,birbirimize hep iyi haberler verebiliriz
Turuncuya kargom ulaştı mı acaba?
günaydın arkadaşlarrrr
hava hüzünlü zaten bugün forumdada kötü haberler var, ÇİÇEKCİM canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş sizi çok tehlikeli ya hat çekme falan tehlikeli işler ondanmı oldu acaba bu tv nin falan patlaması allah korusun ve son olsun inş canım
anne_zeynep ömerciğin kesin dişi çıkıyor bu sefer, o diş bir görünsünde bak uykusuz gecelerini nasılda unutacaksınn![]()
canım günaydın diyemedim senin nezdinde güzel annelere günaydın diyorum![]()
ya canım evet malesef taaaa kartaldan kalkıp buralara geliyorum![]()
zaten ümraniyede çalışıyordum yakın sayılmazdı ordan biraz daha uzaklaşarak levente geldim
servis var canım sabah 07:05 de servise biniyorum inanması güç ama
akşamda 19:30 da evde oluyorum ortalama akşam pek farketmedi sabahları çok farkedio
ama mesai 9 da başlıyo biz 08:15 de burdayıztrafiğin durumu belli olmuyor çünkü
görsen halimi yataktan kalktığım gibi geliyorum bugun saçımı düzelttim makyajımı yaptım kahvaltımı ettim
foruma uğradım yakında birikmiş ütülerimide getirip yapıcam
kızlar buralara yakın çalışan varsa öğlen yemek yiyelim ayol ben kanyonun dibinde çalışıyorum![]()
uykusuz anneler listesinde ben de yerimi almış bulunuyorum
Orhan Cemal'in biraz pişiği vardı, hayatımda ilk defa "pişik kremi" aldım ve pişiği daha da arttı. belki de artacağı vardı, kreme denk geldi bilemiyorum. sabaha kadar sürekli uyanıp ağladı, belli ki poposu acıyor yavrumunbaşka bir krem deneyeyim bugün, belki geçer
uykusuzluk birşey değil, canı acıdığı için ağlıyor ya, işte o zaman kahroluyorum. yoksa 2 saat uykuyla da durulur, 4 saatle de
günaydın canım yacidden bugün bir kasvet çöktü üzerimize
Ömer 6:00da emzirerek evin içinde belim kopa kopa turlamalarım sonucu uyudu
o kadar zor bir geceydi ki aralıksız ağladı sızlandı bir ara ağlasın bakmayalım dedik zaten bakacak mecalimiz kalmamıştı öyle gücenmiş ki kendime gelip yanına gittiğimde üstü gözyaşlarından sırılsıklam olmuştu
sabah ateşimiz de çıkmaya başladı aşı üşütme hapşırık öksürük hepsi birden çocuğuma nasıl acı veriyordur kim bilir![]()
azıcık neşemizi bulalım yahu babyceren kocanın yeni resmi yok mu yollasana biz çok depresif olduk da bugun :S
biangelkujumcum inan msjın hiç bitmiycek sandım o ne gııı bulduguna yazmıssın anam agladı okumaktan ama bana yazdıgın yazını görünce sevindim canım tavsanım tesekkür ederim![]()
yok gıııı hastayım bu hafta tık yok yani bizde
cok güzel bir yazı yazmıssın canım seni tanııdıgım için cok mutluyum inan senin gibi temiz kalpli insanlara ihtiyacım var hepiniz öylesiniz melegimin iyimser içten yazılarını bizi kardesleri gibi sarışını sarmalayısını azraececigimin güzel gülüsü ve herseyi begenmekten cekinmeyişini senin alcak gönüllülügünü ve yüzümüzü güldürmeni turuncumun güzel bilgileri ve yasadıklarını bize cekinmeden sunmasını annezeynebimin arastırmacı tavrını ve elinden geldiginin fazlasını yapıp bizle paylasmasını cicekcicegimin bize olan içtenligini mütevaziligini mutluannemizin bütün herkeze yararlı olusu ve tüm organizasyonlarla ugras vermesi bizim içinde ugrasmasını cikirikonun şiirlerle ve anlatım tarzıyla degişik ama hos seylr sunmasını bianjel kujumun sakadan anlıyor olmasını ve herseye ayak uyduran tavrını hejarcıgımın dualarını ve gönlüacıklıgını
nagişimin kimseyi unutmayısını ve sıcacık tavrını zadacıgımın kibarlıgını neseli tavrını hayata pozitif bakmasını sekersizyesilcayımın samimiyetini kindarolmamasını dimdik ayakta duran bir bayan olmasını tatlicadımın adı gibi tatlı olusunu yazılarındaki komiksi tavrını hürremligini plannercigimin yardımseverligini ve herkeze güzellikle yaklasmasını
bütün 2012 mayıs anneleri kısaca ben sizi cok sevdim iyiki varsınız hepiniz kalbimdesiniz![]()
ay canım thank you kırmızı gacıyıda koymussun oraya tam parti olmus cok sevindim tavsanım benim ya siz beni duygulandırdınız canlarım benim inş buruşuk halimide görürsünüz![]()
Seviyorum seni annetavşan
kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...
kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..
Zadacım geçmiş olsun canım,,görünmez kaza diye buna derler,,Allah beterinden korusun canım
Akşam bizde yerde oynarken,dalgınlığıma geldi Mira kumanda ile kafama bir vurdu,tam alnımın üstüne,saçımın ön dibine:111:
yıldızlar uçuştu resmen,hemen buz yaptım ama şişmesini de engelleyemedim..Buradan bu kızları protesto ediyorum
"ANNEYE ŞİDDETE HAYIR" Kocamdan görmediğim eziyeti ediyo bana,,bütün boynumda kesik kesik tırnak izi
Dün işe gelince kızlara dalga konusu oldumKesiyorum da tırnaklarını ama çimadam saçı gibi kestikçe uzuyor sanırım
Ayy bende ne dertliymişimUmarım tekrarlamaz canım
![]()
tünaydın mayıs annelerim ve tatlı bebişlerim
hepiniz iyisiniz inşallah
ne güzel bir grup olduk biz maşallahAllah ayırmasın bizi
kopmayalım kızlar hiç bir zaman
bendede kujumun ve annezeynep in numaraları var
kujumun sesi çok eğlenceli zeynepiminde çok huzurlu bir sesi vardı
kızlar biz yarın dr gidicez Aras Eymen in pipisinin ucu kızarmış onu göstericez
birde benim göz kontrolüm var Aras Eymenide göz kontr etcekler
dua edin inşallah dr güzel şeyler söylerler
=anneZEYNEP;29423852]Ben Omeri kizamik asisina goturecegim
ay kıyamam geçmiş olsun ateşi felanda çıkmaz işala
benım tavşanda dah aolmadı sağlık ocağından yaşı dolunca getir dediler ama bilmiyom offff salgında varmış
eheueheu bayıldım bu ne ya:))benim dogum günümde de erkek dansöz isterim:))
sakın unutma![]()
ok bacım ne demek sen yeterki iste![]()
belkide huysuzluğu bundandır bilmiyorum:26:
bizim oğlan açlık grevinde
yemek yememesi çok ama çok yıpratıcı off![]()
aynen öle ne yapcak biz böle yenim tavşanda yediğini kusuyo kilo almıyo ALLAH sabır versin hepimize![]()
Kocisle kızımı gezmelere yolladım,makinelere çamaşırı bulaşığı attım,banyoyu ovdum,çayımı koydum,geldim forum okudum ooooh gel keyfim gelYahu ben bunu niye daha önce yapmadım
War mı keyif gibisi
size de çalan parçayı armagan ediyorum
Mazhar alanson yandım
ha bide öptüm sizi 2sekerli
![]()
oh keyfe bak senallah yakmasın bacım bizde senı öptük keyfim hep daim olsun arada satt böle kızı babasına
çok isabetli bir karar vermişin canım:) öyle eksilerle aranmaya gelmem ben:) zaten çok konuşasım var şu anda:)
eşim aradı ece 2 aylıkken faceden sildiğim görümcem silindiğinin yeni farkına varmış:) anasını aramış ağlamış ben ona naptım diye:) yazının bu kısmında bana sabır dilemenizi rica ediyorum sizden:) eşimde face arada öyle kendi kendine siliyor banada öyle oldu ondan olmuştur demiş annesine:). bana senden rica ediyorum aramız bozulmasın ararlarsa öyle de dedi. kapatıp arkadaşımı aradım o esnada görüyorum alttan kv 4 kere aradı beni. aradım ben niye böyle yapıyormuşum(içimden elinin körü yüzünden yapıyorum demek geçti:) face silmiştir dedim gayet inandırıcı olmayan bir ses tonuyla:) nolur kızını arıcakmışım çok üzgünmüş:) aradım Allahtan teli kapalıydı. yarın ola gün ola diyorum:)
ece seni duydu sanırsam teşekkür ediyor teyzesine ağlayarak:)
ALLAH kolaylık versin hepimizin başında var böle çatlak keremitlerden takma fazla taktıkça kafaya sinir yapıyo
sen datluşuna kocana tek bak sadece ben öle yapıom oh sefam olsun
duydunuzmuuuu babyceren ''nü'fotolarını eklemiş
koşun bakın
eheueheue
vallahamıbaktım çokta beğendim
![]()
Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm
ALLAH kolaylık ve sabır versin
aynı biz akşam 3 felanda uyudugumuz bir çığlık atıoki sevinç çığlıkları yat uyu diye çatıom ( totosuna totosuna ) arada dayanamayıp
Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
ALLAH korumuş canım ya terslik işte üst üste gelir hep verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun mevlam birdaha gödermesin :18:
günaydin mayıs anneleri ve datlu yaramz bebeleri ALLAH iylik sağlık afiyet versin işlaa
ben iyi sayılırım dişim ağrıyo gene ya ağzımda diş kalmıcak yakında dişci sayende zengin olcak
dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla![]()
napam bacum ben böleyim yazmam yazmam yazıncada
dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla[/B]
kızlar sünnet temamızı bıyık ve kravatlı düşünüyorum
daha osmanlı havasında bir tema aradım ama bulamadım malzeme yok kendim de çizemem vaktim yok
gözünüze birşeyler takılırsa bıyık kravat olmasa da bana haber verin bacılarım bu işler kuruttu valla beni şöyle yayıla yayıla hiçbirşey araştıramıyorum
Eki Görüntüle 663007 Eki Görüntüle 663008 Eki Görüntüle 663009
ABİM EĞER ARKADAŞLARA UYGUN OLURSA ÇOCUKLAR SINAVA HAZIRLAIYOR DİYE DENEME SINAVLARI DA RİCA ETTİ,TABİ MÜMKÜNSE..
Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana
Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028
evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldilokumluklar çok güzelmiş ya eltin ne için dağıttı canım sünnet düğününde falanmı ay ayrıca nerden almışkii ya çok hoşuma gitti heralde eminönünden almıştır dimiiii![]()
evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldibende şimdi evde kahvenin yanına çikolata koyuyorum bunula
![]()
Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana
Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028
arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),
lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim
gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum,
lütfen... lütfen...
bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı
not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi"beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni
" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır
Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...