ay sonunda yazabildim site o kadar yavaş cevap veriyor ki, bir sayfayı açmak için tıkladıktan sonra elektrik-su faturası yatırabilirdim

neyse, şekersizyeşilçay hanım, buradayım ve sizi yalnız bırakmıyorum efenim. haftasonu anılarımızı paylaşarak muhabbet açabiliriz. (böyle diyen biri hemen kendi haftasonunu anlatmaya başlar) bendeniz başlayayım isterseniz: cumartesi ne yaptık :44: ha evet, ikindiye kadar evdeydik. akşam biraz dolaşmak üzere çıakrız diye düşünürkene kuzenim araryp, oğlunun sünnet düğününe çağırdı

düğünü biliyorduk ama kimse davet etmemişti, biz de biraz kırılmıştık

neyse, gittik. iftarımızı yaptık, tebriğimizi ettik. Orhan Cemal, ordaki çocuklarla koşturdu, oynadı, çok eğlendi. gece bizimle sahura kalktı

güzel güzel yemeğini yedi, biraz oynadı ve uyudu pazar da, sabah hayvanat bahçesine gittik. öğleden sonraya kadar gezdik. Orhan Cemal ponny ata bindi, ben büyük ata bindim. övünmek gibi olmasın, ata binmeyi severim ve iyi binerim

bundan sonra babası bazı haftasonları atlıspor'a götürecek fekat yaşı küçük olduğundan tek başına binemeyecek bir süre. hayvanlarla haşir neşir olsun, dokunsun, korkmasın istiyorum. bu arada 5-6 civciv alacağım bu hafta ki annemlerin bahçesinde boş boş dolaşacağına "kanatlı hayvan yetiştiriciliği" kariyerine ufak adımlarla başlasın

güzel bir haftasonu geçirdik anlayacağınız. buzdolabında azıcık azıcık kalmış yemekleri yediğimizden, iftar derdim de olmadı ne güzel

ama bu akşam sıfır km yemek yapmam lazım :18: ufak bir menü yaptım bilem: mercimek çorbası kabak mücver sarımsaklı yoğurt (yapması zaman aldığından, bu da ayrı bir çeşit sayılabilir diye düşündüm :26: ) kavun (karpuz), kayısı komposto yeter bize, Allah bereket versin