2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şimdi aklıma geldi: Ömer yarın sünnet oluyor, e bir de bu aralar diş vs ağrıları...

kolay gelsin diyorum anneZEYNEP hanım, belki operasyona da siz de girer, biraz rahatlatırsınız kuzumuzu.

bir an önce iyileşirler inşallah topiğin huzursuz bebekleri

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.......insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
boğazım düğümlendi ÇİÇEKcim Allah sizleri sevdiklerinize ailenize bize bğışlamış :(
yatmadan önce muhakkak ayetel kursimizi okuyalım rabbim hiçbirimize ve ailelerimize ani ölüm göstermesin
huff içim sıkıştı valla kendi başıma gelmiş olduğunu düşündüm nasıl korkmuş paniklemişsindir ilk ve son olsun cnm hemen sadakanı ver hemen

Canım aşı da dişle birleşince iyice huzursuz yaptı galiba Ömerimi,,nazar ettiler yakışıklımı galiba:nazar:Üzmez annesini paşam,,düzelicek inşallah en kısa zamanda:nazar:

Günaydın kızlar,
Sabah haberlerindeki 2 yaşında çocuğunun üzerinde sigara söndüren anne babası(!) olacak canileri duyunca deliye döndüm,bebeğin ağlamaları hala içimi acıtıyor.İşe geldim,annazeynonun uykusuzluğu,Ömerin ağlaması,çiçeğin yaşadıkları beni darmadağan etti kızlar..
Allah hepimize sağlık mutluluk huzur nasip etsin ailemizle...İnşallah burada ve hayatta hep güzel şeylerle karşılaşır,birbirimize hep iyi haberler verebiliriz:16:
Turuncuya kargom ulaştı mı acaba?
çok sağol mutluannecim. oğluşumu fellik fellik gezdirdik biraz da heybetine aldanıp gevşek giydirdik üşüttük sanırım :(
bebek görmelerde de herkes bebeği bırakıp ömerle oynadı ya da anne grubumuzda hapur hupur ne bulsa yedi dediğin gibi biraz nazar da oldu sanırım kendi nazarımız bile değmiş olabilir :(

Turuncu'ya kargon ulaşmıştır inşallahhhh biz de hediyesini görmüş oluruz Kayra paşanın :)

o haberi izlemedim ben şimdi okuyunca bile kötü olduğumu düşünürsek iyi ki izlememişim
ben artık haber izlemek yerine dinliyorum kızlar
radyo haberlerinde bu tür eziyet haberleri pek olmuyor daha ziyade gündem piyasa politika spor vs

bu arada bu tar haberlerde isim veriliyorsa bende takıntıdır googledan arayıp bulmaya çalışırım
bazen ulaşma çabam da oluyor ama insanlar nerden çıktı bu kadın şimdi diye korkabiliyor
yine de elimizden geldiğince yardım etmek lazım...

günaydın arkadaşlarrrr:16:

hava hüzünlü zaten bugün forumdada kötü haberler var, ÇİÇEKCİM canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş sizi çok tehlikeli ya hat çekme falan tehlikeli işler ondanmı oldu acaba bu tv nin falan patlaması allah korusun ve son olsun inş canım

anne_zeynep ömerciğin kesin dişi çıkıyor bu sefer, o diş bir görünsünde bak uykusuz gecelerini nasılda unutacaksınn:54:

günaydın canım yacidden bugün bir kasvet çöktü üzerimize
Ömer 6:00da emzirerek evin içinde belim kopa kopa turlamalarım sonucu uyudu
o kadar zor bir geceydi ki aralıksız ağladı sızlandı bir ara ağlasın bakmayalım dedik zaten bakacak mecalimiz kalmamıştı öyle gücenmiş ki kendime gelip yanına gittiğimde üstü gözyaşlarından sırılsıklam olmuştu :(
sabah ateşimiz de çıkmaya başladı aşı üşütme hapşırık öksürük hepsi birden çocuğuma nasıl acı veriyordur kim bilir :(

canım günaydın diyemedim senin nezdinde güzel annelere günaydın diyorum :8: :34:
ya canım evet malesef taaaa kartaldan kalkıp buralara geliyorum :19:
zaten ümraniyede çalışıyordum yakın sayılmazdı ordan biraz daha uzaklaşarak levente geldim
servis var canım sabah 07:05 de servise biniyorum inanması güç ama :1:
akşamda 19:30 da evde oluyorum ortalama akşam pek farketmedi sabahları çok farkedio
ama mesai 9 da başlıyo biz 08:15 de burdayız :1: trafiğin durumu belli olmuyor çünkü

görsen halimi yataktan kalktığım gibi geliyorum bugun saçımı düzelttim makyajımı yaptım kahvaltımı ettim
foruma uğradım yakında birikmiş ütülerimide getirip yapıcam :1:

kızlar buralara yakın çalışan varsa öğlen yemek yiyelim ayol ben kanyonun dibinde çalışıyorum :34:

evet sabahları biraz kötüymüş:( benimde çok yakın sayılmaz işyerim kadıköy-kartal:( ben öğrenciyken, okulum beşiktaşta olduğundan, kanyonun hemen arkasında oturuyordum gültepe girişinde,:) kanyon ve metrocity turlarını çok özledim doğrusu:32:
inş haftaiçi birgün kaçamak yaparımda sanada uğrarımm şekerimm kanyona tabiykiii:34:

uykusuz anneler listesinde ben de yerimi almış bulunuyorum :(

Orhan Cemal'in biraz pişiği vardı, hayatımda ilk defa "pişik kremi" aldım ve pişiği daha da arttı. belki de artacağı vardı, kreme denk geldi bilemiyorum. sabaha kadar sürekli uyanıp ağladı, belli ki poposu acıyor yavrumun :( başka bir krem deneyeyim bugün, belki geçer :(

uykusuzluk birşey değil, canı acıdığı için ağlıyor ya, işte o zaman kahroluyorum. yoksa 2 saat uykuyla da durulur, 4 saatle de

geçmiş olsun kıyamam ya çok acıyordur tabi bizim öyle önemli bir pişik sorunumuz olmadı hiç tedavi edici bir pişik kremi bilmiyorum ama arkadaşlar güzel bir krem tavsiyesinde bulunabilir tabii sen daha iyisini bilirsinde:34: dediğin gibi uykusuzluk çekilir ama acı duyduğunu bilmek çok üzücü:5:

günaydın canım yacidden bugün bir kasvet çöktü üzerimize
Ömer 6:00da emzirerek evin içinde belim kopa kopa turlamalarım sonucu uyudu
o kadar zor bir geceydi ki aralıksız ağladı sızlandı bir ara ağlasın bakmayalım dedik zaten bakacak mecalimiz kalmamıştı öyle gücenmiş ki kendime gelip yanına gittiğimde üstü gözyaşlarından sırılsıklam olmuştu :(
sabah ateşimiz de çıkmaya başladı aşı üşütme hapşırık öksürük hepsi birden çocuğuma nasıl acı veriyordur kim bilir :(

ayyy kıyamam yaa gözlerindeki yaşlaraa canım benimmmm, zaten gelince bütün herşey üstüste gelir canım sözleşmiş gibi size sabır ve ömerciğimede acil şifalar diliyorumm, dayanıklıdır aslan ömercik iyileşir hemen annesii üzülmee:16:

azıcık neşemizi bulalım yahu babyceren kocanın yeni resmi yok mu yollasana biz çok depresif olduk da bugun :S

ILKIM ben bu davetiyeye bayıldım dantelli puantiyeli çok hoşuma gittiiii
puantiyeli bir kumaş alıp üzerine minicik dantel figür ekleyip lavanta kesesi yapıp dağıtabilirsin hediyesi de ucuza gelmiş olur

$kýzlara.webp

azıcık neşemizi bulalım yahu babyceren kocanın yeni resmi yok mu yollasana biz çok depresif olduk da bugun :S

ilk iyi haber benden olsun:

KİTAP KOLİM URFALI MİNİKLERE ULAŞMIŞ. 19.03.2013'te SAAT 14:02 DE NİHAT BEY'E TESLİM EDİLMİŞ :46:

şuan belki de bir minik hemen okumaya başlamıştır kitabını. ayyy çok heyecanlandım :17:

biangelkujumcum inan msjın hiç bitmiycek sandım o ne gııı bulduguna yazmıssın anam agladı okumaktan ama bana yazdıgın yazını görünce sevindim canım tavsanım tesekkür ederim:16:

napam bacum ben böleyim yazmam yazmam yazıncada :ssz:

yok gıııı hastayım bu hafta tık yok yani bizde :ssz:
cok güzel bir yazı yazmıssın canım seni tanııdıgım için cok mutluyum inan senin gibi temiz kalpli insanlara ihtiyacım var hepiniz öylesiniz melegimin iyimser içten yazılarını bizi kardesleri gibi sarışını sarmalayısını azraececigimin güzel gülüsü ve herseyi begenmekten cekinmeyişini senin alcak gönüllülügünü ve yüzümüzü güldürmeni turuncumun güzel bilgileri ve yasadıklarını bize cekinmeden sunmasını annezeynebimin arastırmacı tavrını ve elinden geldiginin fazlasını yapıp bizle paylasmasını cicekcicegimin bize olan içtenligini mütevaziligini mutluannemizin bütün herkeze yararlı olusu ve tüm organizasyonlarla ugras vermesi bizim içinde ugrasmasını cikirikonun şiirlerle ve anlatım tarzıyla degişik ama hos seylr sunmasını bianjel kujumun sakadan anlıyor olmasını ve herseye ayak uyduran tavrını hejarcıgımın dualarını ve gönlüacıklıgını
nagişimin kimseyi unutmayısını ve sıcacık tavrını zadacıgımın kibarlıgını neseli tavrını hayata pozitif bakmasını sekersizyesilcayımın samimiyetini kindarolmamasını dimdik ayakta duran bir bayan olmasını tatlicadımın adı gibi tatlı olusunu yazılarındaki komiksi tavrını hürremligini plannercigimin yardımseverligini ve herkeze güzellikle yaklasmasını
bütün 2012 mayıs anneleri kısaca ben sizi cok sevdim iyiki varsınız hepiniz kalbimdesiniz :16::16::16:

bana diyene bak maşallah :53:

saol canım aile gibi olduk ya bende sevyom oluşunu ve senın güsel kalbini :54:

ay canım thank you kırmızı gacıyıda koymussun oraya tam parti olmus cok sevindim tavsanım benim ya siz beni duygulandırdınız canlarım benim inş buruşuk halimide görürsünüz :27:

keşke yakın olsakta canlı canlı karşılıklı döktürsek :21: sen o halinde süper olursun kesin :52:

Seviyorum seni annetavşan:16:

I LOVE YOU bacım :16:

kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...

kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş:(( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..

AMİN
çok geçmiş olsun canım ya adayada kıyamam yae yanık çok acır :18:eşine söle senı ve kızını okusun :34:

ya bu kızlar ne cadu bünları büyütene kadar sakat kalmasak bari :26:

Zadacım geçmiş olsun canım,,görünmez kaza diye buna derler,,Allah beterinden korusun canım:nazar:
Akşam bizde yerde oynarken,dalgınlığıma geldi Mira kumanda ile kafama bir vurdu,tam alnımın üstüne,saçımın ön dibine:111:
yıldızlar uçuştu resmen,hemen buz yaptım ama şişmesini de engelleyemedim..Buradan bu kızları protesto ediyorum
"ANNEYE ŞİDDETE HAYIR" Kocamdan görmediğim eziyeti ediyo bana,,bütün boynumda kesik kesik tırnak izi:37:
Dün işe gelince kızlara dalga konusu oldum:ssz: Kesiyorum da tırnaklarını ama çimadam saçı gibi kestikçe uzuyor sanırım:9:
Ayy bende ne dertliymişim:9: Umarım tekrarlamaz canım:16:

ayne katılıyorum bacım saç yolmaya ,göze parmak sokmaya ,kedi gibi tırmalamaya vsss....ANNEYE ŞİDDETE HAYUR :37:

tünaydın mayıs annelerim ve tatlı bebişlerim
hepiniz iyisiniz inşallah
ne güzel bir grup olduk biz maşallah:16:Allah ayırmasın bizi
kopmayalım kızlar hiç bir zaman
bendede kujumun ve annezeynep in numaraları var
kujumun sesi çok eğlenceli zeynepiminde çok huzurlu bir sesi vardı:nazar::nazar:
kızlar biz yarın dr gidicez Aras Eymen in pipisinin ucu kızarmış onu göstericez
birde benim göz kontrolüm var Aras Eymenide göz kontr etcekler
dua edin inşallah dr güzel şeyler söylerler

geçmiş olsun oluşun ve sana neden kızardı acaba sünnet olmuşmuydu :ssz:

göz kontr neden yaptırıon anlamadım rutin kontr mu :26:

AMİN bacım allah ayırmasın böle deavm etsin işala

=anneZEYNEP;29423852]Ben Omeri kizamik asisina goturecegim

ay kıyamam geçmiş olsun ateşi felanda çıkmaz işala:16:

benım tavşanda dah aolmadı sağlık ocağından yaşı dolunca getir dediler ama bilmiyom offff salgında varmış:43:

eheueheu bayıldım bu ne ya:))benim dogum günümde de erkek dansöz isterim:))
sakın unutma:52:

ok bacım ne demek sen yeterki iste:23::23:

belkide huysuzluğu bundandır bilmiyorum:26:
bizim oğlan açlık grevinde:5::5:
yemek yememesi çok ama çok yıpratıcı off:5::5:

aynen öle ne yapcak biz böle yenim tavşanda yediğini kusuyo kilo almıyo ALLAH sabır versin hepimize:ssz:

Kocisle kızımı gezmelere yolladım,makinelere çamaşırı bulaşığı attım,banyoyu ovdum,çayımı koydum,geldim forum okudum ooooh gel keyfim gel:9:Yahu ben bunu niye daha önce yapmadım:9:War mı keyif gibisi:24: size de çalan parçayı armagan ediyorum:9:Mazhar alanson yandım:16: ha bide öptüm sizi 2sekerli:54:

oh keyfe bak sen :46:allah yakmasın bacım bizde senı öptük keyfim hep daim olsun arada satt böle kızı babasına :9::9:

çok isabetli bir karar vermişin canım:) öyle eksilerle aranmaya gelmem ben:) zaten çok konuşasım var şu anda:)
eşim aradı ece 2 aylıkken faceden sildiğim görümcem silindiğinin yeni farkına varmış:) anasını aramış ağlamış ben ona naptım diye:) yazının bu kısmında bana sabır dilemenizi rica ediyorum sizden:) eşimde face arada öyle kendi kendine siliyor banada öyle oldu ondan olmuştur demiş annesine:). bana senden rica ediyorum aramız bozulmasın ararlarsa öyle de dedi. kapatıp arkadaşımı aradım o esnada görüyorum alttan kv 4 kere aradı beni. aradım ben niye böyle yapıyormuşum(içimden elinin körü yüzünden yapıyorum demek geçti:) face silmiştir dedim gayet inandırıcı olmayan bir ses tonuyla:) nolur kızını arıcakmışım çok üzgünmüş:) aradım Allahtan teli kapalıydı. yarın ola gün ola diyorum:)
ece seni duydu sanırsam teşekkür ediyor teyzesine ağlayarak:)

ALLAH kolaylık versin hepimizin başında var böle çatlak keremitlerden takma fazla taktıkça kafaya sinir yapıyo :ssz::ssz:

sen datluşuna kocana tek bak sadece ben öle yapıom oh sefam olsun

duydunuzmuuuu babyceren ''nü'fotolarını eklemiş:52:
koşun bakın:52:
eheueheue

vallahamı :52: baktım çokta beğendim:21:

Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm

ALLAH kolaylık ve sabır versin

aynı biz akşam 3 felanda uyudugumuz bir çığlık atıoki sevinç çığlıkları yat uyu diye çatıom ( totosuna totosuna ) arada dayanamayıp :27:

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

ALLAH korumuş canım ya terslik işte üst üste gelir hep verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun mevlam birdaha gödermesin :18:

günaydin mayıs anneleri ve datlu yaramz bebeleri ALLAH iylik sağlık afiyet versin işlaa

ben iyi sayılırım dişim ağrıyo gene ya ağzımda diş kalmıcak yakında dişci sayende zengin olcak

dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla :16::16::16:

Son düzenleme:
napam bacum ben böleyim yazmam yazmam yazıncada :ssz:

dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla :16::16::16:[/B]

1: Tamamen haklısın cicim,,yazınca 5 insan gücünde yazıyosun walla çok iyi yaa:1::1::1:
2: Ayy hemen koy resmini görelim Ayşe Minel'ciğimizin hediyesini:16:

kızlar sünnet temamızı bıyık ve kravatlı düşünüyorum
daha osmanlı havasında bir tema aradım ama bulamadım malzeme yok kendim de çizemem vaktim yok
gözünüze birşeyler takılırsa bıyık kravat olmasa da bana haber verin bacılarım bu işler kuruttu valla beni şöyle yayıla yayıla hiçbirşey araştıramıyorum

doğumgünü temamız da balon olacak
netten buldugum figürlere elle gökkuşağı ekleyeceğim doğdugu güne ithafen
yabancılar hot air balloon party diye süper kutlamalar hazırlamış bir yanım gaza geliyor bir yanım da fani şeyler bunlar azıcık sakin kal diyor :)

bu arada fani şey demişken eşimin de vesilesiyle cidden bu kutlamalara fazla takıldığımı düşünmeye başladım
enerjimi oğlumun kutlamalarına yönelik daha faydalı neye harcayabilirim diye düşünürken Ömer2i çınarım diye sevdiğim aklıma geldi ve çınar ağacı fidesi araştırdım
belediyeyle de görüştüm bize gösterecekleri bir alanı ağaçlandıracağız inşallah oğlumun adına

$826bd8f980293336018ade12f9139fec.webp $il_570xN_327590048.webp $il_570xN_341000569.webp

Çüçekciğim başınıza gelen talihsiz kazaya çok üzüldüm,Allah beterinden korusun.Verilmiş sadakanız varmış demekki...Masalcığıma da acil şifa diliyorum.
Annezeynepciğim dün giremedim teşekkür edemedim,Doğa için bir şeyler hazırlamışsın teşekkür ederim tatlım.Dün kızımı doktora götürdük de.Kızımın her iki ayak baş parmağınd da batık oluşmuş,doktor pomad verdi bakalım umarım tez zamanda geçer.Ayrıca dün müfettişler geldi ortalık hercümercdi anlayacağınız.Çok şükür güzel atlattım,bakalım notum kaç olacak.Bu arada Ömerciğim de uyumamış,annesi uykusuzdur şimdi...Umarım tekrarlamaz.Şu an kızım kucağımda özetle yazıyorum.

beykooooozcuğuuuuum doğum gününü can-ı gönülden kutluyorum hayatım.Enesin güzel,tatlı,biricik ve varlığıyla bizleri mutlandıran değerli annesi...

Kızlar,KİTAP KAMPANYAMIZ NE ALEMDE?ÇOCUKLAR SİZİ BEKLİYOOOR?BUGÜN CHİRİHONUN KOLİSİ ULAŞMIŞ,OKUL ÇOOOK MEMNUN OLMUŞ,TEŞEKÜR EDERİİİİİZ CHİRİHOOOOOO.
BU ARADA ABİM EĞER ARKADAŞLARA UYGUN OLURSA ÇOCUKLAR SINAVA HAZIRLAIYOR DİYE DENEME SINAVLARI DA RİCA ETTİ,TABİ MÜMKÜNSE..

karınca kararınca minik kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

kızlar sünnet temamızı bıyık ve kravatlı düşünüyorum
daha osmanlı havasında bir tema aradım ama bulamadım malzeme yok kendim de çizemem vaktim yok
gözünüze birşeyler takılırsa bıyık kravat olmasa da bana haber verin bacılarım bu işler kuruttu valla beni şöyle yayıla yayıla hiçbirşey araştıramıyorum
Eki Görüntüle 663007 Eki Görüntüle 663008 Eki Görüntüle 663009

Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic:34:
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana:54:
$79112676_tn24_0.webp $sunnet.webp

arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),

lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum:17:
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim:47::19:

gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum, :68:

lütfen... lütfen... :50:

bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı :54:

not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi:14: "beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni:14:" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır

Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic:34:
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana:54:
Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028

lokumluklar çok güzelmiş ya eltin ne için dağıttı canım sünnet düğününde falanmı ay ayrıca nerden almışkii ya çok hoşuma gitti heralde eminönünden almıştır dimiiii:34:

lokumluklar çok güzelmiş ya eltin ne için dağıttı canım sünnet düğününde falanmı ay ayrıca nerden almışkii ya çok hoşuma gitti heralde eminönünden almıştır dimiiii:34:
evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldi:56: bende şimdi evde kahvenin yanına çikolata koyuyorum bunula:34:

evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldi:56: bende şimdi evde kahvenin yanına çikolata koyuyorum bunula:34:

evett çok güzel ya bebek mevlütünde falanda verilebilir bakk birdahakii bebeğimin mevlütünde yada inş oğlum olursa onun sünnetinde aklımda olacakk:34::54:

Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028

yazılara bayıldım ya hızır gibisin çok güzeller!
mikasa moor'da osmanlı temalı çatal bıçaklar vardı hilal fes vb şekillerde o tarz figürler kullanabilirim!
ahan da ilham geldi mutlu anne sayesinde teşekkürler bebeğim :)

içim sıkıldı ya..çiçek çim neler gelmiş başınıza inan çok üzüldüm,korku filmi gibi..
neyse iyisiniz ya çok şükür..nazaramı geldiniz siz canım:26:geçmiş olsun..
annezeynep_sende uykusuz kalmışsın,arkadaşların dedigi gibi kesin diş geliyodur canım..
diş dişşş dedin al sana dişşş:))böyle oluyo işte..
ömerede geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inşallah..

şekersizççay_kargonu aldınmı cigerim:)
ecesuelif_10.ayınız kutlu olsun canım:54:nice aylara yıllara inşallah..

arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),

lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum:17:
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim:47::19:

gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum, :68:

lütfen... lütfen... :50:

bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı :54:

not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi:14: "beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni:14:" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır

tmm anlşldı uztmya grk yk:)kstmlrm iyimi..yetrnce anlşlymu:)göznz yrlmsn:)syglr...

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

Geçmiş olsun. İnşallah son olur, arkadaşlar da söylemiş sadaka çıkarmak lazım tüm belalardan korur sizi. Annene de geçmiş olsun,.

Back
X